Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hajtóvadászat a polgármester lányának támadója után


Szerintetek mi arra a statisztikai v√©letlen es√©lye, hogy √©ppen a B√°ndy Kata gyilkoss√°g kamut√°rgyal√°sa idej√©re egy ilyen fej√Ľ gyerek √∂nk√©nt elk√∂vessen ilyesmit a P√°va toll√°val. Szeintem a szolg√°latok ki akart√°k ny√≠rni a l√°nyt, de ez j√∂tt √∂ssze. P√©nteket meg p√©nteken √≠t√©lik el? Ugye minden mes√©t elhisz√ľnk?
A rend√Ķrs√©g napk√∂zben k√∂zz√©tette a biztons√°gi kamer√°k felv√©teleit, este a gyan√ļs√≠tott nev√©t √©s fot√≥j√°t is k√∂z√∂lt√©k.
K√∂zz√©tette a P√°va Zsolt fideszes p√©csi polg√°rmester l√°ny√°nak megt√°mad√°s√°val gyan√ļs√≠tott f√©rfi nev√©t √©s f√©nyk√©p√©t a Baranya Megyei Rend√Ķr-f√Ķkapit√°nys√°g p√©ntek este a rend√Ķrs√©g honlapj√°n. A 23 √©ves Nyerges Zolt√°n ellen elfogat√≥parancsot adtak ki.

A k√∂zlem√©nyben a megyei rend√Ķrs√©g azt k√©ri, hogy aki a f√©nyk√©pen l√°that√≥ Nyerges Zolt√°nt felismeri, jelenlegi tart√≥zkod√°si hely√©vel kapcsolatban √©rdemleges inform√°ci√≥val rendelkezik, az h√≠vja a f√Ķkapit√°nys√°g b√Ľn√ľgyi oszt√°ly√°t, illetve a 107-es vagy a 112-es k√∂zponti seg√©lyh√≠v√≥ telefonsz√°mok valamelyik√©t.

Délután nyilvánosságra hozták a biztonsági kamerák felvételeit

Ezek szerint a t√°mad√≥ egy 20-25 √©v k√∂r√ľli, 160-165 centim√©ter magas f√©rfi volt. A gyan√ļ szerint √Ķ volt az, aki P√°va Zsolt p√©csi polg√°rmester l√°ny√°t megpr√≥b√°lta meger√Ķszakolni.

P√°va Zsolt l√°ny√°t p√©ntek hajnalban t√°mad√°k meg P√©csen, a K√°lv√°ria √ļti alag√ļtn√°l. A f√©rfi lesz√≥l√≠totta a 20 √©ves l√°nyt, majd er√Ķszakoskodni kezdett vele. A l√°ny el tudott menek√ľlni, de s√ļlyos s√©r√ľl√©seket szenvedett, jelenleg is k√≥rh√°zban kezelik.


Forr√°s: police.hu

A szak√°llas vagy borost√°s t√°mad√≥nak kerek arca √©s barna haja van. A b√Ľncselekm√©ny elk√∂vet√©sekor farmert, b√Ķrkab√°tot, narancss√°rga, cipz√°ras kapucnis p√≥l√≥t, valamint feh√©r talp√ļ fekete cip√Ķt viselt.

P√°va Zsolt polg√°rmester p√©ntek reggeli k√∂zlem√©nye szerint brut√°lis t√°mad√°s √©rte P√©cs belv√°ros√°ban h√ļsz√©ves l√°ny√°t, aki bar√°taival sz√≥rakozott egy egyetemi rendezv√©nyen, majd onnan indult haza gyalog. "B√≠zom abban, hogy a rend√Ķrs√©g miel√Ķbb k√©zre ker√≠ti az elk√∂vet√Ķt az√©rt, hogy m√°s l√°ny√°val, gyermek√©vel ne fordulhasson el√Ķ ugyanez, ne k√∂vethessen el √ļjabb b√Ľncselekm√©nyeket az illet√Ķ. A l√°nyom szem√©lyes k√©r√©s√©t tiszteletben tartva t√°j√©koztatom a m√©dia k√©pvisel√Ķit, hogy csal√°dunk most el√Ķsz√∂r √©s utolj√°ra nyilatkozott ebben a megr√°z√≥ t√©m√°ban, innent√Ķl arra koncentr√°lunk, hogy min√©l el√Ķbb fel√©p√ľlj√∂n a l√°nyom testben √©s l√©lekben is. A polg√°rmester egy√ļttal arra k√©rt minden √ļjs√°g√≠r√≥t, tan√ļs√≠tson √∂nm√©rs√©kletet, √©s hagyja, hogy gyermeke a m√©dia jelenl√©te n√©lk√ľl gy√≥gyulhasson.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Klotild - 2013. Šprilis 07. 07:11:24
No akkor hogy is van ez?

Szankciókat követel az AI hazánk ellen
(MNO - Pilh√°l Tam√°s, 2013.04.05.)

Uni√≥s szankci√≥kat s√ľrget a rom√°k elleni er√Ķszakot elt√Ľr√Ķ tagorsz√°gok ellen az Amnesty International (AI).

