Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Indulhat Gergényiék pere


Gyerekek, a cigógyilkosságos mossad bulit is izzítani kellene, mert az még hiányzik a palettáról.
KitĂ»zte a Fõvárosi TörvĂ©nyszĂ©k a 2006. õszi rendõri fellĂ©pĂ©sekkel összefĂĽggĂ©sben megvádolt Bene LászlĂł volt országos Ă©s GergĂ©nyi PĂ©ter egykori fõvárosi fõkapitánnyal, valamint tizenkĂ©t társukkal szemben indulĂł bĂĽntetõper tárgyalását – Ă©rtesĂĽlt a Magyar Nemzet.

A bíróság sajtóosztálya a lap érdeklõdésére azzal erõsítette a döntést, hogy a határnapokat még azért nem közölhetik, mert minden érintettõl még nem érkezett vissza az idézés átvételének igazolása.

A volt rendõri vezetõkkel szemben a Központi Nyomozó Ügyészség (KNYF) debreceni regionális osztálya emelt vádat az MTV-székháznál 2006. szeptember 18-án, valamit a fõváros több pontján október 23-án történtek miatt. Mint arról a birtokukba került vádirat alapján a Bors beszámolt: Benével és Gergényivel szemben a vádhatóság felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta. Mint írták, a 14 vádpont közül az elsõ a tévészékház ostromáról szól, ez a rész taglalja a legsúlyosabb fõrendõri mulasztásokat.
Hirdetés

Az ügy fõszereplõje a másodrendû vádlott, Gergényi Péter, akirõl kiderült: bár 2006. szeptember 17-én, az õszödi beszéd nyilvánosságra kerülése napján készítettek védelmi tervet, a székházról megfeledkeztek. A fõkapitány az ostrom napján a Hír Televízió élõ adásából tájékozódott, valamint rádión követte az eseményeket, míg a székháznál káosz uralkodott, és vádlott-társa, az ott jelenlévõ parancsnok döntésképtelenné vált.
Úgy tûnt, hogy Gergényiék megúszhatják
Meg kell majd szĂĽntetni a GergĂ©nyi PĂ©ter Ă©s Bene LászlĂł ellen folyĂł eljárást a nyáron hatályba lĂ©põ Ăşj BĂĽntetõ törvĂ©nykönyv miatt, ha pedig az ĂĽgy eljut Ă­tĂ©lethozatalig, akkor fel kell õket menteni bĂ»ncselekmĂ©ny hiányában – errõl nyilatkozott mĂ©g februárban a HĂ­r TV-nek a Legfelsõbb BĂ­rĂłság volt tanácsvezetõje. Völgyesi MiklĂłs azĂ©rt volt a csatorna vendĂ©ge, mert a Központi NyomozĂł FõügyĂ©szsĂ©g Ăşgy döntött: a 2006-os vĂ©res tömegoszlatás nem volt terrorcselekmĂ©ny.
Link

Hozzászólások


#1 | apacuka11 - 2013. április 09. 10:08:22
Azzal a görényivel, de forgatnák egy hóórór filmet, persze smink nélkül...Tuti oszkár jelölés...s_kac
#2 | GERRY - 2013. április 09. 10:13:23
Szerintem egy egyszerü és gyors megold'assal le kellene zárni ennek a két majomnak az ügyét! Falhoz velük, két két gumilövedökkel kilöni a szemüket, egy kicsit leverni a veséjüket, jól összerugdosni, fehér botot a kezükbe és egy igazoló papirt arról, hogy szerencsétlen véletlenek összejátszása során, de nem terrorcslekmöny következtében megvakultak így jogosultak a minimális rokkantnyugdíjra... se többet róluk
#3 | ARMOGUR - 2013. április 09. 16:15:04
Minõ igazságos ítélet lenne! Nem kell ehhez egyetem, csak megfelelõ értékrend!
#4 | anzsi a macska hala - 2013. április 09. 16:40:43
És évenként felülvizsgálatra rendelni õket, hátha mégis látnak.
#5 | Alexandros - 2013. április 09. 19:02:42
Ha Mi" köhintünk, akkor 24-óra és süllyesztõ. Lopni is csak nagyban szabad. Tehát nagyot tegyünk, hogy 7-évnél hamarabb ne vegyenek elõ! Hogy mit kívánok a hüllõknek?! Felesleges karakter.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.