Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Így lehet több magyar csecsemõ


Aha! Ezentúl már nem csak azokról a születésekrõl és halálesetekrõl gyûjtene adatokat a KSH, amelyek Magyarországon történnek, egy pénteken beadott törvényjavaslat szerint az adatgyûjtést a magyarországi lakcímmel rendelkezõ személyekre terjesztenék ki.

A Navracsics Tibor által jegyzett javaslat indoklásában az áll, jelenleg a népmozgalmi statisztikai adatgyûjtések csak a Magyarország területén történt eseményekre terjednek ki. A törvényjavaslat célja, hogy a magyarországi lakcímmel rendelkezõ személyekre vonatkozó egyes népmozgalmi adatgyûjtéseket kiterjessze az országhatáron kívül történt eseményekre is. Ha az anyának van magyarországi lakcíme, és itthon is anyakönyveztetik a külföldön született gyereket, bekerül a statisztikába.

"A KSH által megállapított népesség adat képezi majd Magyarország uniós szavazati arányának megállapítási alapját, ezért kiemelt érdek fûzõdik a lehetõ legszélesebb körû adatok gyûjtéséhez. Az utóbbi években felerõsödött migrációs folyamatok miatt így nemcsak az ország területén történt eseményekrõl, hanem a magyarországi lakcímmel rendelkezõ személyek külföldön bekövetkezett népmozgalmi eseményeirõl is szükséges az adatok gyûjtése." - áll az indoklásban.
Link

Hozzászólások


Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.