Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az amerikaiak egynegyede szerint Obama az Antikrisztus


Van √∂sszef√ľgg√©s a politikai n√©zetek √©s az √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letekre val√≥ fog√©konys√°g k√∂z√∂tt.
Barack Obama az Antikrisztus, a glob√°lis kl√≠mav√°ltoz√°s kital√°ci√≥, egy titokzatos elit pedig √ļj vil√°grendet akar a F√∂ld√∂n – ha csak a t√∂red√©ke igaz annak, ami a Public Policy Polling (PPP) felm√©r√©s√©b√Ķl kider√ľl, az Egyes√ľlt √Āllamokban mostan√°ban riaszt√≥an sokan d√Ķlnek be mostan√°ban az √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©leteknek. A demokrat√°khoz k√∂zel √°ll√≥ tekint√©lyes kutat√≥int√©zet a fenti √©s a hozz√°juk hasonl√≥ √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letekr√Ķl k√©rdezte meg az amerikaiakat, akiknek az egynegyede hiszi, hogy az eln√∂k maga a megtestes√ľlt Gonosz: tizenh√°rom sz√°zal√©kuk mondta, hogy hat√°rozottan √≠gy gondolja, m√°sik tizenh√°rom pedig hogy „nem biztos benne”, de hajlik arra, hogy elfogadja a feltev√©st. Azt, hogy nem, Obama m√©gse az Antikrisztus, a megk√©rdezettek 73 sz√°zal√©ka mondta.

A glob√°lis felmeleged√©s √ľgye m√°r kor√°ntsem √°ll ilyen j√≥l. Azt, hogy az eg√©sz kital√°ci√≥, a megk√©rdezett amerikaiak t√∂bb mint egyharmada, 37 sz√°zal√©ka vallja, tizenk√©t sz√°zal√©kuk nem mondja biztosra, √©s csak alig t√∂bb mint fel√ľk, 51 sz√°zal√©kuk ad helyt a kl√≠mav√°ltoz√°sr√≥l sz√≥l√≥ tudom√°nyos inform√°ci√≥knak. Sokakat nem lepne meg az sem, ha kider√ľlne, hogy a vil√°gon egy titokzatos elit akarja √°tvenni a hatalmat. Ezt a felm√©r√©sben r√©szt vev√Ķk 28 sz√°zal√©ka hat√°rozottan gyan√≠tja, 25 sz√°zal√©kuk tartja mag√°t bizonytalannak a k√©rd√©sben, √©s mind√∂ssze 46 sz√°zal√©kuk utas√≠tja el teljes k√©ptelens√©gk√©nt.

Ehhez k√©pest szinte m√°r rem√©nykelt√Ķ, hogy az amerikaiaknak csak a h√©t sz√°zal√©ka hiszi, hogy a holdra sz√°ll√°s nem t√∂rt√©nt meg, √©s 14 sz√°zal√©kuk hisz a Nagyl√°b√ļ l√©tez√©s√©ben. Fell√©legezhet Paul McCartney is, akir√Ķl a felm√©r√©sben megk√©rdezetteknek csak az √∂t sz√°zal√©ka gondolja, hogy m√°r r√©g, egy 1966-os aut√≥balesetben meghalt, √©s a Beatles a karrier √©rdek√©ben dubl√Ķrrel helyettes√≠tette. Minden kilencedik megk√©rdezett, az amerikaiak 11 sz√°zal√©ka szerint a WTC-ikertornyok ellen 2001. szeptember 11-√©n v√©grehajtott terrort√°mad√°st a washingtoni korm√°nyzat tudt√°val hajtott√°k v√©gre.


A PPP-t a felm√©r√©sben az √©rdekelte, van-e √∂sszef√ľgg√©s a politikai hovatartoz√°s √©s az √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letekre val√≥ fog√©konys√°g k√∂z√∂tt. Kider√ľlt, hogy van, √©s az a megosztotts√°g, amely a politikai √©letben uralkodik, hat a hiedelmek, a paranoia vil√°g√°ban is. Am√≠g p√©ld√°ul azzal, hogy a glob√°lis felmeleged√©s kital√°ci√≥, a republik√°nusok 58 sz√°zal√©ka egyet√©rt, a demokrat√°k 77 sz√°zal√©ka viszont elutas√≠tja, ami pedig azt illeti, hogy Obama lenne az Antikrisztus, abban a republik√°nusok 20, a magukat f√ľggetlennek vall√≥k 13, a demokrat√°knak pedig mind√∂ssze a hat sz√°zal√©ka hisz.

A felmérésben 1247 regisztrált amerikai szavazót kérdeztek meg március 27. és 30. között. A statisztikai hibahatár +/- 2,8 százalék.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Alexandros - 2013. Šprilis 04. 20:11:37
Sok amcsi emberke majd a FEMA táborokban fog igazán felébredni!!!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.