Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A politikusok t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©ge hazudik


A definíció szerint jelenleg "politikus" az, aki hazudik, mert a "politika" ma a hazugság szinonímája. Politika =aki it lop!
A britek t√∂bb mint k√©tharmada nem √©rzi √ļgy, hogy az egyh√°z k√∂zel √°llna hozz√°, √©s a lakoss√°g jelent√Ķs t√∂bbs√©ge sokkal jobban b√≠zik p√©ld√°ul a BBC √ļjs√°g√≠r√≥iban, mint a lelk√©szekben - egyebek mellett ez der√ľl ki a The Sunday Times megb√≠z√°s√°b√≥l h√ļsv√©t alkalm√°b√≥l elv√©gzett orsz√°gos felm√©r√©sb√Ķl.

A tekint√©lyes konzervat√≠v vas√°rnapi brit lap ismertet√©se szerint a k√∂zv√©lem√©ny-kutat√°sba bevont britek 69 sz√°zal√©ka mondta azt, hogy v√©lem√©nye szerint a Nagy-Britanni√°ban √°llamegyh√°znak sz√°m√≠t√≥ anglik√°n uni√≥ elt√°volodott a t√°rsadalomt√≥l, 54 sz√°zal√©k szerint pedig az egyh√°z nem l√°tja el megfelel√Ķen mor√°lis ir√°nymutat√≥ szerep√©t sem.
Infinety network
A megk√©rdezetteknek mind√∂ssze a 19 sz√°zal√©ka tudta megnevezni a vil√°gszerte 77 milli√≥ h√≠v√Ķt sz√°ml√°l√≥ anglik√°n uni√≥ legf√Ķbb vall√°si m√©lt√≥s√°g√°t, Justin Welbyt, Canterbury √©rsek√©t.

Arra a k√©rd√©sre, hogy kinek az igazmond√°s√°ban b√≠znak a legink√°bb - itt a lehets√©ges list√°r√≥l t√∂bb foglalkoz√°si √°gat is meg lehetett jel√∂lni -, az els√∂pr√Ķ t√∂bbs√©g - 83 sz√°zal√©k - a csal√°dorvosra szavazott. A m√°sodik helyre a tan√°rok ker√ľltek; az √Ķ igazmond√°sukban 74 sz√°zal√©k b√≠zik. Ezut√°n a b√≠r√≥k, illetve a BBC Nagy-Britanni√°ban foghat√≥ h√≠rtelev√≠zi√≥ja, a BBC News √ļjs√°g√≠r√≥i k√∂vetkeznek, 66, illetve 61 sz√°zal√©kkal.

Az √∂t√∂dik helyre ker√ľltek a lelk√©szek: megk√©rdezettek 54 sz√°zal√©ka mondta azt, hogy az √Ķ igazmond√°sukban is megb√≠zik. A The Sunday Times kiemel√©se szerint ugyanakkor 40 sz√°zal√©k nem hiszi, hogy az egyh√°zak szolg√°lat√°ban √°ll√≥k az igazat mondj√°k. A k√©rd√©s ebben az esetben az anglik√°n √©s a katolikus egyh√°zra egyar√°nt vonatkozott.

E lista legalj√°ra mindazon√°ltal a politikusok, a v√°llalatvezet√Ķk √©s az ingatlan√ľgyn√∂k√∂k szorultak, siralmas bizalmi mutat√≥kkal.

Az ellenz√©ki Munk√°sp√°rt vezet√Ķ politikusainak igazmond√°s√°ban mind√∂ssze a britek 23 sz√°zal√©ka b√≠zik, ezut√°n a nagyv√°llalatok igazgat√≥i (22 sz√°zal√©k), a korm√°nyz√≥ Konzervat√≠v P√°rt vezet√Ķ politikusai (21 sz√°zal√©k), a konzervat√≠vokkal koal√≠ci√≥ban korm√°nyz√≥ Liber√°lis Demokrat√°k vezet√Ķi (18 sz√°zal√©k) k√∂vetkeznek, √©s a sort az ingatlank√∂zvet√≠t√Ķk z√°rj√°k; az √Ķ igazmond√°sukban alig 13 sz√°zal√©k hisz.
http://www.stop.hu/kulfold/a-politikusok-tulnyomo-tobbsege-hazudik/1135310/

