Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hervé Ryssen: A judaizmus pszichopatológiája


A judaizmus nem puszt√°n "vall√°s", mert sok zsid√≥ ateista vagy agnosztikus, √©s emiatt egy√°ltal√°n nem tartj√°k magukat kev√©sb√© zsid√≥knak. A zsid√≥s√°g nem is faj, noha a gyakorlott szem legt√∂bbsz√∂r √©szre tudja venni a zsid√≥s megjelen√©st, azaz azokat a jellemz√Ķket, melyek sok sz√°zadnyi belteny√©szetb√Ķl j√∂ttek l√©tre. A zsid√≥k magukat "Isten kiv√°lasztottjainak" tartj√°k, √©s hat√°rozottan rosszallj√°k a k√∂z√∂ss√©gen k√≠v√ľli h√°zass√°got. De vannak vegyes h√°zass√°gok, √©s ezek seg√≠tettek a zsid√≥s√°g v√©r√©nek felfriss√≠t√©s√©ben a gett√≥kban t√∂lt√∂tt √©vsz√°zadok alatt, ahol a zsid√≥k a lakoss√°g t√∂bbi r√©sz√©t√Ķl elz√°rk√≥zva √©ltek.

A vegyes h√°zass√°gok alapvet√Ķ felt√©tele, hogy az anya zsid√≥, mivel ortodox rabbik csak zsid√≥ anya gyerek√©t tartj√°k zsid√≥nak. Ennek ellen√©re egyetlen zsid√≥ nagyapa el√©g ahhoz, hogy valaki teljesen zsid√≥k√©nt azonos√≠tsa √∂nmag√°t (ld. Nicolas Sarkozy, a francia m√©di√°ban k√∂vetkezetesen "magyar" sz√°rmaz√°s√ļk√©nt emlegetett ex-k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k - AD-komment√°r). A zsid√≥s√°g enn√©l fogva "szellemi faj", melyet a sz√°zadok folyam√°n a h√©ber vall√°s √©s a judaizmus egyes√≠t√Ķ projektje tartott √∂ssze.

A judaizmus politikai projekt

A judaizmus alapvet√Ķen politikai projekt. Fontos a zsid√≥knak hogy a "vil√°gb√©ke" ir√°ny√°ban tev√©kenykedjenek, √°ltal√°nos √©s marad√≥ b√©ke ir√°ny√°ban. Nem v√©letlen, teh√°t, hogy a sz√≥ "b√©ke" (h√©ber√ľl salom) gyakori zsid√≥ besz√©lget√©sekben vil√°gszerte. A t√∂k√©letes vil√°gban, melyet √©p√≠tenek, a nemzetek minden konfliktusa el fog t√Ľnni. Ez√©rt akarj√°k a zsid√≥k f√°radhatatlanul sok √©v √≥ta megsz√ľntetni a hat√°rokat, √©s f√°radoznak a nemzeti azonoss√°g megsz√Ľn√©s√©n, √©s egy glob√°lis "B√©kebirodalom" l√©trehoz√°s√°n. A nemzetek l√©t√©t h√°bor√ļk √©s fesz√ľlts√©gek gerjeszt√Ķj√©nek tartj√°k, √≠gy ezeket gy√∂ng√≠teni kell, √©s vil√°gkorm√°nyt kell l√©trehozni, "Egy vil√°g korm√°nyt", "√öj vil√°grendet", egyetlen vil√°guralmi szervet, mely boldogs√°got √©s gazdags√°got fog hozni, zsid√≥ st√≠lus√ļt, a F√∂ldre.

Ez a gondolat t√∂bb√©-kev√©sb√© megtal√°lhat√≥ minden marxista √©rtelmis√©g √≠r√°saiban, mag√°ban Marx K√°roly√©iban, a francia nyelv√Ľ zsid√≥ filoz√≥fus Jacques Derrida m√Ľveiben, liber√°lis gondolkod√≥k, mint Karl Popper, Milton Friedman √©s a francia nyelv√Ľ Alain Minc √≠r√°saiban. A c√©l a vil√°g egyes√≠t√©se minden sz√ľks√©ges eszk√∂zzel, kultur√°lis konfliktusok l√©trehoz√°sa a nemzeti √°llamok gyeng√≠t√©s√©re. Ez√©rt az egy vil√°g√©rt f√°radoznak zsid√≥ √©rtelmis√©giek vil√°gszerte. Mindegy, hogy jobb- vagy baloldaliak, liber√°lisok vagy marxist√°k, h√≠v√Ķk vagy ateist√°k, mindannyian lelkes sz√≥sz√≥l√≥i a pluralisztikus t√°rsadalomnak √©s az √°ltal√°nos kevered√©snek, azaz a fajok kevered√©s√©nek.

