Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nyílt felszólítás minden banknak és pénzintézetnek!


Nyílt felszólítás minden banknak és pénzintézetnek, hogy hagyjanak fel mindenféle bűncselekménnyel és álljanak el azok folytatásától!


Közzétesszük magyar nyelven és országunkra vonatkozóan azt a nemzetközi levelet, melyben minden bank és pénzügyi intézmény fel lett szólítva illegális és ártalmas tevékenységének beszüntetésére, és a jogi eljárások megkezdésére annak érdekében, hogy az emberek tulajdonában lévő ingatlanok és lakások illegális kisajátítása befejeződjön. Minden ilyen intézmény törvényesen végleg ki lett zárva, tevékenységük 2013 április 1-től meg lett szüntetve. A továbbiakban az ilyen törvénysértő tettekért azok viselik a teljes büntetjogi felelősséget személyesen, akik utasítást adnak illetve elkövetik ezeket a bűncselekményeket. Továbbá nem bújhatnak a vállalataik mögé, mert azok már hivatalosan nem léteznek.

Dokumentum, Magyar: http://issuu.com/...zabad-nepe

http://www.scribd...SURE-FLYER

További nyelveken és országokra vonatkozóan a következő oldalról tölthető le a levél: http://americanka...nkers.html

Dokumentumok:

http://oppt-in.com/

http://www.people...t1776.org/

http://www.scribd...on-Rev-3-5

Facebook: https://www.faceb...ublicTrust


Mindenki tegyen belátása szerint, és töltse le, majd ossza meg másokkal is a dokumentumot, küldje el bankvezetőknek, politikusoknak, hivatalos személyeknek, hogy tisztában legyenek azzal, hogy mi is tudjuk, mi történik.
http://ujvilagtud...ak-es.html

Hozzászólások


#1 | GERRY - 2013. április 07. 19:21:40
Nem is tudtam, hogy a nép nevében szólok.
Ha nem tudnátok akkor én vagyok a nagyon-nagyon-nagyon-nagyfönök akitöl ez a néhány (hol a többi) felsorolt (Matolcsi és tsai...) nagyon-nagyon-nagyon meg fog ijedni és április 1 töl (mér' pont?) mar érvénybe is léptem, (nem figyeltem így beleléptem séta közben.
Megszüntettem a csúnya bankokat, mindenkit gatyába rázm meg ki... gondolom már látjátok a változást, mert 7 nap eltelt azóta... (éppen ezért ma pihentem)

Csak ezt akartam mondani.
Ja a söprüt már bekészítettem az autóba és holnap munkanap!
#2 | Kameleon - 2013. április 07. 19:48:30
YouTube Videó
#3 | jano - 2013. április 07. 20:01:14
Én meg felszólítom a vajaskenyeret hogy ha ezentul leesik ne a vajas felére essen.
#4 | 9323 - 2013. április 07. 20:22:38
ERŐ? ERŐ? ERŐ?
HOL? HOL? HOL?
#5 | Kameleon - 2013. április 07. 20:40:36
Globális pénzügyi RIASZTÁS - versenyfutás az idővel, hogy megakadályozzák a bankszterek tervét az összeomlás előidézésére - A félelemtől a Cabal pánikban van - 2013 április 6. / Neil Keenan http://www.neilke... http://jhaines6.w...il-keenan/

▪ Központi bankárok titokban harmadik félen keresztül aranyat készleteznek az euro összeomlására számítva

▪ Görög eszközök - sőt az összes sziget - titokban fizetésképpen el lett adva a Trojkának

▪ Ellenőrizhető, hogy 300 millió dollárt írtak alá a nagy bankok vezérigazgatói, hogy csalással jussanak a globális arany tartalékokhoz

▪ A Svájci Egyesített Bank 20%-os kedvezménnyel értékesít dollárt, felkészülve az összeomlásra, míg az UBS kötvényekre több mint 30%-os kedvezmény van a globális kereskedelemben, a bankszterek próbálnak gyorsan pénzt szerezni azonnal

