Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

El√°raszthatj√°k haz√°nkat az oroszok


Csak j√≥l k√©pzett specnazo-sokan legynek, sok vassal! √Ėnmag√°ban a gondolat m√°r elrettent√Ķ lehet! De mit fognak itt csin√°lni? Zsid√≥-cig√°nyra vad√°szni, mert az van d√∂givel. Moszkvaiak t√≠zezrei venn√©nek magyar leteleped√©si enged√©lyt, ha j√≥l t√°laln√°k nekik a lehet√Ķs√©get – mondja az orosz minisztereln√∂k moderniz√°ci√≥s tan√°csad√≥ja az Alapblognak adott interj√ļban.

Vladiszlav Inozemcev, a nagy nyugati lapokban gyakran publik√°l√≥ neves kutat√≥, egy moszkvai k√∂zgazdas√°gi int√©zet igazgat√≥ja az Alapblognak adott interj√ļban elmondta: ha a magyarok √ľgyesen propag√°lj√°k eur√≥k√∂tv√©ny√©rt leteleped√©st √≠g√©r√Ķ terv√ľket, akkor csak Moszkv√°ban t√≠zezrek adj√°k el azonnal lak√°sukat, √©s vesznek a kapott p√©nz fel√©√©rt lak√°st, h√°zat Budapesten vagy a Balatonn√°l. Az orosz f√Ķv√°rosban egy k√∂zepes sz√≠nvonal√ļ ingatlan 350-400 ezer eur√≥t √©r, a parlamenti k√©pvisel√Ķk havi 6-7 ezer doll√°rt keresnek tiszt√°n. Ilyen p√©nzekhez k√©pest szinte nevets√©ges √∂sszeg a 250 ezer eur√≥ az √°lland√≥ leteleped√©si enged√©ly fej√©ben – fogalmazott az orosz tan√°csad√≥.

Hozz√°tette: mivel ez egy leg√°lis lehet√Ķs√©g, nem √ľtk√∂zne a ciprusi botr√°ny ut√°ni szigor√≠t√°ssal sem. Putyin rendelete ugyanis csak azt √≠rja el√Ķ, hogy az eltitkolt k√ľlf√∂ldi vagyonaikat fedj√©k fel az orosz politikusok.

A teljes interj√ļt itt tal√°lja.

A magyar parlament decemberben fogadta el az √°llampolg√°rs√°g megv√°s√°rl√°s√°t lehet√Ķv√© tev√Ķ t√∂rv√©nyt. Haz√°nkon k√≠v√ľl k√∂r√ľlbel√ľl 20 orsz√°gban m√Ľk√∂dik hasonl√≥ rendszer.
Link

