Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hernádi Tibor-A rendszerváltás igaz története


N√©metorsz√°ghoz hasonl√≥an Amerika Jap√°nt is t√°mad√≥ h√°bor√ļba csalta.

A sz√≠v√≥s nemzetet csak a nukle√°risholokauszt v√©grehajt√°s√°val tudta megt√∂rni. A Hiroshim√°ra √©s Nagaszakira ledobott atombomb√°k mindm√°igkiz√°r√≥lag az Egyes√ľli √Āllamok eddig megtorlatlan felel√Ķss√©g√©vel vonultak he az emberis√©g t√∂rt√©net√©be. Azatombomb√°t a szabadk√Ķm√Ľves nemzetk√∂zi zsid√≥s√°g k√≠s√©rletezte ki Amerika p√©nz√©n. Bevet√©se ugyancsak zsid√≥tan√°csra t√∂rt√©nt. Neh√©z sz√≠vvel ugyan, de id√©zn√©m a Biblia egy nagyon b√∂lcsmeg√°llap√≠t√°s√°t: „Aki fegyverrel √∂l,maga is fegyver √°ltal v√©sz el.” Csak rem√©lni tudjuk, hogy Isten kegyelme megmenti ett√Ķl Amerika n√©p√©t.

N√©metorsz√°g √©s k√©nyszersz√∂vets√©gesei √∂sszez√ļz√°sa ut√°n a h√°rom nagy - ahogyan magukat neveztett√©k - 1945. j√ļlius 17-√©n √ľl √∂ssze a Berlin melletti Potsdamban, hogy a letepert nemzetek javain osztozkodjanak. Churchill sz√≥haszn√°lat√°t k√∂lcs√∂nv√©ve az „osztal√©k” t√ļlnyom√≥ r√©sz√©t a Szovjetuni√≥ kapta. Ilyen sz√©gyenletes rabl√°st az √≠rott t√∂rt√©nelem nem ismer. A h√°bor√ļba k√©nyszer√≠tett N√©metorsz√°g gazdas√°gi er√Ķforr√°sait teljes m√©rt√©kben kifosztj√°k. Termel√Ķ g√©peit leszerelik √©s a Szovjetuni√≥ba sz√°ll√≠tj√°k, ahol t√∂bbs√©g√©t √ľzembe sem √°ll√≠tj√°k, hanem a szabad √©g alatt t√°rolva a rozsda martal√©k√°v√° v√°lik.

A kelet-eur√≥pai √°llamokat: Magyarorsz√°got, Lengyelorsz√°got, Bulg√°ri√°t, Rom√°ni√°t, Csehszlov√°ki√°t, N√©metorsz√°gkeleti fel√©t egy r√∂vid ideig m√©g Alb√°ni√°t is √ļgynevezett √ľtk√∂z√Ķz√≥nak√©nt a Szovjetuni√≥ gyarmat√°v√° teszik. A balti √°llamokat pedig m√°r a h√°bor√ļ alatt bekebelezi a Szovjetuni√≥ba.

Ezeknek az √°llamoknak nemcsak az anyagi javait bocs√°tj√°k a Szovjetuni√≥ rendelkez√©s√©re, hanem szuverenit√°s√°t is. T√∂bbek k√∂z√∂tt az Egyes√ľlt √Āllamok √©s Anglia ezzel fizette meg a Szovjetuni√≥ m√°sodik vil√°gh√°bor√ļs szerepl√©s√©t. A legk√∂nnyebb dolog m√°sok javaib√≥l megfizetnie neki tett szolg√°latokat. A legf√Ķbb szabadk√Ķm√Ľves hatalmat megtestes√≠t√Ķ Amerika ennek gyakorlat√°t mesteri szintre emelte √©s gyakorolja mind a mai napig, Csak rem√©lni tudjuk, hogy egykor a saj√°t, gonoszul m√°sokt√≥l √∂sszerabolt javai is erre a sorsra ker√ľlnek. Az Egyes√ľlt √Āllamok, Anglia √©s a Szovjetuni√≥ e kelet-eur√≥pai √ļj gyarmatok kijel√∂l√©s√©vel nem voltak tekintettel arra, hogy ezek az √°llamok folytattak-e h√°bor√ļt a Szovjetuni√≥, vagy a sz√∂vets√©gesek b√°rmelyike ellen. Magyarorsz√°g ellen √°lszent m√≥don azzal √©rveltek, hogy az√©rt kell viselje sors√°t, mert √Ķ volt a hitleri N√©metorsz√°g utols√≥ csatl√≥sa. No de Lengyelorsz√°g? Akit √©ppen a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ kirobbant√°sa √©rdek√©ben dobtak oda egyidej√Ľleg a n√©met √©s a szovjet hadig√©pezet kegyetlens√©g√©nek. Vagy Csehszlov√°kia, Rom√°nia, Bulg√°ria?

