Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A többség leváltaná a kormányt


A legfrissebb k√∂zv√©lem√©ny-kutat√°si adatok szerint a v√°laszt√≥polg√°rok 47 sz√°zal√©ka biztosan elmenne szavazni, de nem biztos, hogy tudja kire. A Medi√°n m√©r√©sei azt mutatj√°k, hogy a "biztosan szavaz√≥k" k√∂z√ľl minden hatodik (17 sz√°zal√©k) jelenleg egyik p√°rthoz sem k√∂t√Ķdik.

A Fideszre a v√°laszt√≥k 27 sz√°zal√©ka adn√° a voks√°t, ez ism√©t t√∂bb, mint a Jobbikon k√≠v√ľli ellenz√©kre jut√≥ voksok √∂sszege. Pedig a szavaz√≥k t√∂bbs√©ge (55 sz√°zal√©ka) korm√°nyv√°lt√°st szeretne, igaz, ez ut√≥bbiak 37 sz√°zal√©ka a jelenlegi ellenz√©ki k√≠n√°latb√≥l nem tal√°l megfelel√Ķt.

Ez m√°s sz√≥val azt jelenti, hogy a Jobbikon k√≠v√ľli ellenz√©k megl√©v√Ķ k√∂zel k√©tmilli√≥nyi szavaz√≥j√°n t√ļl a teljes szavaz√≥kor√ļ n√©pess√©g 20 sz√°zal√©ka (t√∂bb mint m√°sf√©l milli√≥ szavaz√≥) k√©sz arra, hogy ha vonz√≥ alternat√≠v√°t l√°t, leszavazza a mostani korm√°nyt.

√Āder a legn√©pszer√Ľbb, Bajnai a nyom√°ban

A politikusok kedvelts√©gi rangsor√°nak √©l√©n v√°ltozatlanul √Āder J√°nos k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k √°ll 44 sz√°zal√©kos t√°mogatotts√°ggal, √Ķt Bajnai Gordon, az Egy√ľtt 2014 - PM v√°laszt√≥i mozgalom vezet√Ķje, valamint Varga Mih√°ly frissen kinevezett nemzetgazdas√°gi miniszter k√∂veti 36-36 sz√°zal√©kkal. Orb√°n Viktor minisztereln√∂k n√©pszer√Ľs√©gi indexe 34 sz√°zal√©kos, Mesterh√°zy Attila, a legnagyobb ellenz√©ki p√°rt, az MSZP vezet√Ķje pedig 31 sz√°zal√©kot tudhat maga m√∂g√∂tt. Mik√∂zben Matolcsy Gy√∂rgy kedvelts√©ge az el√Ķz√Ķ h√≥naphoz k√©pest 4 sz√°zal√©kponttal (16-r√≥l 20 sz√°zal√©kra) javult, riaszt√≥ jel, hogy a mostant√≥l √°ltala ir√°ny√≠tott Magyar Nemzeti Bank ir√°nti lakoss√°gi bizalom szintje t√∂rt√©nelmi m√©lypontra (100 fok√ļ sk√°l√°n 41-re) s√ľllyedt.

√Čs igen, megvan az a m√©r√Ķsz√°m, amelyben Gyurcs√°ny Ferenc √©s Orb√°n Viktor egyform√°n √°ll: ez pedig a 100 sz√°zal√©kos ismerts√©g. R√©szletek a Medi√°n honlapj√°n, itt olvashat√≥k.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2013. Šprilis 04. 10:31:39
K√Ķk√©nt zuhan a jen, nagy az izgalom a forint piac√°n
2013. √°prilis 04., 08:42
Priv√°tbank√°r, MTI
A jap√°n jegybank bejelent√©s√©re zuhanni kezdett a jen a devizapiacon., Az eur√≥val √©s a doll√°rral szemben kiss√© gyeng√ľlt a forint.

Matolcsy mer nagyot √°lmodni - "itt k√Ķ k√∂v√∂n nem marad"

Matolcsy Gy√∂rgy inform√°ci√≥ink szerint felkarolta azt az √∂tletet, hogy a hazai kis- √©s k√∂z√©pv√°llalatok sz√°m√°ra teljes forr√°soldali kamatt√°mogat√°s mellett kellene beruh√°z√°si hitelt biztos√≠tani a bankokon kereszt√ľl. A jelek szerint ugyanakkor nem kamatt√°mogat√°sr√≥l van sz√≥, hanem Matolcsy "ingyen hitellel" akarja el√°rasztani a hazai v√°llalkoz√≥i szektort az MNB szabadd√° tehet√Ķ forr√°sainak felhaszn√°l√°s√°val.
http://www.napi.h...49797.html

