Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orb√°n Viktor r√©szt vesz a Zsid√≥ Vil√°gkongresszus budapesti k√∂zgy√Ľl√©s√©n


De l√©nyeges k√©rd√©s ez. Am√ļgy meg a zsid√≥-cig√°ny kutya-fattya mi√©rt ne lehetne a saj√°tjai k√∂z√∂tt, hisz √©ppen ezt kell most nagy er√Ķkkel demon-st√°zs√°lniuk. Orb√°n Viktor minisztereln√∂k r√©szt vesz a Zsid√≥ Vil√°gkongresszus (WJC) m√°jusi budapesti k√∂zgy√Ľl√©s√©n - er√Ķs√≠tette meg a minisztereln√∂k sajt√≥f√Ķn√∂ke szombaton az MTI √©rdekl√Ķd√©s√©re.

Havasi Bertalan elmondta, hogy a rendezv√©nyre Ronald S. Lauder, a WJC eln√∂ke √©s Feldm√°jer P√©ter, a Magyarorsz√°gi Zsid√≥ Hitk√∂zs√©gek Sz√∂vets√©g√©nek eln√∂ke h√≠vta meg lev√©lben a korm√°nyf√Ķt, aki ezt v√°lasz√°ban elfogadta.

A t√∂bb mint sz√°z orsz√°g zsid√≥ k√∂z√∂ss√©geinek k√©pvisel√Ķit t√∂m√∂r√≠t√Ķ, 1936-ban Genfben alakult, New York-i k√∂zpont√ļ WJC rendszeresen megsz√≥lal a vall√°sk√∂zi p√°rbesz√©d, a k√∂z√∂ss√©g√©p√≠t√©s, az antiszemitizmus elleni fell√©p√©s, valamint az arab-izraeli konfliktus k√©rd√©seiben.

A vil√°gkongresszus m√°jus 4. √©s 6. k√∂z√∂tt Budapesten tartja tiszt√ļj√≠t√≥ k√∂zgy√Ľl√©s√©t. Az aleln√∂ki posztra K√∂ves Slom√≥t, az Egys√©ges Magyarorsz√°gi Izraelita Hitk√∂zs√©g vezet√Ķ rabbij√°t is jel√∂lt√©k.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | atya - 2013. Šprilis 06. 15:20:38
Sz√©gyen is lenne, ha nem venne r√©szt orrb√°n, mik√∂zben Hagarorsz√°gon a vil√°g szeme √©s nagy nememberek n√Ķnek ki itt:

K√ĖVES SLOM√ď A ZSID√ď VIL√ĀGKONGRESSZUS ALELN√ĖKE LEHET


K√∂ves Slom√≥t, az Egys√©ges Magyarorsz√°gi Izraelita Hitk√∂zs√©g vezet√Ķ rabbij√°t is jel√∂lt√©k a Zsid√≥ Vil√°gkongresszus (WJC) aleln√∂ki posztj√°ra. T√°mogat√≥i k√∂z√∂tt van Jona Metzger, Izrael √°llam orsz√°gos f√Ķrabbija, a WJC vezet√Ķs√©g√©nek t√∂bb tagja, √≠gy Eduardo Elsztain, a szervezet igazgat√≥ tan√°cs√°nak eln√∂ke, valamint a Magyarorsz√°gi Munkaszolg√°latosok Orsz√°gos Egyes√ľlete (MUSZOE) is.

Mint azt a MUSZOE cs√ľt√∂rt√∂k√∂n az MTI-nek k√ľld√∂tt k√∂zlem√©ny√©ben √≠rta, a vil√°gkongresszus m√°jus 4-6. k√∂z√∂tti budapesti tiszt√ļj√≠t√≥ k√∂zgy√Ľl√©s√©nek feladata lesz az eln√∂k √©s az aleln√∂k, valamint az igazgat√≥i tan√°cs √©s a politikai tan√°cs tagjainak megv√°laszt√°sa a k√∂vetkez√Ķ n√©gy √©vre.

Michael Schneider, a vil√°gkongresszus jel√∂l√Ķ bizotts√°ga eln√∂k√©nek vezet√©s√©vel megkezd√Ķd√∂tt az esed√©kes aspir√°nsok jel√∂l√©s√©nek folyamata, amely sor√°n a bizotts√°g nemzetk√∂zi r√©gi√≥k szerint k√©ri be t√°rsszervezeteit√Ķl a jel√∂l√©seket olvashat√≥ a k√∂zlem√©nyben.

T√°j√©koztat√°suk szerint egyre t√∂bb nemzetk√∂zi zsid√≥ vezet√Ķ √©s emblematikus szem√©lyis√©g k√©pviseli azt az √°ll√°spontot: felt√©tlen√ľl sz√ľks√©ges lenne, hogy a WJC-nek magyar aleln√∂ke is legyen, mert Eur√≥pa egyik legnagyobb , √©s Kelet-K√∂z√©p-Eur√≥pa legnagyobb k√∂z√∂ss√©ge meg kell, hogy kapja az √Ķt megillet√Ķ helyet a nemzetk√∂zi zsid√≥ k√©pviseletben.