√ćgy a zsid√≥k minden erej√ľkkel - alapvet√Ķen a vil√°g √∂sszes zsid√≥ja - t√°mogatj√°k a sz√≠nesek bev√°ndorl√°s√°t azokba az orsz√°gokba, melyekben tart√≥zkodnak, nemcsak az√©rt, mert a multikultur√°lis t√°rsadalom az egyik politikai c√©ljuk, hanem az√©rt is, mert minden nemzet nemzeti azonoss√°g√°nak lerombol√°sa √©s feh√©rellenes bev√°ndorl√≥k jelenl√©te megg√°tol minden zsid√≥ellenes forradalmat a zsid√≥ gazdas√°gi, politikai √©s m√©diauralom ellen. Valamennyi zsid√≥ √©rtelmis√©gi, kiv√©tel n√©lk√ľl a "pluralista t√°rsadalom" fel√©p√≠t√©s√©n √ľgyk√∂dik, √©s √°lland√≥an "√©ber ellens√©gei minden rasszizmusnak".

Franciaorsz√°gban befoly√°sos √≠r√≥k √©s √ļjs√°g√≠r√≥k mint Bernard-Henri Levy, Jacques Attali, Jean Daniel, Guy Sorman √©s Guy Konopniki megegyeznek a pluralizmus √©s az antirasszizmus k√©rd√©sk√∂r√©ben, ha politikailag nem is k√©pviselnek teljesen azonos ir√°nyvonalat. Ez a megsz√°llotts√°g, mely nagyon jellemz√Ķ a zsid√≥kra, megtestes√ľl a mozifilmekben, ahol sok filmes √©s rendez√Ķ befoly√°sos zsid√≥. Amikor egy film v√©di √©s t√°mogatja a fajkevered√©st a "toleranci√°t" √©s a pluralizmust, biztos lehet√ľnk benne, hogy el√Ķ√°ll√≠t√≥ja zsid√≥.

Most m√°r jobban √©rtj√ľk, hogy az 1970-es √©vek volt baloldalijai √©s kommunist√°i nem is ugrottak olyan nagyot, hogy a ma "neokonzervat√≠vjaiv√°" legyenek, csup√°n m√°s strat√©gi√°t v√°lasztottak a r√©gi c√©l el√©r√©s√©re: fajzsid√≥k uraljanak egy kevert faj√ļ t√°rsadalmat.

Miut√°n a palesztin intif√°da megkezd√Ķd√∂tt 2000 okt√≥ber√©ben, a franciaorsz√°gi zsid√≥k √©s a nyugati vil√°g t√∂bbi r√©sze √©szrevett√©k, hogy manaps√°g √©rdekeiket √©s projektj√ľket els√Ķsorban az iszl√°m √©s fiatal afrikai bev√°ndorl√≥k vesz√©lyeztetik, mind arabok, mind feket√©k. C√©ljuk, hogy er√Ķs√≠ts√©k a modern fajkever√Ķ √©s fajtakargat√≥ t√°rsadalmat, melynek l√©trehoz√°s√°√©rt annyit f√°radoztak Franciaorsz√°gban. A kever√©k azzal fenyeget, hogy f√ľggetlen alcsoportokra bomlik, √©s ezt a zsid√≥k nem akarj√°k. Nem akarnak k√ľl√∂n egys√©geket √©s egy√°ltal√°n k√ľl√∂n√°ll√°st, kiv√©ve a k√ľl√∂n√°ll√≥ zsid√≥ identit√°st √©s zsid√≥ elk√ľl√∂n√ľl√©st. Volt marxist√°k Franciaorsz√°gban, mint Alexandre Adler, Andr√© Glucksmann √©s Pascal Bruckner ma Alain Finkielkrauttal egy√ľtt a jobbsz√©ls√Ķ, Washington- √©s cionista-p√°rti Nicolas Sarkozy p√°rtj√°t t√°mogatj√°k. M√©gsem lettek francia hazafiak. Csak a zsid√≥s√°g kiz√°r√≥lagos jav√°t k√≠v√°nva reag√°lnak, √©s minden cselekedet√ľk el√Ķtt, hasonl√≥an az amerikai zsid√≥khoz, megk√©rdezik: j√≥ ez a zsid√≥knak?"

“Tolerancia" mint fegyver

A zsid√≥ szekta tagjai a F√∂ld legt√©r√≠t√Ķbb emberei, de nem mint a kereszt√©nyek √©s mohamed√°nok, akik minden embert saj√°t hit√ľkre akarnak t√©r√≠teni, a zsid√≥k nem akarj√°k a vil√°g n√©peit zsid√≥kk√° tenni, csup√°n arra √∂szt√∂nzik √Ķket, hogy adj√°k f√∂l nemzeti √©s vall√°si azonoss√°gukat, √©s csak a "toleranci√°nak" √©ljenek. A folyamatos kamp√°nynak, mely a feh√©reket rabszolgatart√≥nak, gyarmatos√≠t√≥nak, a harmadik vil√°g kifoszt√≥j√°nak, √©s Auschwitz √ľzemeltet√Ķj√©nek √°ll√≠tja be, nincs m√°s c√©lja, mint az ellenfelet sarokba szor√≠tani, t√©rdre k√©nyszer√≠teni, nem er√Ķszak, hanem sugallt b√Ľn√∂ss√©g seg√≠ts√©g√©vel. Ha a zsid√≥k az egyetlenek a F√∂ld√∂n, akik megtartj√°k hit√ľket √©s hagyom√°nyaikat, akkor v√©g√ľl mindenki "Isten kiv√°lasztottainak" fogja √Ķket tekinteni.

