Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A vízdiplomácia segíti a globális nyitást


A magyar korm√°ny k√ľlpolitik√°j√°nak hangs√ļlyos eleme a glob√°lis nyit√°s, amelybe j√≥l beilleszthet√Ķk a szakpolitikai ter√ľletek, √≠gy p√©ld√°ul a v√≠zdiplom√°cia – mondta a K√ľl√ľgyminiszt√©rium glob√°lis √ľgyek√©rt felel√Ķs helyettes √°llamtitk√°ra cs√ľt√∂rt√∂k√∂n Budapesten sajt√≥t√°j√©koztat√≥n, amelyet Kov√°cs P√©terrel, a Vid√©kfejleszt√©si Miniszt√©rium (VM) v√≠z√ľgy√©rt felel√Ķs helyettes √°llamtitk√°r√°val k√∂z√∂sen tartott.


Magyarorsz√°g v√≠zgazd√°lkod√°si szakmai potenci√°lj√°nak √©s tud√°s√°nak megismertet√©se l√°that√≥bb√° teszi az orsz√°got a vil√°gban – hangoztatta Tak√°cs Szabolcs. Kov√°cs P√©ter k√∂z√∂lte, hogy a magyar v√≠z√ľgyi szakm√°nak nagy hagyom√°nya √©s kiterjedt nemzetk√∂zi kapcsolatrendszere van. A VM v√≠z√ľgyi helyettes √°llamtitk√°ra hangs√ļlyozta, hogy nem csak t√©rs√©gi kapcsolatokban kell gondolkodni, mivel a v√≠z egyre ink√°bb glob√°lis √ľggy√© v√°lik.


Magyarorsz√°g megpr√≥b√°lja fel√©leszteni azokat a hagyom√°nyos kapcsolatokat, amelyek kor√°bban egyes afrikai, illetve √°zsiai t√©rs√©gekhez f√Ľzt√©k. T√∂bb megkeres√©s is √©rkezett Magyarorsz√°gra ezekb√Ķl a r√©gi√≥kb√≥l – p√©ld√°ul D√©lkelet-√Āzsi√°b√≥l –, hogy sz√≠vesen venn√©k magyar szakemberek r√©szv√©tel√©t helyi programok megval√≥s√≠t√°s√°ban – mondta Kov√°cs P√©ter. Tak√°cs Szabolcs jelezte: az ilyen, kor√°bban kialakult kapcsolatokat intenz√≠vebb√© lehetne tenni, amit a magyar diplom√°cia seg√≠teni k√≠v√°n.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2013. Šprilis 05. 21:29:48
Csak merem rem√©lni, hogy ez a v√≠zdiplom√°cia nem a viz√ľnk teljes √°ruba bocs√°jt√°s√°t jelenti?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.