Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ennyire hiszékenyek az amerikaiak


Ez nagyon j√≥! K√∂zel√≠tenek...persze ez mind marhas√°g, csak nem akkor, nem ott √©s nem √ļgy. A gy√≠kok meg nem emberek √©s ez az√©rt kezd kit√Ľnni! A reptili√°n nem te√≥ria, hanem t√©ny, ahogy a hebred-hibrid sem lett emberr√©!
Az Egyes√ľlt √Āllamokban a demokrat√°k h√°rom, a republik√°nusok √∂t sz√°zal√©ka hisz az emberalakot √∂lt√Ķ gy√≠kemberekben.

Az amerikaiak 28 sz√°zal√©ka szerint Szadd√°m Husszein keze benne volt a 2001. szeptember 11-i terrort√°mad√°sban, 13 sz√°zal√©kuk szerint Barack Obama az Antikrisztus, 14 sz√°zal√©kuk szerint l√©tezik √ďri√°sl√°b, √©s 7 sz√°zal√©kuk szerint a holdrasz√°ll√°s kital√°ci√≥ – der√ľl ki a Public Policy Polling orsz√°gos felm√©r√©s√©b√Ķl.
another-alien-from-men-in-black-3

A k√∂zv√©lem√©ny-kutat√≥ c√©g nemr√©g publik√°lt eredm√©nyei szerint az amerikaiak 29 sz√°zal√©ka szerint l√©teznek f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek, 5 sz√°zal√©kuk szerint Paul McCartney 1966-ban meghalt, √©s az√≥ta egy altereg√≥ helyettes√≠ti, √©s egytized√ľk hisz abban, hogy az amerikai korm√°ny alattomos megfontol√°sokb√≥l ad fluort az iv√≥v√≠zhez.

Kider√ľlt tov√°bb√°: minden harmadik amerikai szerint humbug a glob√°lis felmeleged√©s, minden √∂t√∂dik megk√©rdezett gondolja √ļgy, hogy a korm√°ny eltussolta egy uf√≥ lezuhan√°s√°t √öj-Mexik√≥ban 1947-ben, m√≠g negyedennyien osztj√°k azt a n√©zetet, hogy a rep√ľl√Ķg√©pek kondenzcs√≠kj√°val a korm√°ny k√°ros anyagokat fecskendez polg√°raira.

A felm√©r√©s eredetileg arra keresett v√°laszt, hogy a republik√°nus √©s demokrata szavaz√≥k hisznek-e ink√°bb a k√∂zismert √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letekben. A k√ľl√∂nbs√©g a politikai felhangokkal rendelkez√Ķ k√©rd√©sekben a legnagyobb: m√≠g a demokrata szavaz√≥k 72%-a gondolja, hogy George Bush hazudott az iraki t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyverekkel kapcsolatban, a republik√°nusok mind√∂ssze 13%-a osztja ezt a v√©lem√©nyt.

Ezzel szemben a demokrat√°k 13%-a szerint tudott el√Ķre az amerikai korm√°ny a szeptember 11-i terrort√°mad√°sr√≥l, m√≠g a republik√°nus szavaz√≥k mind√∂ssze 8%-a volt ezen a n√©zeten. Elt√©r√©st tal√°ltak a kutat√≥k a gy√≠kemberek meg√≠t√©l√©s√©ben is: a demokrat√°k 3, m√≠g a republik√°nusok 5%-a hiszi, hogy emberalakot √∂lt√Ķ gy√≠kemberek pr√≥b√°lj√°k √°tvenni a hatalmat a F√∂ld√∂n.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Balu - 2013. Šprilis 09. 20:28:35
Fily√ļk s Ly√°nyok,

√©ppeg elkolb√°szoltam a jewtube-on √©s megn√©ztem kb. 4-5 2013-ra be√≠g√©rt film (mind szuperprodukci√≥) el√Ķzetes√©t. Az NWO teljes g√°zzal √©s g√Ķzzel hengerli majd a tudatunk alj√°t, hogy a teteje ann√°l gyorsabban d√Ķlj√∂n a megfelel√Ķ ir√°nyba. Ha nem haragszotok meg, csak r√∂viden betenn√©m ide p√°r ilyen film sztorij√°t term. a teljess√©g ig√©nye n√©lk√ľl (pl. a klasszikus zombies zs√°nert teljess√©ggel ignor√°lom, pedig abb√≥l is lesz egy rak√°s):

1, A burok / The Host http://www.youtub...cfISpMeQqI
A F√∂ldet elfoglalta a vil√°g√Ľrb√Ķl √©rkez√Ķ idegen faj, amelynek tagjai ir√°ny√≠t√°suk al√° vonj√°k az emberek elm√©j√©t, mik√∂zben test√ľket √©rintetlen√ľl hagyj√°k. Az emberis√©g t√ļlnyom√≥ r√©sze feladta, az √Ķ test√ľk m√°r csak egy burok. A betolakod√≥k a F√∂ldet paradicsomm√° v√°ltoztatt√°k. Saj√°t maguk sz√°m√°ra.

