Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az Egyesült Államok sem kér a vitából


Benne van nyakig a rohadt angolszász és cion-zsidó a gyilkolászásban, de a hír passzol a képletbe, csak olvassátok össze!
Jordánia után az Egyesült Államok és Kanada is jelezte, hogy bojkottálja az ENSZ Közgyûlésének szerb elnöke által szervezett, a nemzetközi büntetõjoggal foglalkozó, szerdán megkezdõdött kétnapos találkozót.

A vitát a nemzetközi büntetõjogról és a hágai székhelyû Nemzetközi Büntetõbíróságnak (ICC) a kiengesztelõdésben betöltött szerepérõl Vuk Jeremic közgyûlési elnök, volt szerb külügyminiszter kezdeményezte és szervezte meg.

Az amerikai ENSZ-képviselet szóvivõje leszögezte: az Egyesült Államok határozottan helyteleníti a Közgyûlés elnökének a döntését, hogy egy ilyen kiegyensúlyozatlan és gyújtó hatású vitát tartsanak a Nemzetközi Törvényszék szerepérõl a megbékélésben, és ezért nem vesz részt rajta.
Hirdetés

Jordánia nagykövete felrótta, hogy a vita figyelmen kívül hagyja a boszniai háború áldozatait, és azon támadni akarják a volt Jugoszláviában elkövetett háborús bûnöket vizsgáló hágai Nemzetközi Törvényszéket (NT).
Link

Hozzszlsok


#1 | Balu - 2013. prilis 11. 10:23:50
Jogukban áll bojkottálni, csak így válik el a szar a májtól, mert Orszország és Kína - meg úgy általában a BRIC - nagyonis ott lesz. Majd megállapodnak annyian és arról, ahányan lesznek és amit õk fontosnak tartanak. Aztán majd õk is elkezdenek bojkottálni más ENSZ-üléseket, oszt annyi volt a "nagy prodzsektnek", az ENSZ is szétesik, mint anno a Népszövetség. A Hágai akármi eddig is nyilvánvalóan csak egy eszköz volt - most ez hivatalosan is megerõsítést nyer majd és a találkozón résztvevõ országok csinálhatnak saját bíróságot, ehhez saját nemzetközi karhatalmat (ld. Mossad vs. Eichmann vagy Mossad vs. Vanunu). Megy a szkanderozás.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.