Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√Črdekes besz√©lget√©s a magyarok kiirt√°s√°r√≥l


√Āld√°s Imre!
Nem vagyok egy nagy lev√©l √≠r√≥, mert a t√∂m√∂rs√©gre t√∂rekszem. Viszont t√ļl sok gondolat kavarog a piciny fejemben, √©s √≠gy nem egyszer√Ľ t√∂m√∂ren fogalmazni. A l√©nyeg, hogy nemr√©g, megint besz√©lgettem az ismer√Ķs kis√∂reggel. Aki nagyon √©rdekes dolgokat mes√©lt. Sz√≥ba ker√ľlt az eg√©szs√©g√ľgy, hogy a k√≥rh√°zakban az √∂regeket hamar √°tseg√≠tik a t√ļlvil√°gra. De csak a gojokat. A zsid√≥kat megmentik b√°rmi √°ron.

Egy p√©lda: Egy itteni t√∂rzsvend√©g aki vagy 20 √©ve idej√°r √©s a kis√∂reg haverja, betegeskedett m√°r hossz√ļ ideje a m√°j√°val. V√°rta a leleteit, viszont egyszer csak beker√ľlt a k√≥rh√°zba, majd 3 napra r√° meghalt. A m√°j√°n k√≠v√ľl eg√©szs√©ges volt. Az ismer√Ķs egyb√Ķl v√°gta r√°, hogy kiny√≠rt√°k, mint ahogy a t√∂bbi magyart akik beker√ľlnek a k√≥rh√°zba, mert hozott fel p√©ld√°kat az orvos ismer√Ķsei r√©v√©n akiket lev√°ltottak, mert lecser√©lt√©k √Ķket k√≥ser dokikra. Ezek az ismer√Ķsei mes√©lt√©k neki, hogy a zsid√≥ betegeket b√°rmi √°ron de megmentik.

Na nem is ez a f√Ķ l√©nyeg, hanem a magyars√°g j√∂v√Ķje.
Sz√≥ba ker√ľlt, az a T√≥th nevezet√Ľ el√Ķad√≥ a youtuber√≥l, akit egyszer belinkelt√©l valamelyik hozz√°sz√≥l√°sodn√°l.
Nem a Gyula, hanem aki a szent koronát elemzi dimenzió szinten.
Na az el√Ķad√°s√°ban a jegyek alapj√°n elemzi a n√©peket, √©s a Magyarhoz hasonl√≥an nyilas nemzetnek √≠rja le az Amerikaiakat. Az √∂reg mivel v√°gja nagyon a t√©m√°t, egyb√Ķl jav√≠tott √©s m√°r mondta is, hogy az amik r√°k jegy√Ľ nemzet. Ez√©rt is nem puszt√≠tott√°k m√©g ki √Ķket, mert a r√°k elpuszt√≠thatatlan. Viszont a Magyars√°gra visszat√©rve 2 lehets√©ges dolgot mondott a j√∂v√Ķre n√©zve ami nagyon elgondolkodtatott.

Megmondta el√Ķre Obama √ļjrav√°laszt√°sa el√Ķtt, hogy ism√©t √Ķ lesz az eln√∂k.Hozz√°f√Ľzte viszont a 4√©v v√©ge fel√© kiny√≠rj√°k. Na ehhez a t√©m√°hoz csatoltam amit felv√°zolt nekem a 2016.-os √©vre vonatkoz√≥lag. A sz√°m√≠t√°sai szerint 2016-ban lesz Magyarorsz√°gon polg√°rh√°bor√ļ, ez nem a sz√°mmisztika, hanem a magyars√°g t√∂rt√©nelmi esem√©nyei alapj√°n, melyekhez horoszk√≥pnak, csillagjegyeknek mindig k√∂z√ľk volt √©s √≠gy mindent √∂sszevetve sz√°molta ki ezt az eredm√©nyt. Viszont m√©g egy √©rdekess√©g.
A magyars√°got sz√°nd√©kban √°ll kiirtani, √©s ez siker√ľlni fog, ha Obam√°t nem ny√≠rj√°k ki.

