Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Fel√ļj√≠tanak t√∂bb mint k√©tsz√°z els√Ķ vil√°gh√°bor√ļs zsid√≥ hadis√≠rt


T√∂bb mint k√©tsz√°z els√Ķ vil√°gh√°bor√ļs h√Ķs s√≠rhely√©t √ļj√≠ttatja fel a Honv√©delmi Miniszt√©rium a Kozma utcai zsid√≥ temet√Ķben, erre a h√©ten csoportos√≠tott √°t forr√°st a korm√°ny – k√∂z√∂lte a t√°rca p√©nteken az MTI megkeres√©s√©re.

A Magyar K√∂zl√∂ny keddi sz√°m√°ban jelent meg az a korm√°nyhat√°rozat, amely szerint a Minisztereln√∂ks√©g rendk√≠v√ľli korm√°nyzati int√©zked√©sekre szolg√°l√≥ keret√©b√Ķl a HM Fegyverzeti √©s Hadbiztosi Hivatal√°hoz a Kozma utcai zsid√≥ temet√Ķ fel√ļj√≠t√°s√°ra, tov√°bb√° egy kiadv√°ny elk√©sz√≠t√©s√©re k√©tsz√°zmilli√≥ forintot csoportos√≠tottak √°t.

A miniszt√©rium k√∂zl√©se szerint a k√©tsz√°zmilli√≥ forintos keretb√Ķl nem a teljes Kozma utcai zsid√≥ temet√Ķt √ļj√≠tj√°k fel, hanem annak els√Ķ vil√°gh√°bor√ļs h√Ķsi parcell√°j√°t, √©s azzal ezzel egy√ľtt sz√°mos m√Ľv√©szeti alkot√°st. Ez√©rt ker√ľlt ez az √∂sszeg a HM-hez, mivel a hadis√≠rgondoz√°s a szakt√°rca feladatk√∂r√©be tartozik. A fel√ļj√≠t√°st a Nemzeti Eml√©khely √©s Kegyeleti Bizotts√°g javasolta, √≠gy a „nagyszab√°s√ļ munk√°latokat” a honv√©delmi t√°rca a test√ľlettel k√∂z√∂sen fogja elv√©gezni – tett√©k hozz√°.

Az el√Ķk√©sz√ľletek m√°r 2011-ben megkezd√Ķdtek. Mint a t√°rca felid√©zte, a HM hadis√≠rgondoz√≥i a Ludovika Akad√©mia hallgat√≥ival k√∂z√∂sen megtiszt√≠tott√°k az elgazosodott ter√ľletet, majd a szakemberek felt√©rk√©pezt√©k a s√≠rkertet.

A h√Ķsi parcella teljes fel√ļj√≠t√°sa az √©v m√°sodik fel√©ben v√°rhat√≥. Helyre√°ll√≠tj√°k az egyes s√≠rk√∂veket √©s fel√ļj√≠tj√°k a k√∂zponti eml√©km√Ľvet is. Mint a HM kiemelte, ez a fel√ļj√≠t√°s is r√©sze az els√Ķ vil√°gh√°bor√ļ sz√°zadik √©vfordul√≥j√°ra val√≥ felk√©sz√ľl√©snek, √©s ennek keret√©ben az √∂sszes magyarorsz√°gi hadis√≠rt is felm√©rik.

