Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Devizafalva, b√ľntet√Ķtelep.....


Ideje lenne v√©gre bel√°tni, hogy Devizafalva bebukott. Legk√©s√Ķbb most k√©ne ezt bel√°tni, hogy mik√∂zben a N√©pies Megfigyel√Ķ a R√°kosi-korszak f√©nykor√°t id√©z√Ķ, terjedelmes riportot k√∂z√∂l az √öjabb √Āllami Beruh√°z√°s nagyszer√Ľs√©g√©r√Ķl, emberk√∂zels√©g√©r√Ķl (k√©pal√°√≠r√°s: "√ďcs√°n m√°r a h√°zakat takar√≠tj√°k, √©p√ľlnek a ker√≠t√©sek, az utak, a j√°rd√°k. Az els√Ķ bek√∂lt√∂z√Ķknek nem kell majd gumicsizm√°ban j√°rniuk"), addig kider√ľlt, hogy √ļj p√°ly√°zatot kell ki√≠rni, az 588-b√≥l csak h√ļsz csal√°d alkalmas a bek√∂lt√∂z√©sre, ehhez azonban m√≥dos√≠tani kell a felt√©teleken, korm√°nyrendeletet kell m√≥dos√≠tani, ilyenek.

Az m√©g a legkisebb baj ezzel a tr√©f√°b√≥l szoci√°lisnak is nevezett gett√≥ lighttal, hogy a tervez√Ķk elsz√°molt√°k magukat, hogy teh√°t nemcsak az √©p√≠t√©si k√∂lts√©gek sz√°lltak el a semmi k√∂zep√©n felh√ļzott telepen (150 ezer forint helyett n√©gyzetm√©terenk√©nt f√©lmilli√≥ forint sz√©p teljes√≠tm√©ny a k√∂zp√©nz√ľnk√∂n), hanem a majdani lak√≥k esetenk√©nt sz√°zezer forintba ker√ľl√Ķ k√∂lt√∂ztet√©s√©re sem gondoltak.

A legf√Ķbb gond az, √©s ezt valami√©rt nem pedzegetik a helysz√≠ni riportok, hogy voltak√©ppen mi a r√©zfasz√ļ baglyot fognak csin√°lni a semmi k√∂zep√©n a megmentend√Ķ devizahitelesek?

Milyen √©letk√©pes √©letet, piaci munkahelyet, iskol√°t, ovit, b√∂lcsit, orvosi rendel√Ķt, bev√°s√°rl√≥k√∂zpontot, sz√©less√°vot, t√°rsadalmi egy√ľtt√©l√©st vizion√°lt sz√°mukra a Nemzeti T√°rsadalom-m√©rn√∂k√∂sk√∂d√©s Rendszere? M√°r ha nem egy komplett seg√©lyezett falu l√©trehoz√°sa a c√©l, vagy a Monty Pythonb√≥l ismert ("Mondtam m√°r, anarcho-szindikalista k√∂z√∂ss√©g vagyunk. √Čs hetenk√©nt mindig m√°s gyakorolja a v√©grehajt√≥ hatalmat") √∂nfenntart√≥ modell ki√©p√≠t√©s√©r√Ķl van sz√≥.

A M√°ltai Szeretetszolg√°latn√°l nem is olyan r√©gen m√©g abban b√≠ztak, "olyan csal√°dokat keresnek, akiknek √ďcsa val√≥ban lehet√Ķs√©get ad az √ļjrakezd√©sre". Nyilv√°n nem csak a p√°ly√°zat hib√°s felt√©teleinek k√∂sz√∂nhet√Ķ, hogy ennyire kevesen √©ltek a p√°ly√°z√°s lehet√Ķs√©g√©vel: v√©g√ľl is milyen √ļjrakezd√©st k√©pzelhet el b√°rki a semmi k√∂zep√©n? Munkalehet√Ķs√©g √©s a t√∂bbi eml√≠tett √©letfelt√©tel n√©lk√ľl az √ďcsa lakott r√©sz√©t√Ķl t√°voli "szoci√°lis b√©rh√°ztelep" csak egy makoveczista st√≠lusban felh√ļzott f√©lkomfortos, g√°zvezet√©k n√©lk√ľli b√ľntet√Ķtelep, ahol maga az √©let a b√ľntet√©s.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Istvan - 2013. mŠrcius 30. 03:49:35
R√°kosi, r√©z****√ļ bagoly, meg Monthy Python - az √≥csai terv r√∂vid, vel√Ķs megfogalmaz√°sa.
A parlamenti t√°rsulat √©pp elf√©r benne, kocsijuk is, munkahely√ľk is van. Nem gond, hogy mihez kezdenek a semmi k√∂zep√©n. Akiket kik√∂lt√∂ztettek a lak√°saikb√≥l √©pp elf√©rnek majd az √∂v√©kben, nem? Kezdhetn√©k a turulr√≥l reugrott f√©rfi csal√°dj√°val. :|
#2 | Istvan - 2013. mŠrcius 30. 04:00:57
http://hetivalasz...iaja-62238

