Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Fordítási hiba akadályozta meg Észak-Koreát, hogy elkezdje a háborút


Gyerekek, hogy mondják koreaiul, hogy háború? Ugye nem keverjük ossze a banzájt a bonszájjal? Biztos sitt pali a tolmács!
Az Észak-Korea által kihirdetett hadiállapot DĂ©l-Koreával, annak ellenĂ©re, hogy a mĂ©diában is megjelent, fordĂ­tási hiba következmĂ©nye. Az eredeti közlemĂ©nyben ugyanis az olvashatĂł, hogy Észak-Korea abban az esetben, ha provokálják „a háborĂşs idõk szerint” fog cselekedni, amely háborĂşvá is alakulhat.

A dokumentum szerint, Észak-Korea csapást mérhet az amerikai és a dél-koreai csendes-óceáni katonai bázisokra, valamint a dél-koreai fegyveres erõk bázisaira és a szöuli elnöki rezidenciára.

Link

Hozzászólások


#11 | mormota1968 - 2013. március 30. 20:16:46
A frászt hozzák az emberre ezek a koreaiak! Az amcsikra meg már a kis tesóval Izraellel együtt ráférne már egy alapos dádá.Ébredeznek már a világ népei és kezdik érteni végre ki kavarja a sz@rt szerte a világon.Annyiféle ember él itt az országban, jó lenne más afrikai, ázsiai nyelvekre is lefordítani Cion bölcseit és egyéb fontos írásokat, hogy felgyorsulhasson végre ez az ébredési folyamat.Egyetlen parazita faj uralja ezt a bolygót, itt volna már az ideje mindannyiunk érdekében, hogy közös összefogással az írmagjáig kiirtsuk a sátán gyermekeit.Hülyítik itt a népet, hogy majd eljön a sátán a Földre.Ugyan már gyerekek! A sátán már a kezdetek óta köztünk él és nagyon jól érzi magát itt a Földön.A zsidó a hatalmát nem a pénznek, nem a médiának, oktatásnak köszönheti, csakis az emberi ostobaságnak, butaságnak.Mi gójok tartjuk fent a zsidó hatalmát, azzal, hogy nem verjük agyon az összes mocskos zsidó csahos, hazaárulót és hagyjuk sötétségben élni honfitársainkat, hagyjuk sötétségben felnõni az új nemzedékeket.Posta Imre honlapja és a többi ébresztõ honlap, könyvek, cikkek, videók nem minden honfitársunk számára elérhetõ sajnos és ez kellene hogy legyen a legfõbb feladatunk, hogy mindenfelé terjesszük az igét nem csak szóban, de legfõképp írásban.Nem nagyon küldik a tagok a linkeket, videókat az oldalra, ezért én mindig felrakok párat, abból a jókora gyûjteménybõl, amit sikerült eddig összeszednem.De sajnos nem nagyon látogatják a tagok ezt a könyvtárat.Ott van "Walther White:Rejtett zsarnokság" címû 2 részes írása.Nincs 500 forint se a lefénymásoltatása, és szinte minden benne van, amit nagyon jó lenne ha minden honfitársunk elolvashatna.De rajtam kívül nem tudom, hogy még hányan adják tovább a tudásukat ilyen formában is sötétben tévelygõ nemzet testvéreinknek.Tessék ezzel is segíteni Imre, Gerry és a többi ébresztõ, tanító nemzetmentõ munkáját!!!
#12 | kaponya jozsef - 2013. március 31. 07:01:49
egyebkent nem banám ha mar valaki nem csak a száját jártatná. hanem használna az atom fegyvert akkor mas lenne avilag

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.