"Misszi√≥juk", √©s a zsid√≥k gyakran haszn√°lj√°k a misszi√≥ sz√≥t, hogy lefegyverezz√©k a t√∂bbi embert, hogy megsemmis√≠tsenek mindent, ami nem zsid√≥ vagy nincs zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s alatt, hogy az embereket √°tdar√°lj√°k, azonoss√°g n√©lk√ľli munkaer√Ķv√© degrad√°lj√°k, √©s √≠gy, az √°ltal√°nos "b√©ke" √©rdek√©ben az embereknek nincs "megoszt√≥" identit√°suk.

Ahogy Izs√°k pr√≥f√©t√°juk mondta: "A farkas a b√°r√°nnyal fog √©lni, a tigris a gyerekekkel, az oroszl√°n √©s a kos egy√ľtt √©l, √©s egy fiatal gyerek fogja vezetni √Ķket." (Izs√°k 11: 6-9). A messi√°s, aki Izraelb√Ķl j√∂n, akit h√°romezer √©ve v√°rnak, √ļjra megalapozza D√°vid kir√°ly birodalm√°t √©s a zsid√≥k birodalm√°v√° teszi a F√∂ldet. Bizonyos zsid√≥ sz√∂vegek kifejezetten erre hivatkoznak.

√ćgy a zsid√≥kat folyamatosan arra b√°tor√≠tj√°k fel, hogy b√°rhol is √©lnek, t√°mogass√°k a vil√°g egyes√≠t√©s√©t, √©s √≠gy mozd√≠ts√°k el√Ķ a nagyszer√Ľ messi√°s j√∂vetel√©t. A propaganda a zsid√≥k er√Ķss√©ge, nem v√©letlen, hogy a zsid√≥k olyan befoly√°sosak a m√©di√°kn√°l. Kez√ľkben a "tolerancia" √©s "emberi jogok" hihetetlen√ľl hat√°sos fegyverekk√© lettek a feh√©r b√Ľn √©s v√°dak terjeszt√©s√©n√©l, a t√∂bbs√©gi kult√ļra ellen. T√©nylegesen nem is a zsid√≥ hangz√°s√ļ nevek vagy a zsid√≥s k√ľls√Ķ seg√≠t a zsid√≥k felismer√©s√©ben, hanem, az hogy mit mondanak vagy √≠rnak le, b√°rhol is vannak a F√∂ld√∂n.

Szelektív emlékezethiány és mesemondás

Mint ez k√∂ztudott, sok zsid√≥ j√°tszott vezet√Ķ szerepet az 1917-1991 k√∂z√∂tti szovjet trag√©di√°ban √©s a legal√°bb harmincmilli√≥ gyilkoss√°gban, amely ez id√Ķben t√∂rt√©nt. Eml√©kezz√ľnk vissza, hogy Karl Marx zsid√≥, Lenin anyai nagyapja zsid√≥, Leon Trockij sz√ľlet√©si neve Bronstein, Kamenyev (Rosenfeld) √©s Zinovjev (Apfelbaum) vezett√©k a bolsevik uralta nagyv√°rosokat, Moszkv√°t √©s Leningr√°dot. A kommunizmus hatalmas b√Ľneinek √©l√©n √°ll√≥ zsid√≥k list√°ja v√©gtelen. Meg kell mondani, √©s meg kell ism√©telni: zsid√≥ hivatalnokok √©s zsid√≥ k√≠nz√≥k felel√Ķss√©ge hatalmas ebben a trag√©di√°ban. A "t√∂k√©letes vil√°g", melyet kif√Ķztek, az els√Ķ pillanatt√≥l kezdve r√©m√°lom volt az orosz lakoss√°g sz√°m√°ra. Csak 1948-t√≥l kezdett a zsid√≥ szellemi elit elt√°volodni a szt√°linista korm√°nyt√≥l, √©s ez csak az√©rt, mert Szt√°lin anticionista kamp√°nyba kezdett, azaz bizonyos cionista-p√°rti vezet√Ķket elt√°vol√≠tott vezet√Ķ √°ll√°saikb√≥l.

A vitathatatlan zsid√≥ b√Ľn√∂ss√©get a bolsevizmus hatalmas b√Ľneiben ma rendszeresen le√∂bl√≠tik a mem√≥rialyukba (A kifejez√©s Orwell 1984 reg√©ny√©b√Ķl sz√°rmazik). Alexander Szolzsenyicin 2002-ben megjelent k√∂nyve "K√©t √©vsz√°zad egy√ľtt", mely a 11 √©vig a bolsevik gul√°gban szenved√Ķ Nobel-d√≠jas √≠r√≥ k√∂nyve, haraggal √≠r arr√≥l, hogy zsid√≥ √©rtelmis√©gek ma sem v√°llalj√°k faji felel√Ķss√©g√ľket kereszt√©nyek milli√≥inak lem√©sz√°rl√°s√°√©rt. Szolzsenyicin korunk zsid√≥it is v√°dolja, akik √°ldozatk√©nt p√≥zolnak egy szerint√ľk "antiszemita" bolsevik korm√°ny idej√©n, amikor val√≥j√°ban a korm√°ny t√∂bbs√©g√©ben zsid√≥kb√≥l √°llt, √©s a legkegyetlenebb √ľld√∂z√Ķk √©s rendszeremberek zsid√≥k voltak.

