Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

NEM ADOM A H√ĀZAMAT!!! NEM ADOM A HAZ√ĀMAT!!!


Egy oldal azoknak, akik kinyilvánítják, hogy nem adják a házukat.
Ha √ļgy gondolod, hogy az √°tver√©s miatt mindent megteszel az√©rt, hogy ne vehess√©k el a h√°zadat, csatlakozz!

Tedd ki a h√°zadra, hogy: NEM ADOM A H√ĀZAMAT!


Elég volt!

Elég volt abból, hogy lehet, a szomszédom sem tudja, hogy átvertek a deviza hitellel.
Mi most megmutatjuk mindenkinek, hogy milyen cip√Ķben j√°runk.

Megmutatjuk, hogy nem f√©l√ľnk a kifoszt√≥kt√≥l.

Ha egyet√©rtesz a gondolattal, mutasd meg Te is. Lehet, ezzel mentesz meg m√°sokat att√≥l, hogy rem√©nytelennek hitt helyzet√ľkben eldobj√°k az √©let√ľket.
Mi nem csak a mienket nem hagyjuk. – A tiedet sem!

Mutassuk meg nekik, hogy itt a vége!

Egy√ľtt er√Ķsek vagyunk!

Hajr√°!
Csatlakozz: http://www.facebo...2930665989

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kameleon - 2013. mŠrcius 26. 17:19:49
YouTube Videů
#2 | Kameleon - 2013. mŠrcius 26. 17:44:40
kepfeltoltes.hu/130326/534547_455503901153939_484716217_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Anonymous Operation Hungary
https://www.faceb.../OpHunAnon


YouTube Videů


kepfeltoltes.hu/130326/536409_509813602389635_62973513_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
#3 | jano - 2013. mŠrcius 26. 17:54:08
Van megold√°s! A 4.perct√Ķl a l√©nyeg.
http://www.youtub...Rtwdx7t7zk
#4 | bandee - 2013. mŠrcius 26. 18:03:56
Ismétlés a tudás anyja.

YouTube Videů
#5 | Kameleon - 2013. mŠrcius 26. 18:09:10
YouTube Videů


YouTube Videů


YouTube Videů
#6 | Kameleon - 2013. mŠrcius 26. 18:52:27
Megd√∂bbent√Ķ √≠r√°s, amit √©rdemes elolvasni!
Hogy tudd, mi ,mért történik.

500 trillió dollár
/Rotschildok , Rockefellerek meg a Schwartz ( Soros ) Gyuri b√°csi.../

Egy kieg√©sz√≠t√©s: A Magyar Nemzeti Banknak semmi k√∂ze sajnos a Magyar √Āllamhoz.

A Baseli k√∂zponti jegybank rendelkezik f√∂l√∂tte hat√°sk√∂rrel, ami √©rdekes m√≥don mag√°ntulajdon, a Rotschild csal√°d√©, akiknek a becs√ľlt osztatlan csal√°di vagyona 500 trilli√≥ doll√°r. Nem vitat√©ma, gondolat√©breszt√Ķ.

A k√∂vetkez√Ķ n√©h√°ny napban, r√©szletekben lek√∂zl√∂k egy √≠r√°st, amit, a mag√°t "Szabad Eur√≥p√°nak" nevez√Ķ t√°rsas√°g √°ll√≠tott √∂ssze.

Az √≠r√°s figyelemrem√©lt√≥ t√°rgyilagoss√°ggal k√∂veti a k√∂z√©pkort√≥l (nem id√Ķrendi sorrendben) napjainkig azt a vez√©rl√Ķ elvet, ami Magyarorsz√°got √©s a vil√°got id√°ig juttatta. A mi kirabl√°sunk k√ľl√∂n√∂sen v√©rforral√≥, ki-ki, d√∂ntse el, mit √©rdemel az a b√Ľn√∂s... .De l√°ssuk az els√Ķ r√©szt.....

Mi történik ma, Magyarországon:

Egy orsz√°g fuldoklik egy √©rthetetlen√ľl nagy ad√≥ss√°g szor√≠t√°s√°ban! Besz√©ljenek a sz√°mok:
~ 1945-ben, a németek után az oroszok (szovjetek) szállták meg Magyarországot.
~ 1956-ban a magyar nép megkísérelte visszaszerezni a hatalmat a megszállóktól és a bábkormánytól.
~ 1957 tavaszára, a "van másik" bábkormány megszilárdította rémuralmát.
~ 1973-1989 között egymilliárd dollár érkezett be Magyarországra.
~ 1973-1989 között kifizetett a bábkormány tizenegy milliárd dollár kamatot az egymilliárd dollár után.
~ 1989-ben: cs√Ķdhelyzet, mert √∂sszegy√Ľlt h√ļsz milli√°rd ad√≥ss√°g!

Tehát: kölcsön: 1 milliárd dollár!
Visszafizetve: 11 milli√°rd doll√°r!
Maradék adósság: 20 milliárd dollár!

Erre mondta Antal J√≥zsef: "Az ad√≥ss√°got vissza kell fizetni!" "Ez becs√ľletbeli √ľgy!"

Vajon kinek a "becs√ľlete" m√ļlott azon, hogy ezt a sz√©lh√°mos p√©nz√ľgyi m√Ľveletet elismerj√©k, amit a megsz√°ll√≥k √©s h√Ľ kuty√°ik a magyar n√©p nyak√°ba varrtak?

~ 1989-2010 k√∂z√∂tt felvett√ľnk 50 milli√°rd doll√°rt.
~ 1989-2010 k√∂z√∂tt kifizett√ľnk 150 milli√°rd doll√°r kamatot.
~ 2010-ben tartozunk 132 milli√°rd doll√°rral, plusz kamataival.

