Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Zsidó faj - tessék tanulmányozni, szemléletes anyag


Nincs egységes zsidó faj. A zsidó faj kifejezéssel a zsidóság faji beütéseit próbálják csokorba kötni. A zsidók fajilag keverékfaj, melynek két fõ alkotórésze az orientális déli zsidók vagy szefárdok, akik a zsidóságnak kevesebb mint 10%-át teszik ki, és az elõázsiai askenázik, akik a zsidóság több mint 90%-át alkotják. Link

Hozzászólások


#1 | Osmagyarhon - 2013. április 06. 22:59:49
Hát nemtom, ez mind szép és jó, de ez alapján akkor mindenki zsidó! Ilyen alapon unokatestverem is ekte zsidó ( vörös )? Hát pedig nagyon nem! Mondjuk engem lehet inkább néznének arab terroristának, mint zsidónak, de azért mert " úgy kopaszodom ahogy ", még nem vagyok zsidó! Vagy mondjuk öcsém zsidó, mert elõreáll a foga?! Nem! Csak tököm tudja mikor is rakta le a cumit! Mindenkiben lehet találni valamit ilyen alapon! Nem mondom, hogy a felsorolt jegyek nem a zsidókra jellemzõek inkább, de ez így marhaság! Elõbb utóbb ennek a " MINDENKI ZSIDÓ " hozzáállásnak meglesz a böjtje!
#2 | soveg - 2013. április 06. 23:25:09
Megnéztem én is a linket, bár szerintem némi pontosításra szorunak az informácíók......s_mai
#3 | mormota1968 - 2013. április 07. 05:26:22
Ha a külsõt nézzük csak, akkor hatalmasakat lehet tévedni.Az egyik haverom is születése óta göndör hajú.Akkor õ is zsidó lenne?Egy nagyon jó szívû, dolgos gyerek, szoba festõ a szakmája, tehát még csak nem is kerüli a kemény fizikai munkát, mint a zsidók.Ráadásul sváb.A külsõ alapján szerintem nem lehet 100%-osan beazonosítani egy zsidót.De a viselkedése alapján már inkább.Hogy hogyan él, hogyan viselkedik.Tisztességes e avagy hajlamos a bûnözésre.Lásd:Sas Jóska, stb...Hogyan áll a magyarokhoz, szereti, tiszteli e õket, vagy inkább a zsidókhoz, cigányokhoz húz jobban.Mennyire nemzeti érzelmû.Együtt érzõ e embertársaival szemben, nemzetiségtõl függetlenül.Hogy bánik az állatokkal, mennyire szereti az állatokat.Mert azt ugye tudjuk, hogy az igazi zsidó hogyan viszonyul az állatokhoz is.Egy érzõ lélek nem marad érzéketlen egy állat szenvedését látva, egy faj zsidó igen.De mint már mondtam, sajnos a nagyvilágban már több a zsidó lelkû nem zsidó ember, mint ahány zsidó valójában él.Nem önerõbõl jutottak be mindenhol a világon a zsidók a hatalomba.Minden országban megvoltak azok a féreg lelkû mocskok, akiket nem érdekelt a saját nemzetük, fajuk, csak a pénz és a hatalom.Na én ezeket is a zsidók közzé számítom, sõt jobban, mint egy faj zsidót.Aki a saját népét, nemzetét elárulja, az veszélyesebb minden ellenségnél.Az ilyenektõl egyszerûen felfordul a gyomrom.Régen hány nemesi család is árulta el a saját népét, faját, azzal, hogy befogadta maga közzé, sõt a családjába is sokszor, a tetves zsidóját?És akkor még a királyokról nem is szóltam, akik a leginkább tehetnek arról, hogy ezek ide jöttek.Õk engedték be õket, õk adtak nekik különbözõ jogokat, sõt késõbb állampolgárságot is.Az õ segítségükkel jutottak mindig is a kezdetek kezdetétõl hatalomra a zsidók, a világ bármely volt vagy jelenleg is létezõ országában.Aki ismeri a történelmüket, az tudhatja, hogy így volt.A legjobb példa arra amit leírtam a "Jud Süss" címû magyar feliratos német film, ami Magyarországon tiltott.Vajon miért?Mert elmondja az igazságot arról, hogyan juttassák be a hatalomba, aranyért, vagyonért a zsidókat.Nem véletlenül féltek nagyjaink, régi királyaink a zsidóktól és védekeztek ellenük, ahogy tudtak.Tessék! Mit tettek az országunkkal, népünkkel pár 100 év alatt! Most már övék minden és már csak erõszakkal vehetõ el tõlük a hatalom.Sikerült lebutítaniuk szinte az egész magyarságot, sõt ami a legszomorúbb, õk felügyelik már az oktatást is.És amelyik nép ily módon hagyja elveszni a jövõ generációit és nem tesz semmit, hogy ne hazugságokat tanulva, elbutítva nõjenek fel utódai, az a nép örökre elveszett.
#4 | spartakusz - 2013. április 07. 08:18:40
Na ácsi - mormota1968, nem azt mondom, hogy butaságot írsz - de tudd mindenki az amit vall - Érted?

Ha beállsz akárhova - onnét nagyon nehéz szabadulni...

Ha nem érted, akkor kérd, bõvebben leírom példával.

Miért állsz akárhova? Azért mert befolyásoltak!

meg sok stb.

spariTTTT

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.