Ez a szelekt√≠v eml√©kezethi√°ny sz√ľks√©ges olyan emberek sz√°m√°ra, akik sz√ľntelen√ľl "√°rtatlans√°gukat" hajtogatj√°k minden provokat√≠v akci√≥ban, melyet folyamatosan l√°tunk √≠r√°saikban, p√©ld√°ul a 2003 √°prilisi Izrael c. √ļjs√°gban, amely az els√Ķ izraeli havilap francia nyelven, egy bizonyos Andr√© Darmon a k√∂vetkez√Ķket √≠rja: Egy zsid√≥ vagy egy gyerek meg√∂l√©sekor Isten s√≠r, mert (a zsid√≥ban) meg√∂lj√ľk az √°ltal√°nos etika √©s b√Ľntelens√©g visel√Ķj√©t.
Nem kevesebbet ír!

Mivel elm√©j√ľket arra √°ll√≠tj√°k be, hogy √Ķk mindig teljesen √°rtatlanok, nem k√©pesek a felel√Ķss√©g v√°llal√°s√°ra semmif√©le b√Ľn√ľk√©rt vagy aljass√°guk√©rt. A zsid√≥k csak √°ldozatok, "b√Ľnbakok" egy rossz √©s ellens√©ges vil√°gban. De a messi√°s hamarosan megb√ľnteti a "b√Ľn√∂s√∂ket" √©s visszaadja Izrael √°ldozatnak haszn√°lt fiainak teljes jogukat.

Az Izrael magazin ugyanebben a sz√°m√°ban egy bizonyos Frederick Stroussi elmondja, hogy a nemzetiszocialista korm√°ny rosszabb volt, mint Szt√°lin rendszere. Id√©zte a kegyetlens√©geket, melyeket szerinte SS-emberek k√∂vettek el. P√©ld√°ul megtanuljuk Stroussit√≥l, hogy a lett SS-ember, Cukur hobbija az volt, hogy zsid√≥ csecsem√Ķket dobott fel √©s fej√ľkbe l√Ķtt, mint az agyaggalamb-l√∂v√©szeten. M√°s t√∂rt√©neteket is le√≠r, melyek szerint SS-emberek gyerekeket meger√Ķszakoltak, miel√Ķtt meg√∂lt√©k √Ķket. A II. vil√°gh√°bor√ļ nyilv√°nval√≥an megihlette Izrael gyerekeinek term√©keny fant√°zi√°j√°t.

Vagy ezek az elk√©pzel√©sek megint csak a zsid√≥ "kivet√≠t√©si" szindr√≥ma esetei, azaz rendszeresen m√°sokat v√°dolnak saj√°t b√Ľneik elk√∂vet√©s√©vel, rendszeres √∂nk√©p-bemutat√°si elj√°r√°suk keret√©ben, jelszavuk: mindig t√°madj! Ismeretes, noha a m√©dia soha nem eml√≠ti, hogy sok zsid√≥ √©s rabbijaik h√≥dolnak a pedof√≠lia cs√ļf b√Ľn√©nek (l√°sd: Psychanalyse du Judaisme, 2007).

Gyerekgyilkoss√°gok ink√°bb zsid√≥ k√ľl√∂nlegess√©gek, mint az SS-elme jellemz√Ķi. Ariel Toaff, az izraeli Bar Ilan egyetem professzora, R√≥ma volt f√Ķrabbij√°nak a fia ezt al√°t√°masztotta 2007 febru√°rj√°ban 147 oldalas "V√©res h√ļsv√©t" c√≠m√Ľ m√Ľv√©ben le√≠r n√©h√°ny ritu√°lis gyilkoss√°got, melyeket asken√°zi (kelet-eur√≥pai) zsid√≥k k√∂vettek el.

√Črzelmi t√∂r√©kenys√©g

Nek√ľnk k√≠v√ľl√°ll√≥knak teh√°t meg kell √©rten√ľnk, hogy a zsid√≥k szenved√©se senki m√°s√©val nem m√©rhet√Ķ √∂ssze. K√∂vetkez√©sk√©ppen f√∂l kell h√°borodnunk, mint nekik, mikor egy komoly t√∂rt√©n√©sz, mint Stephane Courtois, ezt √°ll√≠tja h√≠res k√∂nyv√©ben, a Kommunizmus fekete k√∂nyv√©ben: "Egy ukr√°n kul√°k gyermek√©nek hal√°la, akit a szt√°linista korm√°ny akarattal halasztott √©hen, √©ppen olyan fontos, mint egy zsid√≥ gyerek hal√°la a vars√≥i gett√≥ban." Ezek az egyszer√Ľ szavak annyira provok√°lj√°k Frederic Strousst, hogy elmondja, megd√∂bbentette ez a t√°mad√°s. V√©lem√©nye szerint egy ilyen t√°mad√°s "megvetend√Ķ" √©s k√∂z√∂ns√©ges t√°mad√°s Izrael ellen: "Mit keres itt ez az √∂sszehasonl√≠t√°s?" √≠rja. "Mi√©rt kell egy zsid√≥ gyerek lem√©sz√°rl√°s√°t haszn√°lni arra, hogy ilyen alattomos, hamis √©s gy√Ľl√∂lk√∂d√Ķ h√≠resztel√©st terjessz√ľnk, hogy a zsid√≥k fel√ľlm√ļlnak √°ldozatokat illet√Ķen minden tot√°lis rendszert, √©s a figyelmet csakis maguk sz√°m√°ra akarj√°k f√∂nntartani?"