A zsid√≥k csak akkor tudj√°k v√©ghezvinni a terv√ľket, ha Amerika m√∂g√∂tt√ľk √°ll. Viszont az amerikai helyzet is kezd lassan ir√°ny√≠thatatlann√° v√°lni, √©s ezeknek az esem√©nyek befoly√°solni fogj√°k a v√©gkifejletet. Mert ha az amik nem √°llnak a zsid√≥k m√∂g√∂tt, akkor nem csak az Orosz, hanem f√Ķleg a K√≠nai fog idej√∂nni. Viszont ha az amik a k√©pben maradnak, akkor kiirtj√°k a magyarokat. Ez k√©tes√©lyes.

Na jó sokat írtam, ami nálam ritka.
Volna m√©g sok minden, amir√Ķl besz√©lgettem vele, de neh√©z ezeket megem√©szteni.
A mostani véleménye: Inkább légy okos patkány, mint halott oroszlán!
Sokf√©le k√©pen √©rtelmezhet√Ķ ez a kijelent√©s, de van benne igazs√°g.
Elnézést, hogy feltartottalak a kis írásommal, de volna még több is.

Még egyszer elnézést, hogy feltartottalak és további szép napot.

√údv:...

HozzŠszůlŠsok


#11 | istok bela - 2013. Šprilis 03. 17:44:25
Na ezért érdekes ez a kijelentés. "Inkább légy okos patkány, mint halott oroszlán!"
Mennyif√©le k√©pen √©rtelmezhet√Ķ! Na ebb√Ķl l√°tszik, nem vagyunk egyform√°k. √Črtelmezhet√Ķ a k√≠nai horoszk√≥p le√≠r√°sai alapj√°n is. http://www.webujs.../kinai.htm
De sokf√©le k√©pen is. Emberek vagyunk, m√©g is √°llati tulajdons√°got p√°ros√≠tanak az √Ķs√∂k a szem√©lyis√©geink alapj√°n. Ki √©rti ezt? √Čn nem. √Čs te? s_neem
#12 | ijfeszito - 2013. Šprilis 03. 18:03:44
Jómagam ha a kínai horoszkópot nézem tigris vagyok.
Fizikai val√≥m a hitel rabszolgas√°g ig√°j√°ban k√ľzk√∂dve tengetem , de lelkem szabad √°s a kerecsens√≥lyom uralta magass√°gokban sz√°rnyal √©s nem cser√©ln√©k okos patk√°nnyal m√©gha l√°tsz√≥lag jobb is neki!
#13 | monguzking - 2013. Šprilis 03. 18:11:57
N√°lam Papp G√°bor m√ľv√©szet t√∂rt√©n√©sz a tudo ember ha asztr√°l mitoszrol,m√ľv√©szetr√∂l van szo-aj√°nlom az hazatal√°l√°s m√ľv√©t p√ľski kiadotol
#14 | jano - 2013. Šprilis 03. 18:26:16
Az √Čvk√∂rben a r√°k azt jellemzi hogy a nap el√©rte a zenitet. Onnan h√°tr√°l√≥ mozg√°s figyelhet√Ķ meg r√∂vid√ľlnek a nappalok hosszabak az √©jszak√°k.
Az oroszl√°n val√≥ban b√°rmily er√Ķs is, aki egy kicsit is √©rt a harc tematik√°ly√°hoz az tudja hogy a r√ľhes kutyafalka b√°rmikor sz√©tkaphatja. Ugyhogy b√°rmekkora oroszl√°n is valaki id√Ķnk√©nt nem √°rt ha m√©rlegel, √©s ez nem felt√©tlen gy√°vas√°got jelent. Csak egy tudatos v√°laszt√°st hogy hogyan √©s mikor veszed fel a harcot √©s hogyan csoportos√≠tod er√Ķidet.
Wellington egy igazi oroszl√°n volt, persze oroszl√°nnal szembe. De addig farolt, addig h√°tr√°lt, √©s huzta az id√Ķt, amig meg nem tal√°lta a megfelel√Ķ helyet √©s id√Ķt. Az oroszl√°n egy szint, M√°ty√°s kir√°lyunk az volt. Nem hiszem hogy lement volna patk√°nyba. Az√©rt van egy szint mondjuk a patk√°ny az az. Nem hiszem hogy esetleg a tul√©l√©s√©rt le kell menni oda. Van az ugy hogy elj√∂n a pillanat ami mindenkinek egyszer kiker√ľlhetetlen, lehetnek az utols√≥ pillanatok valami√©rt v√°llalhat√≥k mint oroszl√°n holtan, mint patk√°ny de √©lve.