A parcell√°r√≥l k√©pes album is k√©sz√ľl. A korm√°nyhat√°rozatban is eml√≠tett kiadv√°nyban bemutatj√°k a m√Ľv√©szi kivitelez√©s√Ľ s√≠rk√∂veket, valamint az ott nyugv√≥k katonai p√°ly√°j√°t, h√Ķsi hal√°luk k√∂r√ľlm√©nyeit, tov√°bb√° szinte az √∂sszes els√Ķ vil√°gh√°bor√ļs hadsz√≠nteret – √≠rta a HM.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kincses - 2013. mŠrcius 29. 19:48:50
Term√©szetesen eg√©szen biztos vagyok benne, hogy a minden magyar katona s√≠rj√°val is ezt teszik, nem sz√°m√≠t, mennyibe ker√ľl, hiszen m√©giscsak az √Ķ haz√°juk ez!s_aha
#2 | talpi - 2013. mŠrcius 29. 20:22:33
Kincses!
Az√©rt ne agg√≥djunk azok√©rt a "hadi sirok√©rt" mert valahogy nekem az jut eszembe, amikor" a csal√°n sz√∂vet ruha √©s a pap√≠r talp√ļ bakancs" valahogy nem felelt meg a ""Kor ig√©nyeinek"" l√©v√©n ki,,szott gyorsan t√∂nkre ment. Nos, ha valakit ez√©rt, mert szar min√Ķs√©get sz√°ll√≠tott, anyagi el√Ķny√∂k ok√°n, agyon vertek a szar√©trt, akkor az szerintem nem h√Ķsi halot, hanem HAZA√ĀRUL√ď aki pedig ezek s√≠rj√°t √ļj√≠tgatja, dett√≥, sz√≥val, ki a megrendel√Ķ √©s ki a finansz√≠roz√≥. Nem mindegy, mert h√Ķs√∂k nincsennek, csak emberek, kik roszkor vannak rosz helyen.
#3 | kincses - 2013. mŠrcius 29. 20:25:27
Talpi, igazad van, de ha már van 2oo millió zsidókra, kéne legyen 2OO milliárd magyarokra is, még ha ilyen aljas ok miatt is haltak meg, hogy más kapzsiságáért meghaltak!
#4 | mormota1968 - 2013. mŠrcius 29. 20:34:55
Hogy azt√°n legyen mit led√∂ntetni fizetett hulig√°nokkal.Erre persze mindig akad p√©nz! K√∂zben a magyar lassan √©hen hal, vagy kiv√°ndorol.Soha nem j√∂n m√°r el az a pillanat, mikor a magyarok azt mondj√°k ebb√Ķl el√©g! Persze ehhez tudniuk kellene mi is folyik itt val√≥j√°ban.De am√≠g zsid√≥ k√©zben van a m√©dia √©s az oktat√°s, addig a hatalom is marad az √Ķ kez√ľkben.√Čs tov√°bb h√ľly√≠thetik az √ļjabb nemzed√©keket a zsid√≥ mes√©kkel a holokosztr√≥l meg a t√∂bbi hasonl√≥ mes√©kkel.
#5 | postaimre - 2013. mŠrcius 29. 20:38:04
Ez provokáció! Minden eszközt megragadnak, hogy vegye már észre a "paraszt", hogy márpedig valójában "antiszemita", csak eddig nem tudta...
#6 | mormota1968 - 2013. mŠrcius 29. 21:34:32
Van egy j√≥ gondolatom.Kelts√ľnk antiszemitizmust.Ki is mondta ezt, vagy valami hasonl√≥t.Ja igen! A cionizmus atyja, Hercz Tivadar.Imre! A link bek√ľld√©se, c√≠msz√≥ al√° felraktam egy csom√≥ mindent √©s t√∂bbek k√∂z√∂tt arr√≥l is lehet ott olvasni, hogy a mai zsid√≥kban nem igaz√°n tal√°ln√°nak semita, vagyis arab v√©rt, √ļgy hogy k@rv√°ra nincs joguk hozz√°, hogy szemit√°zanak itt b√°rkinek is.M√©g a szef√°rdok se tiszta v√©r√Ľ szemit√°k.
#7 | Nergal - 2013. mŠrcius 29. 22:30:00
Mit kell azon fel√ļj√≠tani.. R√°pakolj√°k √ļgyis a k√∂veket..
#8 | ijfeszito - 2013. mŠrcius 30. 07:50:05
T√°mogatom a s√≠rkertek fel√ļj√≠t√°s√°t, megnyit√°s√°t. Sz√ľks√©g lesz m√©g r√°. Rendes Magyar m√©g ellens√©geit sem hagyja √ļton √ļtsz√©len porladni!
#9 | Holdas - 2013. mŠrcius 30. 14:06:31
√Čs az √Ķ s√≠rjaikkal mi lesz http://beszelo.c3...dalom-utan Mert egy kopjafa,egy t√°bla √©des kev√©s ?!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.