Antall J√≥zsef, Horn Gyula, Orb√°n Viktor, Medgyessy P√©ter, Gyurcs√°ny Ferenc is fizette a kamatokat. Mindegyik hazudott err√Ķl a magyaroknak!

Orb√°n most megpr√≥b√°l valamit, de mivel nem √Ķszinte a kommunik√°ci√≥ja, kev√©s az es√©lye. Csak akkor vehetj√ľk fel es√©llyel a harcot a saj√°t p√©nzkibocs√°t√°s√©rt, ha nem azzal a porhint√©ssel foglalkozunk, hogy mennyi a jegybankeln√∂k fizet√©se, hanem azzal, hogy minden magyar tudja, hogy mi√©rt nem nyomtathatunk forintot, mi√©rt kell k√∂lcs√∂nt felvenni kamatra.

A rendszerváltás és az államadósság. Ki áll a magyar pártok mögött?
2010-ben hazánk 2321 milliárd forint, azaz 11, 6 milliárd dollárt fog fizetni csak kamatokra. Sok olvasónk szinte nem tudta felfogni ezt a számot. Hihetetlen volt számukra ez a tény. Pedig az adat igaz! Egyetlen egy cáfolat sem érkezett.

Menj√ľnk vissza egy kicsit a rendszerv√°lt√°s idej√©re. 1990 elej√©n a magyar √°llamad√≥ss√°g mintegy 22 milli√°rd doll√°r. Z√°r√≥jelben jegyezz√ľk meg, hogy ma 135 milli√°rd doll√°r. Sz√≥val 1990-ben Soros Gy√∂rgy √©s Andrew Sarl√≥s felaj√°nlja Antall J√≥zsef leend√Ķ minisztereln√∂knek, hogy megv√°s√°rolj√°k Magyarorsz√°g ad√≥ss√°g√°llom√°ny√°t.

Soros Gy√∂rgy 22 milli√°rd doll√°rt. Mit k√©rtek cser√©be? "Mind√∂ssze" a magyar nemzeti vagyon √©rt√©kesebb darabjait. Itt gondoljon mindenki, amire akar. (A magyar energetikai szektort, az infrastrukt√ļr√°t, a kommunik√°ci√≥s c√©geket, a strat√©giai c√©geket, k√∂zleked√©s, p√©nz√ľgyi szektor, eg√©szs√©gbiztos√≠t√≥k, stb.)

Antall nem v√°llalta. Elgondolkodott rajta, de nem v√°llalta. Mint mondta: "...ez kommunik√°lhatatlan, ezzel √Ķ nem tud ki√°llni a magyar t√°rsadalom sz√≠ne el√©. Nem tudja elmondani, hogy a Nyugat (Soros √©s Sarl√≥s!), amelyt√Ķl a felszabad√≠t√°sunkat v√°rtuk, azzal kezdi a felszabad√≠t√°sunkat, hogy az ad√≥ss√°gunk fej√©ben elveszi a nemzeti vagyonunkat."

Antall József miniszterelnök
Antallal a nyugati p√©nzemberek, bank√°rok tudatos√≠tott√°k, hogy mi az, amir√Ķl sem √Ķ √©s a korm√°nyzati rendszer egy tagja sem besz√©lhet sohasem. Ez pedig az √°llamad√≥ss√°g k√©rd√©se volt! Amennyiben err√Ķl besz√©ltek volna, azonnali hat√°llyal "forradalmat" robbantottak volna ki Soros√©k (l√°sd: TAXI-s blok√°d, √©s a n√©ppel els√∂p√∂rtett√©k volna az Antall-korm√°nyt.) Tilos volt besz√©lni a fizet√©si k√∂nny√≠t√©sr√Ķl √©s az √°t√ľtemez√©sr√Ķl is.
Tilos volt, és ma is tilos beszélni az adósságról!

Ez a doktr√≠na m√©g ma is √©rv√©nyes. Az a politikai er√Ķ, mely err√Ķl besz√©l, hal√°l fia. Ez√©rt nem besz√©l err√Ķl a Fidesz sem. Tudni kell, hogy a nyugat a hiteleket a 70-es √©vekben arra haszn√°lta, hogy a szocializmust gyeng√≠tse, √©s ad√≥ss√°gcsapd√°ba hajtsa a kommunista rendszert. Ez√©rt joggal elv√°rhat√≥ lett volna, hogy egy rendszerv√°lt√°skor ezek az ad√≥ss√°gok, melyeknek eredeti c√©lja a rendszer √∂sszeomlaszt√°sa lett volna, elt√∂rl√©sre ker√ľljenek, de legal√°bbis √ľtemez√©si k√∂nny√≠t√©st kapjunk. De az elnyom√≥ bank√°rok nem tudt√°k meg√°llni az √ļjabb p√©nz szerz√©s lehet√Ķs√©g√©t, √©s Magyarorsz√°got az√≥ta is p√©nz√ľgyi sarc terep√©v√© tett√©k. Antall J√≥zsefnek azt is megtiltott√°k, hogy a nemzeti vagyon kifejez√©st haszn√°lja. A statisztikai √©vk√∂nyvben, 1989-ben szerepelt utolj√°ra a nemzeti vagyon kifejez√©s.

Antall hal√°l√°val √©s 4 √©v eltelt√©vel 1994-ben a n√©p visszaszavazta a volt k√°dereket. A K√°d√°r rendszer biztons√°ga sokakat cs√°b√≠tott, √©s Horn Gyula els√∂pr√Ķ f√∂l√©nnyel alak√≠thatott korm√°nyt. A SZABAD EUR√ďPA v√©lem√©nye szerint az IMF √©s Soros√©k a h√°tt√©rb√Ķl megzsarolt√°k Hornt. Vagy privatiz√°l √©s fizeti a kamatokat, vagy rep√ľl, √©s j√∂n a v√°laszt√°s √©s a Fidesz. Horn is f√©ltette hatalm√°t √©s engedett. Sur√°nyi fizette a kamatokat, Bokros megszor√≠tott, √©s Suchmann Tam√°s privatiz√°lt. Mindent.

