Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Álegyetem díszdoktori címét használja a zöldhatóság fõigazgatója


Álzsidó, álkommunista, álember...álnokság! Gyerekek, kinek pecsételjek és mit? Akartok profok lenni? Alapítunk egy valagrendet és a neten jeruzsûleminak tüntetjük fel, majd ...., á ez egy hulladék, demokratikusan kiirtandó banda!
Állovagrend kamuegyetemén szerezte doktori címét Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Fõfelügyelõség (OKTVF), vagyis az országos zöldhatóság fõigazgatója - írja az Atlatszo.hu.

Az Átlátszó.hu azt írja, Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin, volt Pest megyei Tüzépes vállalkozó váratlanul került az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Fõfelügyelõséghez (OKTVF), vagyis az országos zöldhatósághoz, egyesek szerint azért, mert több politikai oldalról is védik az érintett pártokkal fennálló jó kapcsolata miatt.

Szakmai munkájával kapcsolatban már több kifogás is felmerült: amióta õ van az OKTVF élén, azóta az ellenzék többször a parlamentben is rákérdezett, hogy miért bénult meg a szakmai munka a hatóságnál.

Az Átlátszó.hu azt írja, önéletrajza szerint Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin középfokú és felsõfokú kereskedelmi képesítést szerzett, valamint díszdoktori oklevelet kapott a Pro Deo University nevû szervezettõl, és bár ez nem egy akkreditált felsõoktatási intézmény, Tolnainé mégis dr. elõtagot használ nevében.

Az egyetemrõl az oknyomozó portál azt írja, a Pro Deo Universityt honlapja szerint egyházi egyetemként alapította a New York-i Ortodox Egyház, az Egyesült Államokban azonban nincs nyoma az intézménynek. A különleges oktatási intézmény fenntartója a honlap szerint a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége nevû szervezet, amelynek száz magyar lovagja között több országgyûlési és fõvárosi szocialista felbukkan.
Link

Hozzszlsok


#1 | Kedvesi - 2013. mrcius 28. 16:47:13
http://index.hu/b...a_kormany/

Drónokkal figyeltetne minket a kormány. Csúzlit meg a söréteket lehet készíteni.


http://jovonk.inf...E.facebook

Megindul a keleti térség?

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.