Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lázítás (Ez tényleg AZ!)


Reggeli levélváltásom apropója és a szint-mutató! Még mindig itt tartunk!
Sz√≠tsatok l√°zad√°st – √ľzenik a magyaroknak. Osztr√°k √©s n√©met sz√≠nh√°zi emberek, k√∂zt√ľk Elfriede Jelinek Nobel-d√≠jas dr√°ma√≠r√≥ √ľzent Magyarorsz√°gnak: az Orb√°n-kabinet jobboldali, diktat√≥rikus rezsimm√© alak√≠tja √°t az √°llamot, √©ppen ez√©rt Eur√≥pa √©rtelmis√©g√©nek √∂ssze kell fognia, ha demokratikus √©s k√∂zt√°rsas√°gi Magyarorsz√°got akar, s be kell avatkoznia, hogy a magyarok ne v√°ljanak a kontinens "rothad√≥ g√≥c√°v√°".

Ez sz√©p. H√°t ide jutottunk. Egy maroknyi, a v√°laszt√°sokon s√ļlyos veres√©get szenvedett, √ļgymond hazai √©rtelmis√©g itthon √©s k√ľlf√∂ld√∂n folyamatosan, lankadatlan er√Ķvel al√°√°ssa a magyars√°g gazdas√°gi f√ľggetlens√©gre ir√°nyul√≥ k√ľzdelm√©t, √©s hazug inform√°ci√≥kkal f√©lrevezeti a t√°j√©kozatlan, balliber√°lis k√ľlf√∂ldi √©rtelmis√©get. Miut√°n a magyar balliber√°lis oldal el√Ķrel√°that√≥lag k√©ptelen t√∂rv√©nyes eszk√∂z√∂kkel korm√°nyz√≥ er√Ķv√© v√°lni – a Fidesz–KDNP h√°rom √©ve tart√≥ n√©pszer√Ľs√©ge is ezt bizony√≠tja –, ez√©rt itthon a fiatalok egy r√©sz√©t er√Ķszakos akci√≥kra biztatja, k√ľlf√∂ldi t√°mogat√≥it pedig arra √∂szt√∂k√©li, hogy sz√≠tson l√°zad√°st b√©keid√Ķben a magyar n√©p √°ltal t√∂rv√©nyesen megv√°lasztott t√∂bbs√©gi koal√≠ci√≥s parlament √©s a korm√°nyzat ellen, szem√©ly szerint Orb√°n Viktor minisztereln√∂k lev√°lt√°s√°t kell kier√Ķszakolni. Ez ak√°r terrorisztikus cselekm√©nny√© is v√°lhat.

Ilyet uni√≥s orsz√°g ellen m√©g senki sem mer√©szelt tenni. Tudja Elfriede Jelinek Nobel-d√≠jas dr√°ma√≠r√≥ √©s t√°rsai, akik al√°√≠rt√°k hazugs√°gokra √©p√ľl√Ķ ki√°ltv√°nyukat, hogy hol van Magyarorsz√°g? Tudja, kik lakj√°k, milyenek a magyarok, mennyire befogad√≥k, mit tettek Eur√≥p√°√©rt, a kereszt√©nys√©g√©rt, az eur√≥pai kult√ļr√°√©rt t√∂bb mint 1100 √©v √≥ta? Tudja ez az osztr√°k h√∂lgy, hogy mi az a diktat√ļra, mi az a bolsevizmus, mit jelent a szovjet megsz√°ll√°s, a kommunista b√°bkorm√°ny alatt √©s vasf√ľgg√∂ny m√∂g√∂tt √©lni? Tudja Jelinek Elfriede √©s az eszmet√°rsai, hogy a magyarok 1956-ban a vil√°g legnagyobb sz√°razf√∂ldi hadserege ellen harcoltak, hogy kiv√≠vj√°k a szabads√°gukat √©s a f√ľggetlens√©g√ľket? Olvasott arr√≥l, hogy a forradalom √©s szabads√°gharc alatt √©s ut√°n sort√ľzekkel ezreket m√©sz√°roltak le, v√©geztek ki, √©s ezreket vetettek b√∂rt√∂nbe, vertek agyon, t√≠zezreket megfigyeltek, egzisztenci√°lisan t√∂nkretettek? Tudja, kedves h√∂lgyem, ez a diktat√ļra nem az, amir√Ķl manaps√°g haz√°nkr√≥l a k√©nyelmes fotelb√≥l, k√°v√©h√°zakb√≥l √∂n√∂k k√©pzel√Ķdnek…