Sur√°nyi, Bokros, √©s Suchmann alatt beindult a nemzeti vagyon ki√°rus√≠t√°sa. √ćgy az a faramuci helyzet √°llt el√Ķ, hogy a 22 milli√°rd doll√°r ad√≥ss√°gunk megh√°romszoroz√≥dott, pedig √©vente 5-10 milli√°rd doll√°r kamatot fizett√ľnk, √©s r√°ad√°sul az a nemzeti vagyon, amit Antall nem adott oda Sorosnak √©s Sarl√≥snak, m√©gis idegen k√©zbe ker√ľlt.

Miut√°n Horn√©k elv√©gezt√©k a piszkos munk√°t, a nyugati bank√°rvil√°g a Fideszt helyezte hatalomba, mert a mez√Ķgazdas√°gra √©s a term√Ķf√∂ldre is r√° akarta tenni a kez√©t. Ennek √©rdek√©ben megzsarolt√°k Orb√°nt, hogy Torgy√°nnak adjon szabad kezet √©s p√©nzt a mez√Ķgazdas√°gban. Ha nem veszi be a korm√°nyba a Kisgazd√°kat, akkor a v√°laszt√°st megnyer√Ķ √©s legt√∂bb mand√°tummal rendelkez√Ķ MSZP-re s√≥zt√°k volna Torgy√°nt, √©s j√∂tt volna az MSZP-SZDSZ-FKGP korm√°ny! √ćgy Orb√°n engedett.

Orb√°n √©s Torgy√°n alatt megkezd√Ķd√∂tt a mez√Ķgazdas√°g sz√©tver√©se.
A SZABAD EUR√ďPA √ļjs√°gn√°l nek√ľnk meggy√Ķz√Ķd√©s√ľnk, hogy ennek az volt a c√©lja, hogy az addig m√©g √ļgy-ahogy m√Ľk√∂d√Ķ magyar mez√Ķgazdas√°g a padl√≥ra ker√ľlj√∂n, √©s fill√©rek√©rt fel lehessen v√°s√°rolni. Ekkor sz√ľlettek a zsebszerz√Ķd√©sek. Mikor Torgy√°nnal sz√©tverett√©k a mez√Ķgazdas√°got (eml√©ksz√ľnk, m√Ľk√∂d√©sk√©ptelen csal√°di gazdas√°gokba d√∂nt√∂tt√©k a p√©nzt) megengedt√©k Orb√°nnak, hogy elt√°vol√≠tsa. Orb√°n megzsarolta Torgy√°nt - ak√°rcsak Antall - az √ľgyn√∂km√ļltj√°val, Torgy√°n le is mondott. J√∂tt a 2 √©ves k√∂lts√©gvet√©s √©s Szabadi fut√≥p√≥r√°zon.

A Fidesz is kihas√≠totta a saj√°t s√°pj√°t. L√°sd: b√°bolnai gazdas√°gok privatiz√°ci√≥ja stb. De a nagy f√∂l√©nnyel vezet√Ķ Fidesz is pof√°ra esett, mert nem lettek √ļjrav√°lasztva. Eddig Antall (Boross), Horn, √©s Orb√°n is kiszolg√°lta a nyugatot √©s Soros√©kat, az IMF-t. De mindegyiket ejtett√©k, √©s mindig az aktu√°lis ellenz√©ket seg√≠tett√©k helyett√ľk. A 2002 √©vi v√°laszt√°s eredm√©nye fontos volt, mert az Orb√°n-Torgy√°n-f√©le mez√Ķgazdas√°gi √°mokfut√°s ut√°n m√°r meg lehetett engedni a csatlakoz√°st az Eur√≥pai Uni√≥hoz, √©s r√°engedni a hal√°los √°gy√°n verg√Ķd√Ķ magyar mez√Ķgazdas√°gra a nyugati √°rukat. Medgyessynek adtak k√∂lcs√∂nt, hogy megcsin√°lhassa a 100 napos programot, √©s 2004-ben a csatlakoz√°s euf√≥ri√°j√°ban nem vett√©k √©szre az emberek, hogy v√©ge lett a magyar mez√Ķgazdas√°gnak √©s kereskedelemnek is.

Medgyessy a k√∂lcs√∂n√∂kb√Ķl osztogatott.

A k√∂lcs√∂n√∂kb√Ķl megemelt fizet√©seket √©s nyugd√≠jakat p√°r √©v alatt kiszivatty√ļzt√°k az orsz√°gb√≥l a multinacion√°lis kereskedelmi egys√©gek seg√≠ts√©g√©vel, a PL√ĀZ√ĀK-kal, √©s bev√°s√°rl√≥ k√∂zpontokkal. A p√©nz elfogyott, az ad√≥ss√°g maradt, a nemzeti vagyon elveszett.

A 100 napos programra adott k√∂lcs√∂n√∂ket egyb√Ķl visszaszivatty√ļzt√°k magukhoz.
Az 1990-ben 22 milli√°rd doll√°ros ad√≥ss√°g id√Ķk√∂zben 135 milli√°rd doll√°rra n√Ķtt, mik√∂zben √©vi 5-10 milli√°rd doll√°r kamatot fizett√ľnk. Miut√°n a baloldalt most engedik lej√°ratni (van is mi√©rt), √ļjra a m√°sik b√°bot, Orb√°nt hozz√°k vissza a hatalomba. De ne legyenek ill√ļzi√≥ink, Orb√°nt ugyan√ļgy zsarolj√°k (szint√©n van is mivel) √©s ir√°ny√≠tj√°k, mint Gyurcs√°nyt. M√≠g Gyurcs√°ny, Bokros, √©s Sur√°nyi, ugye, a Rockefeller√©k √©s Soros√©k √°ltal ir√°ny√≠tott Bildenberg-csoport tagjai, addig ugye Orb√°n a szint√©n Rockefeller √©rdekelts√©g√Ľ Trilateral Commission nev√Ľ csoport tagja (b√°bja). √ćgy m√°r tal√°n jobban √©rthet√Ķ a Fidesz hintapolitik√°ja is.

