Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Guardian: A magyarországi antiszemita támadások igazolják Izrael létének szükségességét


NEM! Nem mehettek innen el! Itt feleltek azĂ©rt a sok gyilkosságĂ©rt, emberisĂ©g-ellenes cselekedeteitekĂ©rt! Ha már ki vagytok terelve a fĂ©nyre, akkor itt kapjátok meg a dĂłzis, ahol a leginkább mocskok voltatok a cigányaitokkal egyĂĽtt! A magyarországi antiszemita támadások igazolják Izrael lĂ©tĂ©nek szĂĽksĂ©gessĂ©gĂ©t, vagyis ma is igaza van Herzl Teodornak – Ă­rja a Guardian vĂ©lemĂ©ny rovatában a magát cionistának nevezõ Giles Frazer.
ElemzĂ©sĂ©ben megemlĂ­ti, hogy zárt kapuk között kellett lejátszani a magyar-román meccset, miután a nyáron a magyar szurkolĂłk alávalĂłan viselkedtek az Izrael elleni mĂ©rkõzĂ©sen. De nem mutatnak jobb formát más találkozĂłkon sem, lásd a “Megy a vonat Auschwitzba” c. rigmust.

Feltehetõleg magyar földön él a legnagyobb közép-európai zsidó közösség, tagjai közül azonban jó páran azt kérdezik manapság: nem kellene-e elhagyniuk az országot. Egyre több ugyanis az antiszemita incidens, nem beszélve Gyöngyösi Márton listázós javaslatáról.

Az esetek – párosulva a gyengĂĽlõ forinttal, a robbanĂł munkanĂ©lkĂĽlisĂ©ggel, valamint az állampapĂ­rok bĂłvli minõsĂ­tĂ©sĂ©vel – ijesztõen emlĂ©keztetnek a mĂşltra.

Herzlnek sok gondolata kĂ©sõbb tĂ©vesnek bizonyult, de az nagyon is idõszerĂ», hogy mĂ©g az asszimilált zsidĂłkat sem Ăłvja meg mindenkor, hogy beilleszkedtek az adott társadalomba. Izrael állam lĂ©tĂ©nek okát – az ország minden politikai mellĂ©fogásátĂłl Ă©s katonai brutalitásátĂłl fĂĽggetlenĂĽl – az olyan helyeken kell keresni, mint Budapest. Herzl 1897-ben azt kĂ©rdezte: kivándoroljunk-e, Ă©s ha igen, hová? Sokak számára ez a dilemma ma is aktuális.
Link

Hozzászólások


#1 | kissferenc - 2013. április 11. 09:38:16
A pokol legmélyebb bugyraiba, na oda menjetek mocskos hulladékok! Csak egyet kérek: Adja az Isten hogy még megélhessem azt, amikor a Világ megszabadul ezektõl a férgektõl és helyreáll az Univerzum rendje!
#2 | Gutai Zub - 2013. április 11. 10:03:40
Mi is igazolja Izrael létét?