Illegális szervezkedés a Fidesz ellenAz aktu√°lis Heti V√°lasz √°ltal k√∂z√∂lt dokumentum egy√©rtelm√Ľen igazolja: a Sir√°ly √ľzemeltet√Ķi m√°sf√©l √©ve tudj√°k, hogy illeg√°lisan tart√≥zkodnak az √©p√ľletben. Akkoriban a Marom Klub vezet√Ķje al√°√≠rta, hogy mihamarabb elhagyj√°k az ingatlant. M√©gis az ellenkez√Ķj√©t tett√©k: az √∂sszes szab√°lyt megs√©rt√Ķ, illeg√°lis sz√≥rakoz√≥helyet alak√≠tottak ki.
http://hetivalasz...llen-62393

V√©rszomjas, g√°tl√°stalan, bossz√ļv√°gy√≥
Der Standard: Fidesz-párttagkönyvvel mindent szabad

A Der Standard komment√°r rovat√°ban megjelent elemz√©s szerint a h√©t v√©g√©n ugyan 25. sz√ľlet√©snapj√°t √ľnnepelte a Fiatal Demokrat√°k P√°rtja, de a lakoss√°gnak nincs minek √∂r√ľlnie. A cikk r√°vil√°g√≠t, hogy az orsz√°g fokozatosan feladta a rendszerv√°lt√°skor szerzett el√Ķny√©t a t√©rs√©g t√∂bbi √°llam√°val szemben.
[url]http://www.168ora.hu/itthon/der-standard-fidesz-parttagkonyvvel-mindent-szabad-112280.html [/url]
#2 | Kedvesi - 2013. Šprilis 04. 11:48:55
√Čs hatalomra juttatn√° az MSZP-t. Ismerj√ľk ezt a "lev√°ltan√° a korm√°nyt".

A n√©pszer√Ľs√©gi mutat√≥k meg el√Ķre be vannak √°ll√≠tva, ezt is tudjuk.
#3 | Perje - 2013. Šprilis 04. 12:52:12
Az MSZP haza√°rul√°sa?
http://www.gondol...lasa_.html
#4 | mormota1968 - 2013. Šprilis 04. 19:17:42
A Fidesz meg az MSZP m√°r most kom√°zgatnak.S√Ķt a h√°tt√©rben mindig is j√≥ban voltak, hisz egy kutya alomj√°b√≥l sz√°rmazik mindegyik, s√Ķt az √∂sszes p√°rt.
Kedvesi! J√≥l mondod.Volna olyan birka nem is egy amelyik vissza szavazn√° az MSZP-t a hatalomba, az elm√ļlt 8 √©vnyi puszt√≠t√°suk ut√°n is.A sok barom m√©g mindig azt hiszi, hogy ezek a K√°d√°ri utat k√∂vetik, csak mert annak a band√°nak az ut√≥dai.De aki √©rtelmes tudja, hogy K√°d√°r elvt√°rs m√°r 1982-83-ban elad√≥s√≠totta az orsz√°got egy 1 milli√°rdos IMF k√∂lcs√∂nnel.Amib√Ķl azt√°n 22 milli√°rdos ad√≥ss√°g lett.Csak tudn√°m mi a fen√©re kellett felvenni ezt a sok p√©nzt m√°r akkor, mikor m√©g minden m√Ľk√∂d√∂tt.Volt sikeres mez√Ķgazdas√°gunk, feldolgoz√≥iparunk, √°llattart√°s, k√∂nny√Ľ √©s neh√©z iparunk, b√°ny√°ink, minden.√ćgy akart√°k tal√°n mesters√©gesen fent tartani azt az √©letsz√≠nvonalat, amit megszoktattak az emberekkel?Nem tudom!
H√°t igen le kellene v√©gre v√°ltani ezt a diktat√≥rikus korm√°nyt, de kire?Itt volna v√©gre az ideje egy Magyar Nemzeti Korm√°nynak.De az elm√ļlt hossz√ļ √©vtizedek gazembereinek a teljes kiz√°r√°s√°val √©s felel√Ķss√©gre von√°s√°val.Be kell fejezni √∂r√∂k id√Ķkre a p√°rtoskod√°st √©s el kell felejteni √∂r√∂kre ezt a neoliber√°lis demokr√°ci√°nak hazudott √Ķr√ľletet, ami t√∂nkre tette az eg√©sz vil√°got.
#5 | kaponya jozsef - 2013. Šprilis 05. 12:27:21
szerintem teljesen igazad van mormota 1968 mikor minden m√Ľk√Ķd√Ķtt f√Ķl√Ķsleges volt fel venni gyesre meg egyebb k√©nyelmes dologra.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.