Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hágár országa


A haszid irodalomban Magyarországot Hágár országának nevezték. Ne töprengjünk sokáig az okon – egyszerûen azért, mert hasonlított a “Hungáriához”, hazánk latin eredetû nevéhez. Nekünk, betérõknek azonban ennél egy kicsit többet is jelenthet a név, Hágár neve.

Hágár idegen volt, nem tartozott Ábrahám háza népéhez – Egyiptomból származott az írások szerint. Nevét is innen kapta: õ volt az idegen (ha-ger). A ger szónak azonban van egy másik jelentése is: a betérõt hívják így – azt, aki máshonnan érkezik a zsidósághoz.

Hágárral persze a legtöbben nem szívesen azonosulnak – a Tórában leírtak szerint tragikus sors az övé, fiát, Ismáelt a muszlimuk atyjának tekintik. Arról azonban már kevesebben tudnak, hogy a Midrás szerint Sára halála után Ábrahám megkereste Hágárt és feleségül vette. Ekkor kapta meg a Ketúra nevet, mert tettei olyan jók voltak mint az illatos fûszer (ketoret – a Templomban használt illatos fûszer) vagy mert más férfit nem ismert az alatt az idõ alatt, amíg nem Ábrahámmal élt (keturah – visszafogott, arámiul).

Link


Hozzszlsok


#1 | atya - 2013. prilis 06. 14:08:53
Egyszerre kreáltak egy olyan szót: Hagar, ami hasonlatos a Magyar szóhoz, és a Hungary szóhoz. + a H kinézetre alig tér el az M betûtõl, fõleg ahogyan õk írnak... De a latinban H betûként szerepel, ami a magyarban M betû.

Ehhez szolgál az általuk kifejtett történelmi mese -már le is van tagadva és elfelejtve a hun eredetünk- és innen már csak egy lépés, hogy palesztinokként végezzük, akik a zsidók országában megtûrt kiirtandó személyek.
Még annyit, hogy a zsidók beteges hazudozása már a legelsõ mondatban tetten érhetõ: a Hungária nem latin eredetû országnév. Csak ezek a torz elméjû, beteges korcsok mindent, ami magyar, másnak tulajdonítanak, irántunk érzett feneketlen gyûlöletük miatt. Ez a gyûlölet a tolvaj gyûlölete, amit az általa meglopott iránt érez.
#2 | Perje - 2013. prilis 06. 15:35:34
#3 | ssman - 2013. prilis 06. 17:52:24
atya! Ja, ez majdnem olyan mind a Mazda márkanév! Csak náthásan ne mondjuk, mert még félreértik Bazda-ra! :D
#4 | szabir - 2013. prilis 06. 20:37:25
hagar az magyar

Agar szkita kiraly is volt

a magyarokat hivtak agaren-usoknak is amit mondtak magarennek es hagarennek is

tollunk loptak
#5 | atya - 2013. prilis 06. 21:16:05
ssmam, a részletekkel kapcsolatban reklamálj a hányingerkelõ ge.ci zsidó f@szládáknál. Nekem nincs idegem további zsidó f@sz buzulanciák éretelmezésére.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.