Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A jap√°n korm√°nyf√Ķ is r√©szt vehet a visegr√°di n√©gyek tal√°lkoz√≥j√°n


Abe Sindzo jap√°n minisztereln√∂k tervei szerint r√©szt vesz a visegr√°di n√©gyek, k√∂zt√ľk Magyarorsz√°g korm√°nyf√Ķinek j√ļniusi Lengyelorsz√°gi tal√°lkoz√≥j√°n.

A Kyodo jap√°n h√≠r√ľgyn√∂ks√©g √©rtes√ľl√©sei szerint Abe tervezett l√°togat√°s√°nak egyik oka, hogy a Magyarorsz√°g mellett Lengyelorsz√°got, Csehorsz√°got √©s Szlov√°ki√°t t√∂m√∂r√≠t√Ķ Visegr√°di csoport √°llamai n√∂velni szeretn√©k a hozz√°juk √©rkez√Ķ jap√°n befektet√©sek m√©rt√©k√©t.

Ezzel p√°rhuzamosan a r√©gi√≥ban m√°r jelenleg is komoly befektet√©sekkel jelen l√©v√Ķ Jap√°n szorosabb kapcsolatra akar t√∂rekedni Kelet-K√∂z√©p- √©s Kelet-Eur√≥p√°val, ahol a k√∂zelm√ļltban a szigetorsz√°ggal egyre k√©zzelfoghat√≥bb gazdas√°gi √©s politikai rivaliz√°l√°sba kezd√Ķ K√≠na vezet√Ķi folytattak √©l√©nk gazdas√°gdiplom√°ci√°t.

A jap√°n gazdas√°g talpra √°ll√≠t√°s√°n f√°radoz√≥ Abe decemberi hivatalba l√©p√©se √≥ta el√Ķdjein√©l akt√≠vabb diplom√°ci√°t folytatott, √©s t√∂bb olyan r√©gi√≥ - t√∂bbek k√∂z√∂tt D√©lkelet-√Āzsia √©s Afrika - fel√© tett l√©p√©seket, ahol K√≠na befoly√°sa er√Ķs√∂d√∂tt a k√∂zelm√ļltban. Az ugyanakkor val√≥sz√≠n√Ľtlen, hogy Toki√≥ √©s Peking rivaliz√°l√°sa Kelet-Eur√≥p√°ra is kiterjedjen.

A h√≠r√ľgyn√∂ks√©g magas rang√ļ k√ľl√ľgyminiszt√©riumi forr√°sa szerint Abe r√©szv√©tel√©t m√©g egyeztetik. A n√©vtelen√ľl nyilatkoz√≥ diplomata azt is hozz√°tette, hogy Jap√°n fontos ter√ľletk√©nt tekint a visegr√°di orsz√°gok r√©gi√≥j√°ra.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | atya - 2013. mŠrcius 29. 10:52:05
Miiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????????????? Ez a legnagyobb cionisa sz@rl√°da eg√©sz √Āzsi√°ban!
#2 | Kedvesi - 2013. mŠrcius 29. 11:27:10
Cionista nem lehet............ ink√°bb egy mocskos b√°b√ļ.
#3 | JoskaPista - 2013. mŠrcius 29. 11:43:28
Na igen, hordozza a szok√°sos von√°sokat, meg h√°t Abe a "kicsiny√≠t√Ķ k√©pz√Ķs" v√°ltozata √Ābrah√°mnak, sz√≥val b√Ķven ci√≥ vonal.. Egy√©bk√©nt a jap√°nok szerint is egy tot√°l pancser, de h√°t nincs m√°s v√°laszt√°suk, be vannak az ilyenek tolva a helyekre ahogy az szok√°s.
#4 | 9323 - 2013. mŠrcius 29. 14:45:56
A "magyar miniszterelnök" mikor megy Japánba katonai szövetségi tárgyalásra?
#5 | Balu - 2013. mŠrcius 29. 17:23:04
Azert jon, mert KULDTEK.
#6 | Alexandros - 2013. mŠrcius 29. 17:49:32
H√°t mi a zen√©l√Ķ sivatag tigris√©t v√°rtuk seg√≠ts√©gk√©nt, erre j√∂n egy √ļjabb har√°csolni akar√≥, rabszolga munk√°t teremt√Ķ a tigris helyett! :@ Majd mindenki √°ll sorra a gy√°rt√≥ c√©gekn√©l, hajb√≥kol agy mosott m√≥dj√°ra, √©s vigyorogva megk√∂sz√∂ni majd az √©hb√©rt!
#7 | atya - 2013. mŠrcius 29. 18:11:39
Most aki ezen problémázik, vagy humor trágyának érzi, hogy cionista vagy sem, annak megjegyezném, hogy:

