Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

K√≠nos katonai bakl√∂v√©s - Csinos n√Ķ szerezett meg titkos adatokat


Vigy√°zzatok a "szop√≥lid√©rcekkel √©s ne j√°rjatok "biztons√°gpolitikai" Gabi-Gabi partikra, mert a nyakatokba varrja az orm√°ny a kudarc√°t! Ez a b√Ľnbak-k√©pz√©s, amihez m√°r csak egy b√Ľn-n√Ķst√©ny kellett! √öjabb szerelemnek √°lc√°zott k√©mt√∂rt√©net
Benjamin Pierce Bishop egy konferenci√°n tal√°lkozott a h√∂lggyel. Azonnal beleszeretett. √Črthet√Ķ: a 27 esztend√Ķs, mandulaszem√Ľ k√≠nai l√°ny m√°gnesk√©nt vonzotta √Ķt. Bishop 59 √©ves, v√°l√≥f√©lben l√©v√Ķ f√©rfi volt. S mint kider√ľlt: abszol√ļt gyan√ļtlan. Pedig lehetett volna gyanakv√≥bb. M√°r csak az√©rt is, mert a konferenci√°t, ahol a sz√©p k√≠naival √∂sszeakadt, m√©g 2011 tavasz√°n, nem m√°sr√≥l rendezt√©k, mint: nemzetk√∂zi katonai-biztons√°gi k√©rd√©sekr√Ķl. S meglehet, a n√Ķ eleve az√©rt jelent meg, hogy becserk√©sszen olyan r√©sztvev√Ķket, akik alkalomadt√°n hozz√°f√©rhetnek titkos katonai adatokhoz, vagy - mivel ilyen ter√ľleten dolgoznak - rendszeresen birtok√°ban vannak bizalmas inform√°ci√≥knak.

Ak√°rhogyan is, t√©ny, hogy a k√≠nai n√Ķ √©s a hawaii f√©rfi k√∂z√∂tti szerelem az ut√≥bbi hetek-h√≥napok egyik nagy k√©m√ľgye lett az Egyes√ľlt √Āllamokban. Benjamin Bishopot, az amerikai hadsereg tartal√©kos ezredes√©t ugyanis a sz√∂vets√©gi hat√≥s√°gok most azzal v√°dolj√°k, hogy nemzetbiztons√°gi titkokat, nevezetesen k√©sz h√°bor√ļs akci√≥terveket, atomfegyverekkel, valamint Washington strat√©giai partnereivel kapcsolatos inform√°ci√≥kat adott √°t a k√≠nai √°llampolg√°rnak.

A k√≠nai √°llampolg√°r, vagyis a sz√©p k√≠nai n√Ķ nev√©t azonban mindm√°ig nem hozt√°k nyilv√°noss√°gra. Az ABC telev√≠zi√≥ csup√°n annyit der√≠tett ki r√≥la, hogy jelenleg is az Egyes√ľlt √Āllamokban tart√≥zkodik, di√°kv√≠zummal, de m√©g csak el√Ķzetes letart√≥ztat√°sban sincs.

A hawaii sz√∂vets√©gi b√≠r√≥s√°g v√°dirata szerint a f√©rfi „intim, romantikus kapcsolatot √°polt" a diszkr√©ten csak 1. sz√°m√ļ Szem√©lyk√©nt megnevezett h√∂lggyel, s ezt a viszonyt nem t√°rta fel felettesei el√Ķtt (holott az √Ķ munkak√∂r√©ben, a biztons√°gi k√∂vetelm√©nyek ok√°n is, k√∂teless√©g minden egyes k√ľlf√∂ldi kapcsolatr√≥l besz√°molni).

A v√°dirat szerint a tartal√©kos ezredes, aki egy√©bk√©nt a Csendes-√≥ce√°ni Parancsnoks√°g h√≠rszerz√©s√©n√©l dolgozik, fontos inform√°ci√≥kat fecsegett ki a t√∂bbi k√∂z√∂tt az amerikai strat√©giai nukle√°ris rendszer elhelyezked√©s√©r√Ķl, a kis- √©s k√∂z√©p- hat√≥t√°vols√°g√ļ rak√©t√°k amerikai jelz√Ķrendszer√©r√Ķl, a Csendes-√≥ce√°ni t√©rs√©gben ki√©p√≠tett radarrendszerr√Ķl. S val√≥sz√≠n√Ľs√≠thet√Ķen nem csup√°n a szerelmes l√©gyottok l√°z√°ban locsogott. A h√°zkutat√°skor ugyanis, gondosan elk√ľl√∂n√≠tve, tov√°bbi titkos dokumentumokat tal√°ltak n√°la; p√©ld√°ul a 2014-2018 k√∂z√∂tti id√Ķszak v√©delmi terveir√Ķl. Ez, az ABC telev√≠zi√≥ban megsz√≥laltatott szak√©rt√Ķk szerint, nem m√°s, mint az amerikai hader√Ķ v√©gleges fejleszt√©s√©t r√∂gz√≠t√Ķ dokumentum. Amelyet Bishopnak nem is lett volna szabad hazavinnie...

R√°ad√°sul, amikor most, febru√°rban, a k√≠nai bar√°tn√Ķ arr√≥l faggatta √Ķt, hogy vajon az Egyes√ľlt √Āllamok mit tud, mit tudhat a K√≠nai N√©pk√∂zt√°rsas√°g egyik k√ľl√∂nleges haditenger√©szeti terv√©r√Ķl, Bishop alaposan √©s r√©szletesen ut√°nan√©zett √©s t√°j√©koztatta √Ķt.

