Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Razzia: megszállta a rendõrség a Sirályt - két embert elvittek


Ajaj a mazsihiszes és emih-es zsidó-összeesküvõk állapuccs-kísérletét sikerült meghiúsítani?
Valamivel éjfél után rendõrök szállták meg a Király utcai Sirály szórakozóhelyet
Röviddel éjfél után rendõrök tartottak fokozott ellenõrzést a Sirályban. Schönberger Ádám, a Sirályt mûködtetõ Marom Budapest Egyesület képviselõjének beszámolója szerint a helyen 100-150 ember tartózkodott, amikor több tucat rendõr szállta meg a szórakozóhelyet. A VI. kerületi önkormányzat emberei ezzel párhuzamosan ellenõrzést tartottak a Sirályban, ahol megállapították, hogy a szervezõk korábbi közlésének megfelelõen nem végeznek tiltott kereskedelmi tevékenységet a helyen.

A rendõri akció idején a Sirályban a Negyed6negyed7 Fesztivál programja zajlott éppen. Meg nem erõsített hírek szerint a Sirályból két embert állítottak elõ, akik nem tudták igazolni magukat. A rendõrök valamivel egy óra után hagyták el a szórakozóhelyet.

Mint arról korábban beszámoltunk: március 22-én õrzõ-védõk kísérelték meg bezárni a Marom Egyesület által üzemeltetett szórakozóhelyet, amely az elmúlt hónapok ellenzéki tüntetései szervezõinek egyik gyülekezõhelye volt. Az incidens után Tarlós István fõpolgármester arra tett ígéretet, hogy a húsvéti ünnepekig a Sirály nyitva maradhat.

Az eset másik közvetett elõzménye, hogy a március 30-ra a Lendvay utcai Fidesz-székház elé szervezett civil tüntetés elõtt a kormányzópárt székházának március 7-i elfoglalói közül többet õrizetbe vett a rendõrség. A szombati tüntetés szervezõi a Fidesz 25. születésnapjára idõzítették akciójukat.
Link

Hozzszlsok


#1 | Perje - 2013. mrcius 30. 20:22:17
Arra megy ki a színjáték, hogy húsvét után sem kelljen bezárni a szórakozóhelyet. Itt a "bizonyíték", hogy éjfél után sem tettek semmi szabálytalant..Még azt is el tudom képzelni, hogy szándékosan hívták magukra a rendõrséget. Ezek imádják az önmegtáamadós cirkuszokat.
#2 | TiDo - 2013. mrcius 31. 21:04:10
Mocorognak? : http://www.police...31_16.html
http://www.police...rfk_ut.pdf
Kíváncsi vagyok az eredményre.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.