1. nem csak a zsid√≥k k√∂zt vannak cionis√°k, hanem b√°rki az lehet, akinek az egy√©ni elsz√°llt hitvall√°sa (ld.hitgy√ľlis k√∂z√∂ss√©g is lett valahogy) vagy cionist√°v√° √°tprogramoznak, mint egy sz√°m√≠t√≥g√©pet.

2. h√°ny olyan esetet tudunk, hogy feh√©r n√Ķt√Ķl n√©ger gyerek sz√ľletett? Tegy√ľk fel zsid√≥ feh√©r b√∂r√Ľ n√Ķ az anya, de negroid a gyerek, ki mondja a fekete b√Ķr√Ľ gyerekre, hogy zsid√≥? Ugyanis a zsid√≥kn√°l az anyai v√©rvonal sz√°m√≠t. Akinek az anyja zsid√≥, az zsid√≥.

"....Mi√≥ta a Liber√°lis Demokrata P√°rt megv√°lasztotta √Ķt minisztereln√∂knek 2006 szeptember√©ben, Abe t√∂bbsz√∂r is hangs√ļlyozta Jap√°nban, hogy t√ļl kell l√©pni a h√°bor√ļ ut√°ni szigor√ļan v√©dekez√Ķ testtart√°son, √©s t√ļl kell l√©pni a nukle√°ris fegyverkez√©st tagad√≥ elveket. Ehhez tudni kell, a nukle√°ris fegyverek √©rdekv√©delme az √Ķ csal√°dj√°ban csal√°di hagyom√°nynak sz√°m√≠t.
Nagyapja, Nobusuke Kishi, a h√°bor√ļ alatti atombomba projeket t√°mogatta, √©s a h√°bor√ļ ut√°ni minisztereln√∂kk√©nt elfogadta a polg√°ri nukle√°ris programot.
Apja Shintaro Abe, a kor√°bbi k√ľl√ľgyminiszter, orosz k√°rty√°val j√°tszott szint√©n az 1980-as √©vekben. Szponzor√°lva az orosz-jap√°n F√Ķiskol√°t, k√ľlf√∂ldi hirszerz√Ķ alakulatot m√Ľk√∂dtetett ( Aum Shinrikyo szekta "Legfels√Ķbb igazs√°g" szekta), mellyel fegyereket, technol√≥gi√°t gy√Ľjt√∂tt √©s tud√≥sokat toborozott az √∂sszeoml√≥ Szovjetuni√≥b√≥l.

A legf√Ķbb akad√°lya a k√∂z√∂s egy√ľttm√Ľk√∂d√©snek Jap√°n nukle√°ris fegyverkez√©s√©n√©l a Pentagon, ahol a Pearl Harbor √©s Hirosima ikonikus szimb√≥lumai megmaradtak az amerikai katonai f√∂l√©ny igazol√≥jak√©nt.
A egyezs√©get Abe eln√∂k k√©s√Ķbbi washingtoni l√°togat√°s√°val k√∂t√∂tt√©k meg. Richard Nixon kor√°bbi eln√∂k t√°rgyal√°s√°nak lehallagt√°sa, √©s az abb√≥l l√©v√Ķ botr√°ny √≥vatoss√°gra intette az amerikai √©s jap√°n felet. Bush a megbesz√©l√©s helyszin√©√ľl Camp Davidet v√°lasztotta, ami egy katonai b√°zis az USA korm√°ny√°nak hivatalos √©s titkos megbesz√©l√©seihez, a t√°bork√©nt is funkcion√°l√≥ hely√©t nagyj√°b√≥l tudj√°k, de nem jelzik a t√©rk√©pek. √Āprilis 27-√©n 45 percig t√°rgyalt ott egym√°ssal Bush √©s Abe, hogy mir√Ķl, soha nem hozt√°k nyilv√°noss√°gra.