A vil√°g legnagyobb emberi jogi szervezete y k√∂zelg√Ķ nemzetk√∂zi roma nap alkalm√°b√≥l √°ll√≠tott √∂ssze √©s ismertetett tegnap egy 12 oldalas elemz√©st az EU roma lakoss√°g√°nak helyzet√©r√Ķl Londonban.
Utalt a romák kényszer kiköltöztetésére (Románia, Olaszország, Franciaország),
a szegregált oktatásra (Csehország, Görögország, Szlovákia),
s arra, hogy Magyarorsz√°gon, Csehorsz√°gban, Szlov√°ki√°ban √©s Bulg√°ri√°ban 120 (!)-n√°l t√∂bb "s√ļlyos er√Ķszakcselekm√©ny" t√∂rt√©nt 2008 √©s 2012 k√∂z√∂tt rom√°k ellen.
B√°r Magyarorsz√°gon 2008-2009- a Gyurcs√°ny- √©s Bajnai-korm√°nyok - √≥ta egy rom√°t sem gyilkoltak meg sz√°rmaz√°sa miatt, az AI hazai r√©szlege szerint "rendszeresek a rasszista jelleg√Ľ b√Ľncselekm√©nyek".

K√©rd√©s√ľnkre, hogy 2010 √≥ta milyen rasszista b√Ľncselekm√©nyek t√∂rt√©ntek haz√°nkban, √Ātol Dorottya kamp√°nykoordin√°tor a Jobbik devecseri megmozdul√°s√°t eml√≠tette,
amikor rom√°k h√°zait t√°madt√°k meg,
majd a 2011-es gyöngyöspatai eseményeket,
egy idei januári esetet, amikor roma lányokat ért inzultus egy miskolci buszon,
√©s azt, hogy a k√∂zelm√ļltban horogkeresztet festettek nagykanizsai rom√°k h√°zaira,
√©s f√∂lgy√ļjt√°ssal fenyegett√©k √Ķket.

Arra a k√©rd√©s√ľnkre, nem √©rzi-e √ļgy, hogy a 2008-2009-es roma gyilkoss√°gokhoz k√©pest ezek m√©giscsak enyh√©bb s√ļly√ļ b√Ľncselekm√©nyek, √Ātol Dorottya azt felelete:

- Rendszeresek a rasszista jelleg√Ľ b√Ľncselekm√©nyek, √°m ezek jelent√Ķs r√©sz√©re nem der√ľl f√©ny, a rend√Ķrs√©g nem nyomozza ki azokat.

Arra a k√©rd√©s√ľnkre, mi√©rt nem tiltakoznak ugyan√≠gy a napi rendszeress√©g√Ľ d√©lvid√©ki √©s erd√©lyi magyarok jogfoszt√°sa ellen, Jeney Orsolya, az Amnesty hazai r√©szleg√©nek vezet√Ķje azt v√°laszolta:

a szerbiai magyarver√©sek √ľgy√©ben az AI a m√ļlt h√©ten a szerbiai korm√°nyhoz fordult, hat√°rozott v√©delmet k√©rve a magyar kisebbs√©gnek.

Ek√∂zben a sukor√≥i ingatlanpanama kapcs√°n elh√≠res√ľlt Ronald S. Lauder, a Zsid√≥ Vil√°gkongresszus (WJC) eln√∂ke a n√©met S√ľddeutsche Zeitung tegnapi sz√°m√°ban k√∂zz√©tett vend√©gkomment√°rj√°ban azt √°ll√≠totta:

Magyarorsz√°gon dr√°mai m√©rt√©kben emelkedett az antiszemita vagy romaellenes megnyilv√°nul√°sok sz√°ma 2010 √≥ta, √©s ez√©rt hat√°rozottabb korm√°nyzati fell√©p√©st s√ľrgetett.
A zsid√≥ vezet√Ķ szerint haz√°nkat k√ľlf√∂ld√∂n "idegenellenes √©s egyre ink√°bb antiszemita orsz√°gk√©nt √©rz√©kelik", tov√°bb√° az alapt√∂rv√©ny negyedik m√≥dos√≠t√°sa miatt vesz√©lybe ker√ľl a demokratikus berendezked√©s.

Lauder azt √°ll√≠totta, a WJC √©ppen a fokoz√≥d√≥ antiszemitizmus miatt tartja Magyarorsz√°gon a kongresszus√°t, szerinte ez "er√Ķteljes jelz√©s".

Le√≠rtam a cikket, mert √ļjs√°gb√≥l m√°soltam.
Hogy mindenki jól értse!
A szó veszélyes fegyver!

Az az iskolás történet jut eszembe, hogy
amikor a tan√≠t√≥ n√©ni megk√©rdezte a vereked√Ķ gyerekeket, hogy mi√©rt b√°ntotta M√≥ricka Pistik√©t,
akkor M√≥ricka azt v√°laszolta, hogy. DE √ē KEZDTE!

√Ėsszt√Ľz Magyarorsz√°g ellen!
Ne hagyjuk!
Kinek mi jut az esz√©be, √≠rja ide azokat a magyar ellenes esem√©nyeket, amik a k√∂zelm√ļltban t√∂rt√©ntek magyarok ellen, vagy ak√°r Drazs√© idej√©ben t√∂rt√©nt cig√°ny ellenes gyilkoss√°gokat, k√≠s√©rleteket. Stb, stb....

Nem árt emlékezni, és tenni a az igazságunkért!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.