B√°r ahogy √°lnak a dolgok, itt az oroszl√°nok nem fognak seg√≠teni, csak ha egy **** nagy kegyetlen s√°rk√°ny vezeti √Ķket
#15 | bandee - 2013. Šprilis 03. 18:43:17
Kegyetlen. Egyet √©rtek. √Čn is erre gondoltam, amikor a "viszont-patk√°nyt" √≠rtam.
#16 | istok bela - 2013. Šprilis 03. 18:44:49
Janó! Benned nem csalódtam. s_gt
Viszont √≠rtam, hogyha a patk√°nyt sarokba szor√≠tj√°k ,nagyon vesz√©lyes tud lenni. Itt nem les√ľllyedni kell a patk√°ny szintj√©re, hanem csak gondolkodni kell. Az er√Ķ is legy√Ķzhet√Ķ, √©sszel √©s tud√°ssal. Nem mindig a l√°that√≥ nagy, sokszor ink√°bb a kicsi √©s l√°thatatlan a vesz√©lyesebb. s_gt
#17 | szarmata - 2013. Šprilis 03. 18:55:32
√≠jfesz√≠t√Ķvel √©rtek egyet! A patk√°ny a zsid√≥ szinonim√°ja,mindkett√Ķ undor√≠t√≥,√©s nagy t√ļl√©l√Ķ!Az oroszl√°n a magyars√°g √Ķsi jelk√©pe,mert nemzet√ľnk pont a b√°tors√°g√°r√≥l,igazs√°goss√°g√°r√≥l volt mindig h√≠res!Az oroszl√°n falk√°ban √©l,√©s vad√°szik! √ēk uralj√°k a ter√ľletet,egyetlen √°llat sem veheti fel vel√ľk a versenyt,m√©g az "okos patk√°ny"sem!K√∂z√∂tt√ľnk is vannak b√°tor harcosok,de ahogy jano √≠rja,tudatosan,okosan kell cselekedni,√©s kiv√°rni a megfelel√Ķ pillanatot!Az viszont nagy igazs√°g,hogy a b√°trak mindig kevesen vannak!
#18 | istok bela - 2013. Šprilis 03. 19:17:03
Ne s√©rtegess√©tek a patk√°nyt, hogy hozz√° hasonl√≠tj√°tok a zsid√≥t. A 12 jegyben nemes √°llatok szerepelnek, melyek tulajdons√°gait emberekhez t√°rs√≠tott√°k. √Čs itt az "ember"-en a hangs√ļly. De ha t√°rs√≠tani akarj√°tok √Ķket, ink√°bb aj√°nlan√°m a f√©rget, cs√≥t√°nyt, pi√≥c√°t. s_grat
#19 | bandee - 2013. Šprilis 03. 20:14:06
Szerintem ennek a "harcnak" a jelenlegi, fizikai manifesztációjának a színtere, a mukahelyekkel azonos.
Legalább is amíg nincs durrogtatás.
F√Ķleg √≠gy visszagondolva, m√°r egy√©rtelm√Ľ a sz√°momra, eddigi f√Ķn√∂keim t√∂bbs√©ge, legal√°bbis akikre mint szem√©tl√°da eml√©kszek, pontosan az a mentalit√°s volt jellemz√Ķ r√°juk, mint amit itt zsid√≥nak neveznek az oldalon. S√Ķt, m√°r suliban is. Visszagondolva eml√©kszem zsid√≥ oszt√°lyt√°rsaimra, meg arra hogy kik√∂z√∂s√≠tettek, csak akkor m√©g foggalmam sem volt ezekr√Ķl a dolgokr√≥l. Akkor m√©g azt se tudtam hogy zsid√≥k, csak egyr√Ķl kett√Ķr√Ķl. Haveri k√∂r√∂k is tele voltak vel√ľk.

Szerintem minimum ezeken a szinteken is √©bernek kell lenni. Nem kell gy√Ľl√∂lk√∂dni, azt nekik kell meghagyni. √ögymond a saj√°t szarukba kellene tolni az orrukat a legkisebb szinteken, ami ha bek√∂vetkezik teret enged a k√∂vetkez√Ķ szintnek.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.