Sem az osztr√°kokat, de a n√©meteket sem b√°ntottuk soha, √©s nem akartuk fell√°z√≠tani n√©p√ľket a t√∂rv√©nyes korm√°nyuk ellen. A m√©rges, megmond√≥ kisebbs√©g nem azok az osztr√°kok, n√©metek, akik t√∂bb mint k√©tsz√°zezer menek√ľlt magyarnak adtak 1956 ut√°n ideiglenes vagy v√©gleges otthont. Maguk nem azokat az osztr√°kokat √©s n√©meteket jelentik, akik h√°l√°sak voltak a magyar nemzetnek, amely 1989-ben a sz√∂gesdr√≥tot √°tv√°gva, a soromp√≥t felh√ļzva a magyar hat√°rn√°l t√≠zezr√©vel engedte ki az NDK-s menek√ľlteket a szabad vil√°gba. Maguk al√°√≠r√≥k, l√°z√≠tani akar√≥k nem azok az osztr√°kok, n√©metek, akik tisztelik a magyarokat az√©rt, mert b√°tor tett√ľkkel hozz√°j√°rultak a n√©met √ļjraegyes√≠t√©shez. Az osztr√°k, n√©met √©s a magyar emberek t√∂rt√©nelmi bar√°ts√°g√°t nem engedj√ľk bes√°rozni.

√Ėn√∂k r√©szben olyan, az √∂n√∂k haz√°j√°ban √©l√Ķ "emigr√°nsoknak" hisznek – Paul Lendvai, Imre √©s √Ākos Kert√©sz, valamint t√°rsaik –, akik k√∂z√ľl t√∂bben R√°kosi √©s K√°d√°r diktat√ļr√°j√°t kiszolg√°lt√°k, most pedig a nyugati p√©nzvil√°g emberei, haszon√©lvez√Ķi. Vegy√©k m√°r v√©gre √©szre, felhaszn√°lj√°k √©s kihaszn√°lj√°k √∂n√∂ket! Magyarorsz√°gon nincs diktat√ļra, parlament√°ris demokr√°cia van, √©s az igazs√°gszolg√°ltat√°s f√ľggetlen. Nem Orb√°n Viktort√≥l √©s a m√©rs√©kelten jobboldali p√°rtsz√∂vets√©gt√Ķl kell f√©lteni Magyarorsz√°gon a demokr√°ci√°t, hanem a bolsevista p√°rtdiktat√ļra (MSZMP) ut√≥dp√°rtjait√≥l, a volt be√©p√≠tett kommunist√°kt√≥l, lesz√°rmazottaikt√≥l, akik val√≥ban vissza akarj√°k csemp√©szni a balliber√°lis hatalmat, amely az orsz√°g n√©p√©nek teljes kifoszt√°s√°ra, elszeg√©ny√≠t√©s√©re sz√∂vetkezett.K√©rem, ezek ellen fogalmazzanak √ľzeneteket.


Stefka Istv√°n

2013. √°prilis 2.

Kedves bar√°taim, kedves honfit√°rsak!

K√©rlek benneteket, t√°mogass√°tok √©s terjessz√©tek bar√°ti k√∂reitekben az al√°bbi kezdem√©nyez√©st. Mutassuk meg Eur√≥p√°nak √©s a vil√°gnak, hogy a k√©t gener√°ci√≥s sz√©tsz√≥rattat√°s, elnyom√°s √©s agymos√°s ellen√©re √©l a magyar nemzetben az ezer √©ves szentistv√°ni √∂r√∂ks√©g √©s k√ľldet√©s tudat. Legy√ľnk ism√©t a vil√°g s√≥ja √©s vil√°goss√°ga, ahogy Szent Pio Atya mondta, „Magyarorsz√°g egy olyan kalitka, amelybõl egyszer m√©g egy gy√∂ny√∂rû mad√°r fog kirep√ľlni. Sok szenved√©s v√°r m√©g r√°juk, de eg√©sz Eur√≥p√°ban p√°ratlan dicsõs√©gben lesz r√©sz√ľk. Irigylem a magyarokat, mert √°ltaluk nagy boldogs√°g √°rad majd az emberis√©gre.”