√ögy fogalmaztak: a jel√∂l√Ķ bizotts√°g felk√©r√©s√©re Sessler Gy√∂rgy, a MUSZOE eln√∂ke, a magyarorsz√°gi holokauszt-t√ļl√©l√Ķk k√©pviselet√©ben t√°mogat√≥ level√©ben m√©ltatja a vezet√Ķ rabbit, akinek munk√°ja gy√ľm√∂lcsek√©nt t√∂bbek k√∂zt a sz√©lesk√∂r√Ľ t√°rsadalmi p√°rbesz√©d √ľgy√©ben felmutatott eredm√©nyeit, a k√∂z√∂ss√©g√©p√≠t√©st, a holokauszt-t√ļl√©l√Ķk√©rt kifejtett tev√©kenys√©get emeli ki, tov√°bb√° azt, hogy jel√∂l√©s√©t sz√©lesk√∂r√Ľ hazai √©s nemzetk√∂zi elfogadotts√°ga egyar√°nt indokolja.

A t√∂bb mint sz√°z orsz√°g zsid√≥ k√∂z√∂ss√©geinek k√©pvisel√Ķit t√∂m√∂r√≠t√Ķ, 1936-ban Genfben alakult, New York-i k√∂zpont√ļ WJC rendszeresen megsz√≥lal a vall√°sk√∂zi p√°rbesz√©d, a k√∂z√∂ss√©g√©p√≠t√©s, az antiszemitizmus elleni fell√©p√©s, valamint az arab-izraeli konfliktus k√©rd√©seiben. Az ut√≥bbi n√©gy √©vben a szervezet eln√∂ke a magyar sz√°rmaz√°s√ļ Ronald Lauder, a magyar Lauder Alap√≠tv√°nyi Iskola l√©trehoz√≥ja volt.

http://www.szomba...noke-lehet
#12 | Perje - 2013. Šprilis 06. 15:49:01
Elkeztek most egy " Vissza a babaruh√°t " akci√≥t a zsid√≥k. K√ľl√∂n√∂sebb bizony√≠t√©kok n√©lk√ľl k√©rik "vissza" a vil√°g m√Ľkincseit azzal a indokkal, hogy azok a" n√°cik √°ltal elrabolt" kincsek voltak. Itt az al√°bbi cikk arr√≥l sz√≥l, hogy egy norv√©g m√ļzeumb√≥l k√∂vetelnek vissza egy Matisse festm√©nyt. 70 √©v m√ļlt√°n m√°r senki sem tudja bebizony√≠tani, hogy milyen √ļton cser√©ltek ezek a t√°rgyak √ļj gazd√°kat. Most viszint t√©r√≠t√©s n√©lk√ľl k√©rik azokat maguknak.
http://www.timeso...the-nazis/
#13 | Liliohm - 2013. Šprilis 06. 16:43:12
Mi√©rt is ne vehetne r√©szt New Israel minisztereln√∂ke egy judapesti k√∂zgy√Ľl√©sen, hogy els√Ķ k√©zb√Ķl kaphassa meg az uk√°zokat?
#14 | lucuska - 2013. Šprilis 06. 19:38:33
Ott a helye szegedi-kleinek és bandájának.
Megrettenek.Micsoda provok√°ci√≥ avagy ny√≠lt t√°mad√°s Haz√°nk ellen. Nem fegyverrel, hanem er√Ķ demonstr√°l√°ssal.
Vagyis: megmutatjuk ti "rebellis magyarok"Budapest, kisizrael lesz!
√Čs mi √∂lbe tett k√©zzel n√©zz√ľk? H√ļ√ļ√ļ ez kem√©ny lesz.... √ľdv.lucus
#15 | torokgyik - 2013. Šprilis 06. 20:03:24
Menj√ľnk mi is √©s kakiljunk oda a k√ľsz√∂bre! :D
#16 | atya - 2013. Šprilis 06. 22:17:38
torokgyik, te valami elmebeteg zsid√≥ szok√°s szerint szarn√°l a k√ľsz√∂bre? magyar embernek ez nem szok√°sa, csak jelzem.
#17 | Holdas - 2013. Šprilis 07. 08:13:03
Nem kell ide Metap√©dia csak v√©gig kell n√©zni a publikumot √©s hogy m√°r mennyire,siker√ľlt nekik alkalmazni a mimikrit.
#18 | Perje - 2013. Šprilis 07. 15:56:47
Jaj, √ļgy v√°rom m√°r az esem√©nyt. J√≥ lenne tudni, hogy j√∂n -e a p√°rizsi f√Ķrabbi, a Becs√ľletrend kit√ľntetettje, aki plagium gyan√ļba esett a a filoz√≥fusi diplom√°ja miatt. Azt mondj√°k a rossz nyelvek, hogy azt m√°sol√°ssal" hozta √∂ssze", t√∂bbek k√∂z√∂tt Vizel√©k Ellij√©t√Ķl is kopizott. Ebben √©n nem l√°tok semmi kivetnival√≥t, mert legal√°bb m√°r ketten mondj√°k ugyanazt.s_beee
http://www.timeso...ty-degree/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.