Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Francia elnök: szétesik Európa, ha további megszorítások jönnek


Francois Hollande francia eln√∂k szerint a megszor√≠t√°s Eur√≥pa sz√©tes√©s√©hez √©s a populista mozgalmak meger√Ķs√∂d√©s√©hez vezethet.

"K√∂teless√©gemnek √©rzem az eur√≥pai vezet√Ķkkel k√∂z√∂lni: a megszor√≠t√°sok folytat√°sa azzal a kock√°zattal j√°r, hogy nem siker√ľl cs√∂kkenteni a deficitet, √©s azzal a bizonyoss√°ggal, hogy a korm√°nyok n√©pszer√Ľtlenek lesznek, amit a populist√°k egy adott pillanatban ki fognak haszn√°lni" - mondta az √°llamf√Ķ a France 2 francia k√∂zszolg√°lati telev√≠zi√≥ban cs√ľt√∂rt√∂k este √©l√Ķben sug√°rzott, t√∂bb mint egy√≥r√°s interj√ļj√°ban, amelyben a megv√°laszt√°sa √≥ta eltelt t√≠z h√≥nap gazdas√°gpolitikai int√©zked√©seit √©rt√©kelte.

Hozz√°tette: "az eur√≥pai orsz√°goknak szigor√ļnak kell maradniuk (a k√∂lts√©gvet√©s ter√©n), ezt t√∂k√©letesen meg√©rtem, de nem folytathatj√°k a megszor√≠t√°st, mert az annyit jelent, Eur√≥pa sz√©tes√©sre van √≠t√©lve".
Franciaorsz√°g

Er√Ķsen romlik a hangulat az eur√≥√∂vezetben

√Ėtmilli√°rd eur√≥s √ļjabb megtakar√≠t√°st tervez a francia korm√°ny

A vártnál kevésbé csökkentek az euróövezeti BMI-k

Franciaorsz√°g halaszt√°st kaphat Br√ľsszelt√Ķl

Szijjártó: a franciák is hozzájárulnak a magyar gazdasági fordulathoz
Tov√°bbi cikkek »

Az eur√≥pai gazdas√°gi k√©rd√©seket illet√Ķen Hollande azt mondta, hogy jelenleg "bar√°ti fesz√ľlts√©g" jellemzi a francia-n√©met viszonyt. Ugyanakkor arra h√≠vta fel a figyelmet, hogy P√°rizsnak √©s Berlinnek "is az a k√∂teless√©ge, hogy Eur√≥p√°t el√Ķrevigye".

A francia eln√∂k meger√Ķs√≠tette, hogy P√°rizs nem fogja tudni teljes√≠teni azt a Br√ľsszelnek tett k√∂telezetts√©gv√°llal√°s√°t, amely szerint az √°llamh√°ztart√°si hi√°nyt m√©g az id√©n a GDP-ar√°nyos h√°rom sz√°zal√©k al√° cs√∂kkenti. "Nem fogjuk el√©rni a h√°rom sz√°zal√©kot, mert ha er√Ķltetn√©nk a menetet, akkor elveszten√©nk annak a rem√©ny√©t, hogy visszat√©rhet a n√∂veked√©s" - fogalmazott Hollande.

Az eln√∂k elmondta, hogy az √©vi egymilli√≥ eur√≥ feletti keresetekre tervezett 75 sz√°zal√©kos j√∂vedelemad√≥t v√©g√ľl a v√°llalatokon kereszt√ľl fogj√°k az √©rintettek befizetni.

"Megtartom az √≠g√©retemet" - hangs√ļlyozta az √°llamf√Ķ a szupergazdagok megad√≥ztat√°sa kapcs√°n, amelyet eddig alkotm√°nyoss√°gi probl√©m√°k miatt nem tudott a korm√°ny bevezetni.

A szupergazdagok megad√≥ztat√°sa Francois Hollande eln√∂kv√°laszt√°si kamp√°ny√°nak egyik legszimbolikusabb √≠g√©rete volt. Az √©vi egymilli√≥ eur√≥ feletti keresetekre vonatkoz√≥ 75 sz√°zal√©kos ad√≥t el√Ķ√≠r√≥ t√∂rv√©nyt azonban az alkotm√°nytan√°cs decemberben megsemmis√≠tette annak "elkobz√≥" jellege miatt, az √°llamtan√°cs pedig az egy h√©ttel ezel√Ķtti jelent√©s√©ben azt javasolta a korm√°nynak, hogy ne pr√≥b√°lja meg √ļj form√°ban j√∂v√Ķre bevezetni az int√©zked√©st.

