Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Moszkva figyelmezteti Washingtont: a koreai helyzet kicsúszhat az ellenõrzés alól!


Ezt Szergej Lavrov orosz külügyminiszter mondta. Szerinte amerikai részrõl túlzott reakció volt, hogy lopakodó harci gépeket küldtek a koreai félszigetre. Észak-Koreában a fõparancsnokság az éjszaka rendkívüli ülést tartott.

Az ülésen a hivatalos hírügynökség beszámolója szerint Kim Dzsong un elnökölt. A háttérben olyan térképek látszanak, melyek az észak-koreai rakéták útvonalát jelzik amerikai támaszpontok felé. Guam, Okinawa és a Hawai szigetek lehet az észak-koreai rakéta támadás célpontja. Innen indulnak ugyanis az amerikai gépek. Szakértõk szerint egyáltalán nem véletlen, hogy a térképeket az észak-koreai sajtó közölte: ezzel akarnak nyomást gyakorolni Amerikára és egyben jelezni a saját népüknek, hogy Észak-Korea immár képes csapást mérni ilyen távoli amerikai célpontokra is. Katonai szakértõk szerint egyelõre ez csak üres blöff, mert Észak-Korea rakétatechnikája még messze van attól, hogy ilyen távoli célpontokat elérjen. Decemberben ugyan volt egy sikeres kísérlet nagy hatótávolságú rakétával, ám ettõl még nagyon messze van az, hogy rendszerbe állítsanak ilyen típusú fegyvereket. Ettõl függetlenül az Egyesült Államok az észak-koreai fenyegetésekre válaszul nemrég jelezte, hogy megerõsíti rakétavédelmi rendszerét a Csendes óceán térségében. Ezt az elképzelést mind Moszkvában, mind pedig Pekingben kritikusan fogadták, mert mindkét fõvárosban attól tartanak, hogy "kicsúszhatnak az események a felek ellenõrzése alól a koreai félszigeten"- ahogy ezt Lavrov orosz külügyminiszter megfogalmazta Moszkvában.
Link

Hozzszlsok


#1 | Kedvesi - 2013. mrcius 29. 19:40:27
http://www.youtub...vRCQM2HrXs

Mikor "buhan" el a lufi? Már alig várom.

Nahát?

Észak koreának, amerika intézte az uráncentrifugákat hogy atomfegyverhez jusson, megint honnan pénzelik a komcsikat? Naugye.
#2 | tour - 2013. mrcius 29. 20:23:18
Észak-Korea riogat, maci diktál, azt jóvan!
Ezekkel a filmekkel kapcsolatban, Ted c. filmben elhangzik "Amerika pusztulása" egy elég érdekes jelenetben, biztos csak véletlenül hangozhat el ilyesmi...
#3 | mormota1968 - 2013. mrcius 29. 20:27:25
Most ugyan az a játék folyik az USA részérõl, amivel japánt rávették, hogy megtámadja az amerikai hadihajókat és kikötõt Pearl Harbor-ban, belépve ezzel a II világháborúba.A zsidók megint szeretnének sok pénzt kaszálni, no meg megúszni a felelõsségre vonást.De ebbe az USA beledögölhet, ahogy Európa is, aztán körbe a Föld valamennyi népe, nemzete.
#4 | Alexandros - 2013. mrcius 30. 07:30:11
Phenjan kijelenti, "State of War" Dél-Korea - (MÁRCIUS, 30.)en.rian.ru/images/18033/85/180338531.jpg a Hadba lépést a környezõ országok a protokollnak megfelelõen kezelik."
/bár a szándékosság tudott, hogy mesterségesen hozták létre a tûz gócot, és törekedett USA hogy szítsa is, a nagyhatalmaknak most fõhet a fejük. Mert itt már nem egy szeparált Keleti feszültséget kell figyelembe venni, hanem a cionisták részérõl, az egész földkerekségen tervezett de-stabilizálási zónákat kell egy idõben kezelni. Nagyon nagy avarkád megy hatalmilag és katonailag, ami még a történelemben nem volt.
#5 | guzsaly - 2013. mrcius 30. 09:38:56
http://www.kisalf...r/2326367/

Csak tudnám miért az Alien vs Predator c. film jut minderrõl eszembe?! s_huha
#6 | postaimre - 2013. mrcius 30. 10:08:57
Gyerkek, nem könnyû a helyzet. Észak-Korea militalizált és teljesen agymosott. Ha mi arra panaszkodunk, hogy nálunk mi van most, össze sem lehet azzal hasonlítani, ami ott van. Nem lehet egyszerre rájuk nyitni a fényt, mert megvakulnk bele és közben azárt a helyzetet ki is kell használni a világ katonai színpadán, amíg az atomarzenáljuk le lesz szerelve és egyesítve a két Korea.
#7 | hamu - 2013. mrcius 30. 10:44:51
USA kihasználja É.Kórea fenyegetését arra, hogy rakétavédelmet telepítsen az oroszok és kínaiak ellen. Ez jogosan nem tetszhet a Medvének.
#8 | kukackac - 2013. mrcius 30. 11:52:30
i.somethingawful.com/u/garbageday/2013/goldmine/kimjongun/HoboZero_01.gif
#9 | postaimre - 2013. mrcius 30. 13:51:41
Kukac, vigyázz, mert Kim Dzsong Un nem szereti a viccet!

Azért biztos, ami biztos!

Putyin több, mint 150 ezer embert hív be a hadseregbe

A tavaszi behívás alkalmával a hadseregbe 153200 embert kell besorozni. Ilyen parancsot írt alá Vlagyimir Putyin orosz elnök.

A dokumentumot, amely megjelenésétõl kezdve van érvényben, a Kreml honlapján tették közzé.

A tavaszi behívás április 1-tõl július 15-ig tart.
http://hungarian....adseregbe/

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.