Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nyílt felszólítás minden banknak és pénzintézetnek!


Ny√≠lt felsz√≥l√≠t√°s minden banknak √©s p√©nzint√©zetnek, hogy hagyjanak fel mindenf√©le b√Ľncselekm√©nnyel √©s √°lljanak el azok folytat√°s√°t√≥l!


K√∂zz√©tessz√ľk magyar nyelven √©s orsz√°gunkra vonatkoz√≥an azt a nemzetk√∂zi levelet, melyben minden bank √©s p√©nz√ľgyi int√©zm√©ny fel lett sz√≥l√≠tva illeg√°lis √©s √°rtalmas tev√©kenys√©g√©nek besz√ľntet√©s√©re, √©s a jogi elj√°r√°sok megkezd√©s√©re annak √©rdek√©ben, hogy az emberek tulajdon√°ban l√©v√Ķ ingatlanok √©s lak√°sok illeg√°lis kisaj√°t√≠t√°sa befejez√Ķdj√∂n. Minden ilyen int√©zm√©ny t√∂rv√©nyesen v√©gleg ki lett z√°rva, tev√©kenys√©g√ľk 2013 √°prilis 1-t√Ķl meg lett sz√ľntetve. A tov√°bbiakban az ilyen t√∂rv√©nys√©rt√Ķ tettek√©rt azok viselik a teljes b√ľntetjogi felel√Ķss√©get szem√©lyesen, akik utas√≠t√°st adnak illetve elk√∂vetik ezeket a b√Ľncselekm√©nyeket. Tov√°bb√° nem b√ļjhatnak a v√°llalataik m√∂g√©, mert azok m√°r hivatalosan nem l√©teznek.

Dokumentum, Magyar: http://issuu.com/...zabad-nepe

http://www.scribd...SURE-FLYER

Tov√°bbi nyelveken √©s orsz√°gokra vonatkoz√≥an a k√∂vetkez√Ķ oldalr√≥l t√∂lthet√Ķ le a lev√©l: http://americanka...nkers.html

Dokumentumok:

http://oppt-in.com/

http://www.people...t1776.org/

http://www.scribd...on-Rev-3-5

Facebook: https://www.faceb...ublicTrust


Mindenki tegyen bel√°t√°sa szerint, √©s t√∂ltse le, majd ossza meg m√°sokkal is a dokumentumot, k√ľldje el bankvezet√Ķknek, politikusoknak, hivatalos szem√©lyeknek, hogy tiszt√°ban legyenek azzal, hogy mi is tudjuk, mi t√∂rt√©nik.
http://ujvilagtud...ak-es.html

HozzŠszůlŠsok


#1 | GERRY - 2013. Šprilis 07. 19:21:40
Nem is tudtam, hogy a nép nevében szólok.
Ha nem tudnátok akkor én vagyok a nagyon-nagyon-nagyon-nagyfönök akitöl ez a néhány (hol a többi) felsorolt (Matolcsi és tsai...) nagyon-nagyon-nagyon meg fog ijedni és április 1 töl (mér' pont?) mar érvénybe is léptem, (nem figyeltem így beleléptem séta közben.
Megsz√ľntettem a cs√ļnya bankokat, mindenkit gaty√°ba r√°zm meg ki... gondolom m√°r l√°tj√°tok a v√°ltoz√°st, mert 7 nap eltelt az√≥ta... (√©ppen ez√©rt ma pihentem)

Csak ezt akartam mondani.
Ja a s√∂pr√ľt m√°r bek√©sz√≠tettem az aut√≥ba √©s holnap munkanap!
#2 | Kameleon - 2013. Šprilis 07. 19:48:30
YouTube Videů
#3 | jano - 2013. Šprilis 07. 20:01:14
√Čn meg felsz√≥l√≠tom a vajaskenyeret hogy ha ezentul leesik ne a vajas fel√©re essen.
#4 | 9323 - 2013. Šprilis 07. 20:22:38
ER√ē? ER√ē? ER√ē?
HOL? HOL? HOL?
#5 | Kameleon - 2013. Šprilis 07. 20:40:36
Glob√°lis p√©nz√ľgyi RIASZT√ĀS - versenyfut√°s az id√Ķvel, hogy megakad√°lyozz√°k a bankszterek terv√©t az √∂sszeoml√°s el√Ķid√©z√©s√©re - A f√©lelemt√Ķl a Cabal p√°nikban van - 2013 √°prilis 6. / Neil Keenan http://www.neilke... http://jhaines6.w...il-keenan/

