Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megint Patrubány lett az MVSZ elnöke


Mintha "mise" történt volna. Boór Feri nem vállalta a helyettes jelölést, de legalább a TAHSZ továbbra is gyülekezhet a székházban. A posztot tizenkét éve betöltő Patrubány Miklóst választották a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) elnökévé - közölte a szervezet sajtószolgálata vasárnap.

Az MVSZ négyévenként esedékes tisztújító küldöttgyűlésén Patrubány Miklós mellett indult még az elnöki posztért Rácz Sándor, az MVSZ tiszteletbeli elnöke, az 1956-os Nagy-budapesti Központi Munkástanács elnöke. Fuksz Sándort választották a szervezet elnökhelyettesének az idén januárban elhunyt L. Németh Erzsébet helyére.

Az 1938-ban alakult szervezet elnökévé 2000 májusában választották meg először Patrubány Miklóst, elődje Csoóri Sándor író volt.

Az ügyészség tavaly februárban polgári pert indított az MVSZ ellen, a szervezet törvényes működésének helyreállítását és egy általa alkotmányellenesnek ítélt elnökségi határozat megsemmisítését kérve.

Az MVSZ kifogásolt 2009-es határozata azt mondta ki, hogy ha az Alkotmánybíróság a második állampolgársági népszavazási kezdeményezés aláírásgyűjtő ívének hitelesítését megakadályozza, "a Magyarok Világszövetsége elnöksége úgy tekinti, hogy ezzel végképp megszűnik Magyarországon a jogállam (...), kiürül a Magyar Köztársaság fogalma (...), a Magyar Köztársaság teljesen illegitimnek és megszűntnek tekinthető".

Az ügyészség a működésben azt találta törvényellenesnek, hogy a szövetség jelképe gyakorlatilag megegyezik a Magyar Köztársaság címerével, nem kellően szabályozott a küldöttgyűlés, a felügyelőbizottság, az országos tanácsok, a vidéki testületek összetétele, hatásköre, működése, továbbá a tisztviselők visszahívásának és a tagdíj megállapításának módja, valamint a bankszámlák feletti rendelkezés.
Link

Hozzászólások


#1 | 9323 - 2012. május 22. 19:36:49
Nem volt nehéz ennek a 4banis gyökérnek megszavaztatnia magát, mert jóformán csak a családtagjaiból, meg a rokonaiból áll az MVSZ...
Ügyes, naggyyon ügyes!!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.