Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Anton Szandor LaVey


Anton Szandor LaVey 1930. √°prilis 11-√©n sz√ľletett Chicag√≥ban. Eredeti neve Howard Stanton Levey. Kora gyerekkor√°t√≥l kezdve √©rdekl√Ķd√∂tt a term√©szetfeletti √©s okkult dolgok ir√°nt. Erd√©lyb√Ķl sz√°rmaz√≥ nagyanyj√°t√≥l sz√°mos t√∂rt√©netet √©s babon√°t hallott v√°mp√≠rokr√≥l √©s fekete m√°gi√°r√≥l. A m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ kapcs√°n r√°√©bredt, hogy semmik√©ppen sem igaz az, hogy a szel√≠dek √∂r√∂klik a F√∂ldet - csakis az er√Ķs lehet a t√ļl√©l√Ķ.

Mivel t√∂bb hangszeren is j√°tszott, 1947-ben zen√©szk√©nt helyezkedett el. Szombat est√©nk√©nt sztript√≠z show-kon, vas√°rnap reggelenk√©nt pedig istentiszteleteken muzsik√°lt. Itt t√Ľnt fel neki, hogy ugyanazokat a f√©rfiakat l√°tja, akik est√©nk√©nt v√°gyakozva lesik a meztelen t√°ncosn√Ķket, m√°snap reggel pedig istenhez k√∂ny√∂r√∂gnek, hogy szabad√≠tsa meg √Ķket b√Ľn√∂s v√°gyaikt√≥l. A k√∂vetkez√Ķ h√©ten term√©szetesen minden kezd√Ķd√∂tt el√∂lr√Ķl.

„Szombat est√©nk√©nt a f√©lmeztelen√ľl t√°ncol√≥ l√°nyokra v√°gyakoz√≥n b√°mul√≥ f√©rfiakat l√°ttam, vas√°rnap reggel pedig, amikor a karnev√°l t√ļls√≥ v√©g√©n a s√°torban tartott Istentiszteleteken orgon√°ltam, ugyanezeket a f√©rfiakat l√°ttam a padokon a feles√©geikkel √©s gyermekeikkel, k√∂ny√∂r√∂gve Istennek, hogy bocs√°sson meg nekik, √©s szabad√≠tsa meg √Ķket testi v√°gyaikt√≥l. √Čs a k√∂vetkez√Ķ szombat √©jjel ugyanezek a f√©rfiak ism√©t a t√°ncosn√Ķket lest√©k vagy a karnev√°lon, vagy m√°s hasonl√≥, testi √∂r√∂m√∂ket √ľnnepl√Ķ helyen. Ekkor j√∂ttem r√°, hogy a kereszt√©ny egyh√°z √°lszent dolgokra √©p√ľl, √©s az ember √∂szt√∂n√∂s testi v√°gyai a felsz√≠nre t√∂rnek, b√°rmennyire is tisztogatja vagy puszt√≠tja azokat ak√°rmelyik f√©ny-vall√°s.”

√Čvekkel k√©s√Ķbb, miut√°n b√Ľn√ľgyi fot√≥sk√©nt is dolgozott, megv√°s√°rolta a h√≠rhedt „Fekete H√°zat”, ahol hal√°l√°ig √©lt. Szerette az egzotikus √°llatokat, h√°z√°ban fekete p√°rducot (Zoltan), k√©s√Ķbb pedig n√ļbiai oroszl√°nt (Togare) is tartott h√°zi√°llatk√©nt. Ez ut√≥bbi m√©g egy helyi k√°belcsatorna gyermekeknek sz√≥l√≥ ad√°s√°ban is szerepelt.

1966. √°prilis 30-r√≥l m√°jus 1-√©re virrad√≥ √©jjel LaVey ritu√°lisan leborotv√°lta a haj√°t, √©s kiki√°ltotta a Church of Satan, a S√°t√°n Egyh√°za megalakul√°s√°t. B√°r kor√°bban is l√©teztek a LaVey filoz√≥fi√°j√°hoz k√∂zeli vil√°gn√©zet√Ľ csoportok, mint p√©ld√°ul a Hell Fire Club vagy az Abbey of Thelema, m√©gis a S√°t√°n Egyh√°za volt az els√Ķ, amely ny√≠ltan √©s b√°rki sz√°m√°ra hozz√°f√©rhet√Ķen tev√©kenykedett.
Archív felvételen Anton Lavey a sátánizmusról beszél.

R√∂videsen m√°r mennyegz√Ķt, beavat√°si szertart√°st √©s temet√©st is tartottak, √©s LaVeyt „fekete p√°pa”-k√©nt emlegett√©k az √ļjs√°g√≠r√≥k. 1967 december√©t√Ķl az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok √©s annak hadserege is elismerte hivatalos vall√°sk√©nt a s√°t√°nizmust, illetve bejegyzett egyh√°zk√©nt a Church of Satant, amint az a K√°pl√°nok K√©zik√∂nyv√©ben megtal√°lhat√≥.

1969-re m√°r t√∂bb mint t√≠zezerre n√Ķtt az egyh√°z tagjainak sz√°ma, √©s LaVey kiadta legjelent√Ķsebb k√∂nyv√©t, a S√°t√°ni Bibli√°t (The Satanic Bible). Tov√°bbi jelent√Ķs k√∂nyvei: „The Satanic Rituals”, „The Satanic Witch”, „The Devil’s Notebook”, „Satan Speaks!”. E kiadv√°nyok jelenleg nem el√©rhet√Ķk magyar nyelven, de b√°rmely idegennyelv√Ľ k√∂nyvesboltban, vagy az Interneten (p√©ld√°ul az amazon.com-on) megrendelhet√Ķk.

