Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jåsdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tovĂĄbbiakban szakmai oldalkĂ©nt mĂŒködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjåtok - elérhetö.)

Klikkelj rĂĄ: Posta Imre Youtube oldala
..................

Halålra vertek a rendÔrök egy férfit


Na végre! Tökös legények! ElÔször a kapitånyt és a kapitåny kapitånyåt és elÔtte pintérsany måsolatot kellett volna demokratikusan fejbe Ôni, majd a cigånyt péppé. Remélem lesz még ilyen bizalomkeltÔ hír, csak a parlamenti rabbinåtus lesz a pép tårgya! Lopås miatt hallgattåk ki. Az egyik hozzåtartozója szerint péppé verték a fejét.

A baon.hu a PetĂ”fi NĂ©pĂ©re hivatkozva szĂĄmolt be elsĂ”kĂ©nt a brutĂĄlis bĂ»ncselekmĂ©nyrĂ”l. Azt Ă­rja, hogy az izsĂĄki rendĂ”rĂ”rsön hallgattak ki a napokban egy orgovĂĄnyi fĂ©rfit. Kisebb lopĂĄssal gyanĂșsĂ­tottĂĄk a rendĂ”rök, kihallgatĂĄs közben azonban meghalt. Aki azonosĂ­totta holttestĂ©t, azt ĂĄllĂ­totta, hogy pĂ©ppĂ© volt verve az arca.

GĂĄl KristĂłf, a BĂĄcs-Kiskun Megyei RendĂ”r-fĂ”kapitĂĄnysĂĄg sajtĂłszĂłvivĂ”je az ĂŒgy kapcsĂĄn azt mondta, hogy a KiskĂ”rösi RendĂ”rkapitĂĄnysĂĄg vezetĂ”je ĂĄprilis 9-Ă©n kĂ©t rendĂ”r szolgĂĄlati viszonyĂĄt szĂŒntette meg azonnali hatĂĄllyal. A KecskemĂ©ti NyomozĂł ÜgyĂ©szsĂ©g kĂ©nyszervallatĂĄs Ă©s halĂĄlt okozĂł testi sĂ©rtĂ©s miatt nyomoz.
Link

Hozzászólások


#1 | Balu - 2013. április 10. 16:15:09
"Aki azonosította holttestét, azt ållította, hogy péppé volt verve az arca."
Håt Ô nyilvån azt mondja, de csak volt halottkém is. Oszt minek kellett azonosítani, amikor mår rég tudtåk, kicsoda?
#2 | postaimre - 2013. április 10. 16:42:55
Balu, mår halott volt és az azonosítås a pépre vonatkozott, az meg stimmölt. Megnézték, hogy elég pép-e és nem volt az, így pépesítettek rajta. Persze nem kizårt, hogy csak a szexuålis jåtékuk fajult el, mert ezek a "renÔrök" oda vannak a cigånyokért és -tól,, azok meg buknak a fak-abåtra. Egy brancs, csak most valamiért nem értettek szót.
#3 | ARMOGUR - 2013. április 10. 18:36:53
Na végre! A többivel is így kéne bånni!Javulna a bûnözési statisztika!
Esetleg egy-két zsidó bûnözÔvel is eljåtszhatnåk ezt!
#4 | eleven68 - 2013. április 10. 19:25:40
Na, egy jĂł hĂ­r !!
Most nem a rendÔrt verték meg, hanem a rendÔrnek lett tele a hócipÔje !!!
Ez így van rendjén !!!
#5 | postaimre - 2013. április 10. 19:31:57
Most mondta be a tívi is! A "tetteseket" Ôrizetbe vették. GyerkÔcök, alakul ez! Lassan, nyögve nyelÔsen, de hamarosan csak belezés lehet végre és nem csak a rovåsunkra!
#6 | Klotild - 2013. április 10. 20:19:09
Nem olyan rĂ©gen egy fiatal srĂĄcot is elfogĂĄskor Ășgy kicsinĂĄltak, hogy meghalt mielĂ”tt elvittĂ©k volna kihallgatĂĄsra. TörtĂ©nt valami elmarasztalĂĄs? HĂ­r van-e?
#7 | postaimre - 2013. április 10. 20:48:16
Lecsuktåk Ôket, minÔsített eset és a kiskÔrösi kapitåny is menesztve...., de jól gerjesztik a szitut. Tetszik!

Krémer zsidó mår nyekereg. Ezt még nem tették a nyaktekerÔbe? Kår lenne lemaradni arról, mit filozofål utolsó szusszanåsåval.