HozzŠszůlŠsok


#21 | Alexandros - 2013. Šprilis 09. 18:52:57
istok bela - 2013. √°prilis 09. 15:18:00 USA ha d√Ķl, akkor az Izraeli zsidaj, nem us√°val fog foglalkozni, hanem az √ļj haz√°ba val√≥ bev√°ndorl√°ssal. Minden egyben itt van sz√°mukra, ami kell.
#22 | istok bela - 2013. Šprilis 09. 19:19:03
Alexandros! √Čs ha nem lenne az usa, szerinted nem irtott√°k volna ki a zsid√≥kat? Meg k√©ne √©rteni, hogy a zsid√≥k, usa n√©lk√ľl nem l√©tezn√©nek. Ki v√©gezte nekik a piszkos munk√°t a h√°bor√ļkat. Izraeli hadsereg ki tette a l√°b√°t a hat√°rain k√≠v√ľl? Lerohann√° Sz√≠ri√°t, Egyiptomot egymaga? Nem. Mi√©rt is tette volna? Van ki helyette harcoljon. √Čs itt mit √©rne usa n√©lk√ľl?
#23 | Perje - 2013. Šprilis 09. 20:15:01
Ett√Ķl a priv√°t vagyonkezel√Ķ c√©gt√Ķl sz√°rmazik a h√≠r. M√©g azt sem tartom kiz√°rtnak, hogy csak fel akarj√°k magukra h√≠vni a figyelmet ezzel a megh√∂kkent√Ķ √≠r√°ssal.
Nekik elvileg √∂r√ľlni√ľk kellene vagyonos emberek ide bek√∂zt√∂z√©s√©nek, akiknek lenne befektetni val√ľ vagyona ,hiszen abb√≥l √©lnek.
Szegény orosz nem jön ide, mert itt sem tud megélni. A gazdag pedig talál a mienknél egzotikusabb helyeket is.
Az orsoz médiában semmi nyoma annak, hogy erre özönlenének. Mennek Thaiföldre, ott már orosz telep is kialakult. A kozákokat pedig Ausztráliába hívták az ottani rokonaik.
Nem kell ezeknek sem mindent elh√≠nni, f√Ķk√©nt a t√∂bb csatorn√°n √©rkezik ide a r√©mh√≠r.:
http://www.privat...u/alapblog
#24 | Alexandros - 2013. Šprilis 09. 20:25:45
istok bela - 2013. √°prilis 09. 19:19:03 Ezekben vita nincs is k√∂zt√ľnk. Viszont ha d√Ķl USA, akkor Izrael elitj√©nek √©s kiszolg√°l√≥ hadoszlop√°nak Haz√°nk az ide√°lis. Szerint√ľk. Hogy val√≥ban az e, az T√Ķl√ľnk f√ľgg. USA d√Ķlhet, ett√Ķl potenci√°lis hatalommal b√≠r eur√≥p√°ban a zsidaj, √©s ehhez csatlakozn√°nak Hittestv√©rei majd. Hidd el minden vari√°ci√≥ra meg van nekik a kidolgozott terv.
#25 | Kedvesi - 2013. Šprilis 10. 01:51:20
Csak Judapestre meg a Balatonra? A kisebb-nagyobb vid√©ki v√°rosokat meg sem c√©lozz√°k? √Črdekes.
A r√©szeges medv√©t, nem √©ppen a k√≠gy√≥ vezeti, mert ha a muszk√°kn√°l egy zsid√≥ rossz helyre l√©p, mint Berezovszkij, h√°t akkor igen csak el√Ķre megv√°lthatja mag√°nak a s√≠rhelyet meg a parcell√°t, Berezovszkij is a nyugat szolg√°lat√°ba √°llt, biztos kipof√°zott ezt azt a Rotschild-Rockefeller band√°nak, az√≥ta ott is van ahol van.
#26 | mormota1968 - 2013. Šprilis 10. 04:59:00
Az oroszok nagyon j√≥l √©rezt√©k magukat itt n√°lunk m√°r az el√Ķz√Ķ rendszerben is, nem is csod√°lkozom rajta, ha vissza v√°gynak.J√∂hetnek, de csak ha nem zsid√≥k √©s hajland√≥ak seg√≠teni nek√ľnk kitakar√≠tani az orsz√°gunkb√≥l a parazit√°kat.Annak idej√©n m√°r b√°nom, hogy nem haszn√°ltam ki a lehet√Ķs√©get, mikor az orosz menyecsk√©k magyar f√©rfiakhoz mentek feles√©g√ľl, csak hogy maradhassanak.Nagyon sz√©pek az orosz l√°nyok √©s hasonl√≥ a lelki vil√°guk a magyarok√©hoz.K√°r hogy ellens√©gek voltunk m√°r oly sokszor.Nagy k√°r! Az orosz j√≥ sz√∂vets√©ges lett volna, jobb mint a n√©met, meg most a nyugat a zsid√≥kkal, az biztos.
#27 | ssman - 2013. Šprilis 10. 07:57:24
Nem j√∂n ide semmif√©le orosz, aki meg j√∂n, az igaz oroszul besz√©l, meg h√©ber√ľl. Ne d√Ķljetek m√°r be minden fa-szs√°gnak.
#28 | kaponya jozsef - 2013. Šprilis 10. 14:50:04
ssman igazad van eg ynagy hatalmi orszagn√Ľbol miert j√Ķnne valaki eg csatlosba. bar √©n szivesen veszem √Ķket. mint a t√Ķ√Ķbi mast
#29 | Kedvesi - 2013. Šprilis 10. 18:32:21
Nem érted mit mond a Waffen SS mann, miért jönne ide az átlag orosz a nyomorba? Semmiért, ezek Oroszországi zsidók, ha igaz a hír.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.