Az amerikai elh√°r√≠t√°s szerint a n√Ķ k√©t √©vvel ezel√Ķtt val√≥sz√≠n√Ľleg kifejezetten az√©rt ment el a biztons√°gi √ľgyekkel foglalkoz√≥ konferenci√°ra, hogy olyan emberekkel ismerkedj√©k meg, akiknek seg√≠ts√©g√©vel amerikai nemzetbiztons√°gi inform√°ci√≥khoz juthat. Larry Wortzel, az Amerikai-K√≠nai Gazdas√°gi √©s Biztons√°gi Ellen√Ķrz√Ķ Bizotts√°g tagja a The Washington Post munkat√°rs√°nak elmondta, hogy K√≠na kor√°bban is gyakran √©lt a „szexu√°lis csapda" eszk√∂z√©vel, √©s err√Ķl a m√≥dszerr√Ķl Bishopnak tudnia kellett, hiszen hivatalb√≥l is t√°j√©koztat√°st kapott r√≥la. „A szex h√≠rszerz√©si eszk√∂z" - fogalmazott Wortzel.

Hogy az Egyes√ľlt √Āllamok nemzetbiztons√°ga s√©r√ľlt-e, s ha igen, milyen m√©rt√©kben, ezt - Carl Baker, a Strat√©giai √©s Nemzetk√∂zi Tanulm√°nyok K√∂zpontj√°nak Csendes-√≥ce√°ni F√≥ruma program-igazgat√≥ja szerint - most vizsg√°lj√°k a szak√©rt√Ķk.

K√∂zben Newarkban, amely az √©szakkeleti New Jersey √°llamban tal√°lhat√≥, m√°rcius utols√≥ napjaiban √∂t √©v √©s t√≠z h√≥nap b√∂rt√∂nb√ľntet√©sre √≠t√©ltek egy k√≠nai √°llampolg√°rt: Si Csing-liu olyan f√°jlok ezreit lopta el √©s tov√°bb√≠totta K√≠n√°ba, amelyek dr√≥nok √©s rak√©t√°k m√Ľholdas vez√©rl√©s n√©lk√ľli ir√°ny√≠t√°s√°t v√©gz√Ķ, kicsiny berendez√©s le√≠r√°s√°t tartalmazz√°k.

Az FBI (a Sz√∂vets√©gi Nyomoz√≥ Iroda) ezzel kapcsolatban arra h√≠vja fel a figyelmet, hogy n√∂vekszik a k√≠naiak „bennfentes nemzetbiztons√°gi fenyeget√©se", azaz az amerikai ter√ľletr√Ķl indul√≥-√©rkez√Ķ k√≠nai fenyeget√©s, amely j√≥val kevesebb figyelmet kap, mint p√©ld√°ul a cyber-h√°bor√ļ n√©ven emlegetett t√°mad√°sok sorozata, szint√©n K√≠n√°b√≥l. R√°ad√°sul, az amerikai hat√≥s√°gok szerint, ez a fajta (a bennfentes) k√©mked√©s legal√°bb annyira vesz√©lyes, mint a cybert√©rben vez√©nyelt k√©makci√≥k sora. Mivel az Egyes√ľlt √Āllamoknak a katonai technol√≥gi√°k fejleszt√©s√©ben glob√°lis vezet√Ķ szerepe van, ez√©rt a bennfentes akci√≥k els√Ķsorban ipari √©s haditechnikai titkai kif√ľrk√©sz√©s√©t c√©lozz√°k. A legink√°bb vesz√©lyeztetett c√©gek a legnagyobb √©s legismertebb amerikai v√°llalatok: k√∂zt√ľk a Northrop Grumman, a Boeing, a General Dynamics, a Ford, a DuPont √©s a Dow Chemical.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | gabi - 2013. Šprilis 02. 16:35:09
Volna egy k√©rd√©sem: √©n is elmehetn√©k egy ilyen katonai, biztons√°gi blabla, konferenci√°ra? Vagy m√°r nem vagyok el√©g k√≠nai meg fiatal hozz√°? Hogyan lehet oda bejutni 27 √©vesen v√°gott szemmel? Lehet, hogy m√©gis csak m√Ľt√©tre szorulok, de ki a franc fogja ezt finansz√≠rozni?
#2 | postaimre - 2013. Šprilis 02. 18:25:18
Gabi, az egy másik Gabi party, vagy finanszírozzunk egy átoperásást, hogy az ittenieknek megfelelj?s_yass
#3 | gabi - 2013. Šprilis 02. 19:59:01
Akkor a gyomromnál kell kezdeni, mert még a látványuktól is hányingert kapok.
#4 | kaponya jozsef - 2013. Šprilis 04. 14:02:08
valahogy √©n is ugy √©rzem hogy n√©ha hany igert kapok a nalunk lev√Ķ reszeg ****ktol akik undoritoak.
#5 | kaponya jozsef - 2013. Šprilis 04. 14:05:00
valahogy √©n is ugy √©rzem hogy n√©ha hany igert kapok a nalunk lev√Ķ reszeg ****ktol akik undoritoak.
#6 | kaponya jozsef - 2013. Šprilis 04. 14:08:02
ha mar az ezredes ur ll√°tta volna a domino elvet akkor raj√Ķhetett volna hogy √Ķt is ah√°tt√©r hatalom k√Ľldi

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.