Az √°llamf√Ķ ez√©rt √ļgy d√∂nt√∂tt: nem az √©rintett munkav√°llal√≥k, hanem az √Ķket foglalkoztat√≥ c√©gek fogj√°k befizetni az √°llamkassz√°ba az egymilli√≥ eur√≥n√°l t√∂bbet keres√Ķ alkalmazottak ut√°n az egymilli√≥ feletti r√©szre vonatkoz√≥ 75 sz√°zal√©kos ad√≥t. A jobboldali ellenz√©k t√∂bbsz√∂r is jelezte, hogy egy ilyen jelleg√Ľ int√©zked√©s a tehet√Ķsebbek ad√≥emigr√°ci√≥j√°t ind√≠tan√° el.

Hollande arra is √≠g√©retet tett, hogy a forgalmi ad√≥nak a versenyk√©pess√©gi paktum finansz√≠roz√°sa √©rdek√©ben t√∂rt√©nt emel√©s√©n k√≠v√ľl nem lesz tov√°bbi ad√≥emel√©s sem 2013-ban, sem 2014-ben. Hozz√°tette, hogy a k√∂zigazgat√°s sz√°m√°ra sz√ľks√©ges beszerz√©seket k√∂zpontos√≠tani fogj√°k, amivel k√©tmilli√°rd eur√≥t takar√≠that meg az √°llam.

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2013. mŠrcius 29. 12:07:05
Kibertámadás érte az American Express és a Bank of America pénzintézményeket

Kibert√°mad√°s √©rte cs√ľt√∂rt√∂k√∂n az American Express √©s a Bank of America bankokat, az Egyes√ľlt √Āllamok legnagyobb hitelint√©zeteit, aminek k√∂vetkezt√©ben √ľgyfeleik egy ideig nem tudt√°k a bankok szolg√°ltat√°sait ig√©nybe venni, k√∂z√∂lte a helyi sajt√≥. Mostanra m√°r helyre√°ll√≠tott√°k a honlap m√Ľk√∂d√©s√©t.

A t√°mad√°st az Izz ad - Din al - Qassam Cyber Fighters csoport szervezte,mely m√°r nem egyszer int√©zett t√°mad√°sokat az Egyes√ľlt √Āllamok k√ľl√∂nb√∂z√Ķ p√©nzint√©zetei ellen.
http://hungarian....zmenyeket/
#2 | kaponya jozsef - 2013. mŠrcius 29. 14:06:31
kiber tamadast csak az okosabb oroszok csinalnak jol
#3 | sooska - 2013. mŠrcius 29. 15:36:43
Imre!
MI POPULUST√ĀK vagyunk?s_francba
#4 | postaimre - 2013. mŠrcius 29. 16:36:10
Sooska a e helyezett az, hogy semmi rem t√∂rekszem jobban, mint a voxot populiz√°lni, mint h√≠res j√≥ politikusok, akik mindent √≠g√©rnek √©s az ellenkez√Ķj√©t teszik. Valami olyat akar mondani ez a holland, aki francia, vagy valami, hogy cumi van √©s aki ezt nem akarja felfogni, annak coki is lesz. √ē sem ilyen lovacsk√°t akart, de ez jutott, nek√ľnk meg a szam√°r is l√≥ volna m√°r.s_yass
#5 | Alexandros - 2013. mŠrcius 29. 17:32:05
Európa nem esik szét, hisz csak földrész!:D
A megszor√≠t√°sok meg csak eur√≥pa szerte √©hs√©g l√°zad√°st okoz. Sz√©p r√∂vid egyszer√Ľ sz√≥t szeretnek haszn√°lni a dr√°ga politikusok. Val√≥j√°ban nemzetenk√©nt m√°s √©s m√°s fizik√°lis megjelen√©s. Nemzetenk√©nt a l√°zad√≥ t√∂meg, m√°s √©s m√°s c√©llal fog vasat, √©s nevezi mag√°t, k√ľl√∂nb√∂z√Ķ n√©ven, de nem l√°zad√≥nak. Magyarorsz√°gon is meg lesz a neve a folyamatban r√©sztvev√Ķknek vassal a kez√ľkben. Persze a hatalom m√°s n√©ven illeti majd, de a gy√Ķztesek hat√°rozz√°k meg ki √©s mi!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.