√Čs egy kis r√°ad√°s.

"Magyarorsz√°gon a szocializmusban kilencvennyolc sz√°zal√©k k√∂r√ľl volt az √°llami tulajdon ar√°nya. Felgy√ľlemlett egy hatalmas vagyon, amelyet,ha egy olyan t√≠pus√ļ privatiz√°ci√≥val √©rt√©kes√≠tettek volna, amely a bev√©teleket az √°llamh√°ztart√°sba vezeti be, az ad√≥ss√°gokat ebb√Ķl pr√≥b√°lja meg lefaragni, √©s senki nem lop el semmit, akkor ma Eur√≥pa egyik leggazdagabb √°llama lehetn√©nk" - mondta Bencze Izabella. A jog√°sz azt mondja, haz√°nkban a hivatalos kommunik√°ci√≥ szerint a reprivatiz√°ci√≥t az√©rt nem lehetett v√°lasztani, mert annak k√∂lts√©geit a k√∂lts√©gvet√©s √©s az √°llam teherb√≠r√≥ k√©pess√©ge nem viselte volna el.

Trianon miatt nálunk tilos volt a reprivatizáció!
Bog√°r L√°szl√≥ kijelentette, hogy a reprivatiz√°ci√≥, amelyet Csehorsz√°gban megval√≥s√≠tottak, sz√°munkra tiltva(!) volt. "Trianon miatt volt glob√°lis parancs a reprivatiz√°ci√≥ megtilt√°sa. A k√∂rnyez√Ķ orsz√°gok k√∂nnyen reprivatiz√°ltak abb√≥l a rabolt vagyonb√≥l, amelyet v√©res konck√©nt Trianon ut√°n kaptak, s a maguk√©nak tekintettek. Ezt a Nyugat, a glob√°lis hatalmi rendszer is elismeri. Mi lett volna, ha Magyarorsz√°gon visszavezetj√ľk a t√∂rt√©nelmi reprivatiz√°ci√≥t? A Nyugatnak k√©nyes k√©rd√©sben kellett volna √°ll√°st foglalni: legitim d√∂nt√©snek ismeri-e el a trianoni b√©keszerz√Ķd√©st. Ezt a Nyugat el akarta ker√ľlni" - mondta Bog√°r L√°szl√≥.

Top Secret! Szigor√ļan bizalmas anyagok!
A lenti adatokat er√Ķsen √Ķrzik a nyilv√°noss√°g el√Ķl. A mi c√©lunk, viszont az hogy min√©l t√∂bb ember tudja meg √Ķket. K√ľldje tov√°bb minden megb√≠zhat√≥ ismer√Ķs√©nek! Ha egyet√©rt vel√ľnk, seg√≠tse munk√°nkat, azzal, hogy terjeszti anyagainkat. Az elm√ļlt egy √©vben m√°r 2 honlapunk "fagyott" le "v√©letlen√ľl". E-mail-kommunik√°ci√≥nkban a Szabad Eur√≥pa sz√≥√∂sszet√©tel haszn√°lata sokszor az e-mail k√ľld√©st megakasztja. Nem csoda, az adatok megd√∂bbent√Ķek, √©s m√©g megd√∂bbent√Ķbb, hogy egyetlen magyar politikus sem besz√©l r√≥la, m√©g √©v√©rt√©kel√©sben sem.

Olvasson a sorok között!
√ćme k√©t h√≠r, amit az emberek 99,9%-a el sem olvas, √©s nem is √©rt.

1. hír
Az orsz√°g √°llamh√°ztart√°si √©s k√ľls√Ķ finansz√≠roz√°si helyzete l√°tv√°nyosan javult. ...
A Bank of America-Merrill Lynch (BoA-ML) bankcsoport londoni befektet√©si r√©szlege √°tfog√≥ √∂sszehasonl√≠t√≥ elemz√©st √°ll√≠tott √∂ssze a magyar √©s a lengyel k√∂lts√©gvet√©si helyzetr√Ķl. A h√°z sz√°m√≠t√°sai szerint a magyar √°llamh√°ztart√°s struktur√°lis els√Ķdleges egyenlege az id√©n (2010) a hazai √∂sszterm√©k (GDP) 5,3 sz√°zal√©k√°nak megfelel√Ķ t√∂bbletet mutat majd, ...

2. hír
R√∂ntgen alatt Magyarorsz√°g - el√©gedett Br√ľsszel az eredm√©nnyel...
Magyarorsz√°g tartja a gazdas√°gi program megval√≥s√≠t√°s√°nak ir√°ny√°t, javul k√ľls√Ķ p√©nz√ľgyi helyzete - √°llap√≠totta meg az Eur√≥pai Bizotts√°g, h√©tf√Ķn k√∂zz√©tett, a Nemzetk√∂zi Valutaalappal (IMF) egy√ľttm√Ľk√∂d√©sben k√©sz√≠tett helyzet√©rt√©kel√©s√©ben. (.....) Az elfogadott 2010-es k√∂lts√©gvet√©s √∂sszhangban van a 3,8 sz√°zal√©kos GDP-ar√°nyos hi√°nyc√©llal, √©s jelent√Ķs tartal√©kok vannak benne.

