Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Újabb lista a legkeresettebb nácikról


K√∂zz√©tette tizenkettedik √©ves jelent√©s√©t vas√°rnap a Simon Wiesenthal K√∂zpont az eg√©sz vil√°gon foly√≥ n√°civad√°szat eredm√©nyeir√Ķl. Zentai m√°r nincs is a list√°n...

A legkeresettebb n√°cikat tartalmaz√≥, t√≠zf√Ķs lista √©l√©n k√©t, az Egyes√ľlt √Āllamokba sz√∂k√∂tt egykori SS l√°ger√Ķr √°ll: Hans (Antanas) Lipschis √©s Theodor Szehinskyj. Leker√ľlt a n√©vsorr√≥l Zentai K√°roly, miut√°n Ausztr√°lia megtagadta kiad√°s√°t Magyarorsz√°gnak.

A jelent√©s az elm√ļlt √©v legink√°bb poz√≠tiv fejlem√©nyek√©nt Csat√°ry L√°szl√≥ volt kassai gett√≥parancsnok √ľgy√©t k√∂nyveli el, akit v√°d al√° helyeztek, elvett√©k √ļtlevel√©t, √©s h√°zi √Ķrizetben v√°rja a b√ľntet√Ķelj√°r√°st. A Zentai-√ľgyet ugyanakkor a k√∂zpont a vizsg√°lt id√Ķszak "legnagyobb csal√≥d√°s√°nak" nevezi - id√©zte a Times of Israel c√≠m√Ľ izraeli h√≠rport√°l a jelent√©st.
Kép: RIA Novosti. Wladimir Fedorenko

A-t√≥l F-ig rangsorolja az orsz√°gokat a k√∂zpont, a list√°n az Egyes√ľlt √Āllamok a legjobb, A, Magyarorsz√°g pedig a k√∂vetkez√Ķ, B fokozatot kapta Kanada, N√©metorsz√°g, Olaszorsz√°g √©s Szerbia t√°rsas√°g√°ban. Norv√©gia, Sv√©dorsz√°g √©s Sz√≠ria csak az F-1 fokozatra m√©lt√≥, Ausztr√°lia, Ausztria, √Čsztorsz√°g, Lettorsz√°g, Litv√°nia √©s Ukrajna pedig az F-2 oszt√°lyzatot √©rdemelte ki a n√°civad√°szokt√≥l.

Az F-1 kateg√≥ri√°ba azok az orsz√°gok ker√ľlnek, amelyek jogi vagy ideol√≥giai korl√°toz√°sok miatt megtagadj√°k a gyan√ļs√≠tott n√°ci h√°bor√ļs b√Ľn√∂s√∂k ut√°ni nyomoz√°st, m√©g ink√°bb √ľld√∂z√©s√ľket, az F-2-be pedig azok, amelyekben nincsenek jogi akad√°lyai a vizsg√°latnak √©s √ľld√∂z√©snek, de amelyek er√Ķfesz√≠t√©sei teljes kudarcot vallottak a vizsg√°lt id√Ķszakban, esetleg nem m√Ľk√∂dtek egy√ľtt megfelel√Ķen.

"Nagyban akad√°lyozza a so√° felel√Ķseinek el√≠t√©l√©s√©t a balti orsz√°gok vezette kamp√°ny a holokauszt t√∂rt√©net√©nek torz√≠t√°s√°ra, valamint a kommunista √©s n√°ci b√Ľn√∂k egyenl√Ķs√©g√©nek elfogadtat√°s√°ra" - v√©lekedik a jelent√©st jegyz√Ķ Efraim Zuroff, az int√©zm√©ny igazgat√≥ja.

X min√Ķs√≠t√©st kapott Argent√≠na, Feh√©roroszorsz√°g, Belgium, Bol√≠via, Braz√≠lia, Chile, Kolumbia, D√°nia, Luxemburg, Paraguay, Oroszorsz√°g, Szlov√©nia √©s Uruguay. Ezek az orsz√°gok megtagadt√°k mind a nyomoz√°st, mind az adatszolg√°ltat√°st.

Link


HozzŠszůlŠsok


#1 | Balu - 2013. Šprilis 08. 12:34:31
Milyen √©rdekes, Ausztr√°lia mondhatja, hogy h√ļzzatok innen, mink meg nem. Sz√©pen cs√∂ndben, l√≥g√≥ hossz√° orral leveszik a list√°r√≥l, csak hogy ann√°l v√©rg√Ķz√∂sebben hajkur√°szhass√°k a kicsi √©s k√∂nnyebben zsarolhat√≥ orsz√°gok "t√∂meggyilkosait". Az is √©rdekes az√©rt, hogy pl. D√°nia, Luxemburg vagy ak√°r Szlov√©nia is beinthet V√≠zen T√°l√©knak. Sz√≥val ez lehets√©ges. Akkor n√°lunk mit pattognak annyit? Mi√©rt nem Shlomo Morelt buzer√°lj√°k?
#2 | turan - 2013. Šprilis 08. 15:05:23
Gyilkos zsid√≥kr√≥l nincsen lista, √©s √Ķket mikor √°llnak neki levad√°szni, vannak j√≥ p√°ran !
#3 | Perje - 2013. Šprilis 08. 15:59:15
Annyira szorongatj√°k a torkunkat, hogy felker√ľlt√ľnk a dobog√≥ m√°sodik fok√°ra a vad√°szatban. Milyen j√≥ helyez√©st √©rn√©k el abban is, ha megsz√°molhatn√°nk ( mi nem, csak √Ķk) a kett√Ķs √°lompolg√°r k√©pvisel√Ķket a parlamentben. Itt is m√°sodikok lenn√©k az usa m√∂g√∂tt. Tal√°n m√©g a republik√°nusokat is lepip√°ln√°nk. De m√©gis b√Ľn√∂sek vagyunk, √©s n√°cik. Tegnap mondta a Tv-ben √©jf√©lt√°jban egy slomo Gy√≠ Zolt√°n. Ketten sem b√≠rt√°k meggy√Ķzni ennek az ellenkez√Ķj√©r√Ķl. Pedig nagyon szurkoltam nekik. Azt elismerte, hogy a korm√°ny nem az, csak a n√©p. Be is bizony√≠totta egy statisztikai adattal. De hogy honnan vette a sz√°mokat, azt nem mondta.
Elhangzott a m√Ľsor v√©gefel√© az is, hogy itt nincs " olyan" beteleped√©s. Ett√Ķl a kijelent√©st√Ķl nem aludtam jobban.
s_nyugi
#4 | Perje - 2013. Šprilis 09. 23:42:23
Mik√∂zben T√°l√©k b√Ķszen gy√°rtj√°k az √ļjabb tale-okat , egy lengyel professzor kimondta az igazs√°got: A zsid√≥k is r√©sztvettek m√°s zsid√≥k ki√≠rt√°s√°ban a II-. vh alatt, tov√°bb√° progromok az√©rt folytak ellen√ľk, mert f√©ltek az emberek t√Ķl√ľk.
A professzort természetesen azonnal antiszemitának kiáltották ki. Hogy hogyan fog ezért Focusnak adott nyilatkozatért meglakolni, még nincs hír.
http://www.timeso...tic-views/
#5 | Perje - 2013. Šprilis 10. 00:13:14

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.