Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ennyire hiszékenyek az amerikaiak


Ez nagyon j√≥! K√∂zel√≠tenek...persze ez mind marhas√°g, csak nem akkor, nem ott √©s nem √ļgy. A gy√≠kok meg nem emberek √©s ez az√©rt kezd kit√Ľnni! A reptili√°n nem te√≥ria, hanem t√©ny, ahogy a hebred-hibrid sem lett emberr√©!
Az Egyes√ľlt √Āllamokban a demokrat√°k h√°rom, a republik√°nusok √∂t sz√°zal√©ka hisz az emberalakot √∂lt√Ķ gy√≠kemberekben.

Az amerikaiak 28 sz√°zal√©ka szerint Szadd√°m Husszein keze benne volt a 2001. szeptember 11-i terrort√°mad√°sban, 13 sz√°zal√©kuk szerint Barack Obama az Antikrisztus, 14 sz√°zal√©kuk szerint l√©tezik √ďri√°sl√°b, √©s 7 sz√°zal√©kuk szerint a holdrasz√°ll√°s kital√°ci√≥ – der√ľl ki a Public Policy Polling orsz√°gos felm√©r√©s√©b√Ķl.
another-alien-from-men-in-black-3

A k√∂zv√©lem√©ny-kutat√≥ c√©g nemr√©g publik√°lt eredm√©nyei szerint az amerikaiak 29 sz√°zal√©ka szerint l√©teznek f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek, 5 sz√°zal√©kuk szerint Paul McCartney 1966-ban meghalt, √©s az√≥ta egy altereg√≥ helyettes√≠ti, √©s egytized√ľk hisz abban, hogy az amerikai korm√°ny alattomos megfontol√°sokb√≥l ad fluort az iv√≥v√≠zhez.

Kider√ľlt tov√°bb√°: minden harmadik amerikai szerint humbug a glob√°lis felmeleged√©s, minden √∂t√∂dik megk√©rdezett gondolja √ļgy, hogy a korm√°ny eltussolta egy uf√≥ lezuhan√°s√°t √öj-Mexik√≥ban 1947-ben, m√≠g negyedennyien osztj√°k azt a n√©zetet, hogy a rep√ľl√Ķg√©pek kondenzcs√≠kj√°val a korm√°ny k√°ros anyagokat fecskendez polg√°raira.

A felm√©r√©s eredetileg arra keresett v√°laszt, hogy a republik√°nus √©s demokrata szavaz√≥k hisznek-e ink√°bb a k√∂zismert √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letekben. A k√ľl√∂nbs√©g a politikai felhangokkal rendelkez√Ķ k√©rd√©sekben a legnagyobb: m√≠g a demokrata szavaz√≥k 72%-a gondolja, hogy George Bush hazudott az iraki t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyverekkel kapcsolatban, a republik√°nusok mind√∂ssze 13%-a osztja ezt a v√©lem√©nyt.

Ezzel szemben a demokrat√°k 13%-a szerint tudott el√Ķre az amerikai korm√°ny a szeptember 11-i terrort√°mad√°sr√≥l, m√≠g a republik√°nus szavaz√≥k mind√∂ssze 8%-a volt ezen a n√©zeten. Elt√©r√©st tal√°ltak a kutat√≥k a gy√≠kemberek meg√≠t√©l√©s√©ben is: a demokrat√°k 3, m√≠g a republik√°nusok 5%-a hiszi, hogy emberalakot √∂lt√Ķ gy√≠kemberek pr√≥b√°lj√°k √°tvenni a hatalmat a F√∂ld√∂n.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | GERRY - 2013. Šprilis 09. 16:25:51
"A reptili√°n nem te√≥ria, hanem t√©ny," - az√©rt mert hisz benne m√©g nem t√©ny, az√©rt mert nem hiszek benn√ľk m√©g lehetnek...

Maradjunk ennyiben!
#2 | JoskaPista - 2013. Šprilis 09. 16:45:34
Mintap√©ld√°ja annak, hogy hogyan kell a kamut meg a realit√°st √∂sszekavarni ahhoz, hogy az emberek csak legyintsenek a val√≥s probl√©m√°k hallat√°n. Abban viszont nem lenn√©k biztos, hogy a sz√°mok a val√≥s√°got t√ľkr√∂zik, az ilyen statisztik√°kkal igyekeznek azt a l√°tszatot kelteni az √©bredez√Ķkben, hogy teljesen egyed√ľl vannak.
#3 | atya - 2013. Šprilis 09. 17:00:52
Valami van, mert a s√°rk√°ny ugyan olyan kiemelt szerepet √©s marketinget kap a m√©di√°ban √©s a h√©tk√∂znapokban, mint az √∂rd√∂g. A kett√Ķt teh√°t a zsid√≥k megnyilv√°nul√°sai alapj√°n egy lapon lehet eml√≠teni. B√°r ugye m√©g √∂rd√∂ggel sem tal√°lkozott senki, de olyan emberrel, akiben az √∂r√∂d√∂g lalkik, minden nap.
Els√Ķsorban nem fizikai teremtm√©nyk√©nt tudom ezek l√©tez√©s√©t, hanem szellemik√©nt. A szellem ir√°ny√≠tja a testet, ilyenform√°n, akinek gonosz lelke az maga a megtestes√ľlt bestia, √∂rd√∂g, vagy s√°rk√°ny m√°r fizikai form√°ban, ember k√©p√©ben.
(Egyed√ľl a k√≠nai kult√ļr√°t nem tudom ebbe a k√©pbe beleilleszteni). Azt√°n persze, hogy ki mit gondol a l√©tez√©s r√©szleteivel kapcsolatban, az mindenki maga d√≥ga, b√°r vigy√°zni kell a r√©szletekkel is, mert abban lakozik az √∂rd√∂g! :)
#4 | dengizin - 2013. Šprilis 09. 17:05:47
Az amerikaiak nem h√ľly√©k!?... :D