Tényadat:
A v√°rtn√°l kevesebb, 918,6 milli√°rd forint lett a 2009-es √°llamh√°ztart√°si hi√°ny, azaz a GDP 3,6 sz√°zal√©ka. A F√ľggetlen Szabad Eur√≥pa kisz√°molta. Akkor most n√©zz√ľk meg, mit jelent ez MAGYARUL.
1. A magyar √°llamh√°ztart√°s 2009 √©s 2010 k√∂z√∂tt stagn√°l, azaz nem v√°ltozik. (Most tekints√ľnk el a p√°r tizedsz√°zal√©kos cs√∂kken√©st√Ķl, vagy esetleges emelked√©st√Ķl.)
2. A fenti t√©nyadatb√≥l √≠gy k√∂nnyen kisz√°m√≠that√≥, hogy a magyar k√∂lts√©gvet√©s 1%-a 255 milli√°rd forinttal egyenl√Ķ. (Sima ar√°nyp√°r: Ha 918,6 milli√°rd 3,6%, akkor 1% h√°ny milli√°rd?) Teh√°t 1%: 255 milli√°rd forint!
3. Id√©n 2010-ben 5,3% lesz az √°llamh√°ztart√°s els√Ķdleges t√∂bblete. Azaz 5, 3-szer 255 milli√°rd, vagyis 1352 milli√°rd forint. Ez az els√Ķdleges egyenleg. Vagyis 2010-ben ennyi pluszt termel MAGYARORSZ√ĀG: 1352 milli√°rd forintot.
4. A 2. hír szerint mégis tartható lesz a 3,8%-os hiány!!! Ezek szerint 3, 8-szer 255 milliárd, azaz 969 milliárd forint lesz a hiány.
5. K√©rd√©s: Hov√° t√Ľnt az 1352 milli√°rd t√∂bblet, √©s mib√Ķl keletkezett a 969 milli√°rdos hi√°ny. Ez √∂sszesen 2321 milli√°rd forint, azaz 11, 6 milli√°rd doll√°r. Hol ez a p√©nz?
Kapaszkodjon meg! Ez a p√©nz a KAMAT, amit mi MAGYAROK, 2010-ben fizet√ľnk! 2321 milli√°rd forint, 11, 6 milli√°rd doll√°r.

Hogy √©rz√©keltess√ľk mennyi p√©nz ez, n√©h√°ny p√©lda:
2321 milli√°rd forint az:
az öt darab teljes és felépített 4-es METRO,
vagy 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., és 21. havi nyugdíj,
vagy a teljes jelenleg m√°r megl√©v√Ķ magyar aut√≥p√°ly√°k fel√©p√≠t√©s√©nek k√∂lts√©ge!
vagy mintegy 50-szer annyi pénz, mint amennyit az eltörölt vagyonadóból várt a kormány,
vagy 150 darab Grippen vadászgép,
vagy 2321 darab Combino villamos
vagy 46420 darab Zuschlag és általa ellopott pénz
vagy minden magyarnak a csecsem√Ķt√Ķl az aggasty√°nig 232.000 forint.
Ennyit fizet√ľnk csak kamatra 2010-ben.

Mit tehet√ľnk? El√Ķsz√∂r is el kell √©rni, hogy ez k√∂zbesz√©d t√°rgya legyen haz√°nkban, mert azoknak a kez√©ben van a hivatalos √©s p√°rtm√©dia, akik a kamatokat szedik t√Ķl√ľnk. √ćgy soha, sehol nem hangoznak el ezek a sz√°mok.
Az a politikus, aki besz√©lne r√≥la, holnapt√≥l a s√ľllyeszt√Ķben tal√°ln√° mag√°t. Kik ezek a befektet√Ķk?

Kik szedik a kamatokat?
David Rockefeller
Nicholas Rockefeller
Soros György

Kik tolják ki talicskával a pénzt az országból?

A h√ľly√≠t√©s √©s porhint√©s:
AZ, HOGY LOPNAK!

BKV, Zuschlag, Tocsik, Tribuszern√©, aut√≥p√°lya-√©p√≠t√©s, BAUMAG, Kaya Ibrahim, Josip Tot, Hunvald, Orb√°n-papa b√°ny√°i, Velence-tavi kaszin√≥ telek, HAJD√ö-B√ČT, stb. Mindenkinek a kedve √©s p√°rt√°ll√°sa szerint. De, b√°rmennyit is elloptak, ennek az ezerszeres√©t viszik ki az orsz√°gb√≥l teljesen "leg√°lisan" valakik!

Figyelem! Kapaszkodjon meg! Elmondjuk, hol a pénz!
Ahhoz, hogy pontosan meg√©rts√ľk, mir√Ķl van sz√≥, meg kell n√©zn√ľnk n√©h√°ny mondatnak a jelent√©s√©t, amiket nap, mint nap hallunk a h√≠rad√≥kban, de nem tudjuk, val√≥j√°ban mit is jelent!

1. A monet√°ris politika. Minden nap 20-szor halljuk. De mi is ez? A monet√°ris politika egy gazdas√°gpolitikai tev√©kenys√©g, melynek sor√°n az √°llam a gazdas√°gban l√©v√Ķ p√©nzmennyis√©g m√©rt√©k√©t befoly√°solja. A legt√∂bb orsz√°gban a k√∂zponti bank, vagy m√°s n√©ven jegybank a monet√°ris politik√°√©rt felel√Ķs √°llami int√©zm√©ny. A monet√°ris politika kivitelez√©s√©nek legfontosabb eszk√∂ze a legt√∂bb modern jegybank gyakorlat√°ban az ir√°nyad√≥ kamatl√°b szintj√©nek meghat√°roz√°sa.