▪ K√∂zponti bank√°rok titokban harmadik f√©len kereszt√ľl aranyat k√©szleteznek az euro √∂sszeoml√°s√°ra sz√°m√≠tva

▪ G√∂r√∂g eszk√∂z√∂k - s√Ķt az √∂sszes sziget - titokban fizet√©sk√©ppen el lett adva a Trojk√°nak

▪ Ellen√Ķrizhet√Ķ, hogy 300 milli√≥ doll√°rt √≠rtak al√° a nagy bankok vez√©rigazgat√≥i, hogy csal√°ssal jussanak a glob√°lis arany tartal√©kokhoz

▪ A Sv√°jci Egyes√≠tett Bank 20%-os kedvezm√©nnyel √©rt√©kes√≠t doll√°rt, felk√©sz√ľlve az √∂sszeoml√°sra, m√≠g az UBS k√∂tv√©nyekre t√∂bb mint 30%-os kedvezm√©ny van a glob√°lis kereskedelemben, a bankszterek pr√≥b√°lnak gyorsan p√©nzt szerezni azonnal

▪ A ciprusi megtakar√≠t√°sok ellop√°sa egy pr√≥ba√ľzem volt, hamarosan egy hozz√°d k√∂zeli bank lesz soron

▪ Neil Keenan √©s a Sz√∂vets√©gesek tervei, hogy megakad√°lyozz√°k az oligarch√°kat a p√©nz√ľgyi k√°osz el√Ķid√©z√©s√©ben

Jakarta, 2013 √°prilis 5.: A h√≠r el√©rte Neil Keenant, a banki √∂sszeesk√ľv√©s f√©lelme √©s k√©ts√©gbees√©se most eljutott oda, ami a v√©gs√Ķ f√°zisnak nevezhet√Ķ. Megpr√≥b√°lt√°k el√Ķid√©zni a 3. Vil√°gh√°bor√ļt, de nem siker√ľl. Azt hitt√©k, hogy ki tudj√°k irtani az emberis√©get az eg√©sz bolyg√≥n a megtervezett betegs√©gekkel, √©s ez sem m√Ľk√∂dik. Azt hitt√©k, hogy elmenek√ľlhetnek a hatalmas f√∂ldalatti v√°rosokba, √©s (k√∂sz√∂net a bolyg√≥nk√≠v√ľli sz√∂vets√©geseknek) m√°r ez sem m√Ľk√∂dik. Leleplez√©ssel, megal√°z√°ssal √©s b√∂rt√∂nnel (ha szerencs√©j√ľk van) n√©znek szembe, √Ķk m√°r val√≥j√°ban az utols√≥ k√©ts√©gbeesett dob√°st teszik: a vil√°g valut√°inak √∂sszeomlaszt√°s√°val p√©nz√ľgyi k√°oszt l√©trehozni, √©s egy ciprusi st√≠lus√ļ lop√°ssal az USA k√∂z√©poszt√°lybeli megtakar√≠t√°sait megszerezni. Ahogy a glob√°lis er√Ķk felsorakoznak Neil Keenan m√∂g√©, a Sz√∂vets√©gesek, a Quing-dinasztia, √©s a k√ľsz√∂b√∂n √°ll√≥ "√ērs√©gv√°lt√°s", hogy visszaszerezz√©k az ellen√Ķrz√©st a Glob√°lis Fedezeti Sz√°ml√°k felett, az oligarch√°k k√©ts√©gbeesetten k√©szletezik az aranyat abban a rem√©nyben, hogy azzal m√©g egyszer uralni tudj√°k az elszeg√©nyedett emberis√©get, hogy t√ļl√©lj√©k a k√°oszt, melyet √Ķk maguk k√©sz√ľlnek el√Ķid√©zni.

Nem fog megt√∂rt√©nni - elk√∂vett√©k azt a hib√°t, hogy Neil Keenan-t√Ķl loptak.