Mint ahogyan Abe az orosz adut k√°rty√°t aj√°nlott, √ļgy v√°s√°rl√°solt d√ļs√≠tott ur√°nt √©s plut√≥niumot. A 99,9 sz√°zal√©kos tisztas√°g√ļ, amerikai gy√°rtm√°ny√ļ ur√°n √©s a plut√≥nium a vil√°g legjobb nukle√°ris anyag√°nak sz√°m√≠t. Az √°sv√°nyi szennyez√Ķd√©sek hi√°nya azt jelenti, hogy nem lehet visszavezetni eredet√©t. Viszont ezzel szemben, a k√≠nai √©s orosz laboratoriumok nukle√°ris anyagait be lehet azonos√≠tani a n√°luk l√©v√Ķ d√ļs√≠t√°si folyamat sor√°n keletkez√Ķ szennyez√Ķd√©sek v√©gett.

Abe sz√©les ismeretekkel rendelkezett a technol√≥gi√°k ter√©n. Az els√Ķ munkahelye a 1980-as √©vek elej√©n Kobe Steel volt, ahol menedzserk√©nt dolgozott. Az egyik munkat√°rsa, a kutat√≥ asztrofizikus Hideo Murai volt, aki √°tdolgozta a szovjet elektrom√°gneses technol√≥gi√°t az √Ķ rendszer√ľkre. Murai k√©s√Ķbb vezet√Ķ kutat√≥ja az Aum Shinrikyo szekt√°nak, amit a szovjet fegyverek, technik√°k, tud√≥sok felt√©rk√©pez√©se, begy√Ľjt√©se program keret√©ben hozott l√©tre Abe apja. Miut√°n bel√©pett korm√°nyzatba, Abe volt az amerikai √°ga a JETRO-nak, a Jap√°n K√ľlkereskedelmi Szervezetnek. A New York-i iroda adott otthont azoknak a sz√°m√≠t√≥g√©pnek, melyeket arra haszn√°ltak, hogy adatb√°zisokat t√∂rjenek fel jelent√Ķs v√©delmi szervekn√©l, √©s fejlett technol√≥gi√°kat, inform√°ci√≥kat lopjanak el. A hacker csapata toki√≥i egyetem legjobbjai k√∂z√ľl ker√ľlt ki, akiket az Aum szekta toborzott.

Az 1995-√∂s toki√≥i metr√≥ g√°zt√°mad√°s ut√°n, amit az Aum szekta hajtott v√©gre √©s 12 ember halt bele, Abe elhat√°rol√≥dott apja Frankenstein kultusz√°t√≥l. Azt√°n teltek m√ļltak az √©vek √©s Abe Camp Davidbe l√°togatott, √©s Bush eln√∂kkel folytatott sikeres t√°rgyal√°sai ut√°n Indi√°ba rep√ľlt, hogy eladja a Cheney N√©gysz√∂g Paktumot Delhi r√©sz√©re az √ļjabb hidegh√°bor√ļs tervekkel..."
#8 | Perje - 2013. mŠrcius 29. 23:13:54
Ezek is √ļj haz√°t keresnek a K√°rp√°t medenc√©ben?, R√°ad√°sul usa sz√∂vets√©ges hatalom, ellent mondani nekik sem lehet. Sz√≠b√©ri√°t ezek szerint m√°r kiz√°rt√°k, mint lehet√Ķs√©get.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.