LaVey 1997. október 29-én szívelégtelenségben meghalt, de a Sátán Egyháza azóta is fennáll Peter H. Gilmore, Peggy Nadramia és Blanche Barton irányításával.

Blanche Barton √©letrajzi k√∂nyvet √≠rt LaVeyr√Ķl, melyben sok √©rdekes olvashat√≥ a „fekete p√°pa” √©let√©r√Ķl, √©let√©nek legend√°j√°r√≥l.

Sz√°mos forr√°s azonban tagadja, hogy az √©letrajzban olvasottak igazak lenn√©nek. Az egyik f√Ķ v√°dl√≥ √©ppen Zeena, LaVey egyik l√°nya, aki meg is tagadta az apj√°t, √©s az√≥ta a Temple of Set (1975-ben a CoS-b√≥l csal√≥dottan kil√©pett √∂rd√∂gim√°d√≥k csoportj√°b√≥l alakult, a s√°t√°nizmussal √∂sszeegyeztethetetlen elveket vall√≥ k√∂z√∂ss√©g) papn√Ķje lett. LaVey annyit nyilatkozott e v√°dakr√≥l, hogy nem mond semmit, az a k√≠v√°ns√°ga, hogy az √©lete tov√°bbra is titokzatos legenda maradjon.

Az √©lete k√∂r√ľli rejt√©lyek azonban semmit sem vonnak le LaVey munk√°ss√°g√°nak, √≠r√°sainak √©rt√©k√©b√Ķl, mert az √°ltala √©letre keltett modern s√°t√°nista filoz√≥fia √∂nmag√°ban is √©letk√©pes, m√Ľk√∂d√Ķ rendszer.

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kincses - 2013. Šprilis 02. 15:07:28
Na most az utolsó mondatot hogy is kell pontosan érteni? E.
#2 | postaimre - 2013. Šprilis 02. 15:12:06
Kincse, figyelj az erd√©lyi √Ķseire! Majd adagolom m√©g!
#3 | kincses - 2013. Šprilis 02. 15:20:37
Imre, többek között ezért is kérdeztem. Mert ha jól olvasom, mindjárt Erdély lesz a sátán és a fekete mágia öshona...csak még egy pár ember származzon innen...
#4 | postaimre - 2013. Šprilis 02. 16:30:13
#5 | anzsi a macska hala - 2013. Šprilis 02. 17:01:21
Ezt a filmet Dr. Goebbels is megirigyelhetn√©, √©s r√∂gt√∂n csin√°ltatna egy hasonl√≥an hiteles b√°b-dokumentum filmet Churchillr√Ķl.
#6 | kincses - 2013. Šprilis 02. 17:38:44
Ennek a Morelnek el√©g zsidesz k√©pe van a filmen...Ha minden √≠gy igaz, akkor Hitler felmentend√Ķ, mert nem volt tiszta a tudata...hmhm...
#7 | keepfargo - 2013. Šprilis 02. 18:02:38
Miert kell minden hulyerol mindent tudni, attol okosabbak leszunk? Na, majd ha magamban megtalalatam erre a valaszt, akkor hazamegyek, s nektek is elmondom. Addig olvasgatom en is a sok hulyeseget a sok hulyerol, ahogy ti is teszitek, atyamfiai.
Kozben lassan keszulok a sajat magamon vegzett tanulmanyokkal is, az am az igazi izgalom...ha majd jol viselkedtek, egyszer nektek is elmondom. Vagy felekezetet inditok en is, NEM satanista elojellel.

Ne bantsd a magyart! H 4 ever...Trianon; shit
#8 | 9323 - 2013. Šprilis 02. 18:09:08
ritu√°lisan leborotv√°lta a haj√°t
Hogyan kell ritu√°lisan borotv√°lkozni?
:D
#9 | postaimre - 2013. Šprilis 02. 18:21:50
Kincs, mert zsidr√°f is, b√°r f√©lzsirfnak mondj√°k, de itt nem is Siklgrubert-et, hanem Morellt akartam hozni. B√ľd√∂s, puf√≥k, viszatasz√≠t√≥ √©s "delejes", mint Raszputyin..., hja! A t√∂bbi meg m√°r m√°gia, vagy legl√°bbis valami...

Ott√≥, azttat szappany n√©lk√ľl k√∂ll csiny√°lni, fak√©ssel!
#10 | gladiator07 - 2013. Šprilis 02. 22:21:53
Innen elindulhattok.., kezdetnek! Csak egy szilánk.., az öszességben.

Végig olvasva.., hááááát eléggé világos.., sok esetben öszekever tényeket.., a lényeggel!

Aszt tudjuk a dokumentumokból, hogy a Hitler gerjedelem tökéletes "fekete mágia" volt, az oroszzal karöltve.

Th√ļle t√°rsas√°g, Wril - lovagrend. Levet√≠tett√©k az " alkonyz√≥na" er√Ķit, t√∂meg√©vel. Nagyon bonyol√ļlt, de bizonyos szempontoknak ..megfelelt!

MA IS M√õK√ĖDIK.., 1000 - rel, ne agg√≥dj

http://antikeresz...ani-magia/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.