Nyilv√°nval√≥, hogy ez enn√©l j√≥val t√∂bb, ezt a harcot a szabads√°g√©rt t√∂bb ezer f√©rfi √©s n√Ķ v√≠vja m√°r √©vtizedek √≥ta. Ha majd a t√∂rt√©n√©szek visszatekintenek arra a pillanatra, amikor a szerencs√©tlen Daniele Del Bosco megsz√∂k√∂tt 144,4 milli√°rd doll√°rnyi k√∂tv√©nnyel √©s r√°b√≠zta Keenanre a S√°rk√°ny Csal√°db√≥l, majd √ļgy tekintenek erre, mint fordul√≥pontra, mely be√°ll√≠totta az utols√≥ kerekek mozg√°s√°nak ir√°ny√°t a Gazdas√°gi √Ėnk√©nyuralom buk√°s√°ban. Amint Del Bosco megpr√≥b√°lta tiszt√°ra mosni az olasz korm√°ny k√∂tv√©nyeit, az ENSZ, a Vil√°ggazdas√°gi F√≥rum √©s az √ļgynevezett Nemzetk√∂zi Kincst√°ri Ellen√Ķrz√Ķ Hivatal k√∂ny√∂rtelen√ľl folytatta a kibontakoz√≥ bizony√≠t√©kok felhaszn√°l√°s√°t, ami a Trilli√≥-Doll√°ros perhez √©s a Monaco egyezm√©nyhez vezetett, melyet t√∂bb mint 160 nemzet t√°mogatott. Az inform√°ci√≥k tov√°bb √°ramlottak Keenanhez napi rendszeress√©ggel t√∂bb forr√°sb√≥l, aminek szemtan√ļja volt ezen sorok √≠r√≥ja.

Az er√Ķk m√°r mozg√°sban vannak, hogy megel√Ķzz√©k az utols√≥ s√∂t√©t terv sikerre jut√°s√°t. Az √∂sszeesk√ľv√©s k√©ts√©gbees√©se tapinthat√≥. Most minden ember egymag√°ban, mivel az egykori monolitikus Illumin√°tus m√°ra csup√°n egy gonosz tolvaj csoport - amik val√≥j√°ban mindig is voltak - menek√ľl az igazs√°gszolg√°ltat√°s el√Ķl, amir√Ķl azt hitt√©k, hogy sosem fognak vele szembes√ľlni. Ek√∂zben napr√≥l napra n√∂vekszik rajtuk a nyom√°s, ahogy a menek√ľl√©si utak egyenk√©nt z√°rulnak be el√Ķtt√ľk. A katonas√°g, a mil√≠ci√°k √©s a h√≠rszerz√©s egy√ľttm√Ľk√∂d√©se az √∂sszeesk√ľv√©s hatalami strukt√ļr√°j√°nak r√©g√≥ta v√°rt els√∂pr√©se el√Ķtt √°ll.

Az √∂sszeesk√ľv√©s strat√©gi√°ja korok √≥ta v√©gig ugynaz volt: "k√°oszb√≥l a rendbe." K√°oszt hoznak l√©tre, majd el√Ķj√∂nnek egy elnyom√≥ "renddel" annak √©rdek√©ben, hogy a szabad emberi l√©nyeket ad√≥srabszolgas√°gba k√©nyszer√≠ts√©k. Az eltorzult Aranyszab√°lyuk szerint √©ltek: "Aki√© az arany, az hozza a szab√°lyokat." Aranytartal√©kokat halmoztak fel, mai nev√©n Glob√°lis Fedezeti Sz√°ml√°kat azzal az √ľr√ľggyel, hogy megsz√ľntess√©k a h√°bor√ļk okait (mik√∂zben milli√≥kat gyilkoltak le egy sor arany-lop√°si h√°bor√ļban). Egy √©vsz√°zados harcban, sikerrel al√°akn√°zt√°k legnagyobb ellens√©g√ľket - a szabad Amerikai k√∂zt√°rsas√°got - a bankszterek vez√©relte USA V√°llalaton, a Sz√∂vets√©gi Tartal√©kbankban l√©v√Ķ titkos tulajdonjogon kereszt√ľl. El√Ķid√©zt√©k a Nagy Gazdas√°gi Vil√°gv√°ls√°got, √≠gy tudt√°k megv√°s√°rolni Amerik√°t, mik√∂zben az arany mag√°ntulajdonl√°s√°t t√∂rv√©nyen k√≠v√ľl helyezt√©k. Strat√©gi√°juk v√©gs√Ķ f√°zis√°ban kiki√°ltott√°k volna az Armageddon ut√°n megmaradt emberis√©g feletti uralmukat. Ezek a tervek m√°ra darabokra hullottak, √©s az utols√≥ c√©ljuk a vil√°guralom helyett csup√°n saj√°t k√©ts√©gbeesett harcuk a t√ļl√©l√©s√©rt.