Az utĂłbbi hĂĄrom Ă©vben fölerĂ”sĂ­tettek egy, az erĂ”szakot preferĂĄlĂł rendĂ”ri szubkultĂșrĂĄt”
LĂĄthatĂł, hogy hovĂĄ vezethet az 2011-es a törvĂ©nymĂłdosĂ­tĂĄs, amely szerint a gyanĂșsĂ­totti kihallgatĂĄs elsĂ” kĂ©t napjĂĄn nem kell ĂŒgyvĂ©di jelenlĂ©t – közölte megkeresĂ©sĂŒnkre KrĂ©mer Ferenc szociolĂłgus, akit az izsĂĄki fogdĂĄban agyonvert gyanĂșsĂ­tott esete apropĂłjĂĄn kĂ©rdeztĂŒnk.

„Nem emlĂ©kszem arra, hogy a rendszervĂĄltĂĄs Ăłta bĂĄrkit a Magyar RendĂ”rsĂ©g agyonvert volna” – közölte az atv.hu megkeresĂ©sĂ©re KrĂ©mer Ferenc szociolĂłgus, aki hĂșsz Ă©vig tanĂ­tott a RendĂ”rtiszti FĂ”iskolĂĄn. Az ismert szakember nem tudta megmondani, hogy legutĂłbb mikor fordult elĂ” ilyen MagyarorszĂĄgon, „szerencsĂ©re nem gyakori”, de – mint kĂ©rdĂ©sĂŒnkre fogalmazott, „1986-ban mĂ©g elkĂ©pzelhetĂ”, hogy törtĂ©nt ilyen”. HozzĂĄtette: olyanra emlĂ©kszik, hogy börtönĂ”ri bĂĄntalmazĂĄs következtĂ©ben rab meghalt Ă©s ez mĂĄr a rendszervĂĄltĂĄs utĂĄn törtĂ©nt.
http://atv.hu/cik...ubkulturat
#8 | Balu - 2013. április 10. 23:38:37
Imi,
a "fuck-a-bath"-ra gondĂłsz? Gabi-gabi "fuck-a-bath"?
Megmåmmost ne is haraguggyå, de låttå mån te ennél is szkítåbb arcélt?
www.miskolciharsona.hu/pictures/p1386-1.jpeg
Igen, Krémer, az Ôsnappapija még Álmosnak keverte a krémet.

"aki hĂșsz Ă©vig tanĂ­tott a RendĂ”rtiszti FĂ”iskolĂĄn"
SzegĂ­ny ember, milyen keserves csalĂłdĂĄs lehet ez most neki. HĂșsz teljes Ă©ve sulykolja a fejekbe, hogy csak akkor ĂŒtjĂŒk az elĂ­tĂ©ltet, ha magyar - ezek meg egy cigĂĄnyt vernek pĂ©ppĂ©. Ide sĂŒllyedtĂŒnk. Oda a szabadsĂĄg.

...De ezt akkor se Ă©rtem. A RENDÕRSÉG bevisz egy manĂłt, akinek ismert a szemĂ©lyazonossĂĄga, mert esetĂ©ben a kĂ©tszeres rablĂłgyilkossĂĄg kisebb lopĂĄsnak minĂ”sĂ­tendĂ”. Ezt mind jĂłl tudjĂĄk, mert a krĂ©mesbĂĄcsi megtanĂ­totta nekik. Ezek meg agyonverik mĂ©g akkor is, ha az elsĂ” light tockostĂłl kezdĂ”dĂ”en vilĂĄgos, hogy ki fogjĂĄk Ă”ket rĂșgni Ă©s bĂŒntetĂ”pert is kapnak a nyakukba. EttĂ”l fĂŒggetlenĂŒl viszont a szemĂ©lyazonossĂĄga mĂĄr akkor is ismert volt, amikor mĂ©g nem vertĂ©k bele a buksijĂĄt a radiĂĄtorba - mi okunk volna kĂ©telkedni a rendĂ”rök pedĂĄns szakĂ©rtelmĂ©ben, csak azĂ©rt, mert közben egy ĂĄrva harmatos liliomszĂĄlnak belelĂ©ptek az orcĂĄjĂĄba? AttĂłl mĂ©g a jegyzĂ”könyv Ă©rvĂ©nyes, nem? LegalĂĄbbis az, amikor bevittĂ©k.

De tudod, milyenek ezek a rohadt magyarok? Most ezt a kĂ©t rendĂ”rt a kis közössĂ©gĂŒkben imĂĄdni fogjĂĄk ezĂ©rt. És az sem kizĂĄrt, hogy nem ez lesz az utolsĂł ilyen eset, sĂ”t.
#9 | postaimre - 2013. április 11. 07:08:13
Balu, erre biztosan nem emlĂ©kszel mĂĄr. Én nem felejtek, vagy legalĂĄbbis nagyon nehezen.