Az al√°bbi aljas t√°mad√°sra megfelel√Ķen reag√°lni kell. Nem egy√©ni levelekkel kell tiltakozni, hanem kihaszn√°lni az Isten adta lehet√Ķs√©get, hogy idegen er√Ķk miatt sz√©tsz√≥rattattunk Eur√≥pa, s√Ķt a vil√°g minden orsz√°g√°ba. Egy Eur√≥pa m√©ret√Ľ mozgalmat kell kezden√ľnk ennek a s√°t√°ni eredet√Ľ t√°mad√°snak ellens√ļlyoz√°s√°ra. K√©r√ľnk minden magyart, hogy leveleikkel √°rassz√°k el √ļj haz√°juk nyomtatott √©s elektronikus sajt√≥j√°t, politikusait, szervezeteit.

Fel kell vil√°gos√≠tanunk befogad√≥ orsz√°gaink j√≥indulat√ļ, de j√≥hiszem√Ľ polg√°rait, hogy k√©pvisel√Ķik a roml√°sba vezetik Eur√≥p√°t, √©s Eur√≥p√°n bel√ľl orsz√°gaikat is.

Az eur√≥pai civiliz√°ci√≥ kereszt√©ny gy√∂kereit elv√°gva, elszakadva az √©giekt√Ķl, a demokr√°cia nev√©ben int√©zm√©nyesen √©s t√∂rv√©nyhoz√°ssal √°th√°gni az alapvet√Ķ term√©szett√∂rv√©nyeket, el√Ķbb ut√≥bb, de ink√°bb el√Ķbb, pusztul√°sba viszi a nemzeti t√°rsadalmakat. Ezt a b√Ľn√∂s √©s roml√°sba viv√Ķ utat akarj√°k Eur√≥pa orsz√°gaira, k√∂zt√ľk Magyarorsz√°gra is r√°k√©nyszer√≠teni, de persze a demokr√°cia nev√©ben.

B√°r az u. n. Alapt√∂rv√©ny nem t√∂k√©letes √©s sok hib√°ja van, ki kell √°llnunk annak Preambuluma illetve az abban foglalt √©rt√©krend mellett, √©s megmagyar√°zni az eur√≥pai nemzeteknek, hogy egyed√ľl ez az √ļt a t√°rsadalmak b√©k√©s megmarad√°s√°hoz, √©s megszabadulni az EU v√°lasztatlan urainak √∂nk√©nyuralmi diktat√ļr√°j√°t√≥l.

Egy olyan szervezet amely tiltakozik p√©ld√°ul ilyen alapvet√Ķ alkotm√°nyos rendelkez√©sek miatt, mint hogy „Magyarorsz√°g v√©di a h√°zass√°g int√©zm√©ny√©t mint f√©rfi √©s n√Ķ k√∂z√∂tt, √∂nk√©ntes elhat√°roz√°s alapj√°n l√©trej√∂tt √©letk√∂z√∂ss√©get, valamint a csal√°dot mint a nemzet fennmarad√°s√°nak alapj√°t” roml√°sba viszi Eur√≥pa t√°rsadalmait.Itt az ideje, hogy Eur√≥pa nemzetei √∂sszefogva mondjanak nemet ennek a zsarnoks√°gnak, √©s t√©rjenek vissza Eur√≥pa kereszt√©ny gy√∂kereihez. A helyzet pont forditottja, amit az al√°bbi felhiv√°s szerkeszt√Ķi goldolak. Nem Magyarorsz√°g a „kontines rothad√≥ g√≥ca,” hanem pont Magyarorsz√°g az egyetlen eg√©szs√©ges ir√°nyba halad√≥ orsz√°g a rothad√≥ Eur√≥p√°ban.

Az al√°bbi l√°z√≠t√≥ nyilatkozattal kapcsolatban el√©g annyit megjegyezni, hogy milyen demokr√°ci√°t akarnak √©p√≠teni Magyarorsz√°gon, mikor „demokratikusan” beavatkoz√≥ k√ľls√Ķ er√Ķkkel akarj√°k megd√∂nteni egy orsz√°g „demokratikusan” v√°lasztott rendszer√©t?

Ezzel nem sz√ľks√©gk√©p a rendszert v√©dj√ľk, csak a t√°mad√°st akarjuk kiv√©deni, √©s Eur√≥p√°t visszavezetni a helyes, Isten-adta term√©szett√∂rv√©nyt k√∂vet√Ķ √ļtra.