Az ir√°nyad√≥ kamatl√°b emel√©s√©t, √©s ezen kereszt√ľl a p√©nz mennyis√©gsz√Ľk√≠t√©s√©t restrikt√≠v monet√°ris politik√°nak nevezik. A restrikt√≠v politika √°tmenetileg visszafogja a gazdas√°gi n√∂veked√©st, ugyanakkor seg√≠t megf√©kezni az infl√°ci√≥t. Az ir√°nyad√≥ kamatl√°b cs√∂kkent√©s√©vel a p√©nzmennyis√©g n√∂vel√©s√©t c√©lz√≥ int√©zked√©seket expanz√≠v monet√°ris politik√°nak h√≠vj√°k. Ez √°tmeneti √©l√©nk√ľl√©st hoz a gazdas√°gban, ugyanakkor infl√°ci√≥-n√∂vel√Ķ hat√°s√ļ lehet.

Nos, felteszek egy olyan k√©rd√©st, amire 100 magyarb√≥l 100 ugyanazt v√°laszolja, mert gyerekkora √≥ta belenevelt√©k, √©s ha √≠rni, olvasni nem is tan√≠tott√°k meg, de arra nagyon √ľgyeltek, hogy ezt bele√©gess√©k bel√ľlr√Ķl a homlok√°ba. De vigy√°zat! Ez egy hazugs√°g!

1. Adat.
A jegybank (a MAGYAR NEMZETI BANK) az orsz√°g tulajdon√°ban van.

2. Adat.
A jegybank kizárólagos joga, hogy pénz bocsásson ki.

Kérdés: Mi van, akkor, ha egy ország költségvetése hiányt mutat?
A logikus válasz: A jegybank bocsásson ki pénzt a hiány fedezésére.
Most minden olvas√≥ fej√©ben az el√Ķre beprogramozott szir√©na megsz√≥lal, √©s elkezd villogni a v√©szf√©ny.
TILOS!!! NEM SZABAD!!! NEM LEHET P√ČNZT KIBOCS√ĀTANI, MERT INFL√ĀCI√ď LESZ!
(Ne lep√Ķdj√∂n, meg, ha √Ėn is erre gondolt, mert √Ėn is a rendszer r√©sze, √©s √Ėnt is beprogramozt√°k).

A programoz√°s r√©sze tov√°bb√° az is, hogy eddig tudjon a dolgokr√≥l. Itt √°lljon le a gondolkod√°sa, fagyjon le, mint a Windows a sz√°m√≠t√≥g√©pen. √Čs l√°m, az emberek nem is gondolkodnak tov√°bb. Az el√Ķre beprogramoz√°s nem engedi.
ITT √ČS MOST MI PROGRAMT√ĖRL√ČST HAJTUNK V√ČGRE!

3. Adat.
Az elm√ļlt 80 √©vben mindig hi√°ny volt a k√∂lts√©gvet√©sben.

4. Adat.
M√©gis m√©g mindig m√Ľk√∂d√ľnk.
K√©rd√©s: Hogy' lehet ez? Nos, programoz√≥ink azt megtiltj√°k nek√ľnk, hogy p√©nzt bocs√°ssunk ki, de azt m√°r nem, hogy √Ķk adjanak nek√ľnk p√©nzt.
Magyarul: a PLUSZ P√ČNZ a hi√°ny fedez√©s√©re mindenk√©ppen beker√ľl a gazdas√°gba, mert az k√ľl√∂nben azonnal √∂sszeomlana.

Miért nincs sziréna és vészfény?
NEM LEHET! P√ČNZT KIBOCS√ĀTANI TILOS, MERT INFL√ĀCI√ď LESZ!
Pedig ez ugyanannyi mennyis√©g√Ľ p√©nz, mint amennyit mi magunk is kinyomhatn√°nk, √©s val√≥ban lesz is egy kis infl√°ci√≥ 4-5%, - de akkor mi√©rt nem mi adjuk ki a saj√°t p√©nz√ľnket? Hiszen l√°tsz√≥lag ugyanaz a folyamat.
Pénz rakása a gazdaságba a hiány fedezésére.
DE CSAK L√ĀTSZ√ďLAG AZONOS A K√ČT P√ČNZ!
A mi általunk kibocsátott pénz okoz némi inflációt és ennyi!
A √Ķ √°ltaluk kibocs√°tott p√©nz okoz n√©mi infl√°ci√≥t (ugyanannyit) √©s....
KAMATOT KELL R√Ā FIZETNI!
Ez√©rt programoztak be minket arra, hogy ne tegy√ľnk fel k√©rd√©seket err√Ķl a t√©m√°r√≥l.
√Čs most kapaszkodjon meg, mert rosszul lesz!

5. Adat.

Becs√ľlj√ľk meg, mennyit lopnak a mi politikusaink r√°tart√°ssal!
N√©zz√ľk a 20 √©v "term√©s√©t":
~ Tocsik 800 millió
~ Tribuszerné 2000 millió, azaz 2 milliárd
~ Zuschlag 50 millió
~ BKV 3000 millió, azaz 3 milliárd
~ Autópálya 100000 millió, 100 milliárd
~ Sz√°moljunk minden k√©pvisel√Ķre 100 milli√≥t, az 40.000 milli√≥, azaz 40 milli√°rd
Adjuk √∂ssze: 145.850 milli√≥, azaz 145 milli√°rd. Kerek√≠ts√ľnk felfele, legyen 150 milli√°rd. √Čs, hogy biztosak legy√ľnk a dolgunkban, szorozzuk be √∂ttel. Az 750 milli√°rd forint. 20 √©v alatt ennyit lophattak el, √ļgy, hogy mi √∂ttel szoroztunk!!!
Ez 4 milli√°rd doll√°r! Ez persze iszony√ļ sok p√©nz, ha tud k√∂vetni.

DE MOST J√ĖN E L√ČNYEG! TUDJA-E √ĖN, HOGY 20 √ČV ALATT MENNYI KAMATOT FIZETT√úNK KI?
30. 000 MILLI√ĀRD FORINTOT, 162 MILLI√ĀRD DOLL√ĀRT!!!