Valamennyien sokkal nagyobb szolg√°latot tettek a sz√∂vets√©geseknek, mint N√©metorsz√°gnak. Hogyan √ļszhatta viszont meg Olaszorsz√°g √©s Ausztria? Akik pedig sokkal ink√°bb hozz√°j√°rultak N√©metorsz√°g h√°bor√ļj√°hoz, mint Magyarorsz√°g. Mif√©le rendez√Ķelv alapj√°n d√∂nt√∂tt√©k cl kit b√ľntessenek √©s kit ne? Rem√©lj√ľk egyszer v√°laszt kapunk majd ezekre a j√≥zan logik√°val meg nem v√°laszolhat√≥ k√©rd√©sekre. Azzal magyar√°zt√°k az „√ľtk√∂z√Ķ z√≥na” kialak√≠t√°s√°t, hogy arra a Szovjetuni√≥ biztons√°ga √©rdek√©ben van sz√ľks√©g. Nehogy egy √ļjabb hitszeg√Ķ t√°mad√°s √©rhesse az oroszokat. Ez√©rt a szomsz√©d √°llamok a Szovjetuni√≥ „√©rdekk√∂r√©be” kell ker√ľljenek. Nevets√©gesebb √©rvel√©st el sem lehet k√©pzelni,hiszen Lengyelorsz√°gon √©s Rom√°ni√°n k√≠v√ľl egyik √°llam sem szomsz√©dja a Szovjetuni√≥nak. Magyarorsz√°g is csak a csehekre k√©nyszer√≠tett K√°rp√°talja √°tad√°s√°val v√°lt azz√°.

Hiszen tudjuk Litvinov √©s a szovjet k√ľl√ľgyminiszt√©rium m√°r 1938. √≥ta, de minden bizonnyal kor√°bban is rendk√≠v√ľli m√≥don t√∂rekedett a magyar szomsz√©ds√°gra. Ennek √©rdek√©ben k√©nyszer√≠ten√©k a magyarorsz√°gi szabadk√Ķm√Ľves zsid√≥s√°g seg√≠ts√©g√©vel a Szovjetuni√≥ elleni h√°bor√ļban val√≥ r√©szv√©telre. N√©lk√ľl√ľk ugyanis Magyarorsz√°g a szovjet agresszi√≥ ellen√©re sem val√≥sz√≠n√Ľ, hogy felveszi a keszty√Ľt. Az √∂tven √©ves h√≥dolts√°g ideje alatt, de az√≥ta sem esett sz√≥ e szocialist√°nak nevezett k√ľl√∂n√∂s rabszolgas√°g id√Ķtartam√°r√≥l. A lezajlott esem√©nyekb√Ķl √≠t√©lve ezt √∂tven √©vben hat√°rozt√°k meg. Szerencs√©re ezt n√©h√°ny √©vvel kor√°bban megsz√ľntett√©k, de ennek okaira m√©g visszat√©r√ľnk. Hisz k√∂nyv√ľnk feladat√°ul t√Ľzte val√≥di okainak felt√°r√°s√°t.

Az alkuszok szem√©lye n√©mileg elt√©r a kor√°bbi h√°bor√ļs √ľz√©rek√©t√Ķl. Az amerikai deleg√°ci√≥t Roosevelt hal√°la miatt Truman, Angli√°t Churchill buk√°sa miatt a t√°rgyal√°sok m√°sodik r√©sz√©ben Attlee k√©pviseli. Szt√°lin az a sziklaszil√°rd pont, aki a h√°bor√ļt az elej√©t√Ķl v√©gig szem√©lyesen vezette. K√ľl√∂nleges helyzet√©t ki is fogja haszn√°lni. Sz√°mos √ļjs√ľtet√Ľ k√∂vetel√©s√©r√Ķl azt √°ll√≠tja, hogy arra Roosevelt neki √≠g√©retet tett. Truman pedig a hidegh√°bor√ļs propagandaellen√©re, nemhogy visszavett azokb√≥l, hanem m√©g meg is toldotta. A Szovjetuni√≥ √ļj gyarmataira az amerikai szemf√©nyveszt√©snek is eleget t√©ve a szovjet megsz√°ll√≥ hader√Ķt szorosan k√∂vetve zsid√≥ szabadk√Ķm√Ľvesek nagy csoportja vonul be, hogy a maguk kivitelezte „szabad v√°laszt√°sok” √ļtj√°n ragadj√°k magukhoz a hatalmat. Ez a folyamat minden szocialist√°v√° k√©nyszer√≠tett kelet-eur√≥pai orsz√°gban azonos menetrend, egys√©ges forgat√≥k√∂nyv szerint ment v√©gbe. Mint ahogy l√°tni fogjuk 1990-es √©vekben azonos m√≥don alakul is √°t.