A cikk √≠r√≥ja, ahogy √©szrevessz√ľk, d√ľh√∂sen √©s teljesen ar√°nytalanul reag√°l Stephane Courtois m√©rs√©kelt √©s biztosan jogos √©szrev√©tel√©re. Stroussi bemutatja "a frusztr√°ci√≥ nagy intoleranci√°j√°t", amely annyira jellemzi a zsid√≥ √©rtelmis√©git. Az ilyen reakci√≥k nyilv√°nval√≥an nem "norm√°lisak".

Megjegyezz√ľk, hogy az Izrael √ļjs√°g a zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g sz√°m√°ra tervezett havi √ļjs√°g, ez√©rt nem lehet Frederick Sroussit azzal v√°dolni, hogy a goj olvas√≥knak hazudik, vagy elrejti a gojok el√Ķl a bolsevizmus igazi mivolt√°t √©s el√©j√ľk festi az SS √°ll√≠t√≥lag gonosz kegyetlens√©g√©t. Sz√∂vege nem hamis dialektika, ahogy antiszemit√°k √°ll√≠tan√°k, de itt, ebben a zsid√≥kt√≥l zsid√≥knak sz√≥l√≥ √ļjs√°gban egym√°s k√∂z√∂tt mutatja be lelk√ľk alapvet√Ķ l√©nyeg√©t:
• Mi mindig √°rtatlanok vagyunk
• A zsid√≥k √©rt√©kesebbek b√°rki m√°sn√°l

Egy "antiszemita t√°mad√°s" n√©ha nem √©rti a zsid√≥ √∂nazonoss√°got, √©s el√Ķre megfontolt aljass√°got gyan√≠t ott, ahol m√©ly egzisztenci√°lis aggodalom van, amelyet m√©lyen hib√°s lelki m√Ľk√∂d√©s hoz l√©tre.

Hisztérikus nép

A zsid√≥k soha nem mert√©k megk√∂zel√≠teni a t√ľkr√∂t, melyet a freudi pszichoanal√≠zis √°ll√≠t el√Ķ bels√Ķ √©let√ľkr√Ķl, egy prizma, melyen kereszt√ľl a zsid√≥k azt √°ll√≠tj√°k, hogy az emberis√©get l√°tj√°k, de amely k√∂zelebbr√Ķl n√©zve sokkal ink√°bb a zsid√≥s√°g speci√°lis neur√≥zisait mutatja be. A pszichoanal√≠zis ugyan√ļgy, mint a marxizmus, zsid√≥ "tudom√°ny", a zsid√≥ elme term√©ke. Ez√©rt logikus annak keres√©se, hogy hogyan felel meg a zsid√≥ k√ľl√∂nlegess√©geknek ez a freudi "f√∂lfedez√©s".

A v√°lasz eredetileg nem volt nyilv√°nval√≥ az √≠r√≥ sz√°m√°ra, √©s sokf√©le k√∂nyvek sz√°zait kellett elolvasni, melyeket t√∂bbnyire zsid√≥k √≠rtak ahhoz, hogy megl√°ssa, hogy a v√©rfert√Ķz√©s a zsid√≥ k√©rd√©s k√∂zponti k√©rd√©seinek egyike, √©s nem elm√©leti dolog.

Zsid√≥ any√°k szeretik fiaikat, mint ismeretes, de a kifejezett v√©rfert√Ķz√©s egy j√≥l ismert elmebaj gy√∂ker√©ben van, olyan elmebaj, mely el√Ķszeretettel t√°mad meg zsid√≥kat, a "hiszt√©ria". A v√©rfert√Ķz√©s hamar √©rdekelni kezdte Freudot, amikor elm√©leteit kifejlesztette. A p√°rhuzamok a zsid√≥s√°g √©s a hiszt√©rikus patol√≥gia k√∂z√∂tt eg√©sz term√©szetesek.

Ismeretes, hogy a zsid√≥k k√∂zt gyakori t√ľnetek: hiszt√©ria, depresszi√≥, befel√© fordul√°s, k√≥ros felejt√©s, manipul√°l√°s, patologikus hazudoz√°s, k√©t√©rt√©k√Ľ azonoss√°g, pr√≥f√©tikus csal√°s, nemi elt√©velyed√©s stb. A hiszt√©ri√°ban minden zsid√≥ t√ľnet megtal√°lhat√≥.

