Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Németh Sándor: A földi lét hasonlít a focimeccshez: a végeredmény számít


A húsvét legfõbb üzenete, hogy Jézus Krisztus halával és feltámadásával mindenki számára utat nyitott a mennybe. Az üdvösség azonban nem automatikusan jön, ahhoz az embernek is hozzá kell tennie a maga részét.

Az ember földi lĂ©tĂ©nek lĂ©nyegĂ©t tekintve hasonlĂ­thatĂł egy sportesemĂ©nyhez, akár egy futballmĂ©rkõzĂ©shez is: a „lefĂşjás” pillanatában már csak a vĂ©geredmĂ©ny számĂ­t – hangzott el NĂ©meth Sándor hĂşsvĂ©t vasárnapi prĂ©dikáciĂłjában.

A Hit Gyülekezete vezetõ lelkésze az ünnep kapcsán hangsúlyozta: Jézus Krisztus kereszthalála és feltámadása bûnbocsánatot szerzett az emberiség számára, ami azért felbecsülhetetlen jelentõségû, mert evilági pályafutása végén minden ember elõtt két út áll: a menny, vagy a pokol, másként fogalmazva az üdvösség, vagy a kárhozat. E legfõbb kérdéshez képest eltörpülnek földi pályafutásunk részletei, az üdvösség kérdéséhez viszonyítva jelentéktelenné válik a gazdagság, a siker, a szépség, a hatalom.

A megváltás legfõbb áldását, vagyis az ĂĽdvössĂ©get azonban nem automatikusan kapja meg az ember. „Aki hisz Ă©s megkeresztelkedik, az ĂĽdvözĂĽl” – idĂ©zte a BibliábĂłl JĂ©zus Krisztus szavait NĂ©meth Sándor, majd hangsĂşlyozta: hĂşsvĂ©tkor azt ĂĽnnepli a keresztĂ©ny világ, hogy JĂ©zus nem csak meghalt a bĂ»neinkĂ©rt, de harmadnapon fel is támadt a halálbĂłl, hogy ezzel az egyedĂĽlállĂł törtĂ©nelmi esemĂ©nnyel utat nyisson mindenki számára a mennybe. Ehhez azonban hinnĂĽnk kell JĂ©zusban mint szemĂ©lyes MegváltĂłnkban, Ă©s ezt a hitet meg is kell vallanunk, azaz ki kell mondanunk – hangsĂşlyozta a budapesti Hit ParkbĂłl közvetĂ­tett interaktĂ­v hĂşsvĂ©ti istentiszteleten a Hit GyĂĽlekezete vezetõ lelkĂ©sze.

NĂ©meth Sándor emlĂ©keztetett a hĂşsvĂ©t ĂłszövetsĂ©gi elõkĂ©pĂ©nek, a Peszachnak az egyik legfontosabb momentumára: az EgyiptombĂłl törtĂ©nt szabadulás elõestĂ©jĂ©n Izrael fiai kovásztalan kenyeret fogyasztottak, ami a bĂ»ntõl valĂł megtisztulás ĂĽzenetĂ©t hordozza: az örök Ă©let elnyerĂ©sĂ©nek feltĂ©tele – JĂ©zus Krisztus engesztelõ áldozatának elfogadása mellett –, hogy összhangba hozzuk Ă©letvezetĂ©sĂĽnket Isten IgĂ©jĂ©vel, a Bibliával.

atv.hu
Link

Hozzászólások


#1 | gladiator07 - 2013. április 01. 09:27:28
Sötét ló.., szemellenzõvel, s sernyõvel, a patáiban tartva. Még mindíg nem érti.., mert szajkózza a sületlenségeit. Perzse a maga módján " (( igaza lehet..)), s mert eszt kérik tõle a fõnökei.
#2 | ijfeszito - 2013. április 01. 09:38:24
Sanya nem feleljtjĂĽk tetteid:YouTube Videó


"És lészen csillagfordulás megint
és miként hirdeti a Biblia:
megméretik az embernek fia
s ki mint vetett, azonképpen arat.
Mert elfut a víz és csak a kõ marad,
de a kõ marad."
(Wass Albert)
#3 | szabir - 2013. április 01. 11:00:22
#4 | torokgyik - 2013. április 01. 11:55:32
Olyan irritáló ez a patkány. Izrael fiai meg szentlélek stb. összemossa a kereszténységet a sok zsidó szeméttel.
Megcsapkodnám a nagybuzi fejét...
#5 | Vizilo - 2013. április 01. 15:26:11
Esz bonto ez a patkany zsido es meg hivatalos egyhazat csinaltak a szektajabol ...))

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.