Honfit√°rsi szeretettel,

Dr. Balogh S√°ndor,

Prof.emeritus, USAbubó doki

7:49 (1 órája)

címzett:

Gyulám, mivel az eddigi jelek szeint te vagy a társaságban kimagaslóan tájékozott ezért azt mondom, hogy legyél inkább meleg, az mosanában divatosabb és Jézus is azt mondotta, hogy vagy meleg, vagy hideg (az most klíma fegyver ide, vagy oda és a chemtrai, HAARP és a mostani anomáliák ellenére), de nem langyos!

Tiltakozzunk! A zsadaj qva anyja el√©lvez att√≥l, ha tiltakozik a "rabszolga"! Testv√©rek (nem sokakra vonatkozik ez itt, de h√°tha...), J√©zus nem volt "kereszt√©ny" √©s kereszt√©nys√©g nem volt, ez kital√°lt baroms√°g, ahogy a kereszt√©ny kult√ļra is. Pont ugyan√ļgy, mint ugynazon kommunista zsidd√≥ -mszpm gy√∂ker√Ľ mindegyik p√°rt, a j√≥bikkal egy√ľtt.

Stefka √ļr √≠r√°sa remek, ugyanakkor meg vagyok hat√≥dva ekkora politikai analfab√©tizmust√≥l, pedig √ļgy tudom, hogy megy az oktat√°s neki is, de nehezen tanul. Nem b√°nn√°m, ha a csr√©pgy√°rt√°sra koncentr√°lna, mert ahogy nem sz√≥luk bele a napelem-k√©rd√©sbe, √ļgy az ilyen "tiltakoz√°sok" pont az ellent√©tj√©t okozz√°k annak, amit akart mondani, √≠rni.

Csak a miheztartás végett, a fidesz ugynaz a zsidómocsok, mint a meghivatkozott mszmp...de ha 2013-ban erre még hivatkozni kell ebben a körben, akkor ez nem az a kör. Nem az én köröm, nem a te köröd, hanem ökör!

Az itteniek egy r√©sze m√°r hallott arr√≥l, hogy az mszmp-s m√ļlt nemzetbiztons√°gi kock√°zat, ugye? Na, a mai brancs mindegyik√©nek az van! Schiffer, Szakasits unoka, L√°z√°r Jani, L√°z√°r gy√∂rgy fia...ezek mind k√∂zt. eln√∂k√∂k √©s zsidajok, de Vona-Zazri. Buci-Gyuri unokak√©nt fut √©s S√≥lyom Laci K√≥hn B√©la unoka...√©s a sor meg sem √°ll itt, mert √ĀVH-s zsid√≥k lesz√°rmazotti sora √ľl a parlamentben..., n√©h√°ny √°rtalmatlan idi√≥ta str√≥mannal felh√≠g√≠tva a l√°tszat ok√°n.

A helyzet az, hogy a zsid√≥ pata annyira kil√≥g, hogy az egyik zsi csapat t√°madja a m√°sikat, hogy terelj√©k a nemzsid√≥kat, az embereket, akik n√©znek ki a fej√ľkb√Ķl but√°n.

Elvt√°rsak, ez a heyzet. Tiszetel a kiv√©telnek, nem vagytok k√©pben √©s azzal, hogy kapkodtok ide-oda t√∂bbet √°rtotok, mint haszn√°ltok a magyar √ľgynek. Olvasni √©s √©rteni!

Link
Ideje lenne m√°r √©szhez t√©rnetek, de √ļgy l√°tom ez t√ļl nagy k√©r√©s!

A kereszt√©nyi t√∂rt√©netet pont nek√ľnk nem kicsit t kellene √©rtelmezni, de √©rtelem n√©lk√ľl ez nem megy! Nagy v√°ltoz√°s el√Ķtt √°llunk √©s ebben nem nagyon lehet r√°tok t√°maszkodni, csak akad√°lyk√©nt, mert a j√≥ papa-g√°ly azt szajk√≥zza, amit bemagoltattak vele. Ha annyira ragaszkodtok hozz√°, meg kellene √©rteni, hogy a magyar uralom v√©rs√©gi alapon egyenesen Nimr√≥dig vezet, ezt √ļgy tudatja vel√ľnk Nyugat, hogy sznetnek mondott koron√°ja csak a magyarnak van (nem hun!, hanem megyer-t√∂rzsb√©li, szellemi vezet√Ķje a szkyta-hun t√∂rzsi sz√∂vets√©gnek, a p√°rusnak nevezettek lesz√°rmazottjaikk√©nt) √©s a J√©zusnak megismert tan√≠t√≥ √©s el√Ķdei biza innen ker√ľltek ki, √≠gy "apostoli" is az "egyh√°z"...., vagyis semmi k√∂z√ľnk a Nyugathoz abban a r√≥mai-vatik√°ni (Viva Atilla k√°n) √©rtelemben, ahogy a zsidaj az er√∂lteti! Kapise? Ezt most Vatik√°n maga fogja elismerni, de csin√°ljatok √ļgy, mintha meg lenn√©tek lepve, mert nem tudtok semmit, hi√°ba volt az a rengeteg magyars√°gi ilyen-olyan el√Ķad√°s...!

