Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nem l√Ķne le minden √©szak-koreai rakt√©t√°t az USA


Fosson minden "k√ľlf√∂ldi" D√©l-Kore√°b√≥l, azt√°n egyes√ľlhetnek minden nagyobb c√©c√≥ n√©lk√ľl √Čszakkal.
Csak abban az esetben tan√°csos lel√Ķni √©szak-koreai rak√©t√°kat, ha azok az Egyes√ľlt √Āllamokat vagy a t√©rs√©gbeli sz√∂vets√©geseit fenyegetik – jelentette ki keddi szen√°tusi meghallgat√°s√°n az amerikai fegyveres er√Ķk csendes-√≥ce√°ni parancsnoka.

"Ezt nem javasoln√°m" – v√°laszolta Samuel Locklear tengernagy, amikor a szen√°tus v√©delmi bizotts√°g√°ban azt k√©rdezt√©k t√Ķle, hogy minden √Čszak-Kore√°ban felbocs√°tott rak√©ta lel√∂v√©s√©t t√°mogatja-e.

Az amerikai katonai vezet√Ķ hangs√ļlyozta, nyilv√°nval√≥an javasoln√° az √©szak-koreai rak√©t√°k "elfog√°s√°t", ha az az Egyes√ľlt √Āllamok vagy a sz√∂vets√©geseinek v√©delm√©ben t√∂rt√©nne.

Locklear tengernagy azt mondta, hogy a rak√©t√°k r√∂pp√°ly√°ja gyorsan kisz√°m√≠that√≥. R√°mutatott viszont, hogy √Čszak-Kore√°nak a nukle√°ris fegyver- √©s a strat√©gia ballisztikus rak√©taprogramjai "nyilv√°nval√≥ √©s k√∂zvetlen" fenyeget√©st jelentenek az Egyes√ľlt √Āllamokra √©s t√©rs√©gbeli sz√∂vets√©geseira. A tengernagy szerint az amerikai √©s a sz√∂vets√©ges k√©szen √°llnak egy, a kommunista orsz√°gb√≥l kiindul√≥ esetleges csap√°s elh√°r√≠t√°s√°ra.

Szerinte √Čszak-Korea √ļj √©s fiatal vezet√Ķje a m√ļlt √©vet hatalm√°nak konszolid√°ci√≥j√°ra haszn√°lta fel. Azt mondta, Kim rezsimje harci egys√©geinek nagy r√©sz√©t a k√©t Kore√°t elv√°laszt√≥ demilitariz√°lt √∂vezet mellett √°llom√°soztatja, ami fenyeget√©st jelent az amerikai √©s d√©l-koreai katon√°k √©s civil alkalmazottak sz√°m√°ra. A tengernagy nem z√°rta ki a tov√°bbi √©szak-koreai provok√°ci√≥k lehet√Ķs√©g√©t.

Carl Levin, a szen√°tus v√©delmi bizotts√°g√°nak eln√∂ke a meghallgat√°son kijelentette, hogy az √©szak-koreai rezsim fenyeget√©sei "√ļgy t√Ľnik, meghaladj√°k a k√©pess√©geit". Ezeknek bevet√©se a szen√°tor szerint nagyon val√≥sz√≠n√Ľtlen, mert az "teljes m√©rt√©kben szemben √°llna a rezsim els√Ķdleges c√©lj√°val, a t√ļl√©l√©ssel". Ugyanakkor r√°mutatott, hogy az √©szak-koreai szavak √©s l√©p√©sek nem maradnak k√∂vetkezm√©nyek n√©lk√ľl.

Levin megk√©rd√Ķjelezte az Obama-korm√°nynak azt a d√∂nt√©s√©t, hogy az √©szak-koreai retorika k√∂zepette elhalasztja egy interkontinent√°lis ballisztikus rak√©ta k√≠s√©rleti felbocs√°t√°s√°t. Locklear viszont kijelentette, hogy egyet√©rt azzal, mert az Egyes√ľlt √Āllamok az elm√ļlt napokban meghozott egy√©b int√©zked√©seivel √©rt√©sre adta, hogy k√©sz √©s k√©pes megv√©deni mag√°t √©s sz√∂vets√©geseit.

Levin sz√≥ba hozta, hogy Barack Obama a k√∂zelm√ļltban eszmecser√©t folytatott Hszi Csin-ping k√≠nai eln√∂kkel √Čszak-Kore√°r√≥l. Locklear elmondta, hogy a t√©m√°r√≥l √Ķ is besz√©lt k√≠nai katonai vezet√Ķkkel.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2013. Šprilis 10. 08:44:11
Leállítják az USA harci gépeinek harmadát

A k√∂lts√©gvet√©si megszor√≠t√°sok miatt f√∂ldre k√©nyszer√ľl az amerikai l√©gier√Ķ hadrendbe √°ll√≠tott harci rep√ľl√Ķg√©peinek mintegy egyharmada - jelentette ki kedden Mike Hostage t√°bornok, az amerikai l√©giharc-parancsnoks√°g vezet√Ķje a virginiai Langley-Eustis t√°maszponton.

A k√©nyszerle√°ll√°s az Egyes√ľlt √Āllamokban, Eur√≥p√°ban √©s a csendes-√≥ce√°ni t√©rs√©gben √°llom√°soz√≥ er√Ķket egyar√°nt √©rinti majd. A l√©gier√Ķ egyel√Ķre nem k√∂z√∂lte a takar√©koss√°gi int√©zked√©sek √°ltal k√∂zvetlen√ľl s√ļjtott egys√©gek √©s b√°zisok list√°j√°t.
http://hvg.hu/vil...rmadat#rss

Lézerfegyvereket állít hadrendbe Amerika Irán közelében
El√Ķsz√∂r √°ll√≠t rendszerbe hadihaj√≥in l√©zerfegyvereket az amerikai haditenger√©szet, m√©ghozz√° Ir√°n k√∂zel√©ben - √≠rt√°k kedden amerikai napilapok.
http://atv.hu/cik..._kozeleben
#2 | kukackac - 2013. Šprilis 10. 13:10:54
2.bp.blogspot.com/-o6GNncJK_FM/UWQeaxixysI/AAAAAAAAFks/9CqQU7eVnoE/s320/a+jew+american++actual+waving.gif
#3 | kaponya jozsef - 2013. Šprilis 10. 14:45:27
ugy √©rzem hogy akkor az atlantist√°k m√°r az utoslo fel von√°sra k√©sz√Ľlnek sajnos a dronokkal nem lehet mindent megoldani. gondolom iranak ha volt esze akkor mar l√©zer fehyvert szerezhetet be oroszoktol.
#4 | kaponya jozsef - 2013. Šprilis 13. 12:50:16
ezt alézer fegyvert mar az oroszok használtak a kinaiak ellen 1970 ben . meg ruzscsov elvtárs idején
#5 | kaponya jozsef - 2013. Šprilis 13. 12:50:42
ezt alézer fegyvert mar az oroszok használtak a kinaiak ellen 1970 ben . meg ruzscsov elvtárs idején

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.