Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az amerikai vezetés aggódik a romákért


Barack Obama eln√∂k √©s az amerikai n√©p nev√©ben, nyilatkozatban fejezte ki j√≥k√≠v√°ns√°gait valamennyi rom√°nak John Kerry, az Egyes√ľlt √Āllamok k√ľl√ľgyminisztere a h√©tf√Ķi Nemzetk√∂zi Romanap alkalm√°b√≥l.

"Ezt napot a gazdag roma kult√ļr√°nak √©s a rom√°knak a t√°rsadalmainkhoz val√≥ v√°ltozatos hozz√°j√°rul√°s√°nak a meg√ľnnepl√©s√©vel k√ľl√∂nb√∂ztetj√ľk meg. Ebb√Ķl az alkalomb√≥l el kell gondolkodnunk azokon az akad√°lyokon, amelyek tov√°bbra is rom√°k milli√≥it g√°tolj√°k meg k√©pess√©geik val√≥ra v√°lt√°s√°ban" - hangs√ļlyozta az amerikai diplom√°cia vezet√Ķje.
Infinety network
Kerry r√°mutatott, hogy a rom√°knak tov√°bbra is sz√©lesk√∂r√Ľ diszkrimin√°ci√≥val kell szemben√©zni√ľk az oktat√°shoz, a foglalkoztat√°shoz, a lakhat√°shoz √©s az eg√©szs√©g√ľgyi ell√°t√°shoz val√≥ hozz√°jut√°s ter√©n. A miniszter szerint az elm√ļlt √©vekben a gazdas√°gi v√°ls√°g lelass√≠totta az el√Ķrel√©p√©st az eml√≠tett kih√≠v√°sok kezel√©s√©ben, ezzel egy id√Ķben pedig a romaellenes retorika er√Ķs√∂d√©s√©hez √©s - ami m√©g riaszt√≥bb - fokoz√≥d√≥ er√Ķszakhoz vezetett. Kerry eml√©keztetett arra, hogy egyes roma falvakat fallal v√°lasztanak el k√∂rnyezet√ľkt√Ķl √©s eg√©sz roma csal√°dokat lakoltatnak ki otthonaikb√≥l.

"Ezeket a m√©lys√©gesen aggaszt√≥ fejlem√©nyeket nem hagyhatjuk figyelmen k√≠v√ľl. Egyetlen orsz√°g sem felelhet meg a 21. sz√°zad kih√≠v√°sainak √ļgy, hogy lakoss√°g√°nak nagy szegmense iskol√°zatlan √©s kirekesztett" - sz√∂gezte le John Kerry.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Vizilo - 2013. Šprilis 08. 18:05:42
Miert nem visznek ebböl a nemes faj-bol nehany ezret elszaporitani öket a lehetösegek hazajaba ...!
#12 | kukackac - 2013. Šprilis 08. 19:20:57
theuglytruth.files.wordpress.com/2011/12/obamaslave.jpg
#13 | livia - 2013. Šprilis 08. 21:30:49
Rajta Obama! T√°n meg k√©ne mutatni, be k√©ne engedni √Ķket orsz√°godba. Azt√°n j√∂het a gratula.
#14 | enid - 2013. Šprilis 08. 21:40:42
Igy tortenik az orrszagon belul. Most nezzuk, hogyan mukodik ez a kerdes mas orrszagban: nemreg olasz tv hirado mondja, hogy elkaptak es letartoztattak egy magyar furgont, ami kutyakat szallitott... Illegalis...stb. Stb. Stb. Ertitek magyar rendszam, magyar bunozok... Az, hogy kicsit ugy neztek ki mint a romak a "kutyat" sem erdekli... Meg, hogy Romaban tobb bankszamlat - nagy osszeggel - talaltak ciganyok neven az sem tema (attol meg ok jol elelnek kulonbozo szoci tamogatason). Na, most lesz majd xarban a papa ezzel a sporlasi maniajaval...( Sok rajko sok piiz) Deak Bill utan szabadon: Aggyatok! Aggyatok! Lalala...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.