Nem szeretn√©k megb√°ntani senkit, de olyan szint√Ľ s√∂t√©ts√©gben tobz√≥dnak sokan, hogy nem csoda, ha az orrukn√°l fogva vezethetik √Ķket az alkotm√°nyoz√°s √©s minden egy√©b k√©rd√©sban is.

Tanulni nem akartok, de összefogásért ajvékolni igen! Nos, a jelenlegi szint az összefogdosást pre-judi(t)-kálja!

Ellenvélemény?

Ez a f√≥rum itt m√°r egy ieje "halott". Akinek felcsllant n√©mi √©rtelem a szeme-t√ľkr√©ben, m√°r kezdi l√°tni, hogy nem "jobb - √©s baloldal" van, hanem k√©toldali zsid√≥-pr√©s, cig√°ny k√∂rettel. Nemmondom, hogy ezt nem kis dolog meg√©rteni, de ha az itteni "√©rtelmis√©gek" ez meghaladja k√©pess√©gbeli lehet√Ķs√©geit, akkor mit v√°rjunk az egyszer√Ľ tudatlanokt√≥l, akiket nek√ľnk kellene eszm√©let√ľkre t√©r√≠teni?


A helyzet, hogy j√∂n a "v√°lt√°s", ha akarj√°tok, ha nem. Ny√≠r√°s lesz √©s biza nem lesz keszty√Ľ a k√©zen. Aki nem vak, annak m√°r ez a szem√©t kell, hogy b√∂kje! Gyula utalt r√°. Viszont olyan m√©rv√Ľ szellemi s√∂t√©ts√©gben, mint ami itt is eluralkodott, nem szabad l√°mp√°st gy√ļjtani addig, m√≠g a gyertya pisl√°kol√≥ f√©nye is vaks√°got okoz. Ugye tudj√°tok, hogy nem a szem vaks√°g√°r√≥l, hanem az agy√©r√≥l besz√©lek? Halott agyakat kell reanim√°lni! Im√°dkozzatok sokat, t√°n seg√≠t! De ne Jahv√©hoz, mert az az Adon√°j, akinek h√≠jj√°val vagyunk!

√Āld√°s!

Posta Imre

HozzŠszůlŠsok


#1 | apacuka11 - 2013. Šprilis 03. 09:51:09
Noo Bráávóó Imre...!
:D
#2 | Kore - 2013. Šprilis 03. 10:16:39
"Bizonyos ideig - am√≠g nem lesz t√∂bb√© kock√°zatos felel√Ķss√©gteljes √°llami √°ll√°sokat 'zsid√≥ testv√©reinkre' b√≠zni - olyan szem√©lyek kez√©be fogjuk adni ezeket az √°ll√°sokat, akiknek m√ļltja √©s h√≠rneve olyan, hogy szakad√©k t√°tong k√∂z√∂tt√ľk √©s a n√©p k√∂z√∂tt, akiknek, ha nem engedelmeskednek utas√≠t√°sainknak, b√Ľnv√°di elj√°r√°ssal kell sz√°molniuk vagy el kell t√Ľrni√ľk - √≠gy arra k√©sztetj√ľk ezeket a szem√©lyeket, hogy utols√≥ lehelet√ľkig szolg√°lj√°k a mi √©rdekeinket."

CBJ-b√Ķl...

