Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hajtóvadászat a polgármester lányának támadója után


Szerintetek mi arra a statisztikai véletlen esélye, hogy éppen a Bándy Kata gyilkosság kamutárgyalása idejére egy ilyen fejű gyerek önként elkövessen ilyesmit a Páva tollával. Szeintem a szolgálatok ki akarták nyírni a lányt, de ez jött össze. Pénteket meg pénteken ítélik el? Ugye minden mesét elhiszünk?
A rendőrség napközben közzétette a biztonsági kamerák felvételeit, este a gyanúsított nevét és fotóját is közölték.
Közzétette a Páva Zsolt fideszes pécsi polgármester lányának megtámadásával gyanúsított férfi nevét és fényképét a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság péntek este a rendőrség honlapján. A 23 éves Nyerges Zoltán ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A közleményben a megyei rendőrség azt kéri, hogy aki a fényképen látható Nyerges Zoltánt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, az hívja a főkapitányság bűnügyi osztályát, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Délután nyilvánosságra hozták a biztonsági kamerák felvételeit

Ezek szerint a támadó egy 20-25 év körüli, 160-165 centiméter magas férfi volt. A gyanú szerint ő volt az, aki Páva Zsolt pécsi polgármester lányát megpróbálta megerőszakolni.

Páva Zsolt lányát péntek hajnalban támadák meg Pécsen, a Kálvária úti alagútnál. A férfi leszólította a 20 éves lányt, majd erőszakoskodni kezdett vele. A lány el tudott menekülni, de súlyos sérüléseket szenvedett, jelenleg is kórházban kezelik.


Forrás: police.hu

A szakállas vagy borostás támadónak kerek arca és barna haja van. A bűncselekmény elkövetésekor farmert, bőrkabátot, narancssárga, cipzáras kapucnis pólót, valamint fehér talpú fekete cipőt viselt.

Páva Zsolt polgármester péntek reggeli közleménye szerint brutális támadás érte Pécs belvárosában húszéves lányát, aki barátaival szórakozott egy egyetemi rendezvényen, majd onnan indult haza gyalog. "Bízom abban, hogy a rendőrség mielőbb kézre keríti az elkövetőt azért, hogy más lányával, gyermekével ne fordulhasson elő ugyanez, ne követhessen el újabb bűncselekményeket az illető. A lányom személyes kérését tiszteletben tartva tájékoztatom a média képviselőit, hogy családunk most először és utoljára nyilatkozott ebben a megrázó témában, innentől arra koncentrálunk, hogy minél előbb felépüljön a lányom testben és lélekben is. A polgármester egyúttal arra kért minden újságírót, tanúsítson önmérsékletet, és hagyja, hogy gyermeke a média jelenléte nélkül gyógyulhasson.
Link

Hozzászólások


#1 | bugajakab - 2013. április 06. 10:22:56
Ki kellene lobbizni,hogy minden büntetlen előéletű magyar állampolgár alanyi jogon tarthasson magánál éles lőfegyvert és akkor megváltozik a közbiztonság jelen állása is!
#2 | jano - 2013. április 06. 10:33:00
Tarthatsz. Csak ne kapjon el a rendőr. :D
#3 | Kedvesi - 2013. április 06. 11:36:08
Visszanyal a fagylalt? Látod Zsótika, így vagy úgy, előbb utóbb mindegyikőtök meg lesz büntetve.
#4 | jano - 2013. április 06. 11:40:00
Ne szaladjunk annyira előre. Ez még nem a büntetés volt.
#5 | utazo - 2013. április 06. 12:32:11
Ez még csak a pofáraesés volt. Biztosan nem ezt igérték neki.
#6 | Alexandros - 2013. április 06. 12:41:12
Valami bűzlik Dániában" Valami bűzlik Pécset! Pécs inkább a politikai gyilkosságok színtere lett?! Sokkal bonyodalmasabb ügy folyik ott ami mint politikai mint hatalmi területet érint. Szimpla erőszakosságról nem lehet szó, hisz nem a gatyában nem férő elkövetőkről van szó, hisz az ország tele van az ilyen típusú bűncselekményekkel. De a tucatnyi ügyből hetente hány van felfújva?! A pécsi sincs felfújva! Szimplán nem szimpla ügyről van szó. Gyorsan elfogni a fickót, hogy többé más ne legyen veszélyben?! Röhej! Minden város környékén egy ilyen személy helyett van még száz! Semmi nem változik.
#7 | monguzking - 2013. április 06. 14:05:55
Nemzeti hirhálon leközölték az teljes igazságot bánfy ügyben hogy kik voltak az megbizok,kik az végrehajtok,hol s hogyan illetve hogy miért.Páva még friss hus volt igy ö még nem sározodott be annyira hogy ne kezdjen okoskodni--hamar lecsapták--ezután fülét-farkát befogja huzni s engedelmeskedni fog.Én nem vagyok szar kupac-én bosszut akarok--én ölni akarok.Ölni az rohadékokat ahol csak érem-mirre várunk?,
#8 | Perje - 2013. április 06. 14:52:11
Érdekes módon már közli is a sajtó a feltételezett támadó teljes nevét. Máskor a már elítélt gyilkos neve is, arca is fedve marad. Még a bűnüldözésnél is kettős mércét alkalmaznak. Milyen igazságszolgáltatás ez? Mi van akkor, ha rossz nyomon járnak, és csak besároznak valakit?
http://atv.hu/cik..._rendorseg
Bezzeg P . László az ítéleig eltitkolt nevű maradt. Róla talán tudják, hogy el sem követte azt, amiért elítélték?
http://propeller....lo#v799033
#9 | 9323 - 2013. április 06. 17:11:06
Ezen az arcképen nem lehet cigány vonásokat felfedezni.
Ez az oka, hogy a feltételezett cigány származású Bándi Kata gyilkosát P.-nek, és kitakarva mutatják, őt meg teljes arccal és névvel szerepeltetik.
Terelés.
#10 | soveg - 2013. április 06. 18:11:09
Jó müsort csináltak ezek megint.....:( Pont a polgármester lánya aki éppen pont egy zsidó ****.
és szét tört fejel pont eltudott menekülni?! s_kukk

Hát ez ratyi........s_aha

A Bándi Katáról jutott eszembe, hogy amíg a péntek valszeg élete végíg börtönben rohad meg....
Addig a Cosma gyilkosokat meg épp hogy nem küldik el nyaralni.....
Ja megha már az igen gyors i-gazság szóóóógátatásnál vagyunk mi van a cigány gyilkosságok elkövetőivel?????s_ezt

Ez a mérleg nagyon nincs egyensújba.......

Helló szíjja policíjjja tessék mindenhol illllen alapos munkásságokat végezni, különben még azt kell hogy gondoljam nem mindig veszitek komolyan a munkátokat s_ezt

Vagy a főnök szava mindig szent???

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.