YouTube Videů
#5 | postaimre - 2013. Šprilis 09. 17:11:10
Gerry, nem hit k√©rd√©se, de kicsit m√°sk√©ppen van az, mint ahogy eddig nem tudtuk. Sz√©pen lassan j√∂nnek el√Ķ vele.

Atya a sárkány magyarul sárkánygyíkként is szerepel.

Nem az a l√©nyeg, hogy van, vagy nincs, hanem az, hogy ha m√°r ilyen szinten el√Ķveszik √©s h√ľlyes√©gnek titul√°lj√°k akkor a k√∂vetkez√Ķ f√°zis is hamarosan kell j√∂jj√∂n.

Fajh√°bor√ļ ez, ak√°rhonnan n√©zz√ľk.

Az "ororsz" nyelvis√©g a "gy√≠k" sz√≥ban a magyar vad jelent√©st √Ķrizte meg.

M√≠g a magyar gy√≠k sz√≥ a K√ćGY(√≥) ford√≠tottja...., de t√©nyleg nem ez a l√©nyeg, hanem amit mndezzel a cikksorozattal mondani akarnak.

Gerry, seg√≠ts m√°r l√©gyszi. Volt egy r√©gebbi sci-fi, amikor egy bolyg√≥n lezuhant egy csat√°z√≥ z√Ľrhaj√≥ √©s egy ellens√©ges is, azt√°n √∂sszehaverkodtak √©s megsz√ľlt a humanod egy ut√≥dot, amit azt√°n az emberek rabszolg√°nak elvittek √©s az ember azt√°n kiszabad√≠totta....

Ja, ez√°rt is dinoszauruszoznak mostan√°ban egyre t√∂bbet. Nem √ļgy volt az a "kihal√°sos" t√∂rt√©net √©s az "emberis√©g" keletkez√©se sem √©s nagyj√°b√≥l semmi, ahogy mondt√°k.
#6 | istok bela - 2013. Šprilis 09. 17:18:31
IMRE! Kedvenc filmem. http://www.imdb.c...tt0089092/
Online letöltést ne keress mert nem találni, de még a torrenten sincs már sidelve. :@
#7 | Alexandros - 2013. Šprilis 09. 18:41:03
GERRY - 2013. √°prilis 09. 16:25:51 A j√©ghegy cs√ļcsa alatt sok minden van.
#8 | postaimre - 2013. Šprilis 09. 19:20:26
N√©la, pont erre, de van m√°r durv√°bb is, s√Ķt csak az van.
#9 | Gutai Zub - 2013. Šprilis 09. 19:33:02
Az amerikaiak nem h√ľly√©k?

1997-ben, Kleberg k√∂rzetben, Texas √°llam, a helyi √∂nkorm√°nyzat egyhang√ļan megszavazta, hogy betiltj√°k a "hello" k√∂sz√∂n√©si form√°t. Helyette, hivatalosan csak "Heaven-O"-val lehet k√∂sz√∂nni.
Indoklás: a Hello-ban a "hell" szó poklot jelent, így kicserélték a mennyország, "heaven" kifejezéssel.
(√ľzenni k√©ne nekik, hogy √ľljenek m√°r fel egy heavenicopterre, √©s ir√°ny a bolondokh√°za)
#10 | Perje - 2013. Šprilis 09. 19:45:39
√Čn is elhiszem, amit ez a k√≠nai katinatiszt mond: az √ļj mad√°rinfluenza, a H7N9 egy amerikaiak √°ltal kifejlesztett bio-pszichol√≥giai fegyver. Lehet ebben igazs√°g, mert nem v√©letlen√ľl fektet az ameriai eln√∂k olyan nagy hangs√ļlyt ez agy m√Ľk√∂d√©s√©nek felt√©rk√©pez√©se√©re. A napokban volt err√Ķl itt sz√≥. ( √°pr.3)
url]http://www.scmp.com/comment/blogs/article/1209796/pla-officer-calls-h7n9-virus-us-bio-psychological-weapon[/url]

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.