Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Külföldre menne dolgozni? A briteknél korlátozások várhatók


Csak kombnálok: Ciprus-ofshor-2 britt katonai bázis-Berezovszkij...és valszeg van még pár tárgy az alkuban.
A brit miniszterelnök hibának tartja a 2004-ben uniós taggá vált országok munkavállalóinak korlátozás nélküli beengedését Nagy-Britanniába, egyben jelezte, hogy az újonnan csatlakozó országokkal szemben érvényesíteni fogják az átmeneti munkavállalási korlátozásokat, és szigorítják a külföldi EU-munkavállalók hozzáférését a jóléti szolgáltatásokhoz.

Hiba volt a 2004-ben EU-taggá lett közép- és kelet-európai országok munkavállalóinak korlátozás nélküli beengedése Nagy-Britanniába - mondta hétfõn David Cameron brit miniszterelnök.

Cameron a brit bevándorlási politika reformjáról Ipswichben elmondott beszédében közölte, hogy a jelenlegi konzervatív-liberális kormánykoalíció az unióhoz ezután csatlakozó új tagállamok esetében teljes mértékben érvényesíteni fogja az átmeneti munkavállalási korlátozásokat. A miniszterelnök közölte, hogy a brit kormány ennek megfelelõen élni fog e korlátozási lehetõségekkel, amikor Horvátország az idén belép az unióba.
Infinety network
Bejelentette azt is, hogy a kormány még az idén komoly mértékben megszigorítja a Nagy-Britanniában dolgozó külföldi EU-munkavállalók hozzáférését a jóléti ellátórendszerek szolgáltatásaihoz.

A kormányfõ közölte: a jövõben az EU-ból munkavállalási céllal érkezõknek bizonyítaniuk kell majd, hogy valóban keresnek munkát, ellenkezõ esetben elveszítik jóléti ellátásaikat.

Ráadásul a munkakeresésre is csak hat hónap áll rendelkezésükre, és ha ez letelt, mindenképpen megszûnik hozzáférésük a szociális juttatásokhoz. Ez alól csak az jelenthet kivételt, ha az érintettek minden kétséget kizáróan bizonyítani tudják, hogy nem csupán aktívan keresnek munkát, de tényleges esélyük is van arra, hogy állást találnak - tette hozzá a brit miniszterelnök.

Cameron hozzátette: a brit hatóságok ennek ellenõrzésére "robusztus" rendszert dolgoznak ki, és az ellenõrzési rendszer része lesz annak megvizsgálása is, hogy nem az érintett betelepülõk esetleg nem megfelelõ angol nyelvtudása akadályozza-e alkalmazásukat.

Mindemellett a külföldi munkavállalók legalább két évig nem kerülhetnek fel a helyi tanácsok lakáskiutalási várólistájára, és e határidõ letelte után is vizsgálni kell, hogy valóban életvitelszerûen tartózkodnak-e az adott tanács illetékességi területén.

A jelenlegi brit kormány jó ideje hangoztatja, hogy szigorítani kell a külföldi EU-munkavállalók hozzáférését a brit szociális ellátórendszer szolgáltatásaihoz.

Iain Duncan Smith brit munka- és nyugdíjügyi miniszter a BBC-nek a minap kijelentette: a brit kormány távol akarja tartani azokat, akik csak e juttatások miatt telepednének le Nagy-Britanniában. A miniszter szerint az Európai Bizottságnak meg kell értenie, hogy az EU-n belüli szabad mozgás nem jelentheti olyanok szabad letelepedését, akik csak a legjobb szociális ellátórendszerekhez igyekeznek hozzáférni.

A kormányzó brit Konzervatív Párt vezetõ politikusai részérõl az utóbbi hónapokban többször is elhangzottak olyan nyilatkozatok, hogy az uniós társállamokból érkezõk szabad nagy-britanniai munkavállalásának teljes rendszerét általános felülvizsgálatnak kell alávetni.
Link

Hozzászólások


#1 | GERRY - 2013. március 26. 09:08:22
Sok a szöveg. Sokkal egyszerübb a dolog. Hiba volt az EU és "törököt (albánt, görögöt, spanyolt, portugált, stb.) fogtam, nem ereszt!"

s_figyuKönyörgöm, oszlassuk fel!s_figyu
#2 | postaimre - 2013. március 26. 09:16:04
Gerry, nem látod te ezt át! Közös érdek, hát nem érted, meg összetartás, de nem érted! Szabadkõmûves zsidó ragacs, ami hullik szét!

Andor László: közös értékek tartják össze az Európai Uniót

Az Európai Unió nem egyszerûen a pénzrõl szól, fontosak azok a közös értékek, amelyek összetartják a 27 tagországot - mondta az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi összetartozásért felelõs biztosa hétfõn az MTI-nek.
http://hir3.hu/ma...ai_uniot.f

MĂ©g szaroabb felĂĽgyelet!

Újabb támadás Brüsszelbõl

Szorosabb felügyelet alá helyezné a tagállamok igazságszolgáltatási rendszerét egy készülõ uniós koncepció. Brüsszeli források szerint erre részben a hazánkkal kapcsolatos viták miatt kerülhet sor.


A Magyarország elleni sorozatos külföldi támadások mellett egyre többen vélik úgy, hogy az Orbán-kormány elleni akciók igaztalan vádakon alapulnak. Így vélekedik a volt német védelmi miniszter, de megvédte Magyarország hírnevét a kanadai bevándorlási miniszter is.
http://mno.hu/mag...ol-1147165
#3 | kakas - 2013. március 26. 10:50:36
#4 | GERRY - 2013. március 26. 11:10:30
csak azt nem értem, hogy honnan a jó édes anyjukból szedték ezek a korcsok, hogy egy - akármilyen nemzet polgára "európai" akar lenni.

Európai vagyok de magyar és nem egy európai macesz-massza ragacsos darabja. Azok a "világpolgárok" csak csavargók.

Európa minden nöpe szereti a hazáját, akkor is ha nem azt kapja amit szeretne. Baj van az országban? A polgár nem az országot gyülöli hanem azt (azokat) akik tönkretették!

Kell Európa? Kell, mert érték, mert szép, mert változatos. Kell az EU.
Csak a görények hazudozzák.
Ahogy nem szeretem a padlófütést, mert nincs egy olyan hely a lakásban ahol melegebb lenne, ahova odamehetsz a forró fütötest vagy kályha mellé, úgy nem kedvelem ezt az EU-szörnyet se. Nincs hely ahol felmelegedhetnél. Nincs hazád, csak élsz valahol.

Lakhelyet teremthetsz bárhol hazát nem.
#5 | postaimre - 2013. március 27. 10:59:44
Cameron: meg kell szüntetni az ingyenélést
Magyarokat is érinthet: kidobják az ingyenélõket Angliából

Az elmúlt hetekben a jelentõsebb brit politikai pártok egymást túllicitálva fogalmaztak meg javaslatokat a bevándorlás-politika megreformálásával kapcsolatban. A kormány legújabb javaslatait David Cameron miniszterelnök ismertette hétfõn a Suffolki Egyetem diákjai számára intézett beszédében, Ipswichben. A nyilvánosság elé tárt változtatások egyrészt az újabb kelet-európai bevándorlási hullám megakadályozását célozzák, másrészt figyelmeztetik a már betelepülteket helyzetük instabilitására.
http://kitekinto....ngyenelest
#6 | kincses - 2013. március 27. 14:34:34
Nem lehetne ezt esetleg MINDENHOL bevezetni? Ne lehessen ingyenélö sehol!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.