Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Mire lebukott a rendõrfõnök, már 192 ingatlant vásárolt


Nyugi, ez nem az álpintér sanya, vagy valamelyik "magyar" zsizsik rendõrkurva, hanem egy "antidemokratikus" ország rendõre, mert ilyen "lebukás" ebben a fejlett jujdejó-demokrati-kuss rendszerban elképzelhetetlen.
Korrupcióval, adathamisítással és csalással vádolják azt az egykori hivatalnokot, aki összesen 192 ingatlant vásárolt Kínában.
A korábban Kuangtung tartományban rendõrfõnökként dolgozó Csao Haj-pint február eleje óta vizsgálja a rendõrség - írta hétfõn a Nanfang Zsipao helyi lap.

Ügyére az újság szerint egy Csaóval korábban üzleti kapcsolatban álló, ám késõbb vele vitába keveredõ vállalkozó, Huang Kun-ji hívta fel a hatóságok figyelmét. Huang azt állította, Csao a korrupcióból származó pénzét fektette ingatlanba, az ingatlanvásárlást szigorúan szabályozó központi elõírásokat pedig hamis személyi igazolványok használatával kerülte ki.
Infinety network
A bejelentés után megkezdett nyomozás során a tartomány több nagyvárosában "legalább 192" ingatlant találtak Csao, az általa tulajdonolt cég, valamint öccse nevén bejegyezve. A korábbi rendõrfõnök azzal védekezett, hogy õ mindössze egy építõipari cégnek a jogi képviselõjeként járt el, s ilyen minõségében csupán az ingatlanok felügyelõje. Az érvelést gyengíti, hogy a férfi több személyi igazolvánnyal is rendelkezik, az ingatlanok vásárlását pedig már cége megalapítása elõtt, az 1990-es évek elején megkezdte.

A Csaóéhoz hasonló - és nyilvánosság elé is kerülõ - esetek száma az elmúlt hónapokban jelentõsen megnõtt. Év elején 41 ingatlanának felfedezése után Kung Aj-aj, egy Senhszi-tartománybeli banki hivatalnok került a rendõrök kezére. Még korábban Sencsen város egyik kerületének egykori helyettes vezetõjét, Csou Vej-szét vették õrizetbe 80 háza és 20 autója miatt, egy kuangcsoui hivatalnok, Caj Pin ellen pedig 22 lakóingatlana miatt indult vizsgálat.

A kínai vezetés tavaly õsszel hirdette meg fokozott korrupcióellenes harcát, melynek következtében - és annak részeként - valóságos lebuktató-kampány indult a kínai interneten a korrupt hivatalnokok ellen. Li Ko-csiang kínai miniszterelnök március végén megerõsítette ezeket a törekvéseket, mondván, hogy a hivatalnokok befolyását, pénzét és viselkedését szabályozó, tiszta kormány kiépítésére van szükség, mely nem enged teret a korrupciónak.
Link

Hozzászólások


Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.