Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hajókról biztosíthatják tengerészgyalogosok az amerikai követségeket


Az amerikai tenger√©szgyalogs√°g azt tervezi, hogy k√ľl√∂nleges m√Ľveleti csoportokat telep√≠t a vil√°g v√°ls√°g√∂vezeteinek k√∂zel√©ben j√°r√Ķr√∂z√Ķ amerikai hadihaj√≥kra, hogy a kor√°bbin√°l gyorsabban legyen k√©pes reag√°lni a diplom√°ciai k√©pviseletek elleni t√°mad√°sokra √©s egy√©b v√°ls√°ghelyzetekre - √≠rta szerd√°n a The Wall Street Journal.

Itt az √ļj desszant-behaj√≥z√≥ k√©zi k√©sz√ľl√©k is!


A hader√Ķnem az Egyes√ľlt √Āllamoknak kelet-l√≠biai Beng√°ziban m√Ľk√∂d√Ķ k√©pviselete elleni, n√©gy amerikai √©let√©t k√∂vetel√Ķ t√°mad√°s nyom√°n vizsg√°lta meg, mit tehetne a hasonl√≥ incidensek elh√°r√≠t√°sa √©rdek√©ben. James Amos t√°bornok, a tenger√©szgyalogs√°g parancsnoka szerint nagyban n√∂veli az amerikai reag√°l√°si k√©pess√©get, ha a nagyobb tenger√©szgyalogs√°gi exped√≠ci√≥s egys√©geket sz√°ll√≠t√≥ haj√≥kra 14 f√Ķs gyorsreag√°l√°s√ļ kommand√≥kat is telep√≠tenek.
Infinety network
Az amerikai tenger√©szgyalogs√°gnak h√©t, egyenk√©nt 2200 f√Ķs exped√≠ci√≥s egys√©ge van, amelyek k√∂z√ľl 2-3 folyamatosan k√ľlf√∂ld√∂n tart√≥zkodik. Ezek k√∂z√ľl egy jelenleg a F√∂ldk√∂zi-tenger, egy m√°sik a Perzsa-√∂b√∂l, egy harmadik pedig Okinava k√∂zel√©ben tal√°lhat√≥.

A beng√°zi t√°mad√°s idej√©n a legk√∂zelebbi tenger√©szgyalogos egys√©g a helysz√≠nt√Ķl t√∂bb sz√°z kilom√©terre, az √Ādeni-√∂b√∂l t√©rs√©g√©ben volt.

Az amerikai tenger√©szgyalogs√°g k√ľl√∂nleges m√Ľveleti egys√©geit h√©t √©vvel ezel√Ķtt √°ll√≠tott√°k fel, az iraki √©s az afganiszt√°ni h√°bor√ļ k√∂vetelm√©nyeinek megfelel√Ķen. A k√©t orsz√°gb√≥l t√∂rt√©n√Ķ csapatkivon√°ssal √©s a k√∂lts√©gvet√©si megszor√≠t√°sokkal p√°rhozamosan a hader√Ķnemn√©l t√∂bbsz√∂r megvizsg√°lt√°k az alakulatok felsz√°mol√°s√°nak lehet√Ķs√©g√©t. Az √©rvek k√∂z√∂tt szerepelt az is, hogy a haditenger√©szet megfelel√Ķ sz√°m√ļ SEAL-kommand√≥val rendelkezik, √°m Amos t√°bornok √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy a b√ľdzs√©cs√∂kkent√©s a k√ľl√∂nleges er√Ķket nem √©rinti majd.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2013. mŠrcius 31. 17:15:50
Az ilyen szikladarabok adják le a partról a veszély-jelzést a hajóknak. :D
Az izraeliek ezzel szikl√°ba √©p√≠tett k√©mm√Ľsszerrel k√©mkedtek Sz√≠ri√°ban, Tartuszban az orosz tenger√©szet ut√°n.
cdn.timesofisrael.com/uploads/2013/03/Mideast-Syria-Israel_Horo1-635x357.jpg

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.