Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A p√°pa bez√°rathatja a vatik√°ni bankot


Ak√°r be is z√°rathatja a botr√°nyokt√≥l hangos vatik√°ni bankot Ferenc p√°pa, aki szer√©nyebb√© √©s √°tl√°that√≥bb√° akarja tenni az egyh√°zi b√ľrokr√°ci√°t - k√∂z√∂lt√©k vatik√°ni forr√°sok a Reuters h√≠r√ľgyn√∂ks√©g szerint.

√Ātalak√≠thatja vagy ak√°r be is z√°rathatja a vatik√°ni bankot - m√°s n√©ven az IOR-t - Ferenc p√°pa - k√∂z√∂lte a Reuters egyh√°zi forr√°sokra hivatkozva. A besz√°mol√≥ szerint a katolikus egyh√°z szervezet√©t szer√©nyebb√© alak√≠t√°s√°t megc√©lz√≥ p√°pa most veszi sorra az √°talak√≠t√°sokkal kapcsolatos lehet√Ķs√©geit.Tavaly az Eur√≥pai Tan√°cs p√©nzmos√°s elleni bizotts√°ga hi√°nyoss√°gokat jelzett a Vatik√°n p√©nz√ľgyi rendszer√©nek √°tl√°that√≥s√°g√°ban. Az akkori jelent√©s szerint a p√©nzmos√°s √©s a terrorizmus finansz√≠roz√°sa elleni tizenhat alapvet√Ķ nemzetk√∂zi k√∂vetelm√©ny csaknem fel√©t a Vatik√°n hi√°nyosan teljes√≠tette.

A Vatik√°n 2009-ben csatlakozott az Eur√≥pai Uni√≥ Monet√°ris Egyezm√©ny√©hez. A p√©nzmos√°s elleni nemzetk√∂zi int√©zked√©sek tiszteletben tart√°s√°t XVI. Benedek 2010-ben k√ľl√∂n p√°pai rendelettel er√Ķs√≠tette meg azut√°n, hogy az olasz hat√≥s√°gok p√©nzmos√°s gyan√ļja miatt az IOR t√∂bb olaszorsz√°gi sz√°ml√°j√°t lefoglalt√°k.

Az IOR igazgat√≥tan√°csa k√©s√Ķbb megvonta a bizalmat Ettore Gotti Tedeschi eln√∂kt√Ķl, akinek ut√≥dj√°t m√©g nem nevezt√©k ki. A Eur√≥pai Tan√°cs ellen√Ķrei 2011-ben √©s tavaly is helysz√≠ni ellen√Ķrz√©st tartottak a Vatik√°nban. Tavaly m√°rciusban az amerikai k√ľl√ľgyminiszt√©rium a p√©nzmos√°ssal gyan√ļs√≠tott orsz√°gok fekete list√°j√°ra helyezte a Vatik√°nt.

A vatik√°ni bank jelent√Ķsebb √°talak√≠t√°s√°ra azonban a Reuters mostani besz√°mol√≥ja szerint m√©g feltehet√Ķen v√°rni kell, √©s azt megel√Ķzi majd a Szentsz√©k k√∂zponti ir√°ny√≠t√°s√°nak √°talak√≠t√°sa is, amelyet tavaly r√°zott meg a bizalmas vatik√°ni dokumentumok kisziv√°rogtat√°s√°val kapcsolatos Vatileaks-botr√°ny.

Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | kincses - 2013. Šprilis 03. 15:06:50
Imre, j√≥. Kiss√© elszontyolodtam akkor, de j√≥. Mi mindent kell itt nek√ľnk m√©g t√ļl√©lni, hogy azt√°n takar√≠tani lehessen...s_nyugi
#12 | kukackac - 2013. Šprilis 03. 17:54:51
www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user5/imageroot/2013/03/horsehead_0.png

√Čs √≠gy, a k√©t r√∂vid h√©t, cash-p√°ntos eur√≥pai nemzetek hadat a k√©t orosz milli√°rdos oligarch√°k √©s a szic√≠liai maffia. Vajon mennyi ideig, am√≠g a sv√°jci hat√≥s√°gok k√∂vess√©k a p√©ld√°t, √©s "rontja" h√°rmas √©s Yakuza megtakar√≠t√°st Z√ľrichben √©s Genfben, √©s indul a glob√°lis "mi szemben vel√ľk" felperzselt f√∂ld h√°bor√ļt?

s_kukk

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.