2, T√Ľzgy√Ľr√Ľ / Pacific Rim http://www.youtub...rxmaMT9gFU
Az idegenek nem a vil√°g√Ľrb√Ķl √©rkeztek, hanem a Csendes √≥ce√°n m√©ly√©r√Ķl. Ilyen bazi nagy sz√∂rnyek kezdetk kim√°szni a tengerb√Ķl. Az emberis√©g ellen√°ll: valami transzformer-szer√Ľ, de szint√©n bazi nagy (szlogen: "a sz√∂rnyek ellen sz√∂rnyek harcolnak";) g√©pekkel veszik fel a harcot, amiket t√°volr√≥l ir√°ny√≠tanak valamilyen virtu√°lis p√°nc√©lba b√ļjt f√°jterek

3, A Föld után / After Earth http://www.youtub...nSXjKAvbsA
Will Smith egy kissr√°ccal lezuhan egy bolyg√≥n, ahol dzsungel van √©s vad√°llatok. Szlogen: "a f√©lelem nem val√≥s√°gos - f√©lre ne √©rts: a vesz√©ly val√≥di, de a f√©lelem rajtunk m√ļlik." "Tudod hol vagyunk? Ez a F√ĖLD..."

4, Z vil√°gh√°bor√ļ / World War Z http://www.youtub...cgr-ZMsAPg
Amerikai h√©tk√∂znap, amelybe Nyujork ucc√°in sz√≥ szerint berobban a vil√°gh√°bor√ļ. Nem igaz√°n l√°tni, ki is az ellen, de a h√°bor√ļ "vil√°gm√©ret√Ľ" √©s brut√°lis "n√©pess√©gzuhan√°st" hoz. H√°listennek Brad Pitt v√©g√ľl meggondolja mag√°t √©s a kisl√°ny√°val val√≥ barkochb√°z√°s helyett m√©gis ink√°bb megmenti a F√∂ldet. K√ľl√∂n√∂sen azok a jelenetk hat√°sosak, ahol az emberek hangyak√©nt ezres√©vel d√∂glenek halomra.

5, Feledés / Oblivion http://www.youtub...dvD8W_fcFE
Jack Harper (Cruise) az utols√≥ F√∂ld√∂n √©l√Ķ embert alak√≠tja, aki azokat a dr√≥nokat b√ľtyg√∂lgeti, melyek feladata, hogy √ļjra √©lhet√Ķ helly√© tegy√©k a bolyg√≥t. A dolgok azonban teljesen √ļj ir√°nyt vesznek, amikor a bolyg√≥ra lezuhan egy √Ľrhaj√≥, benne egy gy√∂ny√∂r√Ľ n√Ķi pil√≥t√°val, akinek inform√°c√≥i miatt Harper √©lete fenekest√ľl felfordul. Tommy fi√ļ teh√°t vil√°got ment, rutinfeladat, ugyeb√°r.


...Nagyszer√Ľ √©vadunk lesz!!!
#12 | turan - 2013. Šprilis 09. 20:59:21
#13 | Balu - 2013. Šprilis 09. 21:06:24
H√ļ baeg ez az√©rt nem semmi!!!
http://www.youtub...h750wiTj6g
#14 | ARMOGUR - 2013. Šprilis 09. 21:28:15
Tur√°n! El nem tudom k√©pzelni, hogy ilyen ronda k√ľls√Ķh√∂z hogy tartozhat nagyobb √©rtelem, mint az ember√©!
#15 | anzsi a macska hala - 2013. Šprilis 09. 22:51:13
A terrorista mint ellens√©g elavult. Az √ļj ellens√©g a f√∂ld√∂nk√≠v√ľli.
#16 | Vacak - 2013. Šprilis 09. 22:51:43
Itt van a film amit kerestek:

Kedves ellenségem
#17 | Kedvesi - 2013. Šprilis 10. 02:02:04
Nem. √öj ellens√©g, √Čszak-Korea, akiknek √Ķk int√©zt√©k az ur√°ncentrifug√°kat.
#18 | mormota1968 - 2013. Šprilis 10. 04:37:26
Azok akik nem tudj√°k hol van Magyarorsz√°g √©s folyton √∂sszekeverik Judapestet Bukaresttel, s√Ķt m√©g Eur√≥pa t√©rk√©p√©vel sincsenek tiszt√°ban, b√°r sokuk felmen√Ķi inn√©t sz√°rmaztak el, nos azok nem csak hisz√©kenyek, de v√©gtelen√ľl ostob√°k is.Egy√©bk√©nt √©n hiszek a gy√≠kember elm√©letben, m√°r csak a t√∂rt√©nelmi bizony√≠t√©kok miatt is.√Čs hogy l√©teznek nem k√©ts√©ges sz√°momra, s√Ķt egy agyilag nagyon beteg fajt is siker√ľlt kiteny√©szteni√ľk, akiknek m√°ni√°juk, hogy √Ķk a kiv√°lasztott faj √©s ehhez m√©rten sz√©p csendben √°t is veszik minden orsz√°gban, minden nemzet felett az uralmat, az ir√°ny√≠t√°st.Szint√©n sz√©p csendben, alattomosan kiirtva minden befogad√≥ orsz√°g √Ķshonos lak√≥it.Igen l√©teznek ezek a hidegv√©r√Ľ h√ľll√Ķk √©s ez√©rt van, hogy nem tudnak szeretettett √©rezni m√°s emberek ir√°nt, mert √Ķk nem ehhez a fajhoz tartoznak.Hidegek k√≠v√ľl-bel√ľl.