Lenin és Trotsky bolsevikjai, a másik oldalon, Herzl és Weizmann cionistái, 1917 novemberének ugyanazon napjaiban gyõzedelmeskedtek.
A Londonban müködõ Weizmannak, nem kis bosszúságot okoztak a kritikák, hogy a zsidókat üldözõ, antiszemita Oroszországban is gyõzedelmeskedtek a zsidók, sõt az antiszemitizmust meg, szigorúan halállal büntették. (Herzl egyik ütõkártyája volt az orosz antiszemitizmus)
Weizmann aztán válaszolt a támadásokra:
"Néhány barátunk....nagyon is gyorsan vonja le a következtetéseket, hogy mi fog történni most a cionizmussal az orosz forradalom következtében. Most azt mondhatják, hogy a cionizmus legfõbb oka megszünt. Az orosz zsidóság szabad ....De semmi nem áll távolabb az igazságtól.Mi soha nem épitettük a cionista mozgalmunkat az orosz, vagy bármilyen más zsidóság szenvedéseire. Ezek az üldöztetések, szenvedések soha nem voltak a cionizmus életre keltõ okai.
A cionizmus alapja , a mindig is a kitörölhetetlen vágya volt a zsidóságnak, hogy legyen egy saját otthona."
Weizmann a hazugságban kimondta az igazat:
A cionizmus szervezõit, vezetõit, soha nem érdekelték, orosz vagy más népek szenvedései, pusztulása.
#3 | kissferenc - 2013. április 11. 10:22:50
Bizony, Ă©n is ezt akartam Ă­rni vala, ami az utolsĂł mondatod...
#4 | Perje - 2013. április 11. 10:24:21
Tele van az israeli sajtó azokkal a rendezvényekkel, amelyek egyidejûleg lettek tervezve hazaiak által ápr. 21-re ill. a zsidó össznépi összröffenés idejáre. Arról mélyen kussolnak, hogy már be van tiltva szinte mindkettõ.
Azért kíváncsi lennék arra, hogy a világ más országában megtartják-e az élet menete rendezvényt, vagy csak itt nálunk? Akkora gyûlölet van ezekben ellenünk a folyamtos szervezkedésükkel, az erõltetett rendezvényeikkel, hogy szinte provokálják a goj lakosságot. Aztán pedig nem akarják megérteni, miért viseltetetnek az emberek ellenszenvvel irántunk. Nekik zöld utat adnak minden felvonuláshoz, a többség bármilyen tervezett rendezvényére azonnal lecsapnak, telekürtölve azokkal a világot. Miközben a demokráciáért cseréltük föl állítólag az átkos rendszert, a gojoknak mégsem aadatott meg a gyülekezési és szólásszabadság joga.
Itt az újabb ájvékolás:http://www.timeso...ist-rally/
#5 | postaimre - 2013. április 11. 10:43:42
Gyerkek, a helyzet az, hogy a ZSIDÓKNAK NINCS OTTHONUK A FÖLDÖN és ezt tudják, bármilyen névvel is illetik a helyet, az ideát a tény az. hogy nem emberek és nem tudtak emberré válni a sok évezredes elszigetelõdésük, praktikáik és éppen emberiségellenes tevékenyésgük okán. Csakis elkülönítve, karanrénban maradhatnak, de csak mutatóban!
#6 | mattila - 2013. április 11. 11:17:52
Imre: nemrég írtad, hogy a kisérlet el lett baxva, és helyre kell tenni, de csak óvatosan... A kisérlet ott lett elbaxva, hogy vízözönkor nem tûntek el mind. Most csak mi lennénk. Szerintem ezért próbálnak meg mindent elkövetni, hogy bizonyítsák életképességüket. És már az sem kérdés, hogy kik felé akarnak bizonyítani... Számomra igencsak összeállt a kép, de még vannak fehér foltok, bár egyre fogynak... Csúnya játék ez, de a végítélet már kimondatott, akár tetszik nekik, akár nem. Az ocsú elválasztatik a búzától...
#7 | 7-HUN - 2013. április 11. 19:46:10
"Feltehetõleg magyar földön él a legnagyobb közép-európai zsidó közösség, tagjai közül azonban jó páran azt kérdezik manapság: nem kellene-e elhagyniuk az országot."
DE, :D
Ezzel a részével egyet is értek a cikknek.
#8 | bugajakab - 2013. április 11. 21:24:08
Imre,sokat tûnõdtem,hogy vajon tényleg azért lesznek ideterelve a mi országunkba,hogy itt fejezõdjön be földi pályafutásuk?s_nyugi
#9 | keepfargo - 2013. április 12. 06:40:29
Azert lesznek ideterelve, mert nalunk van a legtobb tereles egyebkent is, itt van a birkak paradicsoma, illetve hogy pontosabb legyek a birkatereles paradicsoma. A birka pedig nem latja, hogy mi folyik, igy meg lehet szallni titokban az orszagot ugy hogy a tobbseg meg mindig csak a gazda(g)saggal vagy a szegenyseggel van elfoglalva.
A kisebbseg pedig, amely latja hogy mi folyik, azon veszi eszre magat, hogy nincs eleg energiaja a birkaallomany felebresztesehez. Igy szinte azt csinalnak az idegenek, amit akarnak - legalabbis eddig igy volt. Viszont orokre nem maradhat iigy, hiszen mint mindennek, ennek is valtoznia kell.

Ne bantsd a magyart, sose tudhatod, mikor unja meg !

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.