Freud, a h√Ľ zsid√≥ egy k√∂z√∂ss√©g jellemz√Ķit az emberis√©gre vet√≠tette ki. Val√≥j√°ban nem √Ėdipusz-komplexus, hanem Izrael-komplexus (az √∂sszes zsid√≥ Izrael, nemcsak a k√∂zel-keleti √°llam) van. Val√≥j√°ban √ļgy t√Ľnik, hogy a zsid√≥k nem k√≠v√°nj√°k a v√©rfert√Ķz√©s t√©m√°j√°t a csal√°don bel√ľl megvitatni. M√°sfel√Ķl a pszichi√°terek √ļgy v√©lik: "A hiszt√©rikus n√Ķ annyira gyereket akar saj√°t apj√°t√≥l vagy orvos√°t√≥l, hogy meggy√Ķzi mag√°t arr√≥l, hogy terhes, √©s √≠gy 'ideges terhess√©get' fejleszt ki."

√Črdekes, hogy minden zsid√≥ √≠r√≥ ugyanazt a kifejez√©st haszn√°lja a messi√°s j√∂vetel√©re, a messi√°s "sz√°ll√≠t√°s√°t". Az eg√©sz zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g, ezt meg kell √©rten√ľnk, "Isten feles√©ge" (a kabbalista sekin√°ja), aki valamikor megsz√ľli a messi√°st, √©s √≠gy az eg√©sz zsid√≥s√°g "ideges terhess√©gben" szenved, ami hasonl√≠t az ideges n√Ķ k√©pzelt terhess√©g√©hez.

Karl Kraus ausztriai zsid√≥ √≠r√≥, akinek a v√©lem√©nye nem egyezett Freud√©val, ezt √≠rta g√ļnyosan: "A pszichoanal√≠zis az az elmebetegs√©g, amelynek √°ll√≠t√≥lag a gy√≥gyszere", de a helyes √©s legjobb formula a k√∂vetkez√Ķ szavakkal fejezhet√Ķ ki: "A zsid√≥s√°g az a betegs√©g, amelyet a pszichoanal√≠zis sz√°nd√©kozott meggy√≥gy√≠tani."

A nemi forradalom

Freud ut√°n m√°s zsid√≥ gondolkod√≥k j√∂ttek, akik szimbi√≥zist hoztak l√©tre a freudi elv √©s a marxizmus k√∂z√∂tt. Wilhelm Reich √©s Herbert Marcuse nemi forradalmat javasolt a patriarch√°lis csal√°d megsz√ľntet√©s√©re √©s a "szabadszerelem" felszabad√≠t√°s√°ra. Elm√©let√ľk az 1968. m√°jusi di√°kforradalmak egyik alappill√©re volt. Az 1970-es √©vekben a freudo-marxizmus √ļj hull√°ma indult el, vez√©ralakjai zsid√≥ n√Ķk voltak, mint Gisele Halimi √©s Elisabeth Badinter Franciaorsz√°gban √©s Bella Abzug, Betty Friedan √©s Gloria Steinem az USA-ban.

Az id√Ķ m√ļl√°s√°val egyre √ļjabb zsid√≥k inspir√°lta t√∂rv√©nyek jelentek meg a csal√°d sz√©tz√ľlleszt√©s√©re. Franciaorsz√°gban a Neuwirth javasolta t√∂rv√©ny 1967-ben legaliz√°lta a terhess√©g-elleni pirul√°t, 1970-ben j√∂tt az apa mint csal√°df√Ķ szerep√©nek megsz√ľntet√©se, 1974-ben a v√°l√°s k√∂z√∂s megegyez√©ssel, majd az abortuszhoz val√≥ "jog" 1975-ben, melyet Simone Veil "holokauszt-t√ļl√©l√Ķ" javasolt. Porn√≥mozik hull√°ma k√≠s√©rte a csal√°di √©rt√©kek bomlaszt√°s√°t. Itt ki kell mondanunk, hogy zsid√≥ tulajdonosok √©s rendez√Ķk nagyon fontos szerepet j√°tszanak a szexfilm-iparban. Ezzel egyid√Ķben a freudi biszexualit√°s elve is el√Ķre t√∂rt a ny√≠lt "homokos b√ľszkes√©g" √©s homoszexualit√°st dics√Ķ√≠t√Ķ rendezv√©nyeken.

H√°bor√ļs g√©pezet az emberis√©g ellen

T√©nylegesen az erk√∂lcsi "f√∂lszabad√≠t√°s" egyetlen k√©zzelfoghat√≥ eredm√©nye a feh√©r ember rendszeres demoraliz√°l√°sa √©s b√Ľn√∂sk√©nt val√≥ be√°ll√≠t√°sa, akit filmek, irodalom √©s t√∂rt√©netek folyamatosan azzal v√°dolnak, hogy √Ķ a bolyg√≥ betegs√©geinek √©s a Nyugat √∂sszeoml√°s√°nak okoz√≥ja. Az egyenl√Ķsdi a zsid√≥s√°g akarata szerint megsz√ľntet minden faji k√ľl√∂nbs√©get √©s azonoss√°got √©s ezek lass√ļ t√∂nkremen√©s√©t okozza.

