Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A magyarok is felkerültek a britek bevándorlási térképére


Érdekes adatokat hozott nyilvánosságra a brit kormány a bevándorlásról: eszerint Magyarországról érkezik a tizedik legtöbb bevándorló Nagy-Britanniába, míg a legtöbben a lengyelek, az indiaiak és a pakisztániak vannak.

Tavaly Nagy-Britanniában hatszázezer bevándorlĂł igĂ©nyelt társadalombiztosĂ­tási számot azĂ©rt, hogy ott dolgozhasson vagy tanulhasson. A kormány ezeket az adatokat összesĂ­tette, amely vĂ©gĂĽl kimutatta, hogy LengyelországbĂłl Ă©rkeztek a legtöbben, közel 80 ezren, de 47 ezernĂ©l is több indiai, valamint 38 ezernĂ©l is több pakisztáni is Ă©rkezett az országba – Ă­rja a Daily Mail Ă©s a The Sun.
FotĂł: Daily Mail

A körülbelül 33 ezer litván, 30 ezer spanyol, 24 ezer olasz, 23 ezer román, 22 ezer francia és 19 ezer lett után a magyarok érkeztek a legnagyobb számban: a brit kormány adatai szerint 18 110-en kértek társadalombiztosítási számot. A top 20 bevándorló nemzet között vannak még a portugálok, írek, kínaiak, ausztrálok, nigériaiak, bolgárok, németek, szlovákok, csehek és bangladesiek is.

A statisztikák szerint London még mindig a legkedveltebb város a bevándorlók számára Nagy-Britanniában, egyes nemzetek azonban kisebb városokat részesítenek elõnyben. A bolgárok például Herefordshire-ben szeretnek letelepedni, a lengyelek Észak-Írországot kedvelik, Leicestert a zimbabweiek szeretik, Birminghambe inkább a kínaiak, afgánok, bangladesiek és eritreaiak mennek, míg a litvánok a közép-angliai Peterborough-ba, az irakiak az északkeleti Hullba, a szlovákok pedig a Liverpoolhoz és Manchesterhez közeli kisvárosba, Warringtonba mennek lakni.

A lengyelek a nyugat-londoni Ealing kerületébe települnek szívesen, az ausztrálok Hammersmith és Fulham kerületekbe, míg az új-zélandiak a délnyugat-londoni Wandsworth-be.

A statisztika kitér a magyarokra is, akik közül sokan az észak-londoni Haringey, valamint a Brent negyedben telepednek le a románokhoz és portugálokhoz hasonlóan.
Link

Hozzászólások


#1 | kaponya jozsef - 2013. április 04. 13:50:08
én dolgoztam 7 évet de nem az igazi valahogy ugy látom az én szamomra

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.