▪ A ciprusi megtakarítások ellopása egy próbaüzem volt, hamarosan egy hozzád közeli bank lesz soron

▪ Neil Keenan és a Szövetségesek tervei, hogy megakadályozzák az oligarchákat a pénzügyi káosz előidézésében

Jakarta, 2013 április 5.: A hír elérte Neil Keenant, a banki összeesküvés félelme és kétségbeesése most eljutott oda, ami a végső fázisnak nevezhető. Megpróbálták előidézni a 3. Világháborút, de nem sikerül. Azt hitték, hogy ki tudják irtani az emberiséget az egész bolygón a megtervezett betegségekkel, és ez sem működik. Azt hitték, hogy elmenekülhetnek a hatalmas földalatti városokba, és (köszönet a bolygónkívüli szövetségeseknek) már ez sem működik. Leleplezéssel, megalázással és börtönnel (ha szerencséjük van) néznek szembe, ők már valójában az utolsó kétségbeesett dobást teszik: a világ valutáinak összeomlasztásával pénzügyi káoszt létrehozni, és egy ciprusi stílusú lopással az USA középosztálybeli megtakarításait megszerezni. Ahogy a globális erők felsorakoznak Neil Keenan mögé, a Szövetségesek, a Quing-dinasztia, és a küszöbön álló "Őrségváltás", hogy visszaszerezzék az ellenőrzést a Globális Fedezeti Számlák felett, az oligarchák kétségbeesetten készletezik az aranyat abban a reményben, hogy azzal még egyszer uralni tudják az elszegényedett emberiséget, hogy túléljék a káoszt, melyet ők maguk készülnek előidézni.

Nem fog megtörténni - elkövették azt a hibát, hogy Neil Keenan-től loptak.

Nyilvánvaló, hogy ez ennél jóval több, ezt a harcot a szabadságért több ezer férfi és nő vívja már évtizedek óta. Ha majd a történészek visszatekintenek arra a pillanatra, amikor a szerencsétlen Daniele Del Bosco megszökött 144,4 milliárd dollárnyi kötvénnyel és rábízta Keenanre a Sárkány Családból, majd úgy tekintenek erre, mint fordulópontra, mely beállította az utolsó kerekek mozgásának irányát a Gazdasági Önkényuralom bukásában. Amint Del Bosco megpróbálta tisztára mosni az olasz kormány kötvényeit, az ENSZ, a Világgazdasági Fórum és az úgynevezett Nemzetközi Kincstári Ellenőrző Hivatal könyörtelenül folytatta a kibontakozó bizonyítékok felhasználását, ami a Trillió-Dolláros perhez és a Monaco egyezményhez vezetett, melyet több mint 160 nemzet támogatott. Az információk tovább áramlottak Keenanhez napi rendszerességgel több forrásból, aminek szemtanúja volt ezen sorok írója.

Az erők már mozgásban vannak, hogy megelőzzék az utolsó sötét terv sikerre jutását. Az összeesküvés kétségbeesése tapintható. Most minden ember egymagában, mivel az egykori monolitikus Illuminátus mára csupán egy gonosz tolvaj csoport - amik valójában mindig is voltak - menekül az igazságszolgáltatás elől, amiről azt hitték, hogy sosem fognak vele szembesülni. Eközben napról napra növekszik rajtuk a nyomás, ahogy a menekülési utak egyenként zárulnak be előttük. A katonaság, a milíciák és a hírszerzés együttműködése az összeesküvés hatalami struktúrájának régóta várt elsöprése előtt áll.

