Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Fájó megszorítások' jönnek Izraelben


A nyakatokat kellene már demokratikusan kenderrel szorongatni, de ha már az usa is szorong, akkor érthetõ. Azért innen meg kiszorulhatn ez a féreg banda a nagy szorongatottságában. Megszorításokról határozott az izraeli pénzügyi kormányzat - közölte a Jediót Ahronót címû napilap.
A biztonsági kiadások csökkentését, a gyermekek után járó szociális segély megkurtítását, a közszolgák juttatásainak lefaragását tervezik, és az áfa tizenhétrõl tizennyolc százalékra emelését is fontolgatják. A sürgõs intézkedésekre a megnövekedett költségvetési hiány miatt van szükség.

Jair Lapid a pénzügyi tárca átvételekor, miután betekintést nyert a legfõbb gazdasági mutatókba, azzal vádolta meg az elõzõ kormányt, hogy becsapta a lakosságot, amikor a ténylegesnél rózsásabb képet festett a gazdaságról. "Sokkal rosszabb a kép, mint ahogy elképzeltem"- írta Facebook-bejegyzésében.

"Keményen fogunk dolgozni, csökkentjük a kiadásokat, fájó megszorításokat is végrehajtunk. Nehéz lesz, de elvégezzük, és nem tart sokáig" - figyelmeztetett Lapid.

Az ünnep utánra várható a megszorítások irányelveinek pontos kialakítása.

Februárban a munkanĂ©lkĂĽliek aránya 6,5–rõl 6,7 százalĂ©kra emelkedett, Ă©s a gazdaság növekedĂ©se is lassult. Az elõzõ kormány a 2011-es tiltakozĂł mozgalom hatására több drága nĂ©pjĂłlĂ©ti intĂ©zkedĂ©st vezetett be, pĂ©ldául 3 Ă©ves kortĂłl ingyenessĂ© tette az Ăłvodát Ă©s 30 százalĂ©kos utazási kedvezmĂ©nyt adott a diákoknak a tömegközlekedĂ©sben.

Izraelnek nincs elfogadott 2013-as költségvetése, az ország a tavalyi büdzsé szerint mûködik. Az elõzõ kormány felbomlásának és a januárra kiírt választásoknak a fõ oka az volt, hogy a miniszterelnök az elõzõ kneszetben nem látta esélyét a költségvetési törvény megszavazásának.
Link

Hozzászólások


#1 | istok bela - 2013. március 26. 09:15:52
Nem csak arról van szó, hogy kevesebbet kapnak az usától, mivel már nekik sincs? Meg hát a holo ipar sem virágzik. :P
#2 | Perje - 2013. március 26. 15:28:41
40 milliárd dolláros új amerikai katonai segítség Izraelnek:
http://lenta.ru/n...03/25/aid/
#3 | Perje - 2013. március 27. 13:56:43
A legbefolyásosabb nõ az idén "hazájában" Bibiné, Sárika lett. Beleszólása van szinte mindenbe. Tanult asszony, gyermek pszichiáter. Majd õ megmondja, hol kell szorítani. Obama az idén peszah alatt a abból az ezüsttálból falatozik, amelyet Sárikától kapott ajándékba. :
http://www.mignew...10592.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.