Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Egy Topol leszedéséhez 5-7 elfogórakéta kellhet


Egy Topol-M nukle√°ris ballisztikus rak√©ta elh√°r√≠t√°s√°hoz az Egyes√ľlt √Āllamoknak 5-7 darab GBI* (Ground Based Interceptor) elfog√≥rak√©t√°ra lehet sz√ľks√©ge – √°ll√≠tja egy orosz szak√©rt√Ķ.

A sz√≥ban forg√≥ szak√©rt√Ķ Viktor Jeszin vez√©rezredes, az Orosz Had√°szati Rak√©taer√Ķk volt parancsnoka, aki egy, az amerikai Rak√©tav√©delmi √úgyn√∂ks√©ghez k√∂zel√°ll√≥ kapcsolatra hivatkozik √°ll√≠t√°s√°ban, b√°r azt nem r√©szletezte, hogy pontosan mik√©nt is jutott hozz√° ehhez az inform√°ci√≥hoz. Hozz√°tette azt is, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok jelenleg 30 darab GBI-t telep√≠tett, 28-at Alaszk√°ban √©s n√©gyet Kaliforni√°ban, ez√©rt az USA rak√©taelh√°r√≠t√≥-k√©pess√©ge “n√©mik√©pp korl√°tozott”.

Szimulált Topol-M indítás

Id√Ķk√∂zben az amerikaiak szan√°lt√°k a Lengyelorsz√°gba telep√≠tend√Ķ v√©delmi erny√Ķt √©s – a hivatalos indokl√°s szerint a nukle√°ris l√©tes√≠tm√©nyeit √ļjraind√≠t√≥ √Čszak-Korea jelentette fenyeget√©s miatt – ink√°bb az alaszkai Fort Greely-ben tal√°lhat√≥ telepet b√Ķv√≠tik ki, illetve Jap√°nba is telep√≠tenek egy el√Ķrejelz√Ķ radart. Az oroszok term√©szetesen tov√°bbra is aggodalmukat fejezt√©k ki azir√°nt, hogy mindez ellen√ľk ir√°nyul √©s az amerikaiak megpr√≥b√°lj√°k ellehetetlen√≠teni Oroszorsz√°g nukle√°ris csap√°sm√©r√Ķ k√©pess√©geit (ami a vil√°g legnagyobb atomarzen√°lj√°n cs√ľcs√ľl√Ķ orsz√°g√°t√≥l √©rdekes kijelent√©s, de az√©rt van benne n√©mi r√°ci√≥ is). M√©g kor√°bban Anatolij Antonov helyettes v√©delmi miniszter arr√≥l adott t√°j√©koztat√°st, hogy az amerikai √©s orosz illet√©kesek m√°jus 23-24-√©n √∂ssze√ľlnek t√°rgyalni a helyzetr√Ķl.

*A GBI, azaz Ground Based Interceptor egy sil√≥ba telep√≠tett elfog√≥rak√©ta-egys√©get jelent, amely r√©sze az √ļn. GMD-nek, vagyis Ground-Based Midcourse Defense rendszernek √©s els√Ķdlegesen ez ut√≥bbi hivatott ell√°tni az Egyes√ľlt √Āllamok v√©delm√©t ballisztikus fegyverekkel szemben.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2013. Šprilis 09. 10:49:55
Amerikai hadihaj√≥ra szerelt l√©zer√°gy√ļ dront szed le, √©get el.
http://www.youtub...embedded#!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.