Az összeesküvés stratégiája korok óta végig ugynaz volt: "káoszból a rendbe." Káoszt hoznak létre, majd előjönnek egy elnyomó "renddel" annak érdekében, hogy a szabad emberi lényeket adósrabszolgaságba kényszerítsék. Az eltorzult Aranyszabályuk szerint éltek: "Akié az arany, az hozza a szabályokat." Aranytartalékokat halmoztak fel, mai nevén Globális Fedezeti Számlákat azzal az ürüggyel, hogy megszüntessék a háborúk okait (miközben milliókat gyilkoltak le egy sor arany-lopási háborúban). Egy évszázados harcban, sikerrel aláaknázták legnagyobb ellenségüket - a szabad Amerikai köztársaságot - a bankszterek vezérelte USA Vállalaton, a Szövetségi Tartalékbankban lévő titkos tulajdonjogon keresztül. Előidézték a Nagy Gazdasági Világválságot, így tudták megvásárolni Amerikát, miközben az arany magántulajdonlását törvényen kívül helyezték. Stratégiájuk végső fázisában kikiáltották volna az Armageddon után megmaradt emberiség feletti uralmukat. Ezek a tervek mára darabokra hullottak, és az utolsó céljuk a világuralom helyett csupán saját kétségbeesett harcuk a túlélésért.

Ügynökségi források megerősítették Keenannek szemtől szemben egy jakartai találkozón a héten, hogy a bankszter szekta ellentámadást tervez az elkövetkező hetekben azt remélve, hogy utolsó lépésükkel Keenan és a Szövetségesek előtt átveszik a Globális Számlák feletti irányítást. A soraikban tapasztalható zűrzavar nyilvánvaló az alábbi jelentések szerint, melyet magas szintű pénzügyi kapcsolatok adtak át Keenannek, melyben beszélgetéseknek volt tanúja a következő sorok írója az elmúlt napokban:

▪ Josef Ackerman a Deutschebank, és más európai központi bankárok, állítólag ők felügyelik a titkos arany felhalmozást hatalmas vásárlások révén harmadik és negyedik félen keresztül. Ezekért a nemesfém vásárlásokért euroval fizetnek, mely hamarosan értéktelen lesz. Ackerman aranyvásárlói 10.000 tonna aranyat jogosultak vásárolni havonta - ez egy elképesztő összeg.

▪ Úgynevezett "mentőcsomagokat" ajánlanak fel a küzdő európai nemzeteknek - mentőcsomagok ugyanazon az alaptalan euron - uzsorajellegű 18-20 százalékos díjszabással. A küzdő nemzetek végül nem tudnak fizetni, és a bankárok jönnek azzal az állítással, hogy joguk van a nemzeti vagyonra és szuverenitásra egy alamizsnáért cserébe. Ez már folyamatban van természetesen Görögországban, ahol az ország részeit külföldi vásárlóknak adták el, mint például az idilli Görög sziget, Korfu nagy részét is. A forrás azt állította, ha a görögök tudnák azt, hogy mi folyik valójában, "már holnap forradalom törne ki". A Katari Emír az elmúlt három hónapban rendszeres bevásárló utazást tett Görögországban. Azt még meg kell várni, hogy marad-e Görögországból bármi is a görögöknek.

▪ Az euro halálra van ítélve: ahogy azt korábban megjegyeztük, az aranytartalékok, melyek az euro mögött állnak hamis bankjegyekért lettek vásárolva, melyeket Mario Draghi Európai Központi Bankja adott ki. Neil Keenan nagy dokumentációval rendelkezik ezekről a csalásokról, és jönni fog az EKB és Draghi után rövid időn belül.

▪ Források szerint a Svájci Egyesített Bank 20%-os kedvezménnyel értékesít dollárt, felkészülve az összeomlásra, míg az UBS kötvényekre több mint 30%-os kedvezmény van a globális kereskedelemben, a bankszterek próbálnak gyorsan pénzt szerezni azonnal

▪ Azon próbálkozások, hogy megpróbáljanak hozzájutni a globális számlákhoz egyre pimaszabbul, mintegy 300 millió dolláros banktervezetet írtak alá a világ legnagyobb bankjainak vezérigazgatói, melyet állítólag arra akarnak felhasználni, hogy megkerüljék az ilyen alapok ellenőrzésénél szokásos 4-6 hetes várakozási időt, melyek feltehetően Globális Számlák arany eszközein alapulnak, hogy ezeket öt napon belül letétbe lehessen helyezni. Mire a csalás kiderül (állítja ez a forrás) az alapok - és a csalók - el fognak tűnni. Ez csupán egy eset, ahogy mondtuk, a többszörös kísérletből, hogy rajtaüssenek a globális cukrászdán, mielőtt az új seriff leállítja a lármát.

