Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ukrajna: egy SS ruh√°s f√©rfi sz√©tl√Ķtt egy j√°tsz√≥teret


SSman, ugye nem te volt√°l! Dnyepropetrovszkban egy SS katonai egyenruh√°t visel√Ķ f√©rfi a lak√°sa erk√©ly√©r√Ķl ”t√ľzet nyitott” egy pusk√°b√≥l a j√°r√≥kel√Ķkre √©s a j√°tsz√≥t√©rre,- sz√°molt be az ukr√°n sajt√≥.

A rendelkez√©sre √°ll√≥ inform√°ci√≥k szerint az ”SS tiszt” vakt√∂lt√©nyt haszn√°lt. Amikor a rend√Ķrs√©g √Ķrizetbe vette a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļs t√°rgyakat gy√Ľjt√Ķ l√∂v√©szt kider√ľlt, hogy a f√©rfi r√©szeg volt. A t√∂rv√©nyszeg√Ķ lak√°s√°n a Kalasnyikov g√©ppisztolyhoz val√≥ vakt√∂lt√©nyekre √©s jelz√Ķpisztoly t√∂lt√©nyeire bukkantak.

A ”Zsid√≥ Kijev” honlap az incidenssel kapcsolatban azt √°ll√≠tja, hogy Ukrajn√°ban k√∂nnyen beszerezhet√Ķ SS egyenruha √©s m√°s n√°ci jelk√©p a boltokban, valamint a piacokon.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | postaimre - 2013. Šprilis 08. 17:51:56
SSman, m√°r meg is nyugodtam, hogy nem te vagy. A cikk forr√°sa ez volt:"A ”Zsid√≥ Kijev” honlap az incidenssel kapcsolatban azt √°ll√≠tja" √≠gy mindenki arra gondol, amire akar. Sajnos tudom mi az √°ba. Vagy 3 √©ve k√≠s√©rgettem egy orosz-ukr√°n nemzetis√©gi csapatot, akik az MNA megh√≠v√°s√°ra j√∂ttek kit√∂r√©st√ļr√°zni. Besz√©lgettem vel√ľk √©s olyan volt, mintha csak az itteni j√≥bbikosok szintje lett volna a z√∂m. Tal√°n 1-2 volt t√°j√©kozottabb, de √Ķk sem nemzetk√∂zi, hanem lok√°lis szinten. Na mindegy, ha ilyen a felhozatal.
#12 | Balu - 2013. Šprilis 08. 18:33:43
Atya,

"Egyre többen csináltatnak holokauszttetoválást"
Szerencs√©tlenek... K√©pzeld el milyen agymos√°s mehet n√°luk, ha min√°lunk ez folyik. Egyszer√Ľen NEM HAGYJ√ĀK az √ļj gener√°ci√≥t norm√°lisan feln√Ķni.

"Szociológusok a kollektív identitás kinyilvánításának tartják a jelenséget."
Ja, mint a piercing... Els√Ķsorban DIVAT, meg szerintem a fele csak henn√°val, egy fot√≥ erej√©ig "tetov√°ltatja" mag√°t. A kollekt√≠v identit√°st elvileg √ļgy is ki lehetne fejezni, hogy mondjuk a szomsz√©d n√©ninek elugrunk boltba, ne neki kelljen m√°r csoszogni a forgalomban, vagy √°tseg√≠tj√ľk a vakokat a zebr√°n vagy egyszer√Ľen egym√°sra mosolygunk. Gondolom, ezt a tetk√≥t csak az√©rt tal√°lt√°k ki, mert m√°r mind olly kollekt√≠van seg√≠t√Ķk√©szek. Ott a bakugr√°s, hogy a kollekt√≠v identit√°studathopz els√Ķsorban emp√°tia, ahhoz meg m√©lyen gy√∂kerez√Ķ szeretet k√©ne.
#13 | atya - 2013. Šprilis 08. 18:49:56
Aki h√ľlye haljon meg. Nem a zsid√≥ √ļj gener√°ci√≥t sajn√°lom, hanem a magyar gyerekeket, akik enni nem tudnak, mert abb√≥l a p√©nzb√Ķl, amib√Ķl enne, m√°s hazugs√°gokat tetov√°ltat mag√°ra, hogy azt√°n m√©g 70 √©vig jogtalanul felvesessen holokauszt p√©nzeket!