DE LEGAL√ĀBB T√ĖRLESZTETT√úNK?
20 √©ve tartoztunk 20 milli√°rd doll√°rral, az√≥ta fizett√ľnk 162 milli√°rd doll√°r kamatot.
AZ EREDM√ČNY: MA 135 MILLI√ĀRD DOLL√ĀRRAL TARTOZUNK NEKIK!
De kik "√Ķk"?

Egy id√©zet a MAGYAR NEMZETI BANK-r√≥l sz√≥l√≥ t√∂rv√©nyb√Ķl:
I. Fejezet
A MAGYAR NEMZETI BANK JOG√ĀLL√ĀSA, ELS√ēDLEGES C√ČLJA √ČS ALAPVET√ē FELADATA
1. § (1) A Magyar Nemzeti Bank (a továbbiakban: MNB ) a Magyar Köztársaság központi bankja. Az MNB a Központi Bankok Európai Rendszerének tagja.
(2) Az MNB, valamint d√∂nt√©shoz√≥ szerveinek tagjai e t√∂rv√©nyben foglalt feladataik v√©grehajt√°sa √©s k√∂teless√©geik teljes√≠t√©se sor√°n f√ľggetlenek, nem k√©rhetnek, √©s nem fogadhatnak el utas√≠t√°sokat az Eur√≥pai K√∂zponti Bank kiv√©tel√©vel a Korm√°nyt√≥l, az Eur√≥pai Uni√≥ int√©zm√©nyeit√Ķl √©s szerveit√Ķl, tag√°llamainak korm√°nyait√≥l vagy b√°rmilyen m√°s szervt√Ķl!
Magyarul: mi magyarok v√°lasztjuk a PARLAMENTET. A Parlament (orsz√°ggy√Ľl√©s) ellen√Ķrzi a Korm√°nyt*, a Korm√°ny NEM ellen√Ķrzi a jegybankot. K√∂vetkez√©sk√©ppen mi magyarok nem ellen√Ķrizz√ľk a jegybankot, √©s a p√©nzkibocs√°t√°st.
A jegybankot, a MAGYAR NEMZETI BANK-ot az Eur√≥pai K√∂zponti Bank ellen√Ķrzi.

√Čs mit gondolnak: kik a tulajdonosai az Eur√≥pai K√∂zponti Banknak?
H√°t a jegybankok, akikre a saj√°t nemzet√ľk semmilyen befoly√°st nem gyakorolhat. Azok dikt√°lnak, akiket oda vezet√Ķ poz√≠ci√≥ba helyeznek.

√Čs √Ķket kik rakj√°k oda?
David Rockefeller
Nicholas Rockefeller
Soros György
https://www.faceb...permPage=1
#7 | Kameleon - 2013. mŠrcius 26. 19:09:36
YouTube Videů
#8 | Kameleon - 2013. mŠrcius 26. 19:39:24
NEM LEHETETT 2011.06.30-ig JELZ√ĀLOGJOGOTBEJEGYEZNI OLYAN INGATLANRA, AMELYRE A TERM√ČSZETES SZEM√ČLY DEVIZ√ĀBAN NYILV√ĀNTARTOTT, VAGY DEVIZ√ĀBAN NY√öJTOTT √ČS FORINTBAN T√ĖRLESZTETTK√ĖLCS√ĖNSZERZ√ēD√ČS ALAPJ√ĀN KAPOTT HITELT

TISZTELT H√ĖLGYEIM,TISZTELT URAIM!

AKI M√ČG BIZONYTALAN,HOGY TULAJDONK√ČPPEN MIR√ēL IS VAN SZ√ď,P√ĀR SORBAN MEGPR√ďB√ĀLOK R√ĀVIL√ĀG√ćTANI.EL√ēSZ√ĖR IS TISZT√ĀZNI KELL,HOGY AZ A "TERM√ČK" AMIT A BANKOK AZ EMBEREK NYAK√ĀBA S√ďZTAK MI IS VAL√ďJ√ĀBAN!R√ďNA P√ČTER :

"MERT A DEVIZAHITEL EGY√ĀLTAL√ĀN NEM HITEL, HANEM EGY OLYAN BEFEKTET√ČS A HITELFELVEV√ē R√ČSZ√ČR√ēL, AMINEK AZ A L√ČNYEGE,HOGY AZ √ĖSSZES, KIV√ČTEL N√ČLK√úL AZ √ĖSSZES PROFIT A BANK√Č, AZ √ĖSSZES KOCK√ĀZAT PEDIG A HITELFELVEV√ē√Č. NEM HITEL AZ√ČRT AZ EGYSZER√õ OK√ČRT,MERT A HITEL EGY FIX √ĖSSZEGBEN FELVETT K√ĖLCS√ĖN, AMIT AZONOS FIX √ĖSSZEGBEN KELL VISSZAFIZETNI, A SZERZ√ēD√ČSBEN KIJEL√ĖLT √ČS ANNAK ALAPJ√ĀNMINDK√ČT F√ČL SZ√ĀM√ĀRA KISZ√ĀM√ćTHAT√ď KAMATTAL EGY√úTT. DE A DEVIZAAD√ďS NEM TUDHATJA, HOGY MENNYIT KELL VISSZAFIZETNI, MERT A T√ĖRLESZT√ČS EGYOLYAN T√ČNYT√ēL, AZ √ĀRFOLYAMMOZG√ĀST√ďL F√úGG, AMIHEZ SEMMI K√ĖZE, HISZEN √ē FORINTOT KAPOTT √ČS FORINTBAN FIZET" - MAGYAR√ĀZTA.

DE MIT MOND ERRE A FEL√úGYELET A PSZ√ĀF ?