Az asztronaut√°kon k√≠v√ľl l√°tta m√°r b√°rki is a Hold s√∂t√©t oldal√°t?√Čn k√©szs√©gesen elhiszem, hogy a Hold √©lhetetlen, lakatlan √©s nincs rajta bel√©legezhet√Ķ leveg√Ķ sem, de csak az√©rt √©s csak is az√©rt, mert sz√°momra teljesen idegen emberek azt mondt√°k.Bebizony√≠tani az ellenkez√Ķj√©t nem tudom, de hiszek benne, hogy nagyon is van √©let a Holdon.H√ľlye volna az a faj, aki nem haszn√°lna ki egy ilyen lehet√Ķs√©get, hogy egy az emberis√©g n√©h√°ny kiv√°lasztott tagj√°n k√≠v√ľl megk√∂zel√≠thetetlen bolyg√≥n ne alap√≠tson b√°zist ahonn√©t biztons√°gosan tanulm√°nyozhatj√°k az emberis√©get.√Čn hiszek David Ick√©nek, mert amiket mond azok sz√°momra el√©g logikusnak t√Ľnnek.

Szaddám Husszein sok disznóságot csinált már CIA-és korában is, de 9, 11-et akkor is a zsidók csinálták és neki sok köze nem volt hozzá, az tuti.

√ďri√°sl√°b.Mi√©rt ne! Sok ismeretlen r√©sze van az√©rt m√©g ennek a bolyg√≥nak √©s tudjuk, hogy az √Ķskor se olyan volt, ahogy azt tan√≠tott√°k nek√ľnk.

A Holdra sz√°ll√°s megt√∂rt√©nt, csak nem akkor, hanem m√°r j√≥val el√Ķbb √©s szerintem nem az amcsik j√°rtak ott legel√Ķsz√∂r.

A fluor t√©ma nem k√©rd√©ses, igaz.A felmeleged√©s igaz, csak nem √ļgy ahogy azt beadj√°k az embereknek.

√öj Mexik√≥ban k√©t UFO zuhant le, nem egy √©s m√©g az sem biztos, hogy nem emberek keze √°ltal √©p√ľlt."Hitler cs√©szealjai."

A vegyi
cs√≠koz√°s sz√°momra is egy√©rtelm√Ľ m√©rgez√©s.Persze nem szeretn√©k, ha t√ļl gyorsan, l√°tv√°nyosan sokan bele d√∂glen√©nek, de az immunrendszer√ľnket fokozatosan gyeng√≠ti, az biztos.√Čs √©p ez a dolog l√©nyege, √ļgy √∂lni, hogy ne t√Ľnj√∂n gyilkoss√°gnak.R√©gi j√≥l bev√°lt zsid√≥ m√≥dszer.George Bush meg egy√©rtelm√Ľen egy hazug f√©reg, ahogy a t√∂bbi is vil√°gszerte, k√∂zte a mi politikusaink is.

Imre! A kereset film címe:Enemy mine.Kedves ellenségem. Egyszer még láttam, hogy fent volt a teljes film a YouTube-on, de már levették.De angolul még fent van.
#19 | postaimre - 2013. Šprilis 10. 07:32:41
Balu csak ilyen "nemember" kateg√≥ri√°k j√∂nnek el√Ķ mostans√°g, vagy "ember feletti" k√©pess√©ggel, vagy m√°s bolyg√≥r√≥l (aszgard)...
A Zöld lámpás, Thor, A csatahalyó de a J.I. Joe is arra tendál. A lényeg, hogy van az ember és vannak a nememberek, a mások.

Err√Ķl sz√≥l a "m√°ss√°g" elfogadtat√°s√°nak er√∂ltet√©se is minden vonatkoz√°sban.
#20 | Gridaj - 2013. Šprilis 10. 09:17:37
Istók Béla. Láss csodát! s_hol

Itt a "Kedves ellenségem" :

felirat: http://www.opensu...movie-3601

film: http://torrent-ke...Enemy+Mine

:)

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.