Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vádat emeltek Tarjányi Péter ellen


A Fõvárosi Fõügyészség vádat emelt Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértõvel szemben egy szentesi szálloda felújítása kapcsán kialakult 440 milliós elszámolási vitából fakadó csalás miatt.

A Fõvárosi Fõügyészség jelentõs kárt okozó csalás és más bûncselekmény miatt emelt vádat Tarjányi Péter és két társa ellen.

A volt rendõr, biztonságpolitikai szakértõ 2010-ben került elszámolási vitába a Demján-cégcsoporthoz tartozó Arcadom Zrt-vel.

Az Arcadom feljelentette Tarjányi Péter cégét, a volt rendõr három napot volt õrizetben, azóta szabadlábon védekezik.
Link

Hozzszlsok


#1 | anzsi a macska hala - 2013. prilis 09. 11:51:49
Tarjányi más témákkal is foglalkozott. Lehet, hogy van összefüggés?
http://hvg.hu/kul...golni_II_J
#2 | Holdas - 2013. prilis 09. 13:17:33
A könyvében leírja mikor a Kecskeméti tanya világba rajta ütnek egy csoporton olajos idõkben és nagy pénz osztást volt éppen,Izraeli nagykövet,és a többiek osztozkodtak.És jött a telefon hogy azonnal el kell hagyniuk a helyszínt. Utána szerelt le,a könyvének címe Meglátni és megveretni.
#3 | postaimre - 2013. prilis 09. 13:33:20
Holdas én meg beszéltem azzal, aki ott volt kommandéros vezetõ az akcióban és bizony hegyekben állt a pénz és pintér sanya és a zsidó nagykövér disznó is ott volt.
#4 | gabesz - 2013. prilis 09. 13:37:50
Hogy mik nem vannak?B) Szerintem ez mind hüleség, a villanyzsidó nem mondta bes_kv
#5 | Holdas - 2013. prilis 09. 15:02:23
Igen a sanyát kifelejtettem.Az is ott volt meg,meg, még kik ?De lehet hogy csak a villanyórát mentek le-be olvasni.
#6 | postaimre - 2013. prilis 09. 15:12:12
Holdas, úgy emlékszem, hogy a határõr pk (Arnold) -ot emlegette az emberünk, de nincs jelentõsége. Korábbi elõadásaimban sokszor lemondtam ezt, ahogy azt is hogy a Kádás-Csermanyek éra alatt itt képezték ki a "nemzetközi terroristákat" is, legalábbis egy-egy csoportját.
#7 | gabesz - 2013. prilis 09. 15:17:00
Ha valakit érdekel a fentebb megnevezett "mû" http://www.scribd...megveretni
#8 | Perje - 2013. prilis 09. 21:15:10
Elolvastam wegy tucat cikket a szálló felújításával kapcsolatban, de sehol sem említik TP-t. Viszont van a történetnek egy érdekes szereplõje: Itt mint "vérbeli színész":

" A második kép idén június 25-én készült „Az ügynökök a paradicsomba mennek” címû film forgatásán a rendõrség Gyorskocsi utcai fogdájában, a volt állambiztonsági vizsgálati osztályon.

A forgatókönyv szerint Susán fõhadnagy kihallgatja Kárász Mátyás végzõs egyetemistát, akit aztán társadalmi kapcsolatként beszerveznek és 1990-ben bejuttatnak az elsõ szabadon választott magyar országgyûlésbe képviselõnek. Kárász Mátyás szerepét Karalyos Gábor fiatal színmûvész játssza a már kész, most a mozik mûsorán lévõ filmben.

Susán fõhadnagy: Zsohár Árpád

De ki ez az ismeretlen színész Susán fõhadnagy szerepében? Feltûnõen magabiztosan, rutinosan, mondhatnánk korhû szakszerûséggel, hanghordozással és gesztusokkal alakítja a rábízott szerepet. Honnan dereng fel alakja ily telitalálatként? Avatott színikritikusok sem látták még színpadon vagy filmvásznon. Akkor honnan került elõ? Csak nem most végzett levelezõ tagozaton munka és család mellett valamelyik magán tanodában megkésett szupertehetségként? Nem, tisztelettel. Ne törjék emlékezetüket. Nyeretlen kezdõként most tûnt fel elõször és tán utoljára egyfilmes meghívottként. Dézsy Zoltán rendezõ úgy gondolta, hogy Susán fõhadnagy szerepét a hitelesség kedvéért egy igazi volt állambiztonsági tisztre bízza. Mivel a reggeli kutyasétáltatások során már évekkel ezelõtt megismerte Zsohár Árpád századost, a volt III/IV (katonai elhárítás) és a volt III/I (hírszerzés) tisztjét, megkérte arra a baráti szívességre, hogy ne színészkedjen, ne csináljon semmi mást, csak adja egykori önmagát, s azt, amit kollegáitól látott-hallott „Az ügynökök a paradicsomba mennek” címû filmben. Így is történt, - teljes sikerrel. Csak a vastaps volt a jutalma a film bemutatóján, mert a példátlanul kevés pénzbõl készült film szereplõinek többsége egyébként egy vasat sem kapott, õszinte lelkesedésbõl ingyen és nagy kedvvel dolgozott. Fonák szituáció mai elanyagiasodott világunkban."
Idézet Dr. Ilkei Csaba tudományos kutatótól származott.
#9 | Perje - 2013. prilis 09. 21:26:48
Folyt.: "Susán fõhadnagy" az alvállalkozó cég vezetõje, azé a cégé, amely a szentesi szálló felújítási munkáit pályázattal megnyerte:
http://szentkoron...allo-korul

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.