Egym√°st v√°lt√≥ *t√°tong√≥ szakad√©kos* qrrm√°nyokban van vagy lehet-e egyetlen egy √©p - esz√Ľ, erk√∂lcs√Ľ - is aki bejuthatott poli(tak)tik√°zni a gener√°ci√≥s unok√°k k√∂z√©?
#3 | Kore - 2013. Šprilis 03. 10:39:07
"A harmadik helyre tessz√ľk majd l√°tsz√≥lagos ellenv√©lem√©ny√ľnket, melynek legal√°bb egy lapja olyan hangot fog meg√ľtni, mintha leg√©lesebb ellenl√°basunk lenne. Igazi, elvi ellenfeleink a saj√°tjuknak fogj√°k tartani ezt a sz√≠nlelt ellenz√©ket √©s fel fogj√°k fedni el√Ķtt√ľnk k√°rty√°ikat. √öjs√°gaink k√©pviselni fognak minden lehets√©ges √°rnyalatot - lesznek k√∂z√∂tt√ľk arisztokrata, k√∂zt√°rsas√°gp√°rti, forradalmi, s√Ķt m√©g anarchista lapok is -, term√©szetesen csak addig, am√≠g az alkotm√°ny √©rv√©nyben van... Visnu hindu istens√©ghez hasonl√≥an sz√°z kez√ľk lesz, s ezek mindegyike rajta tartja majd az ujj√°t a k√∂zv√©lem√©ny k√ľl√∂nb√∂z√Ķ ir√°nyzatainak egyik√©n, a mi k√≠v√°ns√°gunknak megfelel√Ķen. Mihelyt valamely ir√°nyzat √©rver√©se gyorsul, ezek a kezek a c√©ljainknak megfelel√Ķ ir√°nyba fogj√°k azt terelni, az izgatott beteg ugyanis elveszti minden √≠t√©l√Ķk√©pess√©g√©t √©s k√∂nnyen befoly√°solhat√≥. Azok a bolondok, akik azt hiszik majd, hogy saj√°t t√°boruk lapjainak v√©lem√©ny√©t k√©pviselik, a mi v√©lem√©ny√ľnket fogj√°k szajk√≥zni." (CBJ)
#4 | kissferenc - 2013. Šprilis 03. 11:42:08
Keser√Ľ haraggal, sz√ļrt bels√Ķ seb
lelkemen, szívem belesajog.
Fáradtan lépdelek, lassan,
ló tán sosem volt alattam,
fel soha nem adhatom
√≠gy j√°rok r√©g volt h√Ķs√∂k f√∂ldj√©n
magyarként magamban.
√ćjat fesz√≠thetne m√©g karom,
de tegnap van, s nem hagyhatom
hogy az √ļt por√°b√≥l felszedett
kövek, a tó vizén fodrot ne keltsenek.
Hogy mind a szememben
gy√Ľjt√∂tt Napsugarak,
Testv√©reimben t√ľzet ne gy√ļjtsanak.
S ha tiszta forr√°s buggyan,
köbe zárt értelem
szikla falait repesztve.
Nem lesz többé elfeledve
megszentelt nevem.
#5 | RDM - 2013. Šprilis 03. 14:42:32
M√°r verik a tam-tamot, hogy nincs "demokr√°cia"?

http://www.napi.h...49669.html
#6 | 9323 - 2013. Šprilis 03. 18:57:49
Miért eddig volt itt demokrácia?
DemokráCION az még most is van...
#7 | Alexandros - 2013. Šprilis 03. 19:30:59
Az eur√≥pai kereszt√©nys√©ghez val√≥ visszat√©r√©s a megold√°s". Azt m√°r felesleges firtatni, hogy KI mondja, KIK mondj√°k! De firtatand√≥, a fent sz√∂veg! Most ezt komolyan √°tgondolt√°k, vagy a saj√°t szeml√©let√ľk szerint √©rtelmezik?! Ha a sz√≠n tiszta val√≥s√°gnak megfelel√Ķen akarj√°k √©rteni, akkor √ČN a kereszt√©ny √ľzenem nekik, √ČN a p√°p√°n√°l is magasabb szem√©ly, hogy eur√≥p√°nak kell a kereszt√©nys√©get ism√©t megtal√°lni, √©s ez √°ltal a MAGYART!!! A Magyar n√©pet, kik hamarabb √©ltek nap mint nap kereszt√©ny m√≥dra Mink Krisztus Urunk" pr√≥b√°lta √©szre t√©r√≠teni a cs√ľrh√©t"! R√∂viden: KUSS legyen ott kint! K√©sz√ľljetek mert a Magyarok hamarosan J√ĖNNEK"!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.