Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Antiszemita plakátok jelentek meg Belgrádban


Alakul ez, sebesen! Ez a húsvét már jól indul, de április 1-el szerintem beindul a keményebb bögyölõzés is.
Antiszemita plakátok jelentek meg péntek este Belgrád belvárosában: a falragaszok a zsidókat teszik felelõssé Jugoszlávia tizennégy évvel ezelõtti NATO-bombázásáért.

A B92 rádiĂł-televĂ­ziĂł jelentĂ©se szerint a plakátokon egy második világháborĂşs bombázĂł láthatĂł, amelyen Dávid-csillag van. Mellette a hadsereg vezĂ©rkarának romba dõlt Ă©pĂĽlete Ă©s egy lebombázott ĂşjvidĂ©ki hĂ­d láthatĂł, s az az ĂĽzenet, hogy tizennĂ©gy Ă©v telt el a NATO-bombázás Ăłta, de „a terror tovább tart”. A plakátokon a VĂ©r Ă©s BecsĂĽlet neonáci szervezet internetes cĂ­me van feltĂĽntetve. A B92 szerint a plakátok az 1941-es náci zsidĂłellenes falragaszokra emlĂ©keztetnek.

Dragan Djilas belgrádi polgármester felszólította a fõváros lakóit, hogy tartsák tiszteletben a demokratikus társadalmi értékrendet, és ápolják a kölcsönös tolerancia és tisztelet légkörét, amelyrõl Belgrád ismert. Meggyõzõdését fejezte ki, hogy a bûnüldözõ szervek megtalálják a plakátok készítõit, és megbüntetik õket, bizonyítandó, hogy a vandalizmus és a rasszizmus nem kívánatos jelenség Belgrádban. Meho Omerovic, a szerb parlament emberi jogi bizottságának elnöke közölte, hogy a zsidók iránti gyûlölet és a bombázással való vádaskodás hatalmas kárt okoz a fõvárosnak és az országnak.
Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2013. március 30. 20:49:46
A szerbek nem fogják egykönnyen elfejeteni a bombázásokat, nem úgy, ahogy a világ tette. Itt nem voltak szankciók, tárgyalások, figyelmeztetések, csak jött a bombázás.
Ráadásul dúsított uránbombákat is bevetettek, amelynek hatásai még ránk is feszélyt jelentenek:
http://serbiasos....lting.html
#2 | Vizilo - 2013. március 30. 21:32:27
Meg vagyok döbbenve mar mindenki utalja a zsizsiket???
#3 | mormota1968 - 2013. március 30. 21:55:14
Na ezért mondom én, hogy érdemes sok minden zsidókról szóló írást, videót, honlapokat több nyelvre is lefordítani.Így lehet sikeresen harcolni globális szinten is a zsidó ellen.Vegyék már észre végre magukat a minket körül vevõ népek, hogy nem a magyar az ellenség, hanem a mögéjük bújt örökös uszítók és kollaboránsok a zsidók.Amíg a Nagy Magyarország létezett, mindenki biztonságban érezhette magát Európa közepén.Minden minket körülvevõ nemzet érdeke, hogy ez újra így legyen.Takarítsuk el közös erõvel legalább Közép Európából a zsidót.Aztán jöhet a folytatás.Szorul már az a bizonyos húrok a zsizsik nyaka körül, csak így tovább!!! :@
#4 | Perje - 2013. március 31. 15:34:25
Ha valaki elolvassa a szerbiai bombázokró szóló Vikipé. leírást, az a gyanúja támad, hogy ez a támadás nem volt más, mint egy nagy európai náto hadgyakorlat, mûholdas irányítással. Már abban is kételkedem, hogy valóban a szerbek támadták és irtották a bosnyákokat. Lehet, hogy a céljuk az volt ezzel a szövetségesknek, hogy egy háborús gócpontot csináljanak a kontinens közepén az önálló Koszovóval. A taktika be is jött, mert ismét forró itt a helyzet. Nagy cion csavar van ebben az egész tervben. Majd megtudjuk 100 év múlva.
#5 | Balu - 2013. április 01. 14:28:31
"a zsidók iránti gyûlölet és a bombázással való vádaskodás hatalmas kárt okoz a fõvárosnak és az országnak."
Én meg azt hittem, hogy a bombázások okoztak hatalmas károkat.

Perje,
erre most jöttél rá? *Természetesen* a balkáni háborúval kapcsolatban is hazudnak. A szrebrenyicai "haláltáborról" készült fotóról már ölég egyértelmûen kiderült, hogy hamisítvány - pedig anno ez volt a gyutacs a bombázásokhoz, úgy, mint az elsõ Öböl-háborúnál a "kuvaiti csecsemõket falhoz vagdosó iraki katonák". A szerbeket már csak azért is gyengíteni kell, mert hagyományosan orosz-barátok. Azonkívül, hogy gócpont kellett nekik, katonai jelenlét is (ld. Camp Bondsteel, világszinten a legnagyobb amerikai külföldi bázis), meg maffia-elosztó-központ. Milyen érdekes, hogy Hasim Thaci-t, a nagy koszovói államférfit szervcsempészetben találták vétkesnek.

Mormota,
"Vegyék már észre végre magukat a minket körül vevõ népek, hogy nem a magyar az ellenség, hanem a mögéjük bújt örökös uszítók és kollaboránsok"
Pontosan ugyanígy látom - neked vannak konkrét ötleteid is a megvalósításra? Nekem akár volna is, csak kéne pár partner.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.