▪ Több magas szintű forrás azt mondta Neil Keenannek: "Mindenki tudja, hogy jössz - ijedt futásra kényszerítetted őket".

Drake Bailey jelentése szerint, az Egyesült Államok Nemzetbiztonsági Hivatala ciprusi stílusban tervezi végrehajtani, hogy rátegye a kezét a bankszámlákra és a széfek tartalmára, ha ezeket "csempészáru természetűnek" ítélik, az ügynökök véleménye alapján. Ezt a veszélyt a hétköznapi amerikaiak megtakarításaira megerősítette Neil Keenannek személyesen ezen a héten egy hírszerző közösségi kapcsolat, aki azt állította, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal azt tervezi, hogy külföldi zsoldosokból álló erőket használnának az amerikai középosztály pimasz megsemmisítésére. Pentagon és ügynöki erők sorakoznak, hogy legyőzzenek egy ilyen lépést, és várható, hogy a nagy amerikai milícia mozgalom is azonnal cselekvésbe lendül. A Nemzetbiztonsági Hivatal láthatóan ez egyik utolsó tanyája az összeesküvés szövetkezésének, és a Szövetségesek erőfeszítéseinek célpontja lehet az elkövetkező napokban. Reméljük és kívánjuk, hogy az erőszak elkerülhető legyen, de lehet, hogy a játék a végén kemény lesz.

A Globális Számlák irányításának oka ebben a kritikus fordulópontban egyszerű: ez az utolsó tényleges (szemben a fiattal) pénz, ami az összeesküvés rendelkezésére áll. A zsoldosok nem dolgoznak ingyen. Miután a végső megállapodásokat aláírták, és Keenan valamint a Szövetségesek átveszik a számlák kezelését, a globális pénzügyi reform végső kerete a helyén lesz. Ez az esemény közel van. Ezen nehéz megállapodások nyomában, Keenan trillió-dolláros perét újra be kell nyújtani mint végső terhelő bizonyítékot, és a központi bankokra a zálogjogot újra ki kell vetni. Ezzel a szilárd jogalappal, az összeesküvés ellen sok egyéb régóta tervezett lépés fog következni.

Ahogy ennek a gyors őrségváltásnak a pora leülepszik, a tervek a sürgősségi alapok gyors végrehajtására szólítanak fel, a hamis adósság felszámolására, és a humanitárius programok körültekintő fejlesztésére a világ nemzetei számára. Ezek az alapok nem lesznek elérhetők a kormányok vagy bankok számára, hanem az alapok fogják szolgálni az embeket, hogy ösztönözzék a nemzeti gazdaságokat, újjáépíteni az infrastruktúrát, bevezetik az ingyen energiás technológiákat (igen, létezik!), helyreállítják a környezetet, gondoskodnak az egészségügyi ellátásról és az oktatásról.

Talán jó kérdés lehet a megfelelő személyekhez, hogyan lehet egy ember, Neil Keenan olyan félelmetes és veszélyes, hogy a kegyetlen és gyilkos összeesküvés túlélése érdekében még nem ölte meg őt. Keenan elkerülte, hogy említést tegyen erről a témáról, de azt hiszem fontos tudnia mindazoknak, akik az ő sikeréért imádkoztak, hogy az elmúlt három évben négy gyilkossági kísérletet élt túl. A védelem minden egymást követő kísérlet után nőtt körülötte, és Keenan maga okozott súlyos sérülést egy támadójának Európában (a leendő merénylő végül kórházba került, míg Keenan egy karcolás nélkül megúszta). Talán Ír szerencséjének tulajdonítható (bár az Írek azt mondják, hogyha nem lett volna rossz szerencséje, akkor egyáltalán semmilyen szerencséje sem lett volna), vagy a milliók imájának, vagy a hírszerző közösségek gondoskodásának, vagy a védelmező déváknak akik szellemeket hívtak segítségül egy indonéz ünnepségen, de az tény, hogy Neil Keenan csak nevet annak gondolatán, hogy veszélyben van, és bízik a sikerben.