Yitzhak Attia, a Jad Vasem Holokauszt int√©zet francia nyelv√Ľ szemin√°riumainak vezet√Ķje ezt √≠rta mag√°r√≥l az Izrael magazin eml√≠tett kiad√°s√°ban: "M√©g ha az √©rtelem mondja, s√Ķt minden erej√©vel ki√°ltja a harc √©rtelmetlens√©g√©t a kis jelent√©ktelen izraeli n√©p (√©rtsd: a vil√°gzsid√≥s√°g, nem csup√°n "Izrael √°llam") √©s a vil√°g t√∂bbi n√©pe k√∂z√∂tt... mely abszurdnak, zavarosnak √©s gyal√°zatosnak t√Ľnik, mi csat√°t v√≠vunk Izrael √©s a n√©pek k√∂z√∂tt- √©s ez csakis n√©pirt√≥ √©s teljes lehet, mivel az identit√°saink harcolnak egym√°ssal."

Helyesen olvasta: A harc a zsid√≥s√°g √©s a t√∂bbi n√©p k√∂z√∂tt csakis "n√©pirt√≥ √©s teljes" lehet. A "b√©ke" Izraellel sem t√∂bbet, sem kevesebbet jelent, mint "n√©pirt√°st", ez az emberis√©g kiirt√°s√°nak biztos√≠t√©ka - kiv√©ve azok√©t, akiknek megengedik, hogy kult√ļra, m√ļlt √©s hagyom√°nyok n√©lk√ľli rabszolgak√©nt √©ljenek.

Az ördög semlegesítése

K√©rd√©s, hogy lehet-e a judaizmus agressz√≠v volt√°t semleges√≠teni, hogy megv√©dj√ľk az emberis√©get annak sz√∂rny√Ľs√©geit√Ķl, olyan borzalmakt√≥l, melyek t√ļlsz√°rnyalhatj√°k a pszichoanal√≠zist, a marxizmust √©s a globalizmust. El√Ķsz√∂r is tiszt√°ban kell lenn√ľnk a t√©nyekkel: a k√∂lcs√∂n√∂s f√©lre√©rt√©sek √©vsz√°zadai ut√°n az antiszemita kereszt√©nyek, a mohamed√°nok √©s Hitler sem volt k√©pes megoldani a zsid√≥ k√©rd√©st. T√©ny, hogy a zsid√≥k sz√°mban n√∂vekszenek √©s √©ltetik gy√Ľl√∂let√ľket a vil√°g t√∂bbi n√©pe ir√°nt. Ez a gy√Ľl√∂let alapvet√Ķ t√ļl√©l√©s√ľk sz√°m√°ra √©s lelki genetik√°jukhoz. Ez tette lehet√Ķv√© sz√°mukra, hogy √∂sszefogjanak a k√∂z√∂s ellens√©g ellen, m√≠g m√°s civiliz√°ci√≥k elt√Ľntek.

A rabbik a maguk r√©sz√©r√Ķl mindent megtettek, hogy g√©njeik zsid√≥k maradjanak. M√©g egy hitehagyott zsid√≥ is zsid√≥ marad, ez√©rt teljesen f√∂l√∂sleges megk√≠s√©relni elhagyni a zsid√≥ b√∂rt√∂nk√∂z√∂ss√©get. A zsid√≥s√°g t√©nyleg b√∂rt√∂n. Az az √°ll√≠t√°s, hogy egy zsid√≥ nem k√©pes megsz√Ľnni zsid√≥ lenni, a zsid√≥s√°g t√ļl√©l√©s√©nek √©rdek√©ben m√Ľk√∂dik.

Feladatunk, hogy elszállásoljuk ezeket a betegeket magunk között, mivel a zsidók nem annyira gonoszak, mint inkább betegek, akiket meg kell gyógyítani.

A zsid√≥kat egyenk√©nt √©s komolyan kell szeretni ahhoz, hogy kiszabad√≠tsuk √Ķket b√∂rt√∂n√ľkb√Ķl. Csak akkor szabadulnak meg az √Ķket fogva tart√≥ kultuszt√≥l, √©s att√≥l a vesz√©lyt√Ķl, amelybe az emberis√©get akarj√°k beler√°ngatni.

Csak akkor lesz√ľnk szabadok egyszerre mindannyian, ha megszabadulnak a belsej√ľkben lev√Ķ √∂rd√∂gt√Ķl, amely az eg√©sz emberis√©get fenyegeti.

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Bulcsu - 2013. Šprilis 08. 14:24:57
√Āld√°s sz√°lljon arra az emberre, aki "agyon szereti" az "emberis√©g r√°kj√°t", mert ezzel gy√≥gy√≠tja a vil√°got?!