A rendÔrhallgatók többsége cigånyellenes


KrĂ©mer Ferenc Ă©vek Ăłta oktat a RendĂ”rtiszti FĂ”iskola tĂĄrsadalomtudomĂĄnyi tanszĂ©kĂ©n. Több kutatĂĄst is vĂ©gzett a rendĂ”rhallgatĂłk elÔítĂ©letessĂ©gĂ©rĂ”l. FelmĂ©rĂ©sek szerint a leendĂ” rendĂ”rtisztek körĂ©ben dominĂĄns a cigĂĄnyellenessĂ©g. A szociolĂłgus-politolĂłgussal olvashatnak interjĂșt a legĂșjabb 168 ÓrĂĄban.

A kutatĂł ElÔítĂ©letessĂ©g a fĂ”iskolai hallgatĂłk körĂ©ben cĂ­mmel vĂ©gzett felmĂ©rĂ©st a RendĂ”rtiszti FĂ”iskolĂĄn 1999-ben. EbbĂ”l többek között az derĂŒl ki, hogy a hallgatĂłk több mint 96 szĂĄzalĂ©ka szerint van cigĂĄnyproblĂ©ma MagyarorszĂĄgon. A megkĂ©rdezettek többsĂ©ge Ășgy lĂĄtta: a cigĂĄnyok bĂ»nözĂ”i Ă©s egyĂ©b okokbĂłl terhet jelentenek a nem cigĂĄny populĂĄciĂł szĂĄmĂĄra.

A kirekesztĂ©st, a gyĂ»lölködĂ©st a rendĂ”rsĂ©g önmagĂĄban kĂ©ptelen kezelni, rossz vĂĄlaszaival viszont fokozhatja azokat – olvashatĂł az interjĂșban, amelyben szĂł esik mĂ©g arrĂłl is, miĂ©rt rossz munkaszervezĂ” erĂ” a parancs, Ă©s miĂ©rt kellene ĂĄtalakĂ­tani a rendĂ”rsĂ©g elavult hierarchiĂĄjĂĄt.

„SzĂ©gyen. EgyszerĂ»en szĂ©gyen,” mondja KrĂ©mer Ferenc a rendĂ”rsĂ©g egyik volt szakpszicholĂłgusĂĄnak nemrĂ©g megjelent Ă­rĂĄsĂĄval kapcsolatban. A szĂłban forgĂł
szövegben Posta Imre, aki az ORFK KöztĂĄrsasĂĄgi ÕrezredĂ©ben szolgĂĄlt, azt Ă­rja: „AntiszemitĂĄnak lenni nem lehetĂ”sĂ©ge, hanem kötelessĂ©ge a magyarnak, ha hazafinak tartja magĂĄt, ha nem. MagyarorszĂĄgon dĂ­vik a magyargyĂ»lölet. CigĂĄnyok rĂ©szĂ©rĂ”l, zsidĂłk szĂĄjĂĄbĂłl egyarĂĄnt.”

A kutatĂł ElÔítĂ©letessĂ©g a fĂ”iskolai hallgatĂłk körĂ©ben cĂ­mmel vĂ©gzett felmĂ©rĂ©st a RendĂ”rtiszti FĂ”iskolĂĄn 1999-ben. EbbĂ”l többek között az derĂŒl ki, hogy a hallgatĂłk több mint 96 szĂĄzalĂ©ka szerint van cigĂĄnyproblĂ©ma MagyarorszĂĄgon. A megkĂ©rdezettek többsĂ©ge Ășgy lĂĄtta: a cigĂĄnyok bĂ»nözĂ”i Ă©s egyĂ©b okokbĂłl terhet jelentenek a nem cigĂĄny populĂĄciĂł szĂĄmĂĄra.

A kirekesztĂ©st, a gyĂ»lölködĂ©st a rendĂ”rsĂ©g önmagĂĄban kĂ©ptelen kezelni, rossz vĂĄlaszaival viszont fokozhatja azokat – olvashatĂł az interjĂșban, amelyben szĂł esik mĂ©g arrĂłl is, miĂ©rt rossz munkaszervezĂ” erĂ” a parancs, Ă©s miĂ©rt kellene ĂĄtalakĂ­tani a rendĂ”rsĂ©g elavult hierarchiĂĄjĂĄt.
http://m.168ora.h...ml?print=1
#10 | ssman - 2013. április 11. 07:55:49
Gyerekek! Segrepacsinak indult az egész, de a delikvens segfej volt! A rendÔrök meg jajgató segget sosem låttak-hallotak, így addig pacsiztåk, amig, pépessé nem vålt... szerintem.
Ezek nem gyilkosok voltak, hanem mûkedvelÔk!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.