Természetesen Keenan nagyjából minden veszély esetén nevet... sőt élvezi azt. Tanúja voltam Keenan vidám válaszának egy fekete ruhás bérgyilkos nő nyilvánvaló támadásának egy jakartai bevásárlóközpontban néhány nappal ezelőtt:

Reméljük, hogy a tavasszal együtt a fordulópont is végre elérkezik, és évek múlva erre a tavaszra úgy fogunk emlékezni, mint ami megváltoztatta mindannyiunk életét.

Michael Henry Dunn
http://ujvilagtud...WG8jqLp2aQ

YouTube Videó
#6 | Balu - 2013. április 07. 20:57:40
Kameleon,

viccősz? Háde míllyen Henry Dunn meg Mittoménmi Keenan - a cikk írója teljesen egyértelműen Benjamin FULFORD. Ez a stílus összetéveszthetetlen.

Dragon Family, Cabal, ez Ő, Fulford.
#7 | GERRY - 2013. április 07. 21:02:36
Na akkor van egy Robin Hood-unk aki álneve: Neil Keenann - de csal mert én vagyok a nagyon-veszély!s_beee

de ö viszont tud angol nyelven levelezni... :|
#8 | Kameleon - 2013. április 07. 21:17:07
Balu, itt van három csatorna, itt lehet egerészni:

http://www.youtub...eos?view=0

http://www.youtub...eos?view=0

http://www.youtub...eos?view=0

Egyébként meg a történések egybegyúrjuk ennek a videó 10 perce után elhangzottakhoz, http://www.youtub...7Qne7tVTEQ egész érdekes képlet alakul ki!
#9 | 9323 - 2013. április 07. 21:32:30
A magyar nyelvű videón az illető jól összekeveri a zsidóknak kőbe vésett táblákat Jézus szívből jövő (a szívbe írt) szeretet alapú vallásával.
Nekem személy szerint (remélem!) semmi közöm a kőtáblás, bicskával "keresztelő" népséghez, nekem nem valami jehova deklarálta a szabadság jogomat.

Jó, szép szavak, de míg odamegy hozzád egy rendőr és letartóztat, (mert mondjuk nem fizettél adót) addig ezek csak szavak maradnak. A bíróságon sem hivatkozhatsz ezekre a dolgokra, betesznek a börtönbe, ott meg esténként mást tesznek be...
erő, erő, erő!
#10 | spartakusz - 2013. április 08. 12:07:47
Magamban én is azt képzelem és érzem, hogy ahogy írja fenti szösszenetében 9323, erő,erő,erő, IGEN :

Testi erő, Lelki erő, szellemi erő - ezt őseink így hagyták ránk:

Ép testben ép lélek" Ez - ért - magamévá érzem, minden olyan tettet, amely előre visz - Kásler fémjelzett deviza ami már nem deviza ügyet és a mostani Úr hölgy által bejelentett milliárdos segítés készséget IS! De én azt mondom légy éber - ahogy Dienes úr mondja a három közül éberség, az álom állapot és a mélyálom - közül - a negyediket és az ötödiket - amit leírtam - PERSZE ÉBEREN!

id. Kiss László
ui: minden tevéskor ezért olvadni kell! április 21-én is mind május 9-én meg stb. MÁR NEM FÉLEK - TI SE FÉLJETEK, MER NINCS MITŐL!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.