"A FEL√úGYELET PSZ√ĀF √ĀLL√ĀSPONTJA SZERINT A P√ČNZ√úGYI TERM√ČK BESOROLHAT√ď A BSZT. -BEN FOGLALT, R√ČSZLETEZETT P√ČNZ√úGYI ESZK√ĖZ FOGALM√ĀBA, S √ćGY"CSAK" BEFEKTET√ČSI SZOLG√ĀLTAT√ĀS NY√öJT√ĀSA KERET√ČBEN √ČRT√ČKES√ćTHET√ē."

AKKOR MI IS A GOND AZZAL, HOGY A DEVIZA ALAP√ö KONSTRUKCI√ď KIHELYEZ√ČS√ČNEK A SZAB√ĀLYTALANS√ĀG√ĀT A HAT√ďS√ĀGAINK ELISMERJ√ČK ?

AZ, HOGY ENNEK A BEISMER√ČSE NEM CSUP√ĀN SEMMISS√ČGI, √ČRV√ČNYTELENS√ČGI K√ĖVETKEZM√ČNNYEL J√ĀR, HANEM EZ √úGYF√ČL K√ĀRT√ČR√ćT√ČSRE IS JOGOSULT !A PROBL√ČMA PEDIG A K√ĖVETKEZ√ē.MIUT√ĀN TISZT√ĀZ√ďDOTT HOGY EZ EGY MEGEL√ēLEGEZETT P√ČNZ√úGYI BEFEKTET√ČS TERM√ČSZETES SZEM√ČLY LAK√ďINGATLAN√ĀRAJELZ√ĀLOGJOGOT NEM LEHET BEJEGYEZNI!TESS√ČK A JOGSZAB√ĀLY:

"AZ INGATLAN-NYILV√ĀNTART√ĀSR√ďL SZ√ďL√ď 1997. √ČVI CXLI. T√ĖRV√ČNY √öJ MEGFOGALMAZ√ĀSA SZERINT (16/A. ¬ß (1) BEKEZD√ČS) NEM LEHET JELZ√ĀLOGJOGOTBEJEGYEZNI OLYAN INGATLANRA, AMELYRE A TERM√ČSZETES SZEM√ČLY DEVIZ√ĀBAN NYILV√ĀNTARTOTT, VAGY DEVIZ√ĀBAN NY√öJTOTT √ČS FORINTBAN T√ĖRLESZTETTK√ĖLCS√ĖNSZERZ√ēD√ČS ALAPJ√ĀN KAPOTT HITELT. A POLG√ĀRI T√ĖRV√ČNYK√ĖNYV 261. ¬ß (4) BEKEZD√ČSE ALAPJ√ĀN TERM√ČSZETES SZEM√ČLY DEVIZ√ĀBAN NYILV√ĀNTARTOTT,VAGY NY√öJTOTT (DEVIZAALAP√ö) K√ĖLCS√ĖNSZERZ√ēD√ČS√ČB√ēL KELETKEZ√ē HITELEZ√ēI K√ĖVETEL√ČS BIZTOS√ćT√ĀS√ĀRA, TERM√ČSZETES SZEM√ČLY TULAJDON√ĀBAN √ĀLL√ď INGATLANRAJELZ√ĀLOGJOG NEM ALAP√ćTHAT√ď, A FELEK ETT√ēL ELT√ČR√ē RENDELKEZ√ČSE SEMMIS.” TEH√ĀT AZ √ĖSSZES EDDIGI V√ČGREHAJT√ĀSI ELJ√ĀR√ĀS JOGTALAN √ČS AZ √ćGYMEGK√ĀROS√ćTOTT √úGYFELEKNEK K√ĀRT√ČR√ćT√ČS J√ĀR!!!!

EZT A PARGRAFUST AZ√ČRT T√ĖR√ĖLT√ČK A BANKOK √ČRDEK√ČBEN, DE CSAK 2011-BEN, TEH√ĀT ADDIG HAT√ĀLYOS VOLT, √ćGY SZINTE MINDENKIRE √ČRV√ČNYES!2011. √©vi LXXV. t√∂rv√©nya devizak√∂lcs√∂n√∂k t√∂rleszt√©si √°rfolyam√°nak r√∂gz√≠t√©s√©r√Ķl √©s a lak√≥ingatlanok k√©nyszer√©rt√©kes√≠t√©s√©nek rendj√©r√Ķl17. ¬ß Hat√°ly√°t vesztia) a Polg√°ri T√∂rv√©nyk√∂nyvr√Ķl sz√≥l√≥ 1959. √©vi IV. t√∂rv√©ny 261. ¬ß (4) bekezd√©se,12. ¬ß (1) E t√∂rv√©ny - a (2)-(4) bekezd√©sben meghat√°rozott kiv√©telekkel- 2011. j√ļnius 30-√°n l√©p hat√°lyba.

TOV√ĀBB√Ā:

"A BTK. 318. ¬ß (1) BEKEZD√ČS √ćGY RENDELKEZIK: "AKI JOGTALAN HASZONSZERZ√ČS V√ČGETT M√ĀST T√ČVED√ČSBE EJT, √ČS EZZEL K√ĀRT OKOZ, CSAL√ĀST K√ĖVET EL." A CHF ALAP√ö HITELEK ESET√ČBEN MIND A H√ĀROM KIT√ČTEL MEGVAL√ďSULT. A BANKOK R√ČSZ√ČR√ēL JOGTALAN VOLT A HASZONSZERZ√ČS, AZ √úGYFELEKET T√ČVED√ČSBEEJTETT√ČK, √ČS EZZEL NEKIK IGEN JELENT√ēS K√ĀRT OKOZTAK.

TEH√ĀT M√ĀR HIVATALB√ďL B√úNTET√ēFELJELENT√ČST KELLETT VOLNA TENNI POLT P√ČTER LEGF√ēBB √úGY√ČSZ √öRNAK!

K√ČRLEK BENNETEKET MENTS√ČTEK EL HOGY MEGLEGYEN √ČS OSSZ√ĀTOK
http://www.facebo...5840381603

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.