HozzŠszůlŠsok


#1 | atya - 2013. mŠrcius 31. 19:33:01
A h√©ten pont err√Ķl volt sz√≥ √©rtekezleten, hogy a heti P√ĀT-okon mindenki √∂ssze vissza hazudik √©s a hat√°lm√°t, p√©nz√©t, √©rdekkapcsolatait f√©lti, mindegy milyen korm√°ny. (√©rtsd P√ĀT =politikai √°llamtitk√°ri √©rtekezlet).
#2 | keepfargo - 2013. mŠrcius 31. 20:02:00
A statisztikaval ovatosan kell banni, mint bizonyito ereju tennyel/valosaggal. A legtobb dolognak az ellenkezojet is be lehet bizonyitani, ha ugyesen valasztjuk hozza a megkerdezetteknek ugy a szamat, mint a mibenletet/minoseget. Nem veletlenul mondta Mark Twain aki sokat tudott az emberi megteveszthetosegrol (is): Van hazugsag. Van rohadt nagy hazugsag....es van statisztika.

Az pedig igazan nem uj hogy a politikus hazudik. A legtobbje kb. ugyanazt, raadasul: szavazz ram, en megoldom a problemadat. Ebben csak egy betu hibadzik, a kulcsszoban a D betu. Ezt kell atirni M-nek, ugy igaz lesz. Persze nem irjak at, azt csak kesve vesszuk mindig eszre, mirol is volt szo valojaban.

Ne bantsd a magyart, a jo k...a anyadat, romlott erkolcsu, bomlott agyu, koponyegforgato hazuglada, sot hazaarulo, orszagrablo, berelt ugynok politikus, mert lampavason is vegezheted, vagy akut olommergezessel gyulhet meg a bajod.
#3 | kincses - 2013. mŠrcius 31. 20:39:32
Milyen igaza volt W. Churchillnek, amikor azt mondta, hogy csak annak a statisztik√°nak hisz, amit √Ķ maga hamis√≠tott!s_nyugi
#4 | taskeszi - 2013. mŠrcius 31. 21:07:27
Eh!
Rossz a cím!
Mind hazudik!!!
Ha nem tenn√©,kider√ľlne mindenki szaros gaty√°j√°nak tartalma!
#5 | Gutai Zub - 2013. Šprilis 01. 09:07:52
Politikusok és a tömegek?

Mind a k√©t csoport nagyon egyszer√Ľ j√≥sz√°g.

A politikus az aljasabb. A t√©nyek, az igazs√°g kimond√°sa helyett, hazudik. A mai erk√∂lcsi fert√Ķ legalj√°n van. √úres szavakkal, fr√°zisokkal, ig√©nyek szerinti primitiv szlogenekkel gy√Ķzi meg az agyhalott szavaz√≥kat.

Vele szimbi√≥zisban, akiket meg akar gy√Ķzni, akik k√©pesek bemenni a f√ľlk√©kbe szavazgatni.
√ē is egyszer√ľ j√≥sz√°g. Nem sok mindenre k√©pes m√°r a modern id√Ķkben, f√©l, √©s l√°bai megszokt√°k a k√∂rbe k√∂rbe menetel√©st vez√©nysz√≥ra.
#6 | kakas - 2013. Šprilis 01. 12:41:34
Ja,√©rtem!bajuszlaca inn√©t mer√≠tette az 5letet a nagy baj√ļszhoz!http://25.media.t...o1_500.png :D
#7 | Kujak - 2013. Šprilis 01. 16:08:28
:D √Čpp a h√©ten n√©ztem kedvenc agyzsugor√≠t√≥ sorozatomat a Szulejm√°nt, ahol az al√°bbi besz√©lget√©s zajlott le:
Te Ibrahim! Hogy is hívják az ilyen levelet amiben csupa hazugságokat írnak az uralkodók egymásnak?
Diplom√°cia szult√°nom, de mondj√°k √ļjabban politik√°nak is :D

Hát hatalmasat röhögtem.... Taskeszinek igaza van, hazugok mind s_rtata
#8 | gabi - 2013. Šprilis 01. 18:04:24
Mondtam már, hogy politikus vagyok?! Ja, és akiket ismerek, azok is. A pszichomókus felmérés szerint mindenki napi 70 %-ban hazudik. Na jó, a 100 %-ot még nem értem els_jog
#9 | kaponya jozsef - 2013. Šprilis 02. 13:55:18
szerintem t√Ķk f√Ķl√Ķslegesek a politikusok. szerintem eur√©ka kell tudomany hadsereg. esa megfelel√Ķ szakmunkas r√©teg
#10 | kaponya jozsef - 2013. Šprilis 02. 13:56:30
vagyis én szivesen veszem a katonai tiktaturakat.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.