J√≥, hogy az √©g√Ķ csipkebokor√©rt nem k√©rnek holokausztp√©nzeket, kb az is ennyire lenne jogos. Ezek s√≠rnak, mint a f√ľrd√Ķs****. A felmen√Ķk v√≠gan nyaraltak a t√°borokban, √©s ezek meg m√°rt√≠r k√©p√©ben tetszelegenk...√Ķr√ľlet mennyi elmebetegs√©g van a vil√°gban.
#14 | jano - 2013. Šprilis 08. 18:53:12
Kollekt√≠ve kifejezhetn√©k ugy is az identit√°s tudatukat, hogy eltakarodn√°nak Madagaszk√°rra. Ott ugy is hatalmasak a cs√≥t√°nyok, a rokonaik. √Čszre sem venn√©k a bogarak a k√ľl√∂mbs√©get. Ott nyugodtan firk√°lgathatn√°nak magukra meg a redv√°s anyukra is mindenf√©le sz√°mokat. √Čs nyugodtan kef√©lgethetn√©k a csodarabbiajik, k√©t tetov√©l√°s k√∂z√∂tt a csecsem√Ķiket.
#15 | atya - 2013. Šprilis 08. 21:00:16
Aprop√≥, utaz√°s. √Čn csak azt nem √©rtem, ha ilyen h√ľly√©k a cig√°nyok √©s rokonaik a zsid√≥k akkor, hogy utaztak m√°s bolyg√≥ra?
Ugye sok elm√©let szerint ide j√∂ttek. De m√©g most is seggh√ľly√©k mindenhez, teh√°t annyira ostob√°k, magukt√≥l se dolgozni se semmilyen tal√°lm√°nyt kital√°ni nem k√©pesek. A moszat szintj√©n vannak, amit tud√°st maguk√©nak tudj√°k, az lopott. Egyet ismernek m√©lys√©geiben: a feketem√°gia.
Teh√°t egy magyar√°zat marad csak: ezek s√°t√°nista kis torzsz√ľl√∂tt f@szcimb√°l√≥ gn√≥mok.
#16 | Balu - 2013. Šprilis 09. 11:02:16
Atya,
nem akarom t√ļlz√°sba vinni az emp√°ti√°t, csak egy gondolatk√≠s√©rlet erej√©ig belegondoltam, hogy a fiatal izraeli gener√°ci√≥kn√°l milyen agymos√°s mehet. M√©g ha eredend√Ķen hajlamos lenne is valaki a norm√°lis √©letre, azt se hagyj√°k. Gyerekkoruk √≥ta m√°st se hallanak, mint g√°zkamr√°t, gyilkol√°st, hazudoz√°st. √Čs biztos vagyok benne, hogy egym√°s k√∂z√∂tt is hazudoznak. Nem az "√ľld√∂z√©s√ľk" meg a "holokauszt" (TM) az √Ķ keresztj√ľk, hanem az az eg√©sz maszlag, amit hazugs√°gra √©s hazugs√°gb√≥l √©p√≠tettek.

Na ennyi volt r√©szemr√Ķl a mai emp√°tia, ki kell tartaniuk vele a Nibiruig.

Atya,
l√©ccil√©ccil√©cci, ezt a "m√°sbolyg√≥z√°st" ne itt... Vannak erre m√°s f√≥rumok, ne alacsony√≠tsuk le a "PI klub"-ot ilyen nemerepistab√°csis-denikenerik√°s baroms√°gok szintj√©re. Itt az√©rt a "tagok" t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©ge "h√≠v√Ķ".
#17 | mattila - 2013. Šprilis 09. 11:09:06
Hamarosan √≠rni fogok a t√©m√°ban, el√©gg√© komoly kutat√°sokat v√©gz√ľnk a t√©m√°ban p√°rommal "mit√Ķl olyanok amilyenek, √©s mi mit√Ķl nem vagyunk olyanok, mint √Ķk, illetve mi mi√©rt vagyunk ilyenek amilyenek, √©s √Ķk mi√©rt nem ilyenek". El√©g gyakran tal√°lkozunk a d√∂bbenet √©rz√©s√©vel kutat√°s k√∂zben...
#18 | Balu - 2013. Šprilis 09. 11:14:20
Mattila,
OK, kutassatok, tanuls√°gos lesz, el√Ķre √∂r√ľl√∂k, hajr√°!
#19 | kaponya jozsef - 2013. Šprilis 10. 14:57:20
ss man teljesen igazad van te latod hogy kit √©s hol kenne megszorni √©n is igy vagyok . plane nem vakt√Ķlt√©nnyel.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.