Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Erdei: Csak bábunak kellettem


Hideg fejjel értékelte múlt hétvégi, sokat vitatott vereségét, és beszélt a folytatásról is Erdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok, aki elsõ fiaskóját megosztott pontozással szenvedte el az orosz Gyenyisz Gracsovtól egy monte-carlói gálán.

"Tíz menetet szerettem volna a szorítóban tölteni, hogy lássam pontosan milyen az erõnlétem a hosszú kihagyás után. Gyors vagyok, fitt vagyok jók a reflexeim, kiváló formában vagyok 39 évesen is - mondta a Sport TV Mai helyzet címû mûsorában Erdei Zsolt, aki most már belátja, hogy hibás taktikát választott.

"Én ezt a mérkõzést csak kiütéssel nyerhettem volna meg. Ha ezt tudom, nem ilyen kifinomult ökölvívást mutattam volna be, hanem belementem volna a verekedésbe és a brusztba. Ennél a gyereknél én kétszer jobb vagyok, de most valakinek az volt az érdeke, hogy õ jusson a fináléba. Ezen a tornán én csak bábuként szerepeltem" - nyilatkozta ,hozzátéve, hogy szerinte magabiztos ökölvívást mutatott be, irányította a csatát, az orosz próbálkozásai elöl pedig többségében elhajolt, ellépett. (A Compustat kimutatásai szerint egyébként a két öklözõ találati mutatója között nem volt jelentõs különbség, csak a találati arányban - Erdei javára.)

Erdei, most pihenésképpen horgászni megy, reményei szerint még ebben a hónapban saját edzõtermet nyit, ahol õ is edzõnek áll. A következõ felkészülését már ott, a saját termében szeretné elkezdeni, mert nem vonul még vissza. "Érzem az emberek szeretetét. Az a feladatom, hogy belépjek a szorítóba, és Magyarországért, a Magyarországot szeretõ emberekért bokszoljak."
http://sporthirad...=rss_rovat

Hozzászólások


#1 | Kameleon - 2013. április 05. 17:28:59
A Mai helyzetben Erdei Zsolt rengeteg érdekességet mesélt Fazekas Erzsébetnek az elveszített monacói mérkõzésrõl, az álmatlan éjszakákról és a folytatásról.
http://www.sport1...mai_madar4
#2 | keepfargo - 2013. április 05. 17:48:18
A korrupt boxvilag ugyanugy nem fordit kulonosebb figyelmet a minosegre, amit Erdei Zsolt mindig is kepviselt, bemutatott, ami ot femjelezte, mint ahogy a vilag egeszeben sosem volt kulonosebben erdekelve, hogy a mindennapi elet vagy a muveszet, tudomany teruleten mutatott magyar minoseget valaha is a helyen ertekelje. Erdei fiaskoja ezert is magyar balsiker, de ahogy Zsolt ezt kezeli, az is pelda ereju. Meritsunk mi is ebbol erot, tudatositsuk, hogy egy teljesen ellenseges kozegben muszaj megprobalnunk megmaradni a minosegnel, melyet magyar mivoltunk megkovetel.

Ne bantsd a magyart, probald inkabb megerteni, hatha neked sikerul :))
#3 | Holdas - 2013. április 05. 18:15:28
Ez is a forgatókönyv része kezdõdött,Szaniszlóval jött Erdei,most Petrás õ is adja vissza a kitüntetést .A lejáratás a lényeg.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.