A kommunista gyarmati helytart√≥k uralma minden ebbe a kateg√≥ri√°ba sorolt √°llam eset√©ben iszony√ļkegyetlens√©ggel p√°rosult. K√ľl√∂n√∂s m√©reteket √∂lt√∂tt ez Magyarorsz√°gon. A kiz√°r√≥lag szabadk√Ķm√Ľves zsid√≥kb√≥l √°ll√≥korm√°nynak nevezett p√°holy az ugyancsak szabadk√Ķm√Ľves zsid√≥kb√≥l szervezett √°llamv√©delmi hat√≥s√°g nev√Ľ terrorszervezettel a magyar nemzet legjobbjainak ezreit b√∂rt√∂n√∂zi be √©s k√≠nozza hal√°lra. A zsid√≥s√°gkegyetlens√©g√©ben p√°ratlan szadizmusa bizony t√ļlteljes√≠tette Hitler r√°juk mondott √∂sszes v√°djait.
Most l√°tta a toleranci√°j√°r√≥l h√≠res magyar, hogy nem volt abban semmi t√ļlz√°s. Ez a magyar nemzet test√©n mindig nagyon j√≥l √©l√Ķzsid√≥s√°g k√ľl√∂n√∂s m√≥don k√∂sz√∂nte meg Magyarorsz√°gnak mindazt, amit √©lete √©s szabads√°ga kock√°ztat√°s√°val a h√°bor√ļ alatt megment√©s√©√©rt tett. Volt korm√°nya tagjait, akik kez√ľkre ker√ľltek, h√°bor√ļs b√Ľn√∂snek min√Ķs√≠tve kiv√©gezt√©k. Ha ezek a magyar politikusok elk√∂vettek valamilyen h√°bor√ļs b√Ľnt, akkor az csak abban foglalhat√≥ √∂ssze, hogy a nemzetk√∂zi zsid√≥s√°g √∂sszehangolt cselvet√©s√©re √©s a hazai zsid√≥s√°g tan√°cs√°ra engedt√©k az orsz√°got h√°bor√ļba r√°ngatni. A h√°bor√ļs b√Ľn√∂ss√©g teh√°t nem Magyarorsz√°got, hanem a nemzetk√∂zi zsid√≥ szabadk√Ķm√Ľvess√©get terheli. Az √∂sszes szocialista kar√°mba, ha √ļgy jobban tetszik √ľtk√∂z√Ķz√≥n√°ba terelt orsz√°gok k√∂z√ľl Magyarorsz√°g n√©pe viseltetett a legnagyobb ellenszenvvel a bolsevista tanokkal szemben. Nyilv√°n egyed√ľl neki volt k√∂zvetlen √©s eleven tapasztalata 1919 r√∂vid, de ann√°l v√©resebb uralmuk idej√©b√Ķl. Nem csoda, hogy 1956-ban olyan k√∂nny√Ľszerrel tudt√°k a nemzet forradalm√°t kiprovok√°lni. Erre a forradalomra a Szovjetuni√≥nak √©s bolsevista helytart√≥inak az 1955-√∂s osztr√°k √°llamszerz√Ķd√©s megk√∂t√©s√©t k√∂vet√Ķen lett elengedhetetlen sz√ľks√©ge. En√©lk√ľl ugyanis a b√©keszerz√Ķd√©s √©rtelm√©ben megsz√°ll√≥ haderej√©t ki kellett volna vonnia, s az orsz√°g akkori hangulata a bolsevizmust √©s mindenfajta szovjet gy√°mkod√°st mind√∂r√∂kre sz√°m√Ľzte volna a magyar politikai √©letb√Ķl .

Az 1945-1960. k√∂z√∂tti 15 √©vet a kelet-eur√≥pai gyarmati rendszer ki√©p√≠t√©s√©nek id√Ķszakak√©nt jellemezhetj√ľk. Konszolid√°l√°s√°ra csak a magyar szabads√°gharc v√©rbefojt√°s√°t k√∂vet√Ķen ker√ľlhetett sor. Magyarorsz√°g kegyetlen megb√ľntet√©se nemcsak a magyar nemzetet f√©leml√≠tette meg, hanem a t√∂bbi bolsevista vazallust is. B√°rmilyen furcsa a magyar forradalom lever√©se, megk√∂nny√≠tette a n√©pek f√©lelm√©nek felkelt√©s√©vel a szocialista gyarmatok kizs√°km√°nyolhat√≥s√°g√°t, politikai elnyom√°s√°t.

HozzŠszůlŠsok


Mťg nem kŁldtek hozzŠszůlŠst

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.