Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Bohócként ábrázolta Orbánt a német tévé


A német NDR televízióban élesen kigúnyolták a magyar miniszterelnököt.

Egy nagy nĂ©zettsĂ©gĂ» ironikus nĂ©met tĂ©vĂ©mĂ»sorban Orbán Viktort bohĂłcnak ábrázolták, Ă©s ezzel a figurával ismĂ©teltettĂ©k meg a kormányfõ szavait, miszerint a magyar tĂ©vĂ©bõl repĂĽlnĂ©nek a szerkesztõk, ha olyan gyerekhĂ­radĂłt kĂ©szĂ­tettek volna, mint amilyet a nĂ©met közszolgálati tĂ©vĂ©sek – Ă­rja a KlubrádiĂł.

Az – ARD mĂ©diavállalat tulajdonában lĂ©võ – NDR televĂ­ziĂł Zapp cĂ­mĂ» mĂ»sorában, amelyben megismĂ©teltĂ©k a magyar hivatalos körökben felháborodást keltett hĂ­radĂłrĂ©szletet is, vĂ©gĂĽl is azt a mondanivalĂłt szĂ»rtĂ©k le, hogy a magyar kormányfõ nem bĂ­rja elviselni a kritikát, számára csak az a hĂ­r, amely rá nĂ©zve pozitĂ­v. Más szĂłval az inkriminált gyerekhĂ­radĂł valĂłjában csak az igazságot mondta ki – állapĂ­tják meg összegzĂ©sĂĽkben.


A nĂ©met nyelvĂ» videĂłt a kĂ©pre kattintva nĂ©zheti meg – a magyar helyzetrõl szĂłlĂł rĂ©sz 1.28-nál kezdõdik.
(A kép forrása: részeg bróker tumblr)

Az M1 szerdai Az Este cĂ­mĂ» mĂ»sorában Kumin Ferenc nemzetközi kommunikációért felelõs helyettes államtitkár azt mondta: Magyarország megbĂ­zásábĂłl egy szakĂ©rtõkbõl állĂł jogászcsapat vizsgálja Berlinben, hogy a nĂ©met mĂ©diaszabályozás alapján milyen lehetõsĂ©gei vannak a panaszos magyar fĂ©lnek jogai Ă©rvĂ©nyesĂ­tĂ©sĂ©re. Jövõ hĂ©t közepĂ©re meglehet az eredmĂ©ny, ami alapján elindulhatnak – tette hozzá.

Mint korábban megírtuk, rajzfilmben bírálta két német közszolgálati televízió, az ARD és a ZDF tulajdonában álló KIKA gyermekcsatorna a magyar kormányt. A kifejezetten fiataloknak készülõ híradóban néhány napja arról meséltek, hogy Magyarországon az újságírók nem számolhatnak be az igazságról, miközben egyre szûkül az Alkotmánybíróság jogköre. Korábban a híradó miatt tiltakozott a magyar Külügyminisztérium.

Link

Hozzászólások


#11 | Alexandros - 2013. március 29. 17:14:02
Részemrõl! A Miniszter elnököt kritizálni, megszólni jelzõkkel illetni minden magyar kötelessége a józan igazmondás alapján, ha van ha nincs szólás szabadság. De! Húzzon a liberális zsidaj homokozóba a Németnek mondott bagázs is, hisz hogy jön õ ahhoz, hogy kormányfõket járat le nyilvános médiában! Bár a zsidajnál ez a bevett trendi. Orbánt már leírták a porondról, már jöhet Bajnai!
#12 | atya - 2013. március 29. 18:33:09
Olyan színekben tûndököl, mint superman!
#13 | Osmagyarhon - 2013. március 29. 23:43:45
Hát lehet félreértek valamit, de, hogy kell ezt a népszamlálási adatot most nézni, nem is igazán az új adatokra értem, hanem nézzétek a következõ táblázatot a népesség alakulásáról 1870-tõl:

http://kepfeltolt...es.hu_.jpg

Ha jól emlékszem azért történt ott valami 1910 és 1920 között, ami nem igazán látszik meg az adatokon...

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.