A szk√≠t√°k ingyen kegyelme lenne sz√°mukra a gy√≥gy√≠t√°s? Ez√©rt tobz√≥dnak ide tudat alatt, mert mi lenn√©nk az orvoss√°g, amiben felold√≥dhatnak, megsemmis√ľlhetnek, meggy√≥gyulhatnak? Nek√ľnk kell szellemileg felemelni √Ķket? Mi vagyunk az ellenp√≥lus, ami harm√≥ni√°ra tan√≠tja √Ķket? Lehets√©ges ez? Mert ugye a term√©szet rendje ellen √©lnek √©s mi, akik az univerzum t√∂rv√©nyei szerint √©l√ľnk ez ellen a szellem ellen nem tudnak soha gy√Ķzedelmeskedni. Az univerzumot nem tudj√°k megv√°ltoztatni, legy√Ķzni, fel√ľl kerekedni rajta, mert csak eggy√© v√°lni lehet vele. Er√Ķsk√∂dhetnek, de mi a term√©szet harm√≥ni√°j√°val √∂sszhangban √©lve, mindig egyek vagyunk a mindens√©ggel √©s tudjuk nem szakadtunk el t√Ķle m√©g akkor sem, ha √ļgy √©rezz√ľk, hogy elszakadtunk. √ēk sem szakadhatnak el, hi√°ba hazudj√°k, csapj√°k be magukat, hogy √Ķk az Isten √©s a mindens√©g k√∂z√∂tt √°llnak egy szigeten √©s ha ezt a szigetet kiterjesztett√©k az eg√©sz F√∂ldre amiben √ļgy √©rzik majd magukat, hogy √∂v√©k a vil√°g, m√©g akkor is ott az univerzum √©s annak t√∂rv√©nyei, amihez k√©pest m√©g mindig elz√°rj√°k magukat a vil√°gmindens√©gt√Ķl √©s soha nem lehetnek eg√©szek, vagyis mindig felek, f√©l-elem, r√©szek, betegek maradnak.

De az√©rt lehet, hogy ink√°bb egy val√≥di holokauszt helyre tenn√© √Ķket, √ļgyhogy a legjav√°t, a "k√≠gy√≥ fej√©t kell lev√°gni", mert nekik is beinthet az Isten√ľk. Ebb√Ķl a szeretetb√Ķl t√∂bbet √©rten√©nek √©s √≠gy is meggy√≥gyulhat a vil√°g. Val√≥sz√≠n√Ľleg hat√°sosabb lenne √©s gyorsabb is, mint szeretet rezegni.
#2 | Holdas - 2013. Šprilis 08. 15:03:53
Ahogy a viccben mi a zsidó nem tudjuk de igény volna rá ?!
#3 | keepfargo - 2013. Šprilis 08. 15:10:55
Azt allitja egy Internet-info, hogy Medveczky Ilona is zsido. Errol, ( Bulcsu irasahoz kapcsolodva) az jut eszembe, hogy ismertem Ilonat, egy helyen dolgoztunk egy nyarat. Ot meeg tudnam szeretni, na de ki szeresse peldaul H.Kissingert - a jo edesanyjan kivul? ( Hacsak nem utalta meg az is..)

Ne bantsd a magyart, mert ha kettos allampolgar, a Mossad sem mossa le rolad a bunodet...
#4 | turan - 2013. Šprilis 08. 15:18:08
"Ti az √∂rd√∂g aty√°t√≥l val√≥k vagytok, √©s a ti aty√°tok k√≠v√°ns√°gait akarj√°tok teljes√≠teni. Az ember√∂l√Ķ volt kezdett√Ķl fogva, √©s nem √°llott meg az igazs√°gban, mert nincsen √Ķbenne igazs√°g. Mikor hazugs√°got sz√≥l, a saj√°tj√°r√≥l sz√≥l, mert hazug √©s a hazugs√°g atyja." (J√°nos 8:42-44.) >>>>> http://www.magyar...Itemid=280 >>>>> http://www.youtub...2QDSsAEbn0
#5 | ARMOGUR - 2013. Šprilis 08. 17:15:23
H√°t persze! Szeress√ľk meg √Ķket! N√©mi seg√©deszk√∂z, mun√≠ci√≥ sz√ľks√©geltetik!
#6 | spartakusz - 2013. Šprilis 08. 18:02:13
Van egy gondolat menetem - de ink√°bb csak a term√©szetb√Ķl kiragadva, hogy a n√Ķst√©ny √©lete vesz√©lyeztet√©s√©vel is v√©di kicsinyeit - √©s neveli fel - ez van beprogramozva neki - van amikor a mad√°rvil√°gban a m√°sik p√°r is √Ķrzi a toj√°sokat meg stb.
Ez az embern√©l is √≠gy m√Ľk√∂d√∂tt - A CSAL√ĀD - sok√°ig, - m√©g ma is.
De van ahol k√∂telez√Ķ nekik a katonai szolg√°lat - meg stb.

sz√≥val csak azt akartam tudni, hogy van e n√Ķ rabbi?

id. Kiss László
#7 | kukackac - 2013. Šprilis 08. 21:02:55
theuglytruth.files.wordpress.com/2013/04/rabbi.jpg
#8 | spartakusz - 2013. Šprilis 09. 03:50:09
Szevasztok!

Kukackac - ez n√Ķ? Vagy csak f√©rfinak van √°lc√°zva?

spari...
#9 | von Dorlatosch - 2013. Šprilis 09. 16:21:18
www.avforum.hu/uploads/post-5-1365420217.jpg
#10 | turan - 2013. Šprilis 09. 17:29:19
Szép vers ! :(

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.