√úgyn√∂ks√©gi forr√°sok meger√Ķs√≠tett√©k Keenannek szemt√Ķl szemben egy jakartai tal√°lkoz√≥n a h√©ten, hogy a bankszter szekta ellent√°mad√°st tervez az elk√∂vetkez√Ķ hetekben azt rem√©lve, hogy utols√≥ l√©p√©s√ľkkel Keenan √©s a Sz√∂vets√©gesek el√Ķtt √°tveszik a Glob√°lis Sz√°ml√°k feletti ir√°ny√≠t√°st. A soraikban tapasztalhat√≥ z√Ľrzavar nyilv√°nval√≥ az al√°bbi jelent√©sek szerint, melyet magas szint√Ľ p√©nz√ľgyi kapcsolatok adtak √°t Keenannek, melyben besz√©lget√©seknek volt tan√ļja a k√∂vetkez√Ķ sorok √≠r√≥ja az elm√ļlt napokban:

▪ Josef Ackerman a Deutschebank, √©s m√°s eur√≥pai k√∂zponti bank√°rok, √°ll√≠t√≥lag √Ķk fel√ľgyelik a titkos arany felhalmoz√°st hatalmas v√°s√°rl√°sok r√©v√©n harmadik √©s negyedik f√©len kereszt√ľl. Ezek√©rt a nemesf√©m v√°s√°rl√°sok√©rt euroval fizetnek, mely hamarosan √©rt√©ktelen lesz. Ackerman aranyv√°s√°rl√≥i 10.000 tonna aranyat jogosultak v√°s√°rolni havonta - ez egy elk√©peszt√Ķ √∂sszeg.

▪ √ögynevezett "ment√Ķcsomagokat" aj√°nlanak fel a k√ľzd√Ķ eur√≥pai nemzeteknek - ment√Ķcsomagok ugyanazon az alaptalan euron - uzsorajelleg√Ľ 18-20 sz√°zal√©kos d√≠jszab√°ssal. A k√ľzd√Ķ nemzetek v√©g√ľl nem tudnak fizetni, √©s a bank√°rok j√∂nnek azzal az √°ll√≠t√°ssal, hogy joguk van a nemzeti vagyonra √©s szuverenit√°sra egy alamizsn√°√©rt cser√©be. Ez m√°r folyamatban van term√©szetesen G√∂r√∂gorsz√°gban, ahol az orsz√°g r√©szeit k√ľlf√∂ldi v√°s√°rl√≥knak adt√°k el, mint p√©ld√°ul az idilli G√∂r√∂g sziget, Korfu nagy r√©sz√©t is. A forr√°s azt √°ll√≠totta, ha a g√∂r√∂g√∂k tudn√°k azt, hogy mi folyik val√≥j√°ban, "m√°r holnap forradalom t√∂rne ki". A Katari Em√≠r az elm√ļlt h√°rom h√≥napban rendszeres bev√°s√°rl√≥ utaz√°st tett G√∂r√∂gorsz√°gban. Azt m√©g meg kell v√°rni, hogy marad-e G√∂r√∂gorsz√°gb√≥l b√°rmi is a g√∂r√∂g√∂knek.

▪ Az euro hal√°lra van √≠t√©lve: ahogy azt kor√°bban megjegyezt√ľk, az aranytartal√©kok, melyek az euro m√∂g√∂tt √°llnak hamis bankjegyek√©rt lettek v√°s√°rolva, melyeket Mario Draghi Eur√≥pai K√∂zponti Bankja adott ki. Neil Keenan nagy dokument√°ci√≥val rendelkezik ezekr√Ķl a csal√°sokr√≥l, √©s j√∂nni fog az EKB √©s Draghi ut√°n r√∂vid id√Ķn bel√ľl.