Közel a vég, ha már Londonban is fogékonyak az ember tragédiájára. Van még olyan szeglete a világnak, ahol még nem tudnak arról, hogy nagy baj van?
De még is ki a fene ölte meg az orosz mágnást? Sok értelme nincs, foga sincs már, pénze sincs már?
#3 | Holdas - 2013. mŠrcius 30. 07:25:25
Ezt a "lak√≥parkot" nem gondolt√°k v√©gig,csak valamit felakartak mutatni olyan adunk is meg nem is.Helyesebben t√∂r√Ķd√ľnk meg nem is szolg√°lunk √©s v√©d√ľnk is. √Čs ezek a d√∂nt√©sek m√∂g√∂tt m√©g mind√©g 1919,1946,1956 befejezetlens√©ge √°ll. Mert m√©g Trianont nem siker√ľlt teljesen befejezni.
#4 | atya - 2013. mŠrcius 30. 08:04:13
M√©gis a korm√°ny valami√©rt tov√°bb fogja √©p√≠teni a G√ĀZAI √ĖVEZETET...
#5 | postaimre - 2013. mŠrcius 30. 08:23:43
Ez egy zsidó-kibuc program, ideje lenne már észre venni!
#6 | csillagosvenyen - 2013. mŠrcius 30. 16:11:26
no hát aztán láttam hogy azoknak a házikóknak a
t√Ľzfala egyszer√Ľ OSB lap-b√≥l volt, egyszer√Ľ fa szecska vagdal√©k ragaszt√©kb√≥l.... mi lehet a t√∂bbi
alkotórésze a háznak?
A m√°ltai szerrel-etet szolg√°lat nem tudta ben√©pesiteni a "lak√≥s√°gi"parkot... √ļj tendert kellett kiirni, ezt √ļjra a m√°ltai selyempincsi szolg√°lat kapta,az elbir√°l√°sokat... valamit nagyon elkurtak... csak nem becs√ļszott egy-k√©t magyar is a lak√°s tulajdonosok k√∂z√©??? ez√©rt √ļjra ......?:(
#7 | buvarkund - 2013. mŠrcius 31. 13:19:54
Egy √≥csai h√°znak a fel√©p√≠t√©s√©re 70 milli√≥ forintot utaltak ki, egy ilyen h√°z fel√©p√≠t√©se kb. 7-8 milli√≥, vagyis h√°zank√©nt elt√ľnt ~62 milli√≥. 70 milli√≥b√≥l legal√°bb 30-40 devizahitelesnek a probl√©m√°ja megold√≥dott volna, de, akkor a haverok nem nyernek az √©p√≠tkez√©sen elsikkasztott p√©nzb√∂l.
#8 | hirtelenke - 2013. Šprilis 03. 10:14:45
ez egy nagy parasztvakit√°s csak oda nem bajba jutottak fognak k√∂lt√∂zni. de ezt itt mindenki tudja . vagy zsidr√°k vagy cig√≥ magyarnak ott nincs helye.a kanad√°b√≥l visszazsuppolt cig√≥nak is kell a hely nem alhat az utc√°n szeg√©nyke. borsodban a falvakban m√©rik fel hogy h√°ny h√°z √°ll √ľresen ahova bek√∂lt√∂zhetn√©nek.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.