▪ Forr√°sok szerint a Sv√°jci Egyes√≠tett Bank 20%-os kedvezm√©nnyel √©rt√©kes√≠t doll√°rt, felk√©sz√ľlve az √∂sszeoml√°sra, m√≠g az UBS k√∂tv√©nyekre t√∂bb mint 30%-os kedvezm√©ny van a glob√°lis kereskedelemben, a bankszterek pr√≥b√°lnak gyorsan p√©nzt szerezni azonnal

▪ Azon pr√≥b√°lkoz√°sok, hogy megpr√≥b√°ljanak hozz√°jutni a glob√°lis sz√°ml√°khoz egyre pimaszabbul, mintegy 300 milli√≥ doll√°ros banktervezetet √≠rtak al√° a vil√°g legnagyobb bankjainak vez√©rigazgat√≥i, melyet √°ll√≠t√≥lag arra akarnak felhaszn√°lni, hogy megker√ľlj√©k az ilyen alapok ellen√Ķrz√©s√©n√©l szok√°sos 4-6 hetes v√°rakoz√°si id√Ķt, melyek feltehet√Ķen Glob√°lis Sz√°ml√°k arany eszk√∂zein alapulnak, hogy ezeket √∂t napon bel√ľl let√©tbe lehessen helyezni. Mire a csal√°s kider√ľl (√°ll√≠tja ez a forr√°s) az alapok - √©s a csal√≥k - el fognak t√Ľnni. Ez csup√°n egy eset, ahogy mondtuk, a t√∂bbsz√∂r√∂s k√≠s√©rletb√Ķl, hogy rajta√ľssenek a glob√°lis cukr√°szd√°n, miel√Ķtt az √ļj seriff le√°ll√≠tja a l√°rm√°t.

▪ T√∂bb magas szint√Ľ forr√°s azt mondta Neil Keenannek: "Mindenki tudja, hogy j√∂ssz - ijedt fut√°sra k√©nyszer√≠tetted √Ķket".

Drake Bailey jelent√©se szerint, az Egyes√ľlt √Āllamok Nemzetbiztons√°gi Hivatala ciprusi st√≠lusban tervezi v√©grehajtani, hogy r√°tegye a kez√©t a banksz√°ml√°kra √©s a sz√©fek tartalm√°ra, ha ezeket "csemp√©sz√°ru term√©szet√Ľnek" √≠t√©lik, az √ľgyn√∂k√∂k v√©lem√©nye alapj√°n. Ezt a vesz√©lyt a h√©tk√∂znapi amerikaiak megtakar√≠t√°saira meger√Ķs√≠tette Neil Keenannek szem√©lyesen ezen a h√©ten egy h√≠rszerz√Ķ k√∂z√∂ss√©gi kapcsolat, aki azt √°ll√≠totta, hogy a Nemzetbiztons√°gi Hivatal azt tervezi, hogy k√ľlf√∂ldi zsoldosokb√≥l √°ll√≥ er√Ķket haszn√°ln√°nak az amerikai k√∂z√©poszt√°ly pimasz megsemmis√≠t√©s√©re. Pentagon √©s √ľgyn√∂ki er√Ķk sorakoznak, hogy legy√Ķzzenek egy ilyen l√©p√©st, √©s v√°rhat√≥, hogy a nagy amerikai mil√≠cia mozgalom is azonnal cselekv√©sbe lend√ľl. A Nemzetbiztons√°gi Hivatal l√°that√≥an ez egyik utols√≥ tany√°ja az √∂sszeesk√ľv√©s sz√∂vetkez√©s√©nek, √©s a Sz√∂vets√©gesek er√Ķfesz√≠t√©seinek c√©lpontja lehet az elk√∂vetkez√Ķ napokban. Rem√©lj√ľk √©s k√≠v√°njuk, hogy az er√Ķszak elker√ľlhet√Ķ legyen, de lehet, hogy a j√°t√©k a v√©g√©n kem√©ny lesz.

A Glob√°lis Sz√°ml√°k ir√°ny√≠t√°s√°nak oka ebben a kritikus fordul√≥pontban egyszer√Ľ: ez az utols√≥ t√©nyleges (szemben a fiattal) p√©nz, ami az √∂sszeesk√ľv√©s rendelkez√©s√©re √°ll. A zsoldosok nem dolgoznak ingyen. Miut√°n a v√©gs√Ķ meg√°llapod√°sokat al√°√≠rt√°k, √©s Keenan valamint a Sz√∂vets√©gesek √°tveszik a sz√°ml√°k kezel√©s√©t, a glob√°lis p√©nz√ľgyi reform v√©gs√Ķ kerete a hely√©n lesz. Ez az esem√©ny k√∂zel van. Ezen neh√©z meg√°llapod√°sok nyom√°ban, Keenan trilli√≥-doll√°ros per√©t √ļjra be kell ny√ļjtani mint v√©gs√Ķ terhel√Ķ bizony√≠t√©kot, √©s a k√∂zponti bankokra a z√°logjogot √ļjra ki kell vetni. Ezzel a szil√°rd jogalappal, az √∂sszeesk√ľv√©s ellen sok egy√©b r√©g√≥ta tervezett l√©p√©s fog k√∂vetkezni.

Ahogy ennek a gyors √Ķrs√©gv√°lt√°snak a pora le√ľlepszik, a tervek a s√ľrg√Ķss√©gi alapok gyors v√©grehajt√°s√°ra sz√≥l√≠tanak fel, a hamis ad√≥ss√°g felsz√°mol√°s√°ra, √©s a humanit√°rius programok k√∂r√ľltekint√Ķ fejleszt√©s√©re a vil√°g nemzetei sz√°m√°ra. Ezek az alapok nem lesznek el√©rhet√Ķk a korm√°nyok vagy bankok sz√°m√°ra, hanem az alapok fogj√°k szolg√°lni az embeket, hogy √∂szt√∂n√∂zz√©k a nemzeti gazdas√°gokat, √ļjj√°√©p√≠teni az infrastrukt√ļr√°t, bevezetik az ingyen energi√°s technol√≥gi√°kat (igen, l√©tezik!), helyre√°ll√≠tj√°k a k√∂rnyezetet, gondoskodnak az eg√©szs√©g√ľgyi ell√°t√°sr√≥l √©s az oktat√°sr√≥l.

Tal√°n j√≥ k√©rd√©s lehet a megfelel√Ķ szem√©lyekhez, hogyan lehet egy ember, Neil Keenan olyan f√©lelmetes √©s vesz√©lyes, hogy a kegyetlen √©s gyilkos √∂sszeesk√ľv√©s t√ļl√©l√©se √©rdek√©ben m√©g nem √∂lte meg √Ķt. Keenan elker√ľlte, hogy eml√≠t√©st tegyen err√Ķl a t√©m√°r√≥l, de azt hiszem fontos tudnia mindazoknak, akik az √Ķ siker√©√©rt im√°dkoztak, hogy az elm√ļlt h√°rom √©vben n√©gy gyilkoss√°gi k√≠s√©rletet √©lt t√ļl. A v√©delem minden egym√°st k√∂vet√Ķ k√≠s√©rlet ut√°n n√Ķtt k√∂r√ľl√∂tte, √©s Keenan maga okozott s√ļlyos s√©r√ľl√©st egy t√°mad√≥j√°nak Eur√≥p√°ban (a leend√Ķ mer√©nyl√Ķ v√©g√ľl k√≥rh√°zba ker√ľlt, m√≠g Keenan egy karcol√°s n√©lk√ľl meg√ļszta). Tal√°n √ćr szerencs√©j√©nek tulajdon√≠that√≥ (b√°r az √ćrek azt mondj√°k, hogyha nem lett volna rossz szerencs√©je, akkor egy√°ltal√°n semmilyen szerencs√©je sem lett volna), vagy a milli√≥k im√°j√°nak, vagy a h√≠rszerz√Ķ k√∂z√∂ss√©gek gondoskod√°s√°nak, vagy a v√©delmez√Ķ d√©v√°knak akik szellemeket h√≠vtak seg√≠ts√©g√ľl egy indon√©z √ľnneps√©gen, de az t√©ny, hogy Neil Keenan csak nevet annak gondolat√°n, hogy vesz√©lyben van, √©s b√≠zik a sikerben.

Term√©szetesen Keenan nagyj√°b√≥l minden vesz√©ly eset√©n nevet... s√Ķt √©lvezi azt. Tan√ļja voltam Keenan vid√°m v√°lasz√°nak egy fekete ruh√°s b√©rgyilkos n√Ķ nyilv√°nval√≥ t√°mad√°s√°nak egy jakartai bev√°s√°rl√≥k√∂zpontban n√©h√°ny nappal ezel√Ķtt:

Rem√©lj√ľk, hogy a tavasszal egy√ľtt a fordul√≥pont is v√©gre el√©rkezik, √©s √©vek m√ļlva erre a tavaszra √ļgy fogunk eml√©kezni, mint ami megv√°ltoztatta mindannyiunk √©let√©t.

Michael Henry Dunn
http://ujvilagtud...WG8jqLp2aQ

YouTube Videů
#6 | Balu - 2013. Šprilis 07. 20:57:40
Kameleon,

vicc√Ķsz? H√°de m√≠llyen Henry Dunn meg Mittom√©nmi Keenan - a cikk √≠r√≥ja teljesen egy√©rtelm√Ľen Benjamin FULFORD. Ez a st√≠lus √∂sszet√©veszthetetlen.

Dragon Family, Cabal, ez √ē, Fulford.
#7 | GERRY - 2013. Šprilis 07. 21:02:36
Na akkor van egy Robin Hood-unk aki álneve: Neil Keenann - de csal mert én vagyok a nagyon-veszély!s_beee

de ö viszont tud angol nyelven levelezni... :|
#8 | Kameleon - 2013. Šprilis 07. 21:17:07
Balu, itt van három csatorna, itt lehet egerészni:

http://www.youtub...eos?view=0

http://www.youtub...eos?view=0

http://www.youtub...eos?view=0

Egy√©bk√©nt meg a t√∂rt√©n√©sek egybegy√ļrjuk ennek a vide√≥ 10 perce ut√°n elhangzottakhoz, http://www.youtub...7Qne7tVTEQ eg√©sz √©rdekes k√©plet alakul ki!
#9 | 9323 - 2013. Šprilis 07. 21:32:30
A magyar nyelv√Ľ vide√≥n az illet√Ķ j√≥l √∂sszekeveri a zsid√≥knak k√Ķbe v√©sett t√°bl√°kat J√©zus sz√≠vb√Ķl j√∂v√Ķ (a sz√≠vbe √≠rt) szeretet alap√ļ vall√°s√°val.
Nekem szem√©ly szerint (rem√©lem!) semmi k√∂z√∂m a k√Ķt√°bl√°s, bicsk√°val "keresztel√Ķ" n√©ps√©ghez, nekem nem valami jehova deklar√°lta a szabads√°g jogomat.

J√≥, sz√©p szavak, de m√≠g odamegy hozz√°d egy rend√Ķr √©s letart√≥ztat, (mert mondjuk nem fizett√©l ad√≥t) addig ezek csak szavak maradnak. A b√≠r√≥s√°gon sem hivatkozhatsz ezekre a dolgokra, betesznek a b√∂rt√∂nbe, ott meg est√©nk√©nt m√°st tesznek be...
er√Ķ, er√Ķ, er√Ķ!
#10 | spartakusz - 2013. Šprilis 08. 12:07:47
Magamban √©n is azt k√©pzelem √©s √©rzem, hogy ahogy √≠rja fenti sz√∂sszenet√©ben 9323, er√Ķ,er√Ķ,er√Ķ, IGEN :

Testi er√Ķ, Lelki er√Ķ, szellemi er√Ķ - ezt √Ķseink √≠gy hagyt√°k r√°nk:

√Čp testben √©p l√©lek" Ez - √©rt - magam√©v√° √©rzem, minden olyan tettet, amely el√Ķre visz - K√°sler f√©mjelzett deviza ami m√°r nem deviza √ľgyet √©s a mostani √ör h√∂lgy √°ltal bejelentett milli√°rdos seg√≠t√©s k√©szs√©get IS! De √©n azt mondom l√©gy √©ber - ahogy Dienes √ļr mondja a h√°rom k√∂z√ľl √©bers√©g, az √°lom √°llapot √©s a m√©ly√°lom - k√∂z√ľl - a negyediket √©s az √∂t√∂diket - amit le√≠rtam - PERSZE √ČBEREN!

id. Kiss László
ui: minden tev√©skor ez√©rt olvadni kell! √°prilis 21-√©n is mind m√°jus 9-√©n meg stb. M√ĀR NEM F√ČLEK - TI